- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #338817 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
My kupujemy maxi cosi priori
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338821 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia w emnie to sie az zagotowalo!!!!
i ten tekst o jej coreczce.
Pewnie sie bala co mamusia powie i dlatego tak zrobila eh
i ten tekst o jej coreczce.
Pewnie sie bala co mamusia powie i dlatego tak zrobila eh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338823 przez pati-m
Pyśka - my też najpierw sami oglądaliśmy a potem pojechaliśmy do sklepu z Kacprem i "przymierzył" go sobie
Nam zależało żeby fotelik starczył do końca, bo nie chcieliśmy za 2 lata kupować kolejnego i wydawać pieniądze. Więc wybraliśmy ten który wg nas jest najlepszy i rośnie razem z dzieckiem co mi się bardzo podoba
A co do tego artukułu co wkleiła Monia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nam zależało żeby fotelik starczył do końca, bo nie chcieliśmy za 2 lata kupować kolejnego i wydawać pieniądze. Więc wybraliśmy ten który wg nas jest najlepszy i rośnie razem z dzieckiem co mi się bardzo podoba
A co do tego artukułu co wkleiła Monia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez pati-m.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338856 przez Marta M
Troche z wczesniejszych stron:
Sami i Ines: rewelacja
Maja je jak Jagodka, z tym że rzadziej, ale też tylko cyc, deserek i obiadek, w nocy cyc dwa razy i też potrafi spać nawet 7 godzin I też wszystko jej smakuje
Franio półroczniak kochany Franio śmieszek, Franio z chrupkiem, Nunka z chrupkiem, Jogo z chrupkiem i Nadia z chrupkiem i siedziąca mua :*
Chrupki podaję jej już chyba od miesiąca Zachwycona
Mimo że karmię piersią wcale nie spadam z wagi, nie czuję się gorzej...
Agusia moja przy karmieniu kręci pupą, biję się po główce i ciągnie za włosy...
Co do zabawek nasza ulubiona to woreczek wypełniony powietrzem, gazety, puste butelki, szeleszczące opakowania..pamietam swoje ulubione zabawki z dziecinstwa: groch, fasola, miski plasrikowe i łyżki drewniane..
Zabawka Kacpra full wypas, pewnie nie chce z tej hustawki wogole zejsc I Jagoda ma huśtawkę
Hustawki na hakach nie polecam, moj brat sie tak hustał, patrzył w góre a tam opiłki metalu leciały z powodu tarcia sznura o hak i wpadł mu jeden do oczka, miał chirurgicznie usuwany i był strach czy będzie dobrze widział..
Gosia skoro wróżba mówi że 3, to D nie ma nic do gadania
Co do siedzenia Maja siedziała mi ostatnio 15 minut i w końcu sama ją położyłam bo stwierdziłam że może za długo...i nie wiem czy można sadzać dzieci czy nie?? Bo w poradni mówili że dopóki samo nie usiadzie to nie wolno sadzac...a ja czasami sadzam..bo sama nie umie sie jeszcze podniesc do siedzenia..ale zaczela mi tez sama wspierac sie na nózkach
Sami i Ines: rewelacja
Maja je jak Jagodka, z tym że rzadziej, ale też tylko cyc, deserek i obiadek, w nocy cyc dwa razy i też potrafi spać nawet 7 godzin I też wszystko jej smakuje
Franio półroczniak kochany Franio śmieszek, Franio z chrupkiem, Nunka z chrupkiem, Jogo z chrupkiem i Nadia z chrupkiem i siedziąca mua :*
Chrupki podaję jej już chyba od miesiąca Zachwycona
Mimo że karmię piersią wcale nie spadam z wagi, nie czuję się gorzej...
Agusia moja przy karmieniu kręci pupą, biję się po główce i ciągnie za włosy...
Co do zabawek nasza ulubiona to woreczek wypełniony powietrzem, gazety, puste butelki, szeleszczące opakowania..pamietam swoje ulubione zabawki z dziecinstwa: groch, fasola, miski plasrikowe i łyżki drewniane..
Zabawka Kacpra full wypas, pewnie nie chce z tej hustawki wogole zejsc I Jagoda ma huśtawkę
Hustawki na hakach nie polecam, moj brat sie tak hustał, patrzył w góre a tam opiłki metalu leciały z powodu tarcia sznura o hak i wpadł mu jeden do oczka, miał chirurgicznie usuwany i był strach czy będzie dobrze widział..
Gosia skoro wróżba mówi że 3, to D nie ma nic do gadania
Co do siedzenia Maja siedziała mi ostatnio 15 minut i w końcu sama ją położyłam bo stwierdziłam że może za długo...i nie wiem czy można sadzać dzieci czy nie?? Bo w poradni mówili że dopóki samo nie usiadzie to nie wolno sadzac...a ja czasami sadzam..bo sama nie umie sie jeszcze podniesc do siedzenia..ale zaczela mi tez sama wspierac sie na nózkach
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Marta M.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338889 przez maja1982
pati - amen tez sie z toba zgadzam
no my też sie chcemy przymierzyć do fotelika - ten co pati wklejałaś to sie mojemu D bardzo podoba (montaz, bezpieczeństwo itp) mnie też tylko to zabezpieczenie z przodu do mnie nie przemawia??wydaje mi sie że dziecku jest nie wygodnie ze ma tak łąpki w górze - ale to tylko moje odczucie
puki co recaro jest moim faworytem
ide kawkę wypić lolo spinka
no my też sie chcemy przymierzyć do fotelika - ten co pati wklejałaś to sie mojemu D bardzo podoba (montaz, bezpieczeństwo itp) mnie też tylko to zabezpieczenie z przodu do mnie nie przemawia??wydaje mi sie że dziecku jest nie wygodnie ze ma tak łąpki w górze - ale to tylko moje odczucie
puki co recaro jest moim faworytem
ide kawkę wypić lolo spinka
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338898 przez Edyta1986
Maja co do fotelikow to ja ogladalam tez 9-36 tylko ze innej firmy i gadalam ze sprzedawczynia ze 9-36 sie rozkladaja ale zawsze mniej niz 9-18 czy 9-25 dlatego ze sa inne po to zeby do tych 36 kilo wystarczyly i my bedziemy kupowac 9-25 bo rozkladaja sie bardziej na pollezaco jak maly zasnie niz te 9-36. to tak jakby bylo pollezaco i pollezaco, niby to samo a jednak inaczej, mimo ze ten sam model
mam nadzieje ze nie nagmatwalam
mam nadzieje ze nie nagmatwalam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Edyta1986.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #338902 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]