- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #327229 przez Mała
allegro.pl/yorker-rajstopki-ze-spodniczk...ski-i2201407274.html
Zobaczcie jakie fajne 2w1
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327233 przez Marta M
Ile ja sie slodkosci naogladalam, tyle cudnych fotek naszych pociech na tym naszym wrzesniowym forum.. Wszystkie przekochane, mua :*
U mnie juz 5ta @ po porodzie a caly czas karmie piersia...dziwne to..
Ej chlopy...Ale Gosiu nie strasz nas tu rozwodem, ja zawsze Twoja rodzine mam za ideal...Cudna mama, tata i dwoje rozkosznych dzieciaczkow..
Slowiczku tylko nie przyznawaj sie listonoszowi ze jestes panna...a ze zdjecia to sie smialam chyba dwie godziny...
Odnosnie ubranek rozmiaru 74, na nas dobre tylko rekawy wszystkie jakies dlugie..
Ja widzialam Asi M i potwierdzam ze Nati jego, nie listonosza...istny tata
Iwonka glowka w dol, ale chyba tylko na usg bo czesto czulam jej pupe albo glowe jak mi bokiem wychodzila, haha
bewipo my od miesiaca sie glutenujemy juz...
Mala Angie megi szczuplak!!
Agus doszedl Ci sms?? Ostatnio mam jakies problemy z telefonem, wiec powtorze...Wezmiemy Cie i spokojnie sie zmiescimy...zawsze mozesz siedziec obok M, bedzie zachwycony
U mnie juz 5ta @ po porodzie a caly czas karmie piersia...dziwne to..
Ej chlopy...Ale Gosiu nie strasz nas tu rozwodem, ja zawsze Twoja rodzine mam za ideal...Cudna mama, tata i dwoje rozkosznych dzieciaczkow..
Slowiczku tylko nie przyznawaj sie listonoszowi ze jestes panna...a ze zdjecia to sie smialam chyba dwie godziny...
Odnosnie ubranek rozmiaru 74, na nas dobre tylko rekawy wszystkie jakies dlugie..
Ja widzialam Asi M i potwierdzam ze Nati jego, nie listonosza...istny tata
Iwonka glowka w dol, ale chyba tylko na usg bo czesto czulam jej pupe albo glowe jak mi bokiem wychodzila, haha
bewipo my od miesiaca sie glutenujemy juz...
Mala Angie megi szczuplak!!
Agus doszedl Ci sms?? Ostatnio mam jakies problemy z telefonem, wiec powtorze...Wezmiemy Cie i spokojnie sie zmiescimy...zawsze mozesz siedziec obok M, bedzie zachwycony
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327240 przez Agusia83
haha,...Marta, no co Ty, nie odbiore Ci miejsca przy M! Po prostu musze schudnac do tego wyjazdu...moze mi sie uda? A moze moj M da sie przekonac...zobaczymy...tak czy siak, z 20kg mniej by sie przydalo
wiem, ze sie powtarzam, ale Emilka w ogole nie chce jesc zupek...jak ona ma rosnac, skoro teraz tylko mleczko jej smakuje?Nawet deserkow nie chce...co jej sie poprzestawialo po tej chorobie?
Dzis znow krolowala na macie z przewrotami
Pati, mam to samo...nie moge sie napatrzec na ta moja coreczke..i chociaz pokazuje juz rozki to jestem nia zachwycona, ze taka pieknosc urodzilam wiem wiem, skromna jestem...ale ja moge byc brzydal nad brzydalami, ale nigdy nie dam sobie wmowic, ze mam brzydkie dziecko...!
wiem, ze sie powtarzam, ale Emilka w ogole nie chce jesc zupek...jak ona ma rosnac, skoro teraz tylko mleczko jej smakuje?Nawet deserkow nie chce...co jej sie poprzestawialo po tej chorobie?
Dzis znow krolowala na macie z przewrotami
Pati, mam to samo...nie moge sie napatrzec na ta moja coreczke..i chociaz pokazuje juz rozki to jestem nia zachwycona, ze taka pieknosc urodzilam wiem wiem, skromna jestem...ale ja moge byc brzydal nad brzydalami, ale nigdy nie dam sobie wmowic, ze mam brzydkie dziecko...!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327247 przez slowiczek
Natalia jest dziś okropna, ciągle o coś jęczy...... ale jeszcze 2 h, wraca tata a mama robi sobie wychodne
Martuś, u mnie już 4 @ były rozczarowałam się, że tak szybko wróciło....szczęście w nieszczęściu, że są prawie w ogóle niebolesne a wcześniej to był jakiś koszmar, kilka dni wyjętych z życia i u nas też wszystkie rękawy podwijane
Mała, proszę tu nie wstawiać takich kusidełek
Martuś, u mnie już 4 @ były rozczarowałam się, że tak szybko wróciło....szczęście w nieszczęściu, że są prawie w ogóle niebolesne a wcześniej to był jakiś koszmar, kilka dni wyjętych z życia i u nas też wszystkie rękawy podwijane
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327248 przez Agusia83
Marta, Emi tez wchodzi w 74 i racja z tymi rekawami...musze je jej podwijac, inaczej sa do lokci zmamlane
Trzymajcie mnie...jak sie zaraz wkurze i wyskocze na gore, to zrobie taka rozróbę, ze mnie popamietaja na dlugo i to na pewno nie ja wyladuje za oknem!
Trzymajcie mnie...jak sie zaraz wkurze i wyskocze na gore, to zrobie taka rozróbę, ze mnie popamietaja na dlugo i to na pewno nie ja wyladuje za oknem!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 10 miesiąc temu #327252 przez Mała
slowiczek napisał:
U mnie 2 @ i długa i bolesna, jak przed ciążą niestety
Słowiczku przepraszamNatalia jest dziś okropna, ciągle o coś jęczy...... ale jeszcze 2 h, wraca tata a mama robi sobie wychodne
U mnie 2 @ i długa i bolesna, jak przed ciążą niestety
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327280 przez slowiczek
Agusia, moja mama na Dukanie b. dużo schudła ale to jest specyficzna dieta, jest dużo głosów za ale i dużo przeciw, moja mama nie trzymała tego jakoś ardzo rygorystycznie i teraz też nie a naprawdę efekt był powalający...ale Agusia u Ciebie to przecież kwestia hormonów
ja ze swojej strony uznaję tylko MŻ Mniej Żryj + sport
ja ze swojej strony uznaję tylko MŻ Mniej Żryj + sport
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej