- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Noc znowu słaba, bo przez myśli o powrocie do pracy nie mogę spać, więc dzisiejszą noc mogę podsumować jako 3h 45 minut snu
My już po wizycie kontrolnej i rehabilitantka powiedziała, że jest SUPER i że nie spodziewała się, że tak szybko uda nam się zwalczyć i asymetrię i napięcie, że to się rzadko zdarza tym bardziej że był w dość słabym stanie jak się tam zgłosiliśmy no i jest już gotowy do siedzenia i można go sadzać mamy jeszcze wizytę za tydzień i będzie nam pokazywała ćwiczenia motywujące go do raczkowania a potem już tylko formalność czyli neurolog
Wyciągnęłam spacerówkę i byliśmy 2,5 h na spacerze, piękne słońce, +10, aż chce się żyć
Pati, musisz zaopatrzeć go w ładowarkę do samochodu
Chyba też sobie takie półeczki w salonie sprawię, tylko trochę większe
Megi
dwie trzecie masła i dwie trzecie szklanki cukru
Nunka, bidulko kochana
Fifi z moją Salsą identycznie się zachowują jak bańki się puszcza no normalnie identico
Pożeratorze Ale jesteś superowy pożerator
Fifi dziękuje za życzenia Mówicie, że się wyciągnął?? Chyba nieee...albo ja nie zauważyłam
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Fifi brawo, że pokazałeś wszystkim jaki ty pilny chłopak jesteś, no to teraz czekamy na info,że raczkujesz
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AAAAAAAAAAAAA....ja tego posta to na raty pisałam i nie napisałam ostatniego newsa
Pokazaliśmy Filipowi jak się siedzi iiiii SIEDZI SAM podpiera się, sięga po zabawki i się bawi W wannie była draka dopóki nie przyniosłam krzesełka a w nim już były piski i wrzaski i radość w głos
Ranyyyy....mój mały mężczyzna robi się duży i dorosły!!!!
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no beti - to fifi pojechał po całości - ale jakby mogło być inaczej przecież już ma w końcu miesięcy niezły kawaler
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja ostatnio to siedzę i czytam w wolnej chwili książki o dzieciach i obserwuję Kacpra.
On albo jest strasznie leniwy, alebo coś jest nie tak. Dawniej rwał się do siadania, a teraz jak chwyci się za ręcę to czasem się podniesie, a czasem leży i ma wstawanie w nosie. O łapaniu się czegoś samemu rączkami w celu podciągnięcia to nawet mowy nie ma. Na brzuchu leżeć nie lubi więc z próbami pełzania też jesteśmy w lesie. Nie wiem czy już mam zacząć się martwić?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Właśnie pisała do mnie Agusia - Emi jest bardzo chora Ma wysoką gorączkę i "leci" jej przez ręce. Byli przed chwilą u lekarza i jeśli się pogorszy to nawet w nocy wylądują w szpitalu z malutką Trzymajcie kciuki żeby Emilcia szybko wydrowiała.
O kurcze Emisia jestesmy z Toba zdrowka
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcie Fifika siedzącego muszę dopiero zrobić, bo póki co byłam wystrachana, że się przewróci i w coś walnie albo coś i non stop siedziałam i go asekurowałam
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
beti - gratuluję!!!!!!!!!! Mega zdolny facet z Fifika! I strasznie strasznie zazdroszczę
Ja ostatnio to siedzę i czytam w wolnej chwili książki o dzieciach i obserwuję Kacpra.
On albo jest strasznie leniwy, alebo coś jest nie tak. Dawniej rwał się do siadania, a teraz jak chwyci się za ręcę to czasem się podniesie, a czasem leży i ma wstawanie w nosie. O łapaniu się czegoś samemu rączkami w celu podciągnięcia to nawet mowy nie ma. Na brzuchu leżeć nie lubi więc z próbami pełzania też jesteśmy w lesie. Nie wiem czy już mam zacząć się martwić?
Ty Kochana to sie nie martw Niech Jagoda sie martwi ze bedzie miala meza lenia Ale za to jaką T obrotna
A tak serio to kazde dziecko jest inne i rozwija sie swoim rytmem Moja np jeszcze nie przekreca sie z brzucha na plecy, za to z plecow na brzuch z wielka latwoscia
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa