BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #322343 przez ewelinaa
Widać, że weekend się zaczął :) bo taka tu dziś cisza :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #322344 przez fanka
No Dawid to jak dla mnie teraz cały tata, kiedyś dużo osób mówiło, że do mnie podobny ale teraz to według mnie mój M ,a po mnie ma dołeczki w policzkach jak się śmieje!!
Pati DD reporter też śpiący ale póki co walczy z kłapouchym w łóżeczku, jakieś zapasy sobie urządzają :-)
12 lata 10 miesiąc temu #322350 przez Pyśkaaaa
ale ładne te rzeczy :)
a my dziś w nosidełku na spacer poszlismy bo nie miał lkto mi wózka znieść, i przez okno T. na wykukała i poszliśmy na herbatę nawet miło bylo :P a za godz wpada koleżanka :) na ploteczki
12 lata 10 miesiąc temu #322376 przez fanka
12 lata 10 miesiąc temu #322378 przez pati-m
Rzeczywiście dziwne i tyle kasy za kawałek plastiku na kółkach :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #322382 przez Agusia83
Hej dziewczynki...Emi czuje sie juz duzo lepiej...noc byla spokojna, wiadomo poplakiwala, ale smoczek uspokajal :laugh: Rano pobudka o 6...a pozniej Emilka zajal sie M i ja moglam sie troszke wyspac. Ciesze sie, ze sie usmiecha i ma lepszy humor, ale martwi mnie to, ze nie chce dzis pic... :( juz nawet zrobilam jej herbatke malinowa z dzika roza i tez tego nie chce pic :( ponownie zasnela.

Pati, Kacperkowi na pewno szybko sie poprawi, najwazniejsze, ze juz wiecie, co i jak...a goraczka spanie, antybiotyki na pewno pomoga.

Ja tez musze wypic kawe...

Sto lat dla dziewczynek starszaczkowych...Oliwcia i Anitka :laugh:

Dawidku, ale z Ciebie meski spider man :laugh: I coraz bardziej przystojniejszy!
12 lata 10 miesiąc temu #322384 przez fanka
Beti na blogu nie wiem czemu dwa razy dodał mi się ten sam przepis , wykasuj go jak możesz bo ja chyba nie mogę? a przynajmniej nie wiem jak ;-) dzieki
12 lata 10 miesiąc temu #322398 przez Mała
Witam wieczornie.
Cały dzień w garach dzisiaj, z resztą jak to co sobota,potem na spacerze, bo ładne słonko, a zimno że hej. Na koniec mój m poszedł na popołudniówkę i dzieciaki nie pozwoliły mi zajrzeć.

Anitka i Oliwka sto lat, rośnijcie duże i zdrowe :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uciekam poleżeć z Kamilem, jak mi się uda to zajrzę potem.
12 lata 10 miesiąc temu #322402 przez gosia2324
CO TU TAKA CISZA? :dry:

My juz w domu, koleżanka zrobiła nam niespodziankę i przygotowała tort w kształcie motylka i na 1 polowce napisała JOGO 6 mis a na drogiej TOSIA 6 mies (jej córka 28 skończyła pol roczku)a świeczkę zdmuchnął Kuba :blink:

DZIEWCZYNY SPODNIE NA AUKCJI SŁOWICZKA JA LICYTUJE,PROSZĘ MNIE NIE PODBIJAC :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #322406 przez Agusia83
Oj cisza straszna...Emi zasnela o 18:30...oprocz mleczka na noc udalo mi sie jej podac juz 70ml kompociku z jablek :laugh: oby sporo pila...i jutro miala jeszcze fajniejszy dzien.

Gosia, nie ma sprawy! Bardzo milo ze strony kolezanki, ze zrobila taki torcik :laugh: Kuba pewnie mial niezly ubaw przy zdmuchiwaniu swieczki :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #322409 przez slowiczek
mnie strasznie ale to strasznie muli, zaszkodziło mi spaghetti :dry: :dry: :dry:

siedzę i piję gorzką herbatę a tata kąpie córę....
12 lata 10 miesiąc temu #322410 przez beti
Gosia, zdjęcia tortu poprosimy, bo na pewno masz :D :D

Monia, na ZUMBĘ, to taki aerobik z tańcem :)

Dawidku, och i achhhhh...super :)

Kacpi i Emilko...zdrowiejcie szybciutko :kiss:

Fifi zjadł 60 ml kaszki + 2 cycki i padł :D :P
12 lata 10 miesiąc temu #322412 przez beti
Ahaaa...Fanka, ja nie mogę usuwać tego co napisałyście, ale jak wejdziesz na bloga w "pisz bloga" i wejdziesz w kategorię przekąski to Ci się wyświetlą Twoje przepisy i tam możesz kliknąć na jeden z tych przepisów i wcisnąć u góry po prawej usuń i już :)
12 lata 10 miesiąc temu #322415 przez fanka
dzięki Beti już usunęłam,, aha na Twoim przepisie na Advocat jest 250 ml spirytusu i ....250 ml spirytusu ;-) to taki konkretny advocat z tego wyjdzie ;-)
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322418 przez beti
Hihi...bo to advocat muzgotrzep :P już poprawiłam :)

Hihi....już widać, że go kiedyś piłam...oczywiście "mÓzgotrzep" :p :p
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka