- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331223 przez mgielka22
Ewelinka licytuj licytuj ja inny sobie wzielam
Gosia a co Kubulec przewinal zreszta to Ty jestes mam i chyba wiesz czy zasluguje na kare czy nie... ja non stop wysluchuje ze jestem zla ze nei kocham z M naszej malej i w ogole ze sie wyprowadzamy i juz ojciec mi orzekl ze nie mamy powrotu, bo ja sie tym martwie... a ja wiem ze sobie doskonale damy rade na poczatku bedzie trudno wiadomo ale potem bedzie ok...
Pyskaaa ale z Ciebei lasencja a Franulek jaki rozchahahany
Slowiczku i tak by Ci nei oddali bo US oddaje dopiero od 10zl ale jak Ty im wisisz nawet 1grosz to potrafia cie scignac co za spraiwedliwosc i druny narod!!!
Gosia a co Kubulec przewinal zreszta to Ty jestes mam i chyba wiesz czy zasluguje na kare czy nie... ja non stop wysluchuje ze jestem zla ze nei kocham z M naszej malej i w ogole ze sie wyprowadzamy i juz ojciec mi orzekl ze nie mamy powrotu, bo ja sie tym martwie... a ja wiem ze sobie doskonale damy rade na poczatku bedzie trudno wiadomo ale potem bedzie ok...
Pyskaaa ale z Ciebei lasencja a Franulek jaki rozchahahany
Slowiczku i tak by Ci nei oddali bo US oddaje dopiero od 10zl ale jak Ty im wisisz nawet 1grosz to potrafia cie scignac co za spraiwedliwosc i druny narod!!!
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331224 przez Pyśkaaaa
allegro.pl/nosidelko-womar-rainbow-zaffi...-i2189439160.htmlcos
mi linka nie wkleiło
a teraz bede sasiadać i mniej wiecej cos takiego szyć :Dhttp://allegro.pl/amazonas-mei-tai-chusta-nosidelko-dla-dziecka-hit-i2204156957.html
a teraz bede sasiadać i mniej wiecej cos takiego szyć :Dhttp://allegro.pl/amazonas-mei-tai-chusta-nosidelko-dla-dziecka-hit-i2204156957.html
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331225 przez ewelinaa
Gosia - jeśli zdecydowałaś o karze to widocznie zasłużył. Chyba żadna babcia nie rozumie, że jej wnusio mógł coś źle zrobić.
Moja mama też tak ma - mojemu bratankowi na wszystko pozwala, on nosi okulary, a ta pozwala mu podchodzić do telewizora i oglądać z bliska. A ja sama pamiętam jak na mnie krzyczała jak byłam mała, że nie wolno
Moja mama też tak ma - mojemu bratankowi na wszystko pozwala, on nosi okulary, a ta pozwala mu podchodzić do telewizora i oglądać z bliska. A ja sama pamiętam jak na mnie krzyczała jak byłam mała, że nie wolno
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331226 przez maja1982
no bo babcie to już tak mają - ale wnerwia mnie to niemiłosiernie!dziecko kwęknie a dziadek już przy nim!!wrrr
pyska -dzięki, będziesz szyć powiadasz??taki z ciebie mistrz:) może by mi moja T dała radę uszyć??
pyska -dzięki, będziesz szyć powiadasz??taki z ciebie mistrz:) może by mi moja T dała radę uszyć??
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez maja1982.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331227 przez mgielka22
Ahh Moj M wyjechal za chwile bedzie na miejscu w Nowej SOli...no ciekawa jestem co zalatwi. Ja jutro mam dzwonic do szpitala w sprawie rpacy 3majcie prosze kciuki zeby mnei przyjeli, trudno jak beda nocki to jakos podolam ehh cos bede musiala wymyslic...
Jak ja nie lubie jak sie dzieci wyroznia...ehhh
Maja skad ja to znam...
Jak ja nie lubie jak sie dzieci wyroznia...ehhh
Maja skad ja to znam...
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez mgielka22.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331229 przez gosia2324
slowiczek napisał:
Bo sie nie sluchal, wszystko na NE!!!! zjesz serek nie, choc sie ubrac nie i tak w kolko.... On zawsze idzie siedziec na żabę ( pluszowa zabawka) posiedzi chwile i wola mnie , mowi przepraszam i juz jest ok, ale oczywiście ona musiała sie wpieprzyć!!!!
Kuba czasem jak sie wkreci to moze ryczec o byle co( mamy 2 latkow) wiedza o czym mowie, wiec na zabie ma czas zeby sie uspokoic... no to jestem wyrodna matka!!!
a za co miał karę ??
Bo sie nie sluchal, wszystko na NE!!!! zjesz serek nie, choc sie ubrac nie i tak w kolko.... On zawsze idzie siedziec na żabę ( pluszowa zabawka) posiedzi chwile i wola mnie , mowi przepraszam i juz jest ok, ale oczywiście ona musiała sie wpieprzyć!!!!
Kuba czasem jak sie wkreci to moze ryczec o byle co( mamy 2 latkow) wiedza o czym mowie, wiec na zabie ma czas zeby sie uspokoic... no to jestem wyrodna matka!!!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331237 przez maja1982
pyska - pokażę jej o co mi chodzi, zobaczymy czy da radę:)będę jak coś pytała co i jak robisz (jaki materiał itp) Dziękuję za propozycję - nie wykluczone że skorzystam
mgiełka- dacie radę!!już kciuki trzymam!!
gosia - jaka wyrodna??nie gadaj głupot!!dla mnie wyrodne to są matki które na wszystko pozwalają, biją i nie wychowują swoich dzieci!!A ty jesteś wspaniałą mamą - uczysz Kubcia a że jemu się to nie podoba to trudno!kiedyś będzie wdzięczny ze mama coś od niego egzekwowała !!
mgiełka- dacie radę!!już kciuki trzymam!!
gosia - jaka wyrodna??nie gadaj głupot!!dla mnie wyrodne to są matki które na wszystko pozwalają, biją i nie wychowują swoich dzieci!!A ty jesteś wspaniałą mamą - uczysz Kubcia a że jemu się to nie podoba to trudno!kiedyś będzie wdzięczny ze mama coś od niego egzekwowała !!
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331239 przez gosia2324
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja jam ma na imie ta dziewczyne o którą pytalam ze zdjecia?
A Pyska współczuje bratu ! Moj m mial to samo z kolanem i mial operacje
A zdjecia boskie !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja jam ma na imie ta dziewczyne o którą pytalam ze zdjecia?
A Pyska współczuje bratu ! Moj m mial to samo z kolanem i mial operacje
A zdjecia boskie !
Moderatorzy: ilona