BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 10 miesiąc temu #331446 przez gosia2324
Jestem Mgielka :kiss:
Ale jakos tak dziwnie sie czuje !
Marze o jakis wakacjach, odpoczac od tego domu, zakupow, sprzatania,gotowania,od wszystkiego ...
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu #331449 przez Agusia83
wygralam stroj kapielowy, ta bluze, co Wam na poczatku wklejalam i jeszcze licytuje cosik u tego sprzedawcy :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #331450 przez mgielka22
Tez chce i zamaist wyprowadzic sie i odpoczac to zaczne od pracy i dupa :( ehhh
Mam juz dosc malzenstwa dzieci i wszystkiego qrcze zaluje troche ze tak szybko sie wszystko potoczylo...
12 lata 10 miesiąc temu #331451 przez Agusia83
Ale chyba nie zalujesz, ze Lily jest?
12 lata 10 miesiąc temu #331452 przez monika1984lodz
dziewczynki :*:*:*
to pewnie przesilenie wiosenne... bedzie dobrze zobaczycie :) :* caluje Was mocno Kochane moje

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu #331453 przez mgielka22
wlasnie na d. world ogladam duchy zmarlych lokatorow jak ja bym mieszkala w nawiedzonym domu to bym chyba posrala sei ze strachu naprawde!!!
12 lata 10 miesiąc temu #331454 przez monika1984lodz
uviekam dziewczynki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331455 przez Agusia83
i wygralam bodziaka :laugh:
allegro.pl/show_item.php?item=2203527281

Mgielka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

W kinie bylismy na horrorze i tam tez byly duchy...to samo powiedzialam M...nie dosc, ze bym sie posrala, to chyba jeszcze zawalu dostala :silly:
12 lata 10 miesiąc temu #331458 przez mgielka22
Agusia oczywiscie ze jej nei zaluje bo chcialam miec bardzo dziecko ale maz juz mi nei jest potrzebny :silly: ja nie potrzebuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
do zycia :) potrafie bez nich fantastycznie dac sobie rade :) teraz sobie siedze sama zreszt ajak kazdego wieczora bo on gra na kompie do pozna mala spi i jest mi blogo nei musze sluchac zrzedzenia choc i tak ojciec mi dopieka..
12 lata 10 miesiąc temu #331459 przez gosia2324
Mgielka, popatrz na Lilke i nie gadaj glupot :kiss:
Ide sie myc i spac, ledwo patrze na oczy od 5,40 na nogach :dry: a jutro pewnie to samo .... pa moje żabki :blink:
12 lata 10 miesiąc temu #331461 przez slowiczek

Agusia - łaaaaadny :) mam nadzieję, że będziesz zadowolona, ja ostatnio brałam zwykłego cielaka www.ewa-michalak.pl/product-pol-162-PL-Cielus.html nic pięknego ale potrzebowałam pod przezroczyste bluzki
12 lata 10 miesiąc temu #331464 przez kasia79
a ten strój wygrałaś?
12 lata 10 miesiąc temu #331465 przez mgielka22
Slowiczku ale wiesz ze to ciezkie...qrcze ciezko sie dac wykazac facetowi ja wole wiedziec wszystko i z nim podejmowac decyzje szczegolnie o mieszkaniu ehhh nie cierpie takich sytuacji...
12 lata 10 miesiąc temu #331466 przez Pyśkaaaa
Majunia :kiss:
co do hustawki dla mnie zbędne a do fotelika to jak bewipo pisze z testami a chyba wrzucałam linka my sie przymierzamy do recaro sport young allegro.pl/recaro-young-sport-2-0-9-36-2...isy-i2188150869.html
albo maxi cosi innych opcji u nas nie ma

12 lata 10 miesiąc temu #331468 przez beti
Hej dziewczynki

Marta, niby zakończyliśmy, ale przy ostatniej kontroli Fifi odwalił numer i nie chciał pokazać co potrafi i jeszcze kilka razy mamy iść...

Gosia, sukienka przyszła, fajna jest :) i w przyszłości może być też ciążową, bo ma marszczenia na brzuchu :) ale chabrowy jest trochę przekłamany na zdjęciu :)

Magda, ja mam takie łóżeczko z firmy Sun Baby i jesteśmy bardzo zadowoleni, a materacyk na allegro kosztuje ok 50 zł

Dzieciaki na głowach super :D :D Fifi też u taty lubi siedzieć i skubać po czuprynie :)

Jogo w kostiumie :kiss: :D

Kurcze, a nasi chłopcy w czym na zlocie wystąpią??? :D

Monia, krzesełko super :)

Franuś z tatusiem...rozczulające :kiss:

Majeczka potakująca wygląda jakby jakiejś dobrej muzyki słuchała :)

Pati, to niesprawiedliwe, że takie małe dzieci umierają!!!!! :(

Ja też dołączam do "przesilonych" spać nie mogę, dziś tylko 3 h :( a na dodatek M mnie strasznie denerwuje i najchętniej bym go do rodziców wysłała albo bym gdzieś z Fifim wyjechała i nie powiedziała mu gdzie, ale przez powrót do pracy jest mi potrzebny :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia