BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339000 przez pati-m
No właśnie zauważyłam, że fajnie to wygląda i dlatego zapytałam :)
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339008 przez iwonaNAVI
Ja mam puzzle 10 elementoe i zamowilam jeszcze 24 :) takze te co nie maja kupowac naprawde warto :)

Moje dziecko juz sie wyspalo...poogladalo wozek od srodka i musialam wziasc ja do domku :)

Pati a pracujesz w przedskzolu panstwowym pewnie?
ja pracowalam w niepublicznym i normalnie bite 8 godz dziennie

Marta cudowne zdjecie :) Majeczka w ukryciu :)
mamy taka sama komode i lampke :) a misiakow to macie cala gore :)
12 lata 9 miesiąc temu #339010 przez pati-m
Tak w państwowym. Ale tak jak pisałam nie ma reguły co do godzin pracy. Ja pracowałam przed ciążą w starszach to np. od 8-15, albo jak miałam zastępstwo to zdarzało się, że od 6 do 16.
12 lata 9 miesiąc temu #339019 przez Pyśkaaaa
Lolek- Gratulejszyn :)
Majunia :) hihi

a ja odkryłam dlaczego moje dziecko marudziło... bylo mu za gorąco co prawda jest w krótkim rekawku alo nóżki mial spocone zdjelam skarpetusie i jest aniołkiem... :)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339023 przez pati-m
Pyśka - tylko nie zapomnij mu ubrać gdby T. miała wpaść, bo kobita zawału dostanie jak zobaczy Franusia z gołymi stópkami :silly: Moja by dostała :woohoo:
12 lata 9 miesiąc temu #339027 przez Pyśkaaaa
przychodzi go pilnowac :dry: bo my kursy przedmałżenskie idziemy :P a moja mama źle się czuje...i NIE MAM ZAMIARU GO UBIERAC :ohmy: :ohmy: :P:P ja sie ostatnio strasznie buntuję
12 lata 9 miesiąc temu #339029 przez angie1713
Loluś gratulacje :) To już dużo dzieciaczków siedzi :)
Kacperku :kiss:
Maja a kuku jak fajnie obserwujesz mamusię :) Śliczny Maja ma pokoik :)

Ja mam teraz chwilkę Nadia zasnęła z tatą :)
Byłam dziś zanieść mocz do badania zobaczymy jakie będą wyniki ale dopiero w poniedziałek
12 lata 9 miesiąc temu #339034 przez pati-m
Pyśka - ja też :) Jak kiedyś Kacper został z T. i był ubrany w jakieś tam skarpetki, a jak wróciłam to był w inne. Pytam dlaczego? Bo tamte go w nózki cisnęły! Powiedziałam, że ja wiem lepiej czy cisnęły, czy nie i założyłam tamte znowu, mówiąc że te to nawet do niczego mu nie pasują. Od tej pory nie ingeruje w jego strój :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

angie - udało się złapać do pojemniczka? :)
12 lata 9 miesiąc temu #339035 przez fanka
witam i ja, piszę do Was po raz 3 dziś, bo dwa razy miałam błąd jak wysyłałam wiadomość ;-(
u mnie dziś tak paskudnie na zewnątrz, że masakra.
Kacperuś jak Ty ładnie główkę trzymasz i Emi też tak wysoko.
Majeczko Ty spryciulo mała!!!
Loluś gratuluję siedzenia, mój Dawid wczoraj się utrzymał kilka sekund ale to naprawdę króciutko i zaraz go "ściąga" na bok ;-)
mój M dziś pracuje 10 godzin więc w domu będzie koło 17 więc sami urzędujemy z Dawidem. I ja też zakochana w moim dziecku, całowała bym , przytulała itd ;-)
a tutaj zabawy Dawida z tatą (bałagan za nimi bo oni się bawili a ja porządki w szafie w tym czasie robiłam ;-) )

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #339036 przez pati-m
fanka - wyskakuje, że video jest prywatne i nie można obejrzeć :(
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339038 przez fanka
dziewczyny które wrzucają pomóżcie proszęb bo ja pierwszy raz wrzucałam!!!! bo ja dałam na prywatny
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339039 przez angie1713
Pati udało się ale w woreczek taki specjalny na szczęście kupiłam 2 bo za drugim razem się udało :)
Fanka ja też nie mogę obejrzeć :dry: Ja się na tym nie znam więc nie pomogę ;)
12 lata 9 miesiąc temu #339040 przez pati-m
fanka - też nie można. Ja niestety nie pomogę, bo nie mam pojęcia jak to zrobić.
12 lata 9 miesiąc temu #339041 przez pati-m
angie - ja też oddawałam w takim woreczku, ale teraz spróbuję do kubeczka, bo w laboratorium mi powiedzieli, że te woreczki powodują błędny wynik czasami :dry:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339043 przez Marta M
Dawidek z gryzaczkiem fajny, ale Dawide z kaczuszką to dopiero widok, haha..i w jakim miejscu ta kaszucha, hahaha :)

Pysia nie dziwie Ci sie ze lubisz zielony, masz cudny kolor włosów, do niego zieleń idealnie się komponuje :)

Loluś ślczny a jaki blondasek :)

Megi, nie wiem co powiedzieć, straszne i przykre :(

bebiko w 3 rż :ohmy: :ohmy: Dawniej nie patrzono w tabelki co i kiedy, nie myto się tyle razy a jacy ludzie silni...mój sąsiad 90 letni pierwszy raz poszedl do lekarza dwa dni przed śmiercią i wtedy mu założyli kartę pacjenta :D Jestem zdania jak Pati, z umiarem ale nie ma się co trząść nad dzieckiem :) Gosiu z tymi szczepionkami i innymi produktami zgadzam sie tez w 100%

bewipo właśnie nie umiem sobie odp na pytanie dlaczego teraz są te wszystkie nietolerancje? Dawniej faktycznie nie było??

Ciarki mnie przeszly, my dostalismy i RotaTeq i Prevenar13 :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka