BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #320486 przez pati-m
Witam.
S. przyjechał o 4 :ohmy: Oczywiście wcale nie spałam do tej pory bo się martwiłam. Tel. mu się rozładował, nie miał gdzie naładować itp. Trochę mu nagadałam, że osiwieję przed 30-tką przez niego, ale najważniejsze że jest cały i zdrowy i wcale się nie gniewam :)

Kacperk trochę lepiej. To już na szczęście trzeci, ostatni dzień tej gorączki, uff...

Kupiłam Kacprowi do pokoiku allegro.pl/polka-kwadrat-mocowania-niwidoczne-i2147816356.html - będzie miał na ścianę, bo taka goła :)

Acha! I dowiedziałam się, że moja koleżanka z pracy jest w ciąży :lol: Najpierw była jedna, urodziła i zaszłam w ciążę ja, potem ja urodziłam i zaszła kolejna :) Czekamy kto będzie po niej :) Taki mały przedszkolny baby boom :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #320497 przez fanka
witam i ja, mój dziś w nocy pobudka o 1 i później o 5 więc nie jest źle, dospał jeszcze do 7 a od 7 jakaś maruda mu się włączyła no ale jakoś damy radę.
Filipek mają ciotki rację, strasznie się zmieniłeś, widać, że już prawdziwy z Ciebie półroczny mężczyzna :-) no i wychodzi na to ,że dziś to pół roczku będziesz świętował więc ciotka składa Ci serdeczne życzenia i przesyła wielkiegooo buziaka Ty nas dorosły mężczyzno :)

Gosia a możesz mniej więcej przedstawić koszty tych domków w Chańczy, masz jakąś orientację??? bo mnie przed przyjazdem mogą "zatrzymać" tylko finanse bo od marca na wychowawczym czyli bez kasy, a od czerwca wracam na pół etatu więc też marnie ale jakbym wiedziała mniej więcej jaki to będzie koszt to wtedy mogę konkretnie podjąć decyzję choć będę bardzo się starała bo naprawdę mi zależy ;-)
12 lata 9 miesiąc temu #320503 przez iwonaNAVI
witam :) u nas pobudka o 7 ale wzielam do lozka do siebie i spalysmy do 10 :) chyba odsypiala wczorajsze marudzenie :)

u nas piekna pogoda normalnie Wiosna az chce sie zyc :)

Beti tak jak dziewczyny pisza WIECEJ FILIPKOWYCH ZDJEC bo zmienil sie strasznie

Pati to masz ostatnio nerwow ...ale najwazniejsze ze juz idzie ku lepszemu :)
12 lata 9 miesiąc temu #320566 przez fanka
12 lata 9 miesiąc temu #320596 przez monika1984lodz
Dzien dobry

U nas reakcja na szczepionke zaczela sie noca :( temperatura 38,8 czopek i jako tako Nunka spala, ale ciagle sie wiercila a ja co chila do niej zagladalam.Rano pobudka i od noa jazda :( temperatura niby nizsza bo 37,8 ale widze,ze ja bardziej meczy niz ta w nicy :( teraz padla- prawie na sile ja usypialam :( worki juz miala pod oczami i wogole wyglada jak przezuta i wypluta :( mama tez

PAti Ty to masz osatatnio przekichane eh...

MEgi pozazdroscic :)

Mala to niech kuzynka tak nie chwali hehe bo jej sie skonczy :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #320602 przez megi2501
Dobrze, że Kacperek lepiej.

Monia ja to przechodziłam w weekend po szczepieniu, pewnie jeszcze dziś i też już będzie dobrze :) Masz stresa przed ślubem :unsure: bo to już tuż, tuż :silly:

Beti dziś wrzuciłam kolejny przepis na sałatkę, a jutro robię tą słodkość w wiórkach kokosowych :) Zobaczymy, jak mi wyjdzie.

Mała i my przetrwamy i doczekamy się przespanych nocy. Jeszcze zatęsknimy za pobudkami i z łezką w oku będziemy je wspominać :lol: Ja dziś wstawałam z 4-razy :S Ostatnio coś się kręci, kwiąka i więcej jest pobudek. A do tego chyba znowu choroba mnie łapie :(
Idę szykować na szybko obiadek póki moja mała śpi.
12 lata 9 miesiąc temu #320609 przez pati-m
Ja dziś na obiad robię wreszcie tego Gosiowego kurczaka z makaronem :)

Kacpero popada ze skrajności w skrajoność - albo leży plackiem i ręką, nogą nie ruszy, albo małe adhd wywija wszystkim czym się da i buzia mu się nie zamyka. Teraz już marudzi, bo jest mega zmęczony ale spać nie chce :dry:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320614 przez Mała
Monia no nie fajnie, ucałuj Nunkę :kiss:

Fifi no tak Ty to chyba dzisiaj pół roczku obchodzisz z racji braku 31. Życzymy z Olcią rzeki mleczka, samych dobrych humorków i frajdy z poznawania świata :kiss:

Megi kuruj się kochana za wczasu.

Gosia a jak tam Oleńka, wiesz coś?

Iwonka co Twoja kosmetyczka mówiła o przekłuwaniu uszu, kiedy najlepiej? Mój m się napalił na te kolczyki, a mnie dzisiaj kosmetyczka powiedziała, że najlepiej jak ma 1rok,bo bardziej świadome (moim zdaniem bzdura, najwyżej bardziej ciekawe i więcej operuje przy uszach). Na moją odpowiedzialność może przekłuć, chociaż mniejszym też już przekłuwała,a z gojeniem to różnie. Nie rozumiem z tą odpowiedzialnością, bo czy ma 6m-cy czy 2 lata to i tak na moją odpowiedzialność. Jest dobra, bo już kilku znajomych ją polecało. Nie wiem co robić, ale im starsza tym gorzej ją będzie utrzymać, widzę chociażby po szczepieniach.

My już byłyśmy na spacerku, u nas prawdziwa wiosna, aż się zgrzałam ,serio. Oby tak już zostało, aż żyć się chce :lol:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320619 przez Mała
Pati Megi macie pw
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320623 przez pati-m
Mała - już :)

Pogoda piękna a my przez tą gorączkę uwięzieni w domu :(

Monia - buziak dla Nuneczki :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320633 przez megi2501
Mała już!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320635 przez monika1984lodz

Nuna spala cale 30 minut .....

Jest taka piekna pogoda a my w domu :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #320640 przez pati-m
superbobas.tv/71/Dziecko-pies-i-banki-mydlane - dla wszystkich na wywołanie uśmiechu :)
12 lata 9 miesiąc temu #320641 przez monika1984lodz
12 lata 9 miesiąc temu #320645 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,11...ampaign=FB_Policyjni

Co za kraj! Za zabicie dziecka jeszcze nagrodę się dostaje! :ohmy:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama