BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #327227 przez pati-m
Dziewczynki ja zmykam! Muszę zawieźć Kacpra do mamy bo lecę na to szkolenie do pracy, a potem na jej imieninki.
Postaram się zajrzeć wieczorkiem :)
Pa pa pa :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #327229 przez Mała
12 lata 10 miesiąc temu #327231 przez mgielka22
Bewi ja dopiero mam tam zaczac prace...a tydzien wczesniej mam slub przyjaciolki...nie wiem na jakich zmianach bede pracowac...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327233 przez Marta M
Ile ja sie slodkosci naogladalam, tyle cudnych fotek naszych pociech na tym naszym wrzesniowym forum..:) Wszystkie przekochane, mua :*

U mnie juz 5ta @ po porodzie a caly czas karmie piersia...dziwne to..

Ej chlopy...Ale Gosiu nie strasz nas tu rozwodem, ja zawsze Twoja rodzine mam za ideal...Cudna mama, tata i dwoje rozkosznych dzieciaczkow..

Slowiczku tylko nie przyznawaj sie listonoszowi ze jestes panna...a ze zdjecia to sie smialam chyba dwie godziny...:)

Odnosnie ubranek rozmiaru 74, na nas dobre tylko rekawy wszystkie jakies dlugie..

Ja widzialam Asi M i potwierdzam ze Nati jego, nie listonosza...istny tata :)

Iwonka glowka w dol, ale chyba tylko na usg bo czesto czulam jej pupe albo glowe jak mi bokiem wychodzila, haha :)

bewipo my od miesiaca sie glutenujemy juz...

Mala Angie megi szczuplak!! :D

Agus doszedl Ci sms?? Ostatnio mam jakies problemy z telefonem, wiec powtorze...Wezmiemy Cie i spokojnie sie zmiescimy...zawsze mozesz siedziec obok M, bedzie zachwycony :)
12 lata 10 miesiąc temu #327234 przez Marta M
Haha Agus, w tej chwili dostalam odpowiedz :)
12 lata 10 miesiąc temu #327235 przez Agusia83
Mala, ale swietne....hmmm..kupic, nie kupic? Oto jest pytanie!haha

Szkoda, ze Cie nie bedzie... :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327240 przez Agusia83
haha,...Marta, no co Ty, nie odbiore Ci miejsca przy M! :laugh: Po prostu musze schudnac do tego wyjazdu...moze mi sie uda? :silly: A moze moj M da sie przekonac...zobaczymy...tak czy siak, z 20kg mniej by sie przydalo :silly:

wiem, ze sie powtarzam, ale Emilka w ogole nie chce jesc zupek...jak ona ma rosnac, skoro teraz tylko mleczko jej smakuje?Nawet deserkow nie chce...co jej sie poprzestawialo po tej chorobie?

Dzis znow krolowala na macie z przewrotami :laugh:

Pati, mam to samo...nie moge sie napatrzec na ta moja coreczke..i chociaz pokazuje juz rozki to jestem nia zachwycona, ze taka pieknosc urodzilam :laugh: :laugh: wiem wiem, skromna jestem...ale ja moge byc brzydal nad brzydalami, ale nigdy nie dam sobie wmowic, ze mam brzydkie dziecko...!
12 lata 10 miesiąc temu #327242 przez Marta M
Domek nr 3 Moczarni i????

Gosiu prosze na priv numer konta...
12 lata 10 miesiąc temu #327247 przez slowiczek
Natalia jest dziś okropna, ciągle o coś jęczy...... :dry: :dry: :dry: ale jeszcze 2 h, wraca tata a mama robi sobie wychodne :blink:

Martuś, u mnie już 4 @ były :dry: rozczarowałam się, że tak szybko wróciło....szczęście w nieszczęściu, że są prawie w ogóle niebolesne a wcześniej to był jakiś koszmar, kilka dni wyjętych z życia :( i u nas też wszystkie rękawy podwijane :blink:

Mała, proszę tu nie wstawiać takich kusidełek :P
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327248 przez Agusia83
Marta, Emi tez wchodzi w 74 i racja z tymi rekawami...musze je jej podwijac, inaczej sa do lokci zmamlane :silly:

Trzymajcie mnie...jak sie zaraz wkurze i wyskocze na gore, to zrobie taka rozróbę, ze mnie popamietaja na dlugo i to na pewno nie ja wyladuje za oknem!
12 lata 10 miesiąc temu #327252 przez Mała
slowiczek napisał:

Natalia jest dziś okropna, ciągle o coś jęczy...... :dry: :dry: :dry: ale jeszcze 2 h, wraca tata a mama robi sobie wychodne :blink:

Martuś, u mnie już 4 @ były :dry: rozczarowałam się, że tak szybko wróciło....szczęście w nieszczęściu, że są prawie w ogóle niebolesne a wcześniej to był jakiś koszmar, kilka dni wyjętych z życia :( i u nas też wszystkie rękawy podwijane :blink:

Mała, proszę tu nie wstawiać takich kusidełek :P

Słowiczku przepraszam :blush: :silly:
U mnie 2 @ i długa i bolesna, jak przed ciążą niestety :(
12 lata 10 miesiąc temu #327265 przez Agusia83
Dziewczyny, macie sprawdzone jakies diety? Jesli tak, prosze napiszcie..
12 lata 10 miesiąc temu #327280 przez slowiczek
Agusia, moja mama na Dukanie b. dużo schudła ale to jest specyficzna dieta, jest dużo głosów za ale i dużo przeciw, moja mama nie trzymała tego jakoś ardzo rygorystycznie i teraz też nie a naprawdę efekt był powalający...ale Agusia u Ciebie to przecież kwestia hormonów :unsure:

ja ze swojej strony uznaję tylko MŻ Mniej Żryj + sport :P
12 lata 10 miesiąc temu #327282 przez mgielka22
Lilimi nie chce jesc, tylko duzo pije. myslicie zed to przez zabki???
12 lata 10 miesiąc temu #327284 przez bewipo
U mnie też tylko mż + gimnastyka, kiedyś brałam takie tabsy cla clarinol i efekt był po 3 mies.
Agusia ale przy hormonach to nie wiem czy dieta cos pomoże.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia