BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #338813 przez Pyśkaaaa
my chcemy jeszcze młodego wsadzic :) żeby zoabczyć jak mu tam bedzie zanim kupimy...ale po uwagę bierzemy jeszcze ten co Ty Pati...
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #338817 przez monika1984lodz
My kupujemy maxi cosi priori

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #338819 przez Pyśkaaaa
delikatnie zirytował mnie ten artukuł... a przepraszam bardzo jak ktoś ma taka pracę jak ja miałam? nie było opcji żeby do pracy chodzić? a zagrożone ciąże gdzie trzeba leżeć? owszem ciąża to nie chorboa ale bez przesady
12 lata 9 miesiąc temu #338821 przez monika1984lodz
Pysia w emnie to sie az zagotowalo!!!!
i ten tekst o jej coreczce.
Pewnie sie bala co mamusia powie i dlatego tak zrobila eh

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338823 przez pati-m
Pyśka - my też najpierw sami oglądaliśmy a potem pojechaliśmy do sklepu z Kacprem i "przymierzył" go sobie :)
Nam zależało żeby fotelik starczył do końca, bo nie chcieliśmy za 2 lata kupować kolejnego i wydawać pieniądze. Więc wybraliśmy ten który wg nas jest najlepszy i rośnie razem z dzieckiem co mi się bardzo podoba :)

A co do tego artukułu co wkleiła Monia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #338829 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #338833 przez Agusia83
Ja tez jestem oburzona...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338856 przez Marta M
Troche z wczesniejszych stron:

Sami i Ines: rewelacja :)

Maja je jak Jagodka, z tym że rzadziej, ale też tylko cyc, deserek i obiadek, w nocy cyc dwa razy i też potrafi spać nawet 7 godzin :) I też wszystko jej smakuje :)

Franio półroczniak kochany :kiss: Franio śmieszek, Franio z chrupkiem, Nunka z chrupkiem, Jogo z chrupkiem i Nadia z chrupkiem i siedziąca mua :*

Chrupki podaję jej już chyba od miesiąca :) Zachwycona :)

Mimo że karmię piersią wcale nie spadam z wagi, nie czuję się gorzej...

Agusia moja przy karmieniu kręci pupą, biję się po główce i ciągnie za włosy...

Co do zabawek nasza ulubiona to woreczek wypełniony powietrzem, gazety, puste butelki, szeleszczące opakowania..pamietam swoje ulubione zabawki z dziecinstwa: groch, fasola, miski plasrikowe i łyżki drewniane..

Zabawka Kacpra full wypas, pewnie nie chce z tej hustawki wogole zejsc :) I Jagoda ma huśtawkę :kiss:

Hustawki na hakach nie polecam, moj brat sie tak hustał, patrzył w góre a tam opiłki metalu leciały z powodu tarcia sznura o hak i wpadł mu jeden do oczka, miał chirurgicznie usuwany i był strach czy będzie dobrze widział..

Gosia skoro wróżba mówi że 3, to D nie ma nic do gadania :lol: :silly:

Co do siedzenia Maja siedziała mi ostatnio 15 minut i w końcu sama ją położyłam bo stwierdziłam że może za długo...i nie wiem czy można sadzać dzieci czy nie?? Bo w poradni mówili że dopóki samo nie usiadzie to nie wolno sadzac...a ja czasami sadzam..bo sama nie umie sie jeszcze podniesc do siedzenia..ale zaczela mi tez sama wspierac sie na nózkach :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338858 przez pati-m

12 lata 9 miesiąc temu #338877 przez Pyśkaaaa
Pati- AMEN :) zgadzam sie z każdym Twym słowem :D
12 lata 9 miesiąc temu #338889 przez maja1982
pati - amen :) tez sie z toba zgadzam

no my też sie chcemy przymierzyć do fotelika - ten co pati wklejałaś to sie mojemu D bardzo podoba (montaz, bezpieczeństwo itp) mnie też tylko to zabezpieczenie z przodu do mnie nie przemawia??wydaje mi sie że dziecku jest nie wygodnie ze ma tak łąpki w górze - ale to tylko moje odczucie

puki co recaro jest moim faworytem :)

ide kawkę wypić lolo spinka :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338898 przez Edyta1986
Maja co do fotelikow to ja ogladalam tez 9-36 tylko ze innej firmy i gadalam ze sprzedawczynia ze 9-36 sie rozkladaja ale zawsze mniej niz 9-18 czy 9-25 dlatego ze sa inne po to zeby do tych 36 kilo wystarczyly i my bedziemy kupowac 9-25 bo rozkladaja sie bardziej na pollezaco jak maly zasnie niz te 9-36. to tak jakby bylo pollezaco i pollezaco, niby to samo a jednak inaczej, mimo ze ten sam model :)
mam nadzieje ze nie nagmatwalam :P
12 lata 9 miesiąc temu #338899 przez Pyśkaaaa
Maja u nas to samo :)
12 lata 9 miesiąc temu #338901 przez Agusia83
A my sie jeszcze nie rozgladalismy za fotelikami...ale chyba czas na to...Emi wlasnie zasnela..a ja musze scianac i zlozyc pranie...
12 lata 9 miesiąc temu #338902 przez monika1984lodz
Pati i ja dodam AMEN

Emi juz wstala zaraz papu i do manu - do smyka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży