BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #338624 przez Pyśkaaaa
Franus jeszcze tak nie robi... ale jak chce sie przytulic łapie za uszy albo włosy i przyciaga do siebie i sie wtula... rozkoszny jest :D
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #338626 przez maja1982
pati-m napisał:

Kacper też tak wyciąga i jeszcze przy tym szybko otwiera i zamyka dłonie :)

www.kozaczek.pl/plotka.php?id=36485 - Nosz kur... Niech ją ktoś tak nakarmi!!!

ludzie to mają nasrane w głowach :S
12 lata 9 miesiąc temu #338627 przez pati-m
Coraz słodsze te nasze maluszki się robią :)
12 lata 9 miesiąc temu #338628 przez maja1982
no rozkoszne są te nasze szkraby :)

mój D ostatnio mówi do lolka "jaki ty duży już jesteś a jak cię mama w szpitalu kupiła :laugh: to byłeś taki malutki" :lol:

ale serio ten czas tak leci że szok
12 lata 9 miesiąc temu #338631 przez Pyśkaaaa
fuj mnie to obrzydziło...
mama w szpital kupiła hihihi
12 lata 9 miesiąc temu #338632 przez beti
Maja, ja już o wszystkim myślę...

Pyśka, już Ci na prv wrzucam
12 lata 9 miesiąc temu #338634 przez Pyśkaaaa
ok :)
ja sie kłade do jutra babeczki mua :*
12 lata 9 miesiąc temu #338635 przez maja1982
oglądam jeszcze arz ten filmik - przecież ta kobieta jest p.....na jak można tak dziecko karmić!!a tak w ogóle to dziecko nie jest zainteresowane takim jedzeniem - biedny ten chłopczyk!

beti - a o czym myślisz np??
12 lata 9 miesiąc temu #338645 przez maja1982
ja tez uciekam

dobrej nocy!!
12 lata 9 miesiąc temu #338673 przez Marta M
Niesamowite,
PIERWSZA! :)

No więc witam i powiem że czuję się jak zombi, niby noc dosyć ale ta pogoda mnie dobija...no i dzieć mnie woła..
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338676 przez ewelinaa
Witam druga :)

Noc lepsza od poprzedniej - mniej pobudek, trochę mniej kaszlu, no ale taka marudka od rana. Wstała o 6 i już znowu śpi bidulka.

Pyśka - nosidło super :)

Wszystkie butki, które wklejałyście super, ja wczoraj na chwilkę zaszłam do h&m - ile fajowych rzeczy jest, ale nie miałam czasu dokładnie się rozejrzeć i coś kupić - po zakupy wybiorę się w następny piątek z kuponem od Beti :lol:

A to "ptasie karmienie" :X :X :X :X :X
12 lata 9 miesiąc temu #338680 przez bewipo
Witam :)

A ja się stresuję powrotem do pracy... :( Czemu ten czas tak szybko leci...

Beti trzymam kciuki, żeby ci się udało z własną działalnością :)
12 lata 9 miesiąc temu #338690 przez megi2501
Witam się kolejna,

Noc fatalna. Chyba z 6 pobudek, jęczała, więc chyba zęby B)

UWAGA! Chwalipięta mama:
Moje dziecko od wczoraj robi a ku-ku :) Wzięła sobie bluzeczkę i zakładała na głowę, po chwili ściągała i śmiałą się w głos. Sama wymyśliła.Teraz to jej główna zabawa. Niesamowite :laugh: Nagrałam na telefon, ale nie mam kabla :( Muszę nagrać dziś na aparat :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338702 przez Agusia83
No to jestem czwarta...na szczescie noc w miare spokojna...tego alkoholika juz nie bylo....boje sie tylko bo dzis ponownie M musi jechac do drugiej pracy...a jak ten debil znow sie pojawi???? :( :(
Emi znow poszla spac...a ja pije kawke :laugh: chyba dzis odpuscimy sobie spacer, bo nie dosc, ze pada to jeszcze zimno jest..

Maju, dobrze napisalas, ze ludzie to maja nasrane we lbie...jak mozna tak karmic dziecko?Ona chyba chce zrobic kaleke z syna...masakra...

Pyskaa, jestes niesamowicie zdolna mama :laugh: Swietnie uszylas nosidelko...i nie chce mi sie wierzyc, ze po raz pierwszy dotykalas maszyny :silly:

Beti, wspolczuje Tobie i innym kobietom, ktore musza swoje pociechy zostawac w zlobku...bo to jeszcze takie malenstwa ...mysle jednak, ze sie przyzwyczaicie i bedzie coraz lepiej...niestety w naszym kraju jest taka popieprzona polityka prorodzinna, ze wiekszosc kobiet musi wrocic do pracy....a teraz juz w ogole..kaza nam pracowac do 67 rz.... :angry: porabalo psa i bude....

Jakie piekne butki wczoraj ogladalyscie...jak ide z Emilka na polko, to narazie nie zakladam jej obuwia...przykrywam nozki kocykiem...ale mysle, ze na swieta bede musiala cosik zapodac na jej nozki :laugh:

Megi, gratuluje pomyslowej corci :laugh: fajna zabawa, tez sie bawie w nia z EMi, ale to ja narazie musze zakladac cos na glowke i sciagac :silly: bo jak ma za dlugo, to sie zlosci :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #338706 przez ewelinaa
Agusia - ja kupiłam Kindze śliczne butki w smyku, a i tak jak wychodzimy na spcer zakładam jej grube skarpetki :lol: bo jak tylko zobaczy buciki na nogach to tak nimi kopie i macha żeby spadły :P i wtedy znowu siedzi spokojnie :woohoo:
Chyba na razie kupię jej takie skarpetki ze skórzaną podeszwą.

I oglądam właśnie RwT z rodzicami małej Madzi - masakra jak ta dziewczyna się zachowuje, jaka jest sztuczna, wygląda jakby chciała śmiać się a nie płakać :angry: :angry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia