BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #320646 przez monika1984lodz
Emi jak mi sie chichrala hihi

Pati no :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #320650 przez megi2501
Chory Kraj :ohmy: :ohmy: :ohmy: My się martwimy o rachunki, a za zabicie dziecka-wycieczka apartament i praca....ku....mać :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :( :( :( :(
13 lata 1 miesiąc temu #320651 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #320654 przez megi2501

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti w tym przepisie w kasztankach u Ciebie jest 2-3 kostki masła, czy 2/3 (dwie-trzecie) kostki masła. Chodzi o ilość czy ułamek. Ale zakręciłam :S
13 lata 1 miesiąc temu #320656 przez pati-m

13 lata 1 miesiąc temu #320658 przez Mała
Megi
13 lata 1 miesiąc temu #320659 przez megi2501
13 lata 1 miesiąc temu #320662 przez iwonaNAVI
Mala ta kosmetyczka u ktorej bylismy mowila ze robi od pol roku ale tylko ze wzgledu na to zeby dzieciaki mialy juz szczepionki (chyba chodzilo tu glownie o zoltaczke) a tak to nie ma zadnych przeciwskazan...i mowila ze zdecydowanie lepiej jak dziecko jest malutkie...moiwla ze mieli dziewczynka 1,5 roku i musieli sie niezle nagonic zeby ja zlapac a ta sie darla w nieboglosy tak sie bala...do tego potrzebowali 2 pan i na dwa pistolety miala robione jednoczesnie...kobita moiwla ze zdecydowanie albo jak sa mniejsze albo jak juz calkiem duze
13 lata 1 miesiąc temu #320664 przez iwonaNAVI

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #320667 przez megi2501

Beti to jednak Fifik wciąż młody, czy już dziś wkracza w wiek dorosłości, czyli 6msc :unsure: Bo nie wiem czy składać już mu życzenia czy czekać do końca marca :P A tak poważnie to Kochanemu starszakowi ogromne buziaki śle ciocia Madzia z Julią :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 1 miesiąc temu #320688 przez slowiczek
hej kobietki :kiss:

my dziś korzystając z bajecznej pogody odbyłyśmy dziś pierwszy dorosły spacer w spacerówce :woohoo: było ekstra i Natalka bardzo zadowolona :)

a co do rodziców Madzi....ja tam jestem za tym, żeby ta nagonka na nich się już skończyła. 150 metrowy aparatament to lekka przesada ale już się tym nie emocjonuję, życia Madzi to nie wróci :(
13 lata 1 miesiąc temu #320696 przez maja1982
kuku,

my juz też po "dorosłym " spacerku :) KArolek tez mega zadowolony ze spacerówki :)

Ja CHCE WIOSNĘ!!!!TERAZ ZARAZ JUZ!!!!!
pati - to sie biedna denerwowałaś całą noc!!dobrze że wszystko w porządku!!

megi

monia - buziaki dla Nunki żeby szybciutko przeszła poszczepienna gorączka!!

mała - życzę ci zeby ci Ola już tak zawsze spała (1-2 pobudki) to max!!a potem niech Lolka nauczy!!!

fifi - całuski półroczkowe ślemy :):):)

ja kawke pije i zabieram sie za

miłego dnia kobitki
13 lata 1 miesiąc temu #320698 przez iwonaNAVI
Sto latek dla Filipciątka naszego najstarszego :) oby twe zeycie bylo mlekiem i miodem plynace :)

13 lata 1 miesiąc temu #320699 przez fanka
Dziewczyny Wy tu o spacerkach, a my siedzimy w domu bo u nas leje, ciapa straszna, ponuro, okropnie. Ale Wam zazdroszczę tej pogody, u nas też spacerówka pójdzie w ruch jak tylko pogoda na spacer będzie,może jutro?? ;-)

13 lata 1 miesiąc temu #320704 przez maja1982
megi
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia