- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314289 przez fanka
ja się piszę o ile nie będzie za daelko, Gosia Twoja propozycja mi bardzoo odpowiada, Chańcza!!!!!!!!!! a mój M był w zeszłym roku na zlocie w Chańczy ze swojego forum i Chańczę poleca! Ja jestem z Rzeszowa. Idę do Marcinowskiego pingwiny z madagaskaru oglądać
dobranoc laseczki mua *
dobranoc laseczki mua *
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314294 przez pati-m
fanka napisał:
Kocham pingwiny z madagaskaru, a najbardziej Króla Juliana!
ja się piszę o ile nie będzie za daelko, Gosia Twoja propozycja mi bardzoo odpowiada, Chańcza!!!!!!!!!! a mój M był w zeszłym roku na zlocie w Chańczy ze swojego forum i Chańczę poleca! Ja jestem z Rzeszowa. Idę do Marcinowskiego pingwiny z madagaskaru oglądać
dobranoc laseczki mua *
Kocham pingwiny z madagaskaru, a najbardziej Króla Juliana!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314305 przez mgielka22
Pati czekam na Ciebie z niecierpliwoscia
Gosia koniecznie sie spotykamy i tez preferuje wakacje i najlepiej wekeend zeby wolne bylo i z chlopami bynajmnijej nasze dupki dowiaza i oni tez se ponarzekaja a my moze bedziemy mogly ozywiscie te co moga sie czegos napic na sloneczku Jesli mojemu M sie uda z praca i stworza stanowisko to sie bedziemy przeprowadzac do Nowej Soli k. Zielonej Gory wiec blizej srodka i najlepiej gdzies po srodku bo nad morze to daleko...
Gosia koniecznie sie spotykamy i tez preferuje wakacje i najlepiej wekeend zeby wolne bylo i z chlopami bynajmnijej nasze dupki dowiaza i oni tez se ponarzekaja a my moze bedziemy mogly ozywiscie te co moga sie czegos napic na sloneczku Jesli mojemu M sie uda z praca i stworza stanowisko to sie bedziemy przeprowadzac do Nowej Soli k. Zielonej Gory wiec blizej srodka i najlepiej gdzies po srodku bo nad morze to daleko...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #314309 przez magdamagda1988
Ale Wam fajnie dziewczyny ze sie mozecie spotkac... ja co prawda przyjade do polski na 3 miesiace pod koniec kwienia ale nie bede miala sie jak ruszyc... ale bede w krakowie to moze spotkam sie z dziewczynami ktore sa z krakowa...
Beti Filipek niezly rozbujnik
Agusia Twoja T jakby moja ratolosc zobaczylato chyba powiedzialaby ze jest gigant hehe chociaz ja nie widze tego ze jest gruby jest dlugi takze jakos sie rozkladaja te kg
Podziwiam Cie za takie opanowanie..
kupilam dzis zupke z cielecina ale chyba sie jeszcze wstrzymam z podaniem jej moj maly tez robi dziwne kupki ostatnio ale nic mu nie jest i rzeczywiscie przeczytalam terraz na pakowaniu ze sa z glutenem wiec to pewnie dlatego sa takie ciagniste przepraszam za takie szczegoly.
Moje dziecie juz spi od 8 takze mam nadzieje ze do 8rano bedzie spal jak zawsze chciaz czasem zdarzy mu sie obudzic kolo 4 ale zje i idzie spac dalej.
Monia oby byla jedna kreska, ja tez czasem soebie cos wkrece. Co prawda @ jeszcze nie mialam od porodu ale wszystko sie moze zdarzyc...
Beti Filipek niezly rozbujnik
Agusia Twoja T jakby moja ratolosc zobaczylato chyba powiedzialaby ze jest gigant hehe chociaz ja nie widze tego ze jest gruby jest dlugi takze jakos sie rozkladaja te kg
Podziwiam Cie za takie opanowanie..
kupilam dzis zupke z cielecina ale chyba sie jeszcze wstrzymam z podaniem jej moj maly tez robi dziwne kupki ostatnio ale nic mu nie jest i rzeczywiscie przeczytalam terraz na pakowaniu ze sa z glutenem wiec to pewnie dlatego sa takie ciagniste przepraszam za takie szczegoly.
Moje dziecie juz spi od 8 takze mam nadzieje ze do 8rano bedzie spal jak zawsze chciaz czasem zdarzy mu sie obudzic kolo 4 ale zje i idzie spac dalej.
Monia oby byla jedna kreska, ja tez czasem soebie cos wkrece. Co prawda @ jeszcze nie mialam od porodu ale wszystko sie moze zdarzyc...
Moderatorzy: ilona