- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339191 przez Pyśkaaaa
nie ma to jak zadowolic dwóch za jednym zamamchem...
Megi widzę Cie
dla tych co miałam wysłać instrukcję... zobaczcie co znalazłam
oppamama.fm.interia.pl/umt.html kurce a ja sie tak głowiłam.... szyłam podobnie jak by ście miały pytania walcie tylko tu wykrój jest na prosto a ja przerobilam na profilowany odbijając od nosidla womaru mam nadzieję że nie zagmatfałam
Megi widzę Cie
dla tych co miałam wysłać instrukcję... zobaczcie co znalazłam
oppamama.fm.interia.pl/umt.html kurce a ja sie tak głowiłam.... szyłam podobnie jak by ście miały pytania walcie tylko tu wykrój jest na prosto a ja przerobilam na profilowany odbijając od nosidla womaru mam nadzieję że nie zagmatfałam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 9 miesiąc temu #339194 przez Marta M
Oooo...do nadrobienia jeszcze tylko dzisiejszy dzień:
Julka, Emi brawo! Mam wrazenie ze Wasze dzieci takie kumate a ze moja za duzo nie rozumie...
Z tym karmieniem ja widziałam coś takiego..i to w mojej rodzinie jakies 15 lat temu, kuzyn ma teraz 16 lat, żona brata mamy tak karmiła, fuj, wszystkich naciągalo..dobrze ze mieszkali daleko od nas
Aguś brak słow..co za KOBIETA I MATKA!!
Emi w trakcie mówienia?? Na tym zdjeciu z otwarta buzia, przeslodka, chwal sie mama chwal
Kacperek
Iwonka napisałas:
Marta ja sama moja sadzam...ona sama jeszcze potrafi usiasc ale jak sie ja posadzi to zachwycona siedzi bardzo dlugo a jak jej ciezko zaczyna plakac i wtedy wiem ze czas odpoczac wedlug tego twierdzenia to tez nie powinno sie uczyc dziecka chodzic zanim samo nie zacznie hehe
znaczy potrafi czy nie?? A mnie mieszaja w glowie w poradni rehab...ale ile slucham tyle slucham, duuuzo robie po swojemu A ze szczepieniami to przy drugim bede duuzo madrzejsza
angie to nie pokoik Majki, to nasza sypialnia, jadalnia, salon w tej chwili, dobrze ze duzy bo 22m^2 góre wykanczamy i moze na wakacje sie przeprowadzimy a z tego pomieszczenia bedzie salon..
Dawid z tata dają czadu
Kuba matka karmiąca Mój brat mówił mamie: A urodzisz mi takiego kotka? A takie autko??
Nati pieknotko nasza, a fryz pod kąpielą pierwsza klasa
Lolo siedzacy cuuudaśny :*
Julka, Emi brawo! Mam wrazenie ze Wasze dzieci takie kumate a ze moja za duzo nie rozumie...
Z tym karmieniem ja widziałam coś takiego..i to w mojej rodzinie jakies 15 lat temu, kuzyn ma teraz 16 lat, żona brata mamy tak karmiła, fuj, wszystkich naciągalo..dobrze ze mieszkali daleko od nas
Aguś brak słow..co za KOBIETA I MATKA!!
Emi w trakcie mówienia?? Na tym zdjeciu z otwarta buzia, przeslodka, chwal sie mama chwal
Kacperek
Iwonka napisałas:
Marta ja sama moja sadzam...ona sama jeszcze potrafi usiasc ale jak sie ja posadzi to zachwycona siedzi bardzo dlugo a jak jej ciezko zaczyna plakac i wtedy wiem ze czas odpoczac wedlug tego twierdzenia to tez nie powinno sie uczyc dziecka chodzic zanim samo nie zacznie hehe
znaczy potrafi czy nie?? A mnie mieszaja w glowie w poradni rehab...ale ile slucham tyle slucham, duuuzo robie po swojemu A ze szczepieniami to przy drugim bede duuzo madrzejsza
angie to nie pokoik Majki, to nasza sypialnia, jadalnia, salon w tej chwili, dobrze ze duzy bo 22m^2 góre wykanczamy i moze na wakacje sie przeprowadzimy a z tego pomieszczenia bedzie salon..
Dawid z tata dają czadu
Kuba matka karmiąca Mój brat mówił mamie: A urodzisz mi takiego kotka? A takie autko??
Nati pieknotko nasza, a fryz pod kąpielą pierwsza klasa
Lolo siedzacy cuuudaśny :*
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339197 przez Marta M
Wiecie co??
Cały dzień Was czytałam i odpisuje i odpisuje...jakby to te posty dac kolo siebue bylaby cala strona, ciekawe ile mnie poczytalo
Mala super ze operacja sie udala, czekamy na dalsze wiesci
Co do siadania Maja nauczyła sie chyba w 3 dni, siedzi jak dorosly bez zadnego podparcia Oto dowod, dla tych co nie maja fb i nk:
Cały dzień Was czytałam i odpisuje i odpisuje...jakby to te posty dac kolo siebue bylaby cala strona, ciekawe ile mnie poczytalo
Mala super ze operacja sie udala, czekamy na dalsze wiesci
Co do siadania Maja nauczyła sie chyba w 3 dni, siedzi jak dorosly bez zadnego podparcia Oto dowod, dla tych co nie maja fb i nk:
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339221 przez iwonaNAVI
Mala dobrze ze sie odezwalas i ze z Kamilem ok cieszymy sie bardzo
Kacperku super kolejny zdolniacha
Pyska chyba wrocilo na dobre tak w bialy dzien
Marta moja siedzi sama dlugo nawet pol godzi i dluzej ale tylko jak ja posadze...sam nie potrafi usiasc
ja przeczytalam wszytsko co napisalas
Majeczka brawo siedzisz jak stary hehe
a spineczka slodziutka
Kacperku super kolejny zdolniacha
Pyska chyba wrocilo na dobre tak w bialy dzien
Marta moja siedzi sama dlugo nawet pol godzi i dluzej ale tylko jak ja posadze...sam nie potrafi usiasc
ja przeczytalam wszytsko co napisalas
Majeczka brawo siedzisz jak stary hehe
a spineczka slodziutka
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #339222 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
i ja wszystko przeczytlama.
Kamilku to zyczymy zdrowka!!!! teraz to juz z gorki MAla buziaki dla Ciebie i Meza , za to , ze tacy dzielni Jestescie
Do mnie wlasnie znajoma wpadla na chwilke- bo juz do uk jedzie miala byc wczoraj ale cos nie wyszlo.I wiecie tak mi sie smutno zrobilo, bo weszla naprawde na 5 minut , nawet si enie nacieszylam ta krejzolka
Majeczka slicznie siedzisz krolewno :*
Kamilku to zyczymy zdrowka!!!! teraz to juz z gorki MAla buziaki dla Ciebie i Meza , za to , ze tacy dzielni Jestescie
Do mnie wlasnie znajoma wpadla na chwilke- bo juz do uk jedzie miala byc wczoraj ale cos nie wyszlo.I wiecie tak mi sie smutno zrobilo, bo weszla naprawde na 5 minut , nawet si enie nacieszylam ta krejzolka
Majeczka slicznie siedzisz krolewno :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339229 przez pati-m
iwonka - ja mam zamiar po roczku całkowicie pozbyć się smoka. Zresztą nawet teraz KAcper używa go może z 2-3 razy dziennie, jak już jest baaaaaaaaardzo marudny. Bawi się bez smoczka, zasypia bez smoczka i nie ma jeszcze nawyku wołania o smoczek.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339231 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja tez po roczku ale wszystko od Emi zalezy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339237 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
cg thg hym cb c kuhkhf bnnmpz n m, m, m f
aJjhghjgd/,lmb nc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339256 przez megi2501
Martuś i ja też przeczytałam wszystko
Maja ślicznie siedzisz I już masz spineczkę
Pyśkaa widzisz mnie, bo ja cały dzień forum mam otworzone, dopiero teraz nadrabiałam Ciesze się ogromnie, że serduszko zdrowe. Moja córka zawsze by je mogła wyleczyć, jakby było cokolwiek nie tak
Monia to dzieło młodej Damy
Iwona ja też zastanawiałam się nad smoczkiem.
Ostatnio mała nie chce zasypiać mi sama w łóżeczku, tylko chce, abym ją tuliła. Nawet nie, że nosiła, lulała, tylko wystarczy, że ją przytulę i ona zasypia. A tak to histeria nawet godzinna Nie wiem, o co chodzi
Maja ślicznie siedzisz I już masz spineczkę
Pyśkaa widzisz mnie, bo ja cały dzień forum mam otworzone, dopiero teraz nadrabiałam Ciesze się ogromnie, że serduszko zdrowe. Moja córka zawsze by je mogła wyleczyć, jakby było cokolwiek nie tak
Monia to dzieło młodej Damy
Iwona ja też zastanawiałam się nad smoczkiem.
Ostatnio mała nie chce zasypiać mi sama w łóżeczku, tylko chce, abym ją tuliła. Nawet nie, że nosiła, lulała, tylko wystarczy, że ją przytulę i ona zasypia. A tak to histeria nawet godzinna Nie wiem, o co chodzi
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339272 przez iwonaNAVI
Marta nie zdazylam...tak plakala bo byla zmeczona ze szybko do lozeczka...mysle ze moze sie czasem jeszcze obudzic i potem nie bedzie chciala isc spac...zawsze ok 19-19:30 kapie a o 20 juz spi
ciekawe pewnie jutro pobudka o 5 bedzie jak nie wstanie teraz
ciekawe pewnie jutro pobudka o 5 bedzie jak nie wstanie teraz
Moderatorzy: ilona