BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #320873 przez beti
Cześć laseczki,
Noc znowu słaba, bo przez myśli o powrocie do pracy nie mogę spać, więc dzisiejszą noc mogę podsumować jako 3h 45 minut snu :(

My już po wizycie kontrolnej i rehabilitantka powiedziała, że jest SUPER i że nie spodziewała się, że tak szybko uda nam się zwalczyć i asymetrię i napięcie, że to się rzadko zdarza tym bardziej że był w dość słabym stanie jak się tam zgłosiliśmy :) no i jest już gotowy do siedzenia i można go sadzać :D mamy jeszcze wizytę za tydzień i będzie nam pokazywała ćwiczenia motywujące go do raczkowania :D a potem już tylko formalność czyli neurolog :)

Wyciągnęłam spacerówkę i byliśmy 2,5 h na spacerze, piękne słońce, +10, aż chce się żyć :D :D

Pati, musisz zaopatrzeć go w ładowarkę do samochodu :)
Chyba też sobie takie półeczki w salonie sprawię, tylko trochę większe :)

Megi :ohmy:
dwie trzecie masła i dwie trzecie szklanki cukru :)

Nunka, bidulko kochana :kiss:

Fifi z moją Salsą identycznie się zachowują jak bańki się puszcza :D :D no normalnie identico :D

Pożeratorze :D Ale jesteś superowy pożerator :) :D

Fifi dziękuje za życzenia :D Mówicie, że się wyciągnął?? Chyba nieee...albo ja nie zauważyłam :D :P
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #320874 przez beti
Pati, ale wiedzą co jej jest???? Trzymamy kciuki za Emi :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320876 przez pati-m
No właśnie nie wiedzą. Byli już raz wcześniej i nic i dziś przed chwilą i też nic. Aga ma zbijać gorączkę a jak będzie rosła to szybko do szpitala :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320879 przez Mała
Biedna Emilka. Moja pediatra zaraz lejące dziecko wysyła do szpitala :ohmy:

Fifi brawo, że pokazałeś wszystkim jaki ty pilny chłopak jesteś, no to teraz czekamy na info,że raczkujesz :lol:
12 lata 9 miesiąc temu #320880 przez iwonaNAVI
Jejku Agusia trzymajcie sie :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320881 przez beti
Ja na ich miejscu już bym pojechała....

AAAAAAAAAAAAA....ja tego posta to na raty pisałam i nie napisałam ostatniego newsa :D :D
Pokazaliśmy Filipowi jak się siedzi iiiii SIEDZI SAM :D podpiera się, sięga po zabawki i się bawi :D W wannie była draka dopóki nie przyniosłam krzesełka a w nim już były piski i wrzaski i radość w głos :D
Ranyyyy....mój mały mężczyzna robi się duży i dorosły!!!! :ohmy: :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320886 przez maja1982
matko biedna Emilka, co to za dziadostwo!!!??mam nadz.że uda sie Agusi zbić tą gorączkę!!

no beti - to fifi pojechał po całości - ale jakby mogło być inaczej przecież już ma w końcu miesięcy ;) niezły kawaler :):):)
12 lata 9 miesiąc temu #320887 przez Mała
Beti a gdzie zdjecie siedzacego Filipka

Ola mi poprzestawiala klawiature, ratujcie
12 lata 9 miesiąc temu #320890 przez pati-m
beti - gratuluję!!!!!!!!!! Mega zdolny facet z Fifika! I strasznie strasznie zazdroszczę :)

Ja ostatnio to siedzę i czytam w wolnej chwili książki o dzieciach i obserwuję Kacpra.
On albo jest strasznie leniwy, alebo coś jest nie tak. Dawniej rwał się do siadania, a teraz jak chwyci się za ręcę to czasem się podniesie, a czasem leży i ma wstawanie w nosie. O łapaniu się czegoś samemu rączkami w celu podciągnięcia to nawet mowy nie ma. Na brzuchu leżeć nie lubi więc z próbami pełzania też jesteśmy w lesie. Nie wiem czy już mam zacząć się martwić? :dry:
12 lata 9 miesiąc temu #320892 przez pati-m
iwonka - sprawdź priv :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #320893 przez gosia2324
pati-m napisał:

Właśnie pisała do mnie Agusia - Emi jest bardzo chora :( Ma wysoką gorączkę i "leci" jej przez ręce. Byli przed chwilą u lekarza i jeśli się pogorszy to nawet w nocy wylądują w szpitalu z malutką :( Trzymajcie kciuki żeby Emilcia szybko wydrowiała.

O kurcze :( Emisia jestesmy z Toba zdrowka :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #320894 przez beti
PAti, nie masz powodu do zmartwień, dzieci czasem z dnia na dzień coś zaczynają robić :) Spokojnie :D

Zdjęcie Fifika siedzącego muszę dopiero zrobić, bo póki co byłam wystrachana, że się przewróci i w coś walnie albo coś i non stop siedziałam i go asekurowałam :D
12 lata 9 miesiąc temu #320898 przez iwonaNAVI
Jejku Fifi ty tez juz siedzisz :) gratulujemy :) jestes najlepszym przykladem ze cwiczenia i zaparcie daja bardzo duzo :)

a ja bardzo zazdroszcze i z niecierpliwoscia czekam az moje dziecko zacznie siedziec i sie samo bawic :)
12 lata 9 miesiąc temu #320899 przez gosia2324
pati-m napisał:

beti - gratuluję!!!!!!!!!! Mega zdolny facet z Fifika! I strasznie strasznie zazdroszczę :)

Ja ostatnio to siedzę i czytam w wolnej chwili książki o dzieciach i obserwuję Kacpra.
On albo jest strasznie leniwy, alebo coś jest nie tak. Dawniej rwał się do siadania, a teraz jak chwyci się za ręcę to czasem się podniesie, a czasem leży i ma wstawanie w nosie. O łapaniu się czegoś samemu rączkami w celu podciągnięcia to nawet mowy nie ma. Na brzuchu leżeć nie lubi więc z próbami pełzania też jesteśmy w lesie. Nie wiem czy już mam zacząć się martwić? :dry:

Ty Kochana to sie nie martw :) Niech Jagoda sie martwi ze bedzie miala meza lenia :) Ale za to jaką T obrotna :kiss: :kiss:

A tak serio to kazde dziecko jest inne i rozwija sie swoim rytmem :) Moja np jeszcze nie przekreca sie z brzucha na plecy, za to z plecow na brzuch z wielka latwoscia :)
12 lata 9 miesiąc temu #320900 przez iwonaNAVI
Pati :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży