BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #331296 przez iwonaNAVI
Marta ja kupilam 2 opakowanie takiej samej kaszki nawet nie widzialam ze jest inna :P

ja tez mam fotelik z tych tanszych i poki co jestem zadowolona

a hustawka dla mnie to rzecz zbedna to moje zdanie...mozna kupic taka montowana w futryne i tez sie buja :) lkoszt pewnie ok 30 zl
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #331298 przez bewipo
Majeczka jaka Ty fajna dziewczyna jesteś :)
Co do fotelików, to ja ufam tylko tym co przeszły pozytywnie crash testy.
Huśtawka super sprawa, na pewno będę o tym myśleć jak Anitka sama będzie siedzieć :) Więc na razie się nie orientuję w temacie.
12 lata 10 miesiąc temu #331302 przez iwonaNAVI
To ja sie pochwale :) wiem ze nie ladnie ale napewno mnie zrozumuicei :)

Moje dzieciatko juz samo ladnie siedzi :) potrafi zrobic puk puk raczka i przybic piatke :) i pokaze paluszkiem oczko (ale trzeba jej wczesniej pokazac, przypomniec) no i od dzisiaj nadaje jak katarynka :)
ale jestem dumna jak paw :D
12 lata 10 miesiąc temu #331303 przez pati-m
iwonaNAVI napisał:

To ja sie pochwale :) wiem ze nie ladnie ale napewno mnie zrozumuicei :)

Moje dzieciatko juz samo ladnie siedzi :) potrafi zrobic puk puk raczka i przybic piatke :) i pokaze paluszkiem oczko (ale trzeba jej wczesniej pokazac, przypomniec) no i od dzisiaj nadaje jak katarynka :)
ale jestem dumna jak paw :D

No no no, ciocia jest pod wrażeniem! Oliwka - a mama ostatnio marudziła, że nic nie mówisz :P A ty takie osiągnięcia masz! Gratulacje :kiss:

bewipo - zgadzam się z Tobą :) Przeglądałam najnowsze wyniki crash testów fotelików 2011 i mamy już wybrany :)
12 lata 10 miesiąc temu #331305 przez gosia2324
Marta M napisał:

Dziękujemy :)

A ja mam trzy pytania:

Pytanie nr 1: te ktore glutenowaly sie kaszka z Nestle powiedzcie mi jak sie Wam skonczylo opakowanie kupujecie grugie takie samo, przestajecie sie glutenowac czy kupujecie ten Etap 2 z biszkoptami??

Pytanie nr 2: Co myslicie o tych fotelikach, sa bardzo tanie i nie wiem co o nich myslec:

www.babydesign.pl/babydesign.php (tu wszystko ma taki sam adres, wejdzicie w produkty, foteliki samochodowe, jumbo)

www.espiro.eu/pr,foteliki,sigma,81

Pytanie nr 3: A o tej huśtawce??

tablica.pl/oferta/hustawka-tako-stan-ide...-polecam-IDPf47.html

MAJA TYLKO NIE TA HUSTAWKA!
A jak chcesz to dam Ci NOWA DARMO!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331314 przez gosia2324
Dziewczyny nie kupujcie tych hustawek !!!!!
Synek znajomych przewrocil sie z ta hustawka, Jak dziecko zaczyna sie bujac te podstawy podnosza sie od ziemi i nieszczescie gotowe :(
Kuba dostal taka od T i stoi nowa w piwncy, nigdy bym do niej nie wsadzila dziecka!

Uspie Kube i zaraz Wam napisze jakiego mialm goscia :S
12 lata 10 miesiąc temu #331316 przez maja1982
marta - moja przyszywana siostro :) wiesz ze mam takie same odczucia jak ty :):)nawet D o tym mówiłam!!!

majunia - ale jesteś kochana śmieszka!!

jeśli chodzi o foteliki to my tez mamy wybrany od dawna - recaro pyśka chyba tez taki wrzucała!!

iwonka- gratulacje dla Oliwki!!ależ zdolniacha z niej??jak gardło??

czy megi dzisiaj była??czy cos przeoczyłam??

gosia - to marta o huśtawkę pytała nie ja ;) jak cos to u nas będzie taka wieszana pod sufitem:)

lolo śpinka a ja mam chwilkę żeby kiecki na wesele poszukać:)
12 lata 10 miesiąc temu #331317 przez mgielka22
Hmm no ciekawe kto do Ciebei przyszedl :D a jakby je cegowka przytrzymac?? qrcze u mnei na osiedlu nei ma takich hustawek dla maluchow tylko takie dla duzych dzieci :(
12 lata 10 miesiąc temu #331327 przez bewipo
Jak juz będę zmieniać to tez na recaro, teraz mamy recaro i jestem z niego zadowolona. Jest co prawda w cholere ciężki, ale przynajmniej wiem, że bezpieczny.
12 lata 10 miesiąc temu #331328 przez Marta M
Jak dobrze ze zapytałam, dziękuje Gosiu, już wiem ze takiej nie kupie..

Maju ja tez Sławkowi o tym mowiłam jak się dowiedziałam ze jedziesz na zjazd, haha...:D

Iwonka naprawde?? Jestem zaskoczona, Majke tez ucze gdzie jest nosek, itd ale narazie to nie kuma o co chodzi...
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331331 przez gosia2324
Mgielka dokladnie na ta hustawke to trzeba jakis glaz polozyc, bo pod ciezarem dziecka az cala chodzi, a Kuba mial wtedy tylko 10 kg, wiec ja odradzam a zrobicie jak chcecie, juz lepsza taka zwykla ktora sie w drzwiach wiesza na hakach!

MAJA CUDNA JESTES! Teraz ciotka slepak zauważył :blink:

Wiec napisalam Wam ze mialam nie odebrane połączenia od Kochanienkiej mojej :lol:
I za minute wchodzi ,prawie z drzwiami :angry: z ktstem DZWONIE I DZWONIE DO CIEBIE :angry: :S :X :laugh: :laugh: :laugh: No przeciez nie slyszalam :S B) B) B)
Zostawila pierogi dla SYnusia i poszla :P
Pati odrazu mi sie przypomnial Twoj wiersz!
NIKT TAK JAK TY NIE PIECZE.NIE GOTUJE :woohoo: :woohoo: :woohoo:
12 lata 10 miesiąc temu #331336 przez iwonaNAVI
Maja a dziekuje w dzien przeszlo calkiem a teraz znowu atakuje ale i tak o niebo lepiej niz wczoraj :)

Marta mysle ze ona wskazuje dlatego ze jej wczesniej pokazalam :) i najlepiej wychodzi na oczkach bo sa duze i czarne :) ale sama jeszcze nie pokaze :P najpierw ja a ona jakby powtorzy :)
12 lata 10 miesiąc temu #331342 przez Marta M
Chodzi Wam o te foteliki za 1000zł? Czy sa jakies recaro tansze?? Dacie link??
12 lata 10 miesiąc temu #331343 przez mgielka22
Gosia bo jak Ty Damiana glodzisz no to co :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #331344 przez iwonaNAVI
Gosia to ci nalot...prawie jak CBA :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama