BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #331134 przez maja1982
jogo - wymiatasz w tym stroju :)

pati - widzę ze motorek w d...ce naprawiony ;) pewnie korzystaj i sobie na spokojnie posprzątaj!pati nie matka wariatka - nic tylko sie cieszyć ze mamy co wydawać na nasze pociechy :)

nunka- na pewno dogadacie sie z lolkiem w sprawie zabawek ;) on uwielbia jak to marta napisała zreczy codziennego użytku :)np pudełko po chusteczkach higienicznych, krem , buteleczka po oliwce :)itp....

zgadzam sie nie każda kobieta w ciąży wygląda ślicznie - 8 :cheer: :cheer: :cheer: masakra!!!to ja będę podobnie z 6 cioma wyglądać :) ;)

iwonka- zdrówka:)daj sobie spokój ze sprzątaniem i sie kuruj!!!

monia - to pierwsze fajne- tez je prawdę mówiąc oglądałam, ale one takie subtelne raczej dla dziewczynki, a nie dla mojego łobuza :laugh:

fanka - :kiss:

idę dokończyć obiadek!!

ja też za waszym przykładem - zrobiłam porządki w szafie :) - na razie co prawda tylko w KArolka ale zawsze to coś :) co ja bym bez was zrobiła ?:)

do później
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331137 przez Agusia83
Witam sie...juz myslala, ze Was nie nadrobie. Emi zasnela, za niedlugo przyjdzie M a ja na 17 do fryzjera. Nocka w koncu udana :laugh: Malutka pobudka byla o 4, bo Emi chcialo sie pic...a zabawe rozpoczelysmy o 6:30, czyli mama sie wyspala :laugh:
Bylam dzis na ciuchach i kupilam tylko bluzke...ja Cie piernicze...nic na mnie nie pasuje..a;bo za male albo za duze :silly:

Bewipo, sliczna tunika, bardzo mi sie podoba. :lol:

Pati, ale Ty masz dzis power'a...pozycz troszke :silly: Ja dzis jestem jak detka, do tego kregoslup mnie strasznie boli...chodze jak w 9 miesiacu w ciazy...nie wiem co jest grane.Pati, dziekujemy :laugh:

Kacperku, ale z Ciebie kuleczka owinieta na glowie taty :lol: slodki widok.

Nuneczko...no no no...zwinna jestes...zeby tak precyzyjnie wejsc tacie na glowe :silly:

Jagodko, swietny masz gust :lol: kostium pierwsza klasa...ale prawda jest taka, ze ladnemu we wszystkim dobrze :laugh:

Sto lat, Sto lat...niech zyja, zyja nam :laugh: Dominiczku, ogromnego buziaczka Emi Ci przesyla...zdrowiej zieciu :laugh: ..Juleczko caluski, starszaczku :laugh:

Dawidek, przystojniak z Ciebie :laugh: na Nk juz Cie widzialam :lol:

Maju, super wygladalas na tym slubie.

A my lubimy spiworki...dzieki nim Emi jest przykryta...strasznie sie wierci i kopie w nocy...ma to po mamie :silly:

Pati, na tej stronie co podalas jest podobna kurta wiosenna dla dziewczynek z helo kity co w pepco :laugh: chyba bede musiala ja kupic, bo dzis nic nie upolowalam...istna masakra..
12 lata 10 miesiąc temu #331140 przez Agusia83
Ponad 4 tygodnie temu zamowilam sobie sukienko-tunike w bon prix...co tej pory nie dostalam :angry:
12 lata 10 miesiąc temu #331142 przez slowiczek
wróciłam :)

byłyśmy z Natalką na "Jak upolować faceta".....taki sobie lekki film, do obejrzenia :) jak wyszłyśmy z kina na dworze niespodzianka - słoneczko i błękitne niebo B) fakt, wieje ale co to dla nas :laugh: poszłyśmy na pocztę - ja też dziś Gosia PITa wysłałam :P , bo nie mogłam go elektronicznie wysłać :dry: - i spacerek w drogę powrotną 3 km...teraz dziecinka bawi się na macie a mama was nadrobiła i zjadła II śniadanko :S

Jogo - ale laska nonono :lol: :kiss:
Nati ma jednoczęśiowy strój :) pokażę wam później jaki

Monia - krzesełko fajne :) bierz, szkoda czasu na zastanawianie się :)
12 lata 10 miesiąc temu #331143 przez mgielka22
No Emiaisa sliczna :)

A odliczalyscie tez wrzesien za dzieci na picie???
12 lata 10 miesiąc temu #331144 przez angie1713
Jestem mieszkanko wysprzątane okna umyte ,kurze powycierane poodkurzane zakupy i spacer zaliczony teraz gotuje obiad i padam ze zmęczenia :)
To zaliczam się do osób które też niepotrzebnie kupiły śpiworek ale sprzedałam go na allegro :)
Dawidku :kiss:
Maja super wyglądałaś z tą chustą w dniu ślubu :)
Jogo super laska :silly:
Monia ja bym wybrała krzesełko nr 1 :) Nuna niesamowita w tej spacerówce :silly:
Pati miłego sprzątania :)
Iwonka widzę że Ciebie też na sprzątanie naszło :silly:

U nas też teraz piękne słoneczko ale wiatr niestety wieje i dość mocno :dry:
12 lata 10 miesiąc temu #331148 przez Agusia83
Mgielka, tak...wrzesien tez odliczamy...fajnie ma Beti..bo chociaz Fifi urodzony 31 sierpnia, to sierpien tez sobie odliczy :laugh:
12 lata 10 miesiąc temu #331152 przez slowiczek
dokładnie tak, liczą się miesiące kalendarzowe
12 lata 10 miesiąc temu #331153 przez pati-m
No to beti stawia na zjeździe, hihihi :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #331156 przez Marta M
Ja moze ni z tego ni z owego, ale moje dziecie wreszcie zrobilo kupe, po 4 dniach...ostatnia byla po 5 dniach, nie wiem co znow jej jest..i juz na nocnik jej nie klade bo zawsze jak kladlam to przestawala robic i teraz jak widze ze sie skupia to sama sie nie ruszam zeby wreszcie wyszla..moze dlatego tez w nocy ostatnio niespokojnie spi ze ja to meczy...juz sama nie wiem..A kupy po tylu dniach GIGANTY!!

Pati dzis raczej dwoch nie zaliczymy ale wypelnilas nam trzy wieczory :D
12 lata 10 miesiąc temu #331158 przez Pyśkaaaa
Witam :)
wczoraj was tylko poczytywałam mimo że niedziela miałam mnóstwo spraw najpierw szpital
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
potem pradziadkowie Frania, potem spotkanie przedchrzcielne i padlam...
Słowiczkuale z was laski
Jogoślicznota a wstroju padłam :)
Juleczko synowo ma buziaczki od Franusia starszaczku[Domiś :*/color]
Kacpero z Tatazdjęcie wymiata :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nuna :kiss:

Dawidzio:* przystojniaku
MajaGratulecje sliczne zdjęcie :)

a dzisiaj mój w domu też :) rano szpital, potem zakupy i spacer...postaram sie byc wieczorem :*
12 lata 10 miesiąc temu #331159 przez iwonaNAVI
A ja jestem mega duumna i szczesliwa :D
moje dziecko zaczelo sobie gadac a dzisiaj to w ogole jakis przelom...jak zaczela nawijac tak nie moze przestac :) a ja juz sie martwilam ze cos jest nie tak :)
takze dziewczyny nie martwcie sie wasze tez zaczna gadac :)
12 lata 10 miesiąc temu #331162 przez monika1984lodz
na gadanie to maja jeszcze duuuuuzo czasu

Pysia pozdrow brata i zycz zdrowka :) :*

Maja zapomnialam sliczna z Ciebie panna mloda :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #331165 przez Agusia83
Odnosnie mowienia...Emi od 3 dni ciagle nawija "gdie"...i tak w kolko...do tego gromadzi jej sie w buzce mnostwo sliny i tak plujaco czasem wypowiada te slowa....nie wiem co jej sie ubzduralo...albi "nie" albo "gdie" :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #331166 przez Pyśkaaaa
no i mi chłopaki padły :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży