- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333303 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Edytka nie mam pojecia jak z tym wywarem.
Gratulujemy zabka
Gratulujemy zabka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333341 przez Pyśkaaaa
hejo babeczki :*
Pati ja jeszcze nic nie kupiłam Franusiowi mam taką wiązaną granatowa ale wydaje mi się że chciałabym taka wkładaną bez żadnego wiązania tylko gdzie zakupić?
ja cytologi nie robiłam jeszcze
wywaru nie dawałam póki co stopuje z wprowadzaniem nowych produktów... ze względu na te jego dziwne zachowanie
Beti Kochana dasz radę czekamy na wieści jak wrocisz:* przesyłam moc buziaków :*
moj brat dziś ma operacje na to kolano i jakoś nie mam nastroju a jeszcze moj wczoraj obiecał że pozmywa ja dziś wstaję a w kuchni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
juz mu sie oberawało... a on że wczoraj to padł na kanapie a rano nie miał czasu
Pati ja jeszcze nic nie kupiłam Franusiowi mam taką wiązaną granatowa ale wydaje mi się że chciałabym taka wkładaną bez żadnego wiązania tylko gdzie zakupić?
ja cytologi nie robiłam jeszcze
wywaru nie dawałam póki co stopuje z wprowadzaniem nowych produktów... ze względu na te jego dziwne zachowanie
Beti Kochana dasz radę czekamy na wieści jak wrocisz:* przesyłam moc buziaków :*
moj brat dziś ma operacje na to kolano i jakoś nie mam nastroju a jeszcze moj wczoraj obiecał że pozmywa ja dziś wstaję a w kuchni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
juz mu sie oberawało... a on że wczoraj to padł na kanapie a rano nie miał czasu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #333354 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia to trzymamy kciuki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333388 przez maja1982
witam sie i ja!!
Noc standard czyli 3 razy papu kiedy lolek nie będzie jadł w nocy??
beti - trzymaj się cieplutko!!i czekamy na relację z pierwszego dnia!!
ewelina - ja tez nie wiem jak z tym wywarem!? i gratulujemy zabalka!
monia- pożyczę ci moje zapałki;) ja moze jakoś dam rade bez nich !!
gładkie czapeczki są w h&m, tyle ze nasza sie spruła
zmykam za chwilke na spacerek!!
do poźniej
Noc standard czyli 3 razy papu kiedy lolek nie będzie jadł w nocy??
beti - trzymaj się cieplutko!!i czekamy na relację z pierwszego dnia!!
ewelina - ja tez nie wiem jak z tym wywarem!? i gratulujemy zabalka!
monia- pożyczę ci moje zapałki;) ja moze jakoś dam rade bez nich !!
gładkie czapeczki są w h&m, tyle ze nasza sie spruła
zmykam za chwilke na spacerek!!
do poźniej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333427 przez gosia2324
Marta M napisał:
Marta, moim zadaniem gardlo nie ma nic do tego, ale moge sie mylic,
ja juz robiłam po porodzie cytologie, przed mialam 2 gr a teraz 1.
Gratuluje ząbka Wojtusiu
A jak chcesz zupe z wywarem to do wody dodajesz surowe mięso, warzywa i gotujesz wszystko razem, potem miksujesz i tyle
Ja ogólnie daje słoiki, a jak gotuje to same warzywa,bo słoiczki mam z mięsem i łososiem.
a wszystkie juz robilyscie cytologie po porodzie?? Jak bylam na pierwsze wizycie chcialam zrobic to mi powiedziala ze najwczesniej w lutym...w lutym nie poszlam a teraz jestem chora...szzzz...
Na 12 lece do szczepienia z Majka i tez boje sie szczepic w tej sytuacji, zeby ode mnie czego nie zlapala...
przepraszam ale potem Was nadrobie...
Marta, moim zadaniem gardlo nie ma nic do tego, ale moge sie mylic,
ja juz robiłam po porodzie cytologie, przed mialam 2 gr a teraz 1.
Gratuluje ząbka Wojtusiu
A jak chcesz zupe z wywarem to do wody dodajesz surowe mięso, warzywa i gotujesz wszystko razem, potem miksujesz i tyle
Ja ogólnie daje słoiki, a jak gotuje to same warzywa,bo słoiczki mam z mięsem i łososiem.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 9 miesiąc temu #333532 przez Marta M
Wpadam tylko powiedzieć że jesteśmy wreszcie po ostatnim szczepieniu, pół roku spokoju, uff...ważymy 8280g i pani doktor powiedziała że bardzo łądnie siedzi...bo właśnie nie pochwaliłam jej ale dzisiaj ją posadziłam i siedziała ładnych parę minut bez trzymania, podpierania... Ale żeby sama się podniosła do siedzenia to jeszcze nie..
jadą do mnie T bo teść miał zabieg na zatokach w Krk i właśnie wyszedł ze szpitala, przyjechała po niego teściowa i już są gdzieś blisko , także mykam bo u mnie to dopiero burdel...ale ja sie T nie przejmuje...
jadą do mnie T bo teść miał zabieg na zatokach w Krk i właśnie wyszedł ze szpitala, przyjechała po niego teściowa i już są gdzieś blisko , także mykam bo u mnie to dopiero burdel...ale ja sie T nie przejmuje...
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333539 przez iwonaNAVI
Edyta ja troche wywaru podawalam z mieska ale chudego ale tez nie duzo tylko troszke tyle zeby miesko zmiksowac...z bardziej tlustego mieska bym nie radzila...takie moje zdanie
co do zupek to oprocz tradycyjej jarzynowej moze byc : marchewka z ryzem, zupa buraczkowa, brokulowa, kalafiorowa, z dyni, z cukinii, mozesz do jarzynowej zamiast ziemniakow dodac kaszy jaglanej ...ja juz kupilam ale jeszcze nie proboalam z tym robic
i gratulujemu kolejnego zabka
Marta ja cytologie wlsnie ostatnio robilam i czekam na wynki
Pyska 3mamy za brata
Bewipo dajesz pomidory?
moje dziecko wyprawione na spacer z tata a ja teraz zjem i zabieram sie za pisanie pracy eech...pranie juz wstawione...mieszkanie idkurzone...obiad na pol gotowy wiec zabieram sie do pracy
co do zupek to oprocz tradycyjej jarzynowej moze byc : marchewka z ryzem, zupa buraczkowa, brokulowa, kalafiorowa, z dyni, z cukinii, mozesz do jarzynowej zamiast ziemniakow dodac kaszy jaglanej ...ja juz kupilam ale jeszcze nie proboalam z tym robic
i gratulujemu kolejnego zabka
Marta ja cytologie wlsnie ostatnio robilam i czekam na wynki
Pyska 3mamy za brata
Bewipo dajesz pomidory?
moje dziecko wyprawione na spacer z tata a ja teraz zjem i zabieram sie za pisanie pracy eech...pranie juz wstawione...mieszkanie idkurzone...obiad na pol gotowy wiec zabieram sie do pracy
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333541 przez megi2501
Miałam już cytologię. Nie wiem, jak to jest z tym bólem gardła i wpływem na wyniki. Nie pomogę.
Martuś miłego i spokojnego spotkania z T Majeczka bardzo ładnie waży, no i siedzi
Wojtusiu Ty już masz 2,a my wciąż 0 GRATULUJEMY
Ja kupuje jeszcze słoiczki gotowe, a jak już gotuję to same warzywa
Martuś miłego i spokojnego spotkania z T Majeczka bardzo ładnie waży, no i siedzi
Wojtusiu Ty już masz 2,a my wciąż 0 GRATULUJEMY
Ja kupuje jeszcze słoiczki gotowe, a jak już gotuję to same warzywa
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #333542 przez magda79
Cześć Dziewczynki
Nie było mnie wczoraj bo Domi był bardzo słaby do południa ale po południu już lepiej....jeszcze kaszle ale antyb już działa...niestety musiał go dostać a i dzwoniła wczoraj w południe moja pani pediatra i pytała o zdrowie Domisia o to jak oddycha czy nie ma duszności.....
no i nawet apetyt mu już wraca co prawda jeszcze nie taki jak przed chorobą ale dobrze że wraca bo wczoraj było marnieeeeeeeee...niechciał ani cyca a ni butli a obiadku połowe porcji
dzisiaj zjadł prawie całą no i połowe porcji deserka a późnym popołudniem też mu trochę podam....
myślami byłam z Wami....
a co do Majki to jesteśmy po konsultacji i idziemy 10go kwietnia do przyjęcia na parę dni ok tygodnia...Pani neurolog po badaniu powiedziała, że Majka ogólnie wygląda dobrze, zewnętrznie żadnych innych objawów oprócz tych plamek i trzeba sprawdzić czy wewnątrz nie ma zmian........
w miarę możliwości oczywiście chcę Was nadrobić
Nie było mnie wczoraj bo Domi był bardzo słaby do południa ale po południu już lepiej....jeszcze kaszle ale antyb już działa...niestety musiał go dostać a i dzwoniła wczoraj w południe moja pani pediatra i pytała o zdrowie Domisia o to jak oddycha czy nie ma duszności.....
no i nawet apetyt mu już wraca co prawda jeszcze nie taki jak przed chorobą ale dobrze że wraca bo wczoraj było marnieeeeeeeee...niechciał ani cyca a ni butli a obiadku połowe porcji
dzisiaj zjadł prawie całą no i połowe porcji deserka a późnym popołudniem też mu trochę podam....
myślami byłam z Wami....
a co do Majki to jesteśmy po konsultacji i idziemy 10go kwietnia do przyjęcia na parę dni ok tygodnia...Pani neurolog po badaniu powiedziała, że Majka ogólnie wygląda dobrze, zewnętrznie żadnych innych objawów oprócz tych plamek i trzeba sprawdzić czy wewnątrz nie ma zmian........
w miarę możliwości oczywiście chcę Was nadrobić
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 9 miesiąc temu #333566 przez Mała
Witam.My w domu, wpadliśmy tylko po rzeczy i jutro znów wracamy do teściów.
Źle mi bez Was, tęsknię okropnie. Chłopaki zabierają mi laptopa do szpitala, a u teściów teść siedzi całe wieczory na kompie, więc masakra. Jakoś postaram się wpadać.Najgorsze, że na bieżąco nie wiem co u Was.
Pozdrawiam Wszystkie i całuję każdą z osobna
Źle mi bez Was, tęsknię okropnie. Chłopaki zabierają mi laptopa do szpitala, a u teściów teść siedzi całe wieczory na kompie, więc masakra. Jakoś postaram się wpadać.Najgorsze, że na bieżąco nie wiem co u Was.
Pozdrawiam Wszystkie i całuję każdą z osobna
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333578 przez Pyśkaaaa
my już p spacerku moj chlop zapomniał mi znieść wozek więc chwilkę w nosidelku polaziliśmy... spotkałam koleżankę poplotkowałam a teraz biorę się za szycie mojego nosidła
Domis zdrowka :* i trzymam kciuki za badania Majeczki
Majawidę że wagą idziesz łep w łep z Frankiem on też tyleważy ale nie siedzi jeszcze...
Małai my za Tobą stesknione
Domis zdrowka :* i trzymam kciuki za badania Majeczki
Majawidę że wagą idziesz łep w łep z Frankiem on też tyleważy ale nie siedzi jeszcze...
Małai my za Tobą stesknione
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona