BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #116502 przez beti
Różni lekarze różnie zalecają ale mniej więcej między 22-28 tygodniem i są dwie szkoły:
1) obciążenie 50g i jak coś jest nie tak to dopiero 75g
2) od razu obciążenie 75g i pobranie po godzinie a potem po dwóch...
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #116557 przez Marta M
Fajnie ze poruszylyscie sprawe wozkow, dzieki Wam mam bardziej rozjasnione co chce kupic..i wezme pod uwage kazdy z linkow ;)

A mnie maz dzisiaj zaciagnal na zakupki i kupil mi sukienke :D

Wybaczcie ze sie chwale ;)

I powiem jeszcze ze bylam niezadowolona z tej sukienki co mi kiedys przyszla z allegro...rzucilam w kat, myslalam ze potraktuje na pizame, ale dzisiaj zmierzylam i jest idealna, wczesniej brzuszek byl za maly i wisiala na mnie jak worek, a teraz jestem strasznie zadowolona :D:D
Załączniki:
13 lata 7 miesiąc temu #116558 przez katy25
ok udało mi sie wkoncu ogarnac fotki:)

śpiworek za całe 12 zł

rampersiki za 25 oba

i body po 10 zl w tesco

lece do wyrka dziewuszki - dobranoc
13 lata 7 miesiąc temu #116561 przez slowiczek
Marta - sukienek nigdy za wiele :D ładnie, ładnie :)
katy - super ubranka :) szczególnie śpiworek mi się podoba :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #116573 przez gosia2324
Witam,
Ale sie rozpisalyscie :) ale juz nadrobilam ... :silly:
Katy ubranka super, zwlaszcza body.
Marta gdzie sie wybierasz taka elegancka :) Ładna sukienka.
ja wczoraj wybieralam jakas bluzke na to wesele pod koniec maja i we wszystkim wygladalam strasznie...a czas ucieka...

Za tydzie n musze isc na badania , tez mam do zrobienia glukoze 75g. okropne to jest :P

Dziewczynz a macie juz dla siebie rzecyy do szpitala...
pizamy,podklady itd ...

Pozdrawiam
13 lata 7 miesiąc temu #116595 przez beti
Marta M - śliczna ta sukienka!!! Też muszę czegoś na dwa wesela poszukać ;/
Katy - w którym smyku takie przeceny?? Faktycznie za grosze śliczne rzeczy.... :-))
Gosia - ja chyba jeszcze trochę poczekam z pakowaniem, mam w planie spakować torbę jakoś w lipcu...
13 lata 7 miesiąc temu #116644 przez Agusia83
Dzien dobry :)
Dziewczyny, piekne ciuszki....Katy, gdzie znalazlas taki tani i sliczny spiworek>? Ja tez taki chce :silly: ...

Marta, sukienka bardzo ladna, niezla laseczka z Ciebie :lol:

Ja tez dzis zapodam sukienke....akurat jest cieplo, ide do lekarza, to nie bedzie trzeba duzo rzeczy sciagac :silly: a pozniej imprezka urodzinowa szwagierki....

Odnosnie tych wozkow, to naprawde mozna miec zawrot glowy i trudno wybrac ten najlepszy..

Gosia, ja jeszcze nie mam nic do szpitala...wczoraj widzialam koszule do karmienia ze szlafrokiem....koszt 70zl..nie wiem czy to duzo czy malo....ale juz wiem, ze bedzie trzeba wydac duzo kasy...
13 lata 7 miesiąc temu #116652 przez bewipo
Marta sukienka bardzo ładna. Chwal sie chwal, a co tam ;)
Katy ciuszki super, ja mam daleko do wszystkich smyków to nie skorzystam z przeceny.
Gosia ja nic nie mam pokupowane, ale jak tylko kaskę dostanę z naszego super zusu to zaraz kupuję, bo w domu to nawet koszul za bardzo reprezentatywnych nie mam żeby do szpitala coś mieć.
A ja ledwo z kaszlu zdążyłam się wyleczyć to mnie dopadł katar i ból gardła, pół nocy nie przespane...
13 lata 7 miesiąc temu #116656 przez Marta M
Gosiu nigdzie sie nie wybieram ;) Do kosciolka, czy czasami gdzies wyjsc wieczorem...znaczy ide w ta sobote na wesele, ale sukienke juz mam, ta srebrna, ktora kiedys tu wrzucilam...a teraz w sumie mam zgryza czy tej nie ubrac, haha ;)

Katy, ja wczoraj specjalnie poszlam do Smyka i nic takiego nie znalazlam...chyba zalezy tez od sklepu, nie kazdy widocznie daje takie przeceny..jeszcze do Tesco bym sie przejechala, ale czesto tam bywam i rzadko na przeceny trafiam.
13 lata 7 miesiąc temu #116667 przez katy25
dzien dobry dziewczynki

śpiworek kupiłam w Smyku na Kruczej - sporo ich było. Przecenione z 79.90 na 12 zł. Która ma Smyk niech leci! A dla Warszawianek wiadomość, że na Kruczej są cały czas przeceny bo ten Smyk to torche taki outlet.

Ja dzis mam USG na 11 czyli za 2h:):) Ines dzis sama sie ubrała, a ja nawet jeszcze piżamy nie zdjęłam eh...
Dzisiejszy dzien mam zakrecony, znow jade na budowe bo wanne przywożą i facet od kominków przyjezdza, a powiem Wam, że ostatnio mnie Pan na budowie zapytał z uśmieszkiem czy ja po budownictwie czy z z ainteresowania? Bo tak często przyjezdżam i doglądam. A ja mu na to, że z przymusu bo mąż pracoholik nie ma czasu w tygodniu jeździć he he

dobra lece sie szykować!

Agusia słuchaj, ja rodziłam w większej podkoszulce. Miałam 2 koszulki do spania na zmiane takie do spania z domu. Nie kupowałam specjalnie. Szlafroka też specjalnie nie kupowałam po co?? na allegro sa koszulki do karmienia po 12-14 zł. Myślę że szkoda wydawać pieniążki na specjalne zestawy do porodu i po porodzie :silly: A do pakowania torby to jeszcze mamy duże czasuuuuuuuu w sierpniu spakujemy torby!
13 lata 7 miesiąc temu #116672 przez kasia79
Katy ciuszki świetne, warto chodzić po sklepach i węszyć przeceny,a jeszcze można czerpać z tego tyle przyjemności.
Gosia nic nie mam do szpitala, zamówiłam koszule do karmienia na allegro za 19 zł. jeszcze na nie czekam.
allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karm...xxl-i1584811359.html
13 lata 7 miesiąc temu #116676 przez bewipo
Katy gorzej jak się nie ma tego wszystkiego w domu i trzeba kupić. Ja szlafrok kupiłam na jakiejś promocji w Biedronce po 30 zł, bo normalnie to kosztują koło 100 zł. Koszule planuję kupić 2 lepsze, takie żeby i do karmienia i normalnie do wynoszenia. Do porodu to wiadomo, byle co do wyrzucenia potem.
13 lata 7 miesiąc temu #116683 przez ewelinaa
Marta M - śliczna sukienka, ja oglądałam spódnice na allegrom, zastanawiam się nad taką:
allegro.pl/spodnica-ciazowa-wiosna-lato-...-38-i1591880310.html

Katy - śpiworek jest świetny, aż chyba sama wybiorę się dziś do Smyka i sprawdzę, czy u mnie nie ma jakichś przecen :silly:
Wczoraj kupiłam w reserved kids śliczną spódniczkę i rajstopki (po 9,90 zł) ;)

A co do szpitala - ja biorę tylko swoją piżamę i kosmetyki dla siebie, całą resztę (łącznie z ubrankami dla małej) dostanę w klinice.
13 lata 7 miesiąc temu #116687 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewuszki :)

Martusia sukieneczka super :)
zazdroszcze wszystkim dziewczyna, ktore lubia i potrafia latac w kieckach.Ja jestem bardzo anty, no chyba, ze jakies wesele.

Co do zakupow do szpitala to wydaje mi sie ,ze nie ma co szalec, mamy jeszcze czas.Zreszta ja nie planuje specjalnych zakupow.
Ciuszkow dla dzidziolinki tez jeszcze nie kupuje, jakos boje sie.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #116689 przez Agusia83
Kasia, to ja widzialam taka koszule do karmienia wczoraj u nas na placu i kosztowala 45zl...to faktycznie na allegro trza kupowac
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia