- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338960 przez angie1713
Witam się dziewczynki dopiero teraz ale naskrobałyście
Emi ślicznotko
Była u mnie dziś szwagierka na kawce ona w w ciąży więc przypomniał mi się piękny stan
Noc u nas dziś dużo lepsza bo wstawałam do niej 3 razy tylko ufff
Właśnie dzwonił M że już wraca a ja zapomniałam że on dzisiaj do 13 pracuję lecę szykować obiad
Zajrzę do Was póżniej
Ps ja też UWIELBIAM moje dziecko i wasze też
Emi ślicznotko
Była u mnie dziś szwagierka na kawce ona w w ciąży więc przypomniał mi się piękny stan
Noc u nas dziś dużo lepsza bo wstawałam do niej 3 razy tylko ufff
Właśnie dzwonił M że już wraca a ja zapomniałam że on dzisiaj do 13 pracuję lecę szykować obiad
Zajrzę do Was póżniej
Ps ja też UWIELBIAM moje dziecko i wasze też
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #338967 przez Agusia83
Kacperku, masz swietne puzzle A jak patrze na Ciebie to juz mysle o lecie Buziaka przesyla Ci ciocia
Chyba zdecyduje sie na zakup tych puzzli piankowych...bo ptzypuszczam, ze one robia za fajne podloze do zabawy...a my nie mamy dywanow...koce jak koce klaczkowate, a puzzle gladkie...
Chyba zdecyduje sie na zakup tych puzzli piankowych...bo ptzypuszczam, ze one robia za fajne podloze do zabawy...a my nie mamy dywanow...koce jak koce klaczkowate, a puzzle gladkie...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338971 przez pati-m
Agusia83 napisał:
Agusia - no ja tak samo nie mam żadnych dywanów, a na kocu to zawsze jakieś kłaczki albo coś innego się zbierało. A puzzle nawet jak się ubrudzą, to przemywam w wannie, wyschną i znów czyste
Kacperku, masz swietne puzzle A jak patrze na Ciebie to juz mysle o lecie Buziaka przesyla Ci ciocia
Agusia - no ja tak samo nie mam żadnych dywanów, a na kocu to zawsze jakieś kłaczki albo coś innego się zbierało. A puzzle nawet jak się ubrudzą, to przemywam w wannie, wyschną i znów czyste
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #338974 przez Agusia83
Maja...haha...to moze to drugie?
A jak Wasze maluchy jedza chrupki? Dalam Emilce wczoraj i ta mala terrorystka ugryzla go w polowie...strasznie sie balam, ze sie zakrztusi, a ona chyba mamlala ten kawalek..i sie wkurzala, ze przykleja sie do podniebienia...ale mam troche stracha dawac jej
A jak Wasze maluchy jedza chrupki? Dalam Emilce wczoraj i ta mala terrorystka ugryzla go w polowie...strasznie sie balam, ze sie zakrztusi, a ona chyba mamlala ten kawalek..i sie wkurzala, ze przykleja sie do podniebienia...ale mam troche stracha dawac jej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338981 przez iwonaNAVI
Pati tak krotko pracjesz? na calym etacie ?
Ja mam fotelik 9-36 moj co prawda mozna do pozycji pollezacej ale ja tego nie uzywam...jak mala zasnie spi glowke ma na boku...fakt jak sie ostro zachamuje to czasem jej poleci do przodu ale ja zawsze jestem obok...a jak jade sama staram sie powoli chamowac...ja nie jezdze na dlugie trasy wiec u nas w zupelnosci taki wystarczy...zazwyczaj to ok 20-30 min trasy jedziemy...mysle ze jak na dluzsze to bym sie bardziej zastanowila
moje dziecko na balkonie spi w wozku a ja zajadam obiad i sie relaksuje z wami rano poprasowalan cala szafe to na dzisiaj juz mam spokoj z robota
Marta ja sama moja sadzam...ona sama jeszcze potrafi usiasc ale jak sie ja posadzi to zachwycona siedzi bardzo dlugo a jak jej ciezko zaczyna plakac i wtedy wiem ze czas odpoczac wedlug tego twierdzenia to tez nie powinno sie uczyc dziecka chodzic zanim samo nie zacznie hehe
Emilcia coraz sliczniejsza
Kacpero slicznooki
Karolku gratulujemu siedzenia
Ja mam fotelik 9-36 moj co prawda mozna do pozycji pollezacej ale ja tego nie uzywam...jak mala zasnie spi glowke ma na boku...fakt jak sie ostro zachamuje to czasem jej poleci do przodu ale ja zawsze jestem obok...a jak jade sama staram sie powoli chamowac...ja nie jezdze na dlugie trasy wiec u nas w zupelnosci taki wystarczy...zazwyczaj to ok 20-30 min trasy jedziemy...mysle ze jak na dluzsze to bym sie bardziej zastanowila
moje dziecko na balkonie spi w wozku a ja zajadam obiad i sie relaksuje z wami rano poprasowalan cala szafe to na dzisiaj juz mam spokoj z robota
Marta ja sama moja sadzam...ona sama jeszcze potrafi usiasc ale jak sie ja posadzi to zachwycona siedzi bardzo dlugo a jak jej ciezko zaczyna plakac i wtedy wiem ze czas odpoczac wedlug tego twierdzenia to tez nie powinno sie uczyc dziecka chodzic zanim samo nie zacznie hehe
Emilcia coraz sliczniejsza
Kacpero slicznooki
Karolku gratulujemu siedzenia
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338985 przez pati-m
iwona - tak mam cały etat, ale jak nauczyciel pracuję 25 tygodniowo + ewentualne nadgodziny (teraz do końca czerwca mam 10 nadgodziny/m-c).
Aktualnie mam grupę najmłodszą czyli 2,5-3 - latki, a w takich maluchach pracuje się zmianowo, czyli 2tyg. od 11-17 i kolejne 2tyg. 6-11.
Jeśli jest się w 4-latkach i wyżej, to już jest różnie i zależy od grafiku.
Lolek smakuje całościowo chrupki
Aktualnie mam grupę najmłodszą czyli 2,5-3 - latki, a w takich maluchach pracuje się zmianowo, czyli 2tyg. od 11-17 i kolejne 2tyg. 6-11.
Jeśli jest się w 4-latkach i wyżej, to już jest różnie i zależy od grafiku.
Lolek smakuje całościowo chrupki
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej