BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #350960 przez katy25

z ospowa ineska

starczy:) ide myc ines
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #350966 przez fanka
Katy nad Twoimi dzieciaczkami to same ochy i achy!!!! A Sami totalnie mamusiowy z buzi, oczywiście karnacja, oczka taty ale bużka mamusiowa w 100%
12 lata 8 miesiąc temu #350967 przez katy25
fanka dzieki
Sami wlasnie nie ma karnacji po moim m. jest biały jak ja:) A Ines jest jak cappucino.
Samiczek ma oczy, nosek i usteczka po moim mezu:)ale ogolnie jest kasiowaty
12 lata 8 miesiąc temu #350972 przez Mała
Słowiczku zazdroszczę Ci tego kina :blush:

Monia, Emilka ale laski.

Angie jak Nadia po łososiu. A szczerbolek to i Ola jest :blink:

Biedna Pati.

Dominiś no to raczkowanie tuż tuż.

Katy dzieciaki śliczne, a starsze rodzeństwo to świetna sprawa. Ciekawe czy się Sami od Ineski ospą zarazi?

Moja Ola jak wyła tak wyła, a przyszedł Kamil z przedszkola to urzędowała z nim jak ta lala. Czy ona za nim tęskniła?
12 lata 8 miesiąc temu #350981 przez fanka
a ja siedzę na allegro i szukamjakiegoś prezentu dla chrześnicy na 4-te urodziny z hello kitty a sama nie wiem co :-(
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350987 przez gosia2324
Katy, swietne dzieciaczki:) Ja tez jestem zdania ze fajnie miec rodzenstwo :)
U mnie tez dzis dzieci zajely sie soba , a ja moglam pomyc podlogi.

Mala, calkiem mozliwe :)
Kamil to duza atrakcja dla Oli, nie dziwne ze na niego czeka :kiss: :kiss: :kiss:
,
z tatusiem

Gdzie Wy jestescie???
Slowiczku, Beti,Mgielka,Agusia,Marta i wszystkie... :* :(
12 lata 8 miesiąc temu #351002 przez monika1984lodz
Super dzieciaczki :)

Inez i Sami :)- zakochalam sie w zdjeciu przy oknie.
Gwareczki :) jak Jogo ciagnie do Kubulka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #351013 przez angie1713
Ines i Sami ślicznoty a zdjęcie przy oknie piękne :)
Jogi i Kuba cudne rodzeństwo aż chce się drugie dziecko :kiss:
Mała Nadia po łososiu jak na razie ok zobaczymy jutro jak zje więcej bo dziś tylko parę łyżeczek :)
Fanka chyba Ci nie pomogę co można kupić ale z hello kitty jest dużo rzeczy więc pewnie coś znajdziesz:)
Pati zdróweczka kochana :)
Nadia strasznie buczy muszę do niej iść bo mnie wzywa ;) Ona wieczorem tylko za mną się rozgląda :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351014 przez slowiczek
ale pięknie się na forum zrobiło :)
Katy - dzieciaki jak z obrazka :kiss: !!!!!!! Są przeeeeeeeeśliczni :kiss: :kiss: :kiss: :cheer: !!!!!!!!!
Jagódka i Kubuś to samo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss: :kiss: :kiss: SŁODZIACZKI KOCHANE !!!!!!

ale się wkur****, nad nami mieszka dziecko które potrafi skakać tak, że mi się ściany i podłogi trzęsą w mieszkaniu :angry: ...zwykle jestem cierpliwa, ale dziś to dziecko przechodzi siebie, skacze jak słoń :angry: jako że jestem sama z Nati wzięłam ją pod pachę i poszłam im zwrócić uwagę a szanowna mamusia powiedziała, że się POSTARAJĄ żeby było ciszej....i co ? dalej skacze :angry: zero kontroli nad dzieckiem...jak się za chwilę nie uspokoi to dzwonię na dół na ochronę, niech się z nimi użerają :dry:

to i ja dorzucę Nati do tych śliczności B) polika od strony wyrzynającego się ząbka ma tak czerwonego jakby zbierała nieustannie w niego plaskacze :woohoo:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #351016 przez gosia2324
Natalko golasku słodziutki :kiss: :kiss: :kiss:

Slowiczku a duzy ten dzieciak?
Pogięło ich,nie moga sie nim zając,cos zorganizować?
12 lata 8 miesiąc temu #351019 przez slowiczek
nie wiem ile to dziecko może mieć lat bo go nigdy nie widziałam, ale problem z nim istnieje od dawna, było tu już tak zanim tu zamieszkałam, więc obstawiam, że musi mieć ze 4 lata, może 5...w ogóle rodzinka jest jakaś patologiczna, czasem słyszę jak się wyzywają :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #351020 przez gosia2324
A tak z innej beczki.
Masz jakies namiary na spa w świętokrzyskim?
12 lata 8 miesiąc temu #351023 przez gosia2324
:woohoo: Damian sie wykapał z Kuba o 19.00,poszedł go usypiać i ... śpią już obaj od godziny,razem na fotelu :S chcialam miec 3 dzieci, to mam :dry: :side:
12 lata 8 miesiąc temu #351024 przez maja1982
Dobry wieczór!!

Sami i Ines - pięknotki :)

Jogo i Kubus - milusińscy :)

pati - zdrówka :kiss:

monia -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kasia - zdrówka dla Kacperka

magda - trzymamy kciuki za występ Majuni, i za akrobacje Dominisia :)

angie - słoneczka dla was :) i kolejnego równie pięknego jak Nadusia dzieciaczka :)

my byliśmy dzisiaj u lekarza, dostaliśmy skierowanie na badania - wszystkie sa w porządku jedynie crp lekko podwyższone ale jak nam powiedziała p. ordynator w szpitalu to się zdarza przy wirusówce bo najprawdopodobniej to jest jakaś wirusówka - albo trzydniówka (ma lekko powiększony węzeł karkowy) albo jakaś dziwna odmiana rota wirusa (mimo ze nie ma lolus biegunki) okaże sie jutro zy go wysypie!!teraz śpi maluszek ale sie obudził chyba juz ze 4 razy - znowu miał 39,3C :( taki jest biedny!!mi sie serce kraje jak widzę jak się tak męczy!! :( w ciągu dnia to cały czas na rękach praktycznie!!mam nadzieje ze mu to szybciutko minie!!

ja tez sie kiepsko czuję - gardło mnie boli :( kurcze cyba klima na weselu mnie załatwiła!!fotki wstawię jak dostanę od fotografa młodej pary -bo moj aparat oczywiście w torebce przeleżał :)

ide po piciu :)
12 lata 8 miesiąc temu #351028 przez maja1982
Natalka - cudna!! :kiss: będziesz Karolkowa :):)???my z D już się w Natalce zakochaliśmy :)a jak pokaże Natusie Lolusiowi to padnie z wrażenia :)

gosia - widzisz i masz 3 :):) wystarczy chcieć :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia