BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #320708 przez iwonaNAVI
Boze jaka piekna pogoda jest 10 stopni na dworzu moje dzieci lezy w wozeczku na balkonie od godziny wlasnie sie obudzila i sobie mruczy z zadowolenia a ja mam caly ten czas szeroko otwarty balkon i nie jest zimno :)
az sie zyc zachcialo :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #320719 przez maja1982
iwonka - ja mam takie same odczucia - aż się żyć chce!!normalnie jakoś mnie ta zima tak zmęczyła!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320725 przez megi2501

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #320728 przez angie1713
My tez już po spacerku u nas pogoda super :)słoneczko świeci :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #320731 przez iwonaNAVI
Megi a ma 50 ml?
12 lata 9 miesiąc temu #320734 przez megi2501
Ma tylko 100ml :( Ale, jak coś kiedyś na prezent, albo dla siebie to możecie zawsze do mnie napisać :)
12 lata 9 miesiąc temu #320740 przez Pyśkaaaa
Fifi rzeczywiscie sie zmieniłes i zdrówka starszaczku :)

Jogo ciocia piuerdoła niezuaważyła Twojej fotki aż musiałam strony cofać zeby zobaczyć

ja dzis u rodzicółw pogoda cudna troszke wieje ale Franek spał 2,5 godz na tarasie a ja mogłam sobuie pogadac

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #320742 przez iwonaNAVI
Megi ok bede pamietac :)

Pyska nie jestes?? To ok :)
12 lata 9 miesiąc temu #320746 przez Mała
Pyśkaaa może Franio ma gorszy czas. Ola też była diabłem i nic jej nie pasowało, ani leżeć,ani na rękach,ani się bawić, a teraz (tak po cichutku ci powiem,coby nie słyszała)się naprawiła i sama się bawi na puzzlach.
12 lata 9 miesiąc temu #320751 przez ewelinaa
Hej :)

Ja tylko na chwilkę, musiałam do Was zajrzeć, chyba się uzależniłam :huh: :blush: :lol:

U nas też dziś piękna pogoda, ciepło i słońce świeci.

I pierwszy raz od nie wiem kiedy byłyśmy na spacerze - na rehabilitację się wybrałyśmy spacerówką :) Porządny spacer - tam i z powrotem na piechotę (40 minut w jedną stronę) :laugh:
No i jedziemy dziś do endokrynologa - później się jeszcze odezwę - mąż będzie mecz oglądał, więc ja mam wieczór z komputerem ;)
12 lata 9 miesiąc temu #320766 przez Mała
Ewelina daj znać co lekarz.

Oglądacie rozmowy w toku jest o dziewczynach,które się nie odnajdują ze swoim ciałem po ciąży.Coś o mnie :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #320778 przez iwonaNAVI
Mala nie dla ciebie guptasie !!
ta co teraz sie wypowiada mowi ze by oddala dziecko swojemu facetowi i zyla sama !!!!!!!!!!!!!!!
i ze ma ochote do niej nie podejsc jak placze zeby sie laczyly w bolu !!!!!!!!! no ja cie pier...e co sie wyprawia na tym swiecie !!!!
12 lata 9 miesiąc temu #320781 przez slowiczek
ja właśnie zerkam na RwT....
12 lata 9 miesiąc temu #320785 przez gosia2324
WItam sie dopiero teraz, ale lepiej późno niż wcale :silly:

Ja juz od 5,40 na nogach ,a oczy na zapałkach :cheer: :cheer: :cheer:

Fifik ciocia tez Cie nie poznała ! :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka www.chanczadomki.pl/domki_letniskowe2012.pdf
www.chanczadomki.pl/

Mala nic nie wiem , dowiem sie i dam znac jak tam maluszek .

Iwonka widze ze tez preferujesz moj zapach :blink: :side:
12 lata 9 miesiąc temu #320786 przez Mała
Iwonka no nie aż tak.Niemniej jednak zachwycona swoim ciałem nie jestem,ale o dziwo nie po Oli,bo wszystko wróciło do czasu sprzed ciąży, tylko po Kamilu. Wiesz jak ważyłam 60 kg, a teraz 70kg i flak :dry:
Jedna mówiła,że w głowie pozostała 20 latką, a prawda taka,że już prawie mam 30 tkę (za rok), a lustro przypomina o tym.
Dzieci bym za nic nie oddała, ani nie cofnęłabym czasu,żeby ich nie mieć,największe moje szczęścia.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia