BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #338960 przez angie1713
Witam się dziewczynki dopiero teraz ale naskrobałyście :) :woohoo:

Emi ślicznotko :kiss: :kiss: :kiss:

Była u mnie dziś szwagierka na kawce ona w w ciąży więc przypomniał mi się piękny stan :woohoo:
Noc u nas dziś dużo lepsza bo wstawałam do niej 3 razy tylko ufff :)

Właśnie dzwonił M że już wraca a ja zapomniałam że on dzisiaj do 13 pracuję lecę szykować obiad ;) :lol:
Zajrzę do Was póżniej :)

Ps ja też UWIELBIAM moje dziecko i wasze też :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #338964 przez pati-m
maja - odkąd kupiliśmy te puzzle i mu rozkładamy to polubił :) Turla się po nich i skrobie paluszkami zadowolony :)
12 lata 9 miesiąc temu #338965 przez mgielka22
hej ja na sekunde :)
u nas ok prawie spakowana reszta jutro :) i juz jutro na swoje :lol:
a w poniedzialek do pracy :X :X :X

Emisia slodziutka :)
12 lata 9 miesiąc temu #338967 przez Agusia83
Kacperku, masz swietne puzzle :laugh: A jak patrze na Ciebie to juz mysle o lecie :laugh: Buziaka przesyla Ci ciocia :lol:

Chyba zdecyduje sie na zakup tych puzzli piankowych...bo ptzypuszczam, ze one robia za fajne podloze do zabawy...a my nie mamy dywanow...koce jak koce klaczkowate, a puzzle gladkie...
12 lata 9 miesiąc temu #338968 przez pati-m
Hip hip hurrra dla mgiełki! Brawo, że sobie ze wszystkim poradziłaś :) No to od poniedziałku już kilka z nas będzie znów pracownicami :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #338971 przez pati-m
Agusia83 napisał:

Kacperku, masz swietne puzzle :laugh: A jak patrze na Ciebie to juz mysle o lecie :laugh: Buziaka przesyla Ci ciocia :lol:

Chyba zdecyduje sie na zakup tych puzzli piankowych...bo ptzypuszczam, ze one robia za fajne podloze do zabawy...a my nie mamy dywanow...koce jak koce klaczkowate, a puzzle gladkie...

Agusia - no ja tak samo nie mam żadnych dywanów, a na kocu to zawsze jakieś kłaczki albo coś innego się zbierało. A puzzle nawet jak się ubrudzą, to przemywam w wannie, wyschną i znów czyste :)
12 lata 9 miesiąc temu #338972 przez maja1982
lolek właśnie je chrupki nosem :lol: :lol:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #338974 przez Agusia83
Maja...haha...to moze to drugie? :silly:

A jak Wasze maluchy jedza chrupki? Dalam Emilce wczoraj i ta mala terrorystka ugryzla go w polowie...strasznie sie balam, ze sie zakrztusi, a ona chyba mamlala ten kawalek..i sie wkurzala, ze przykleja sie do podniebienia...ale mam troche stracha dawac jej
12 lata 9 miesiąc temu #338976 przez bewipo
Maja nowe, jak szaleć to szaleć :D

My też musimy kupić te puzzle, bo tylko koc rozłożony.
12 lata 9 miesiąc temu #338981 przez iwonaNAVI
Pati tak krotko pracjesz? na calym etacie ?

Ja mam fotelik 9-36 moj co prawda mozna do pozycji pollezacej ale ja tego nie uzywam...jak mala zasnie spi glowke ma na boku...fakt jak sie ostro zachamuje to czasem jej poleci do przodu ale ja zawsze jestem obok...a jak jade sama staram sie powoli chamowac...ja nie jezdze na dlugie trasy wiec u nas w zupelnosci taki wystarczy...zazwyczaj to ok 20-30 min trasy jedziemy...mysle ze jak na dluzsze to bym sie bardziej zastanowila

moje dziecko na balkonie spi w wozku a ja zajadam obiad i sie relaksuje z wami :) rano poprasowalan cala szafe to na dzisiaj juz mam spokoj z robota :)

Marta ja sama moja sadzam...ona sama jeszcze potrafi usiasc ale jak sie ja posadzi to zachwycona siedzi bardzo dlugo a jak jej ciezko zaczyna plakac i wtedy wiem ze czas odpoczac :) wedlug tego twierdzenia to tez nie powinno sie uczyc dziecka chodzic zanim samo nie zacznie :P hehe

Emilcia coraz sliczniejsza ;)

Kacpero :) slicznooki :)

Karolku gratulujemu siedzenia :)
12 lata 9 miesiąc temu #338985 przez pati-m
iwona - tak mam cały etat, ale jak nauczyciel pracuję 25 tygodniowo + ewentualne nadgodziny (teraz do końca czerwca mam 10 nadgodziny/m-c).
Aktualnie mam grupę najmłodszą czyli 2,5-3 - latki, a w takich maluchach pracuje się zmianowo, czyli 2tyg. od 11-17 i kolejne 2tyg. 6-11.
Jeśli jest się w 4-latkach i wyżej, to już jest różnie i zależy od grafiku.

Lolek smakuje całościowo chrupki :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #338986 przez Marta M
2 minuty temu...mama myśli że dziecko śpi a dziecko obserwuje :D

Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #338989 przez pati-m
Hihihi, bo Majeczka nie da się oszukać. To on decyduje kiedy pójdzie spać :silly:
Marta - na czym wiszą te pluszaki, że nie spadają?
12 lata 9 miesiąc temu #338995 przez Marta M
łóżeczko mam jakieś 10cm od ściany i siedzą sobie jeden na drugim, fajnie bo jak leży to sobie na nie patrzy :)
12 lata 9 miesiąc temu #338999 przez bewipo
Majeczka, a ku ku ;)

Lolek gratulacje :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby