- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #350624 przez Mała
Witam.
Noc fatalna,a dzień to już nawet szkoda gadać. Wyje dzisiaj non stop,na spacerze ani leżeć,ani siedzieć wyje, w domu ani się bawić, ani spać. Teraz w końcu padła na rękach,nie znoszę tego, ale już musiałam bo nie mogła zasnąć i dławiła się swoimi łzami, katarem. No masakra, mam nadzieję,że jej się po spaniu poprawi
Angie wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia
Wojtuś sto lat
Karolku i Kacperku zdrówka.
Fanka kuruj się.
Pyśkaaa myślisz, że to od pokarmu z tą piersią.Moja szwagierka pije szałwię, bo mały pogardził cyckowym jedzeniem i zasuszyła pokarm.
W stanach to w ogóle mają pomysły na imprezę, każdy powód dobry.
Słowiczku a widziałaś to małżeństwo ginekologów, którzy napisali ten artykuł co wstawiłaś o aborcji. A tak w ogóle świetny ten artykuł był.
Noc fatalna,a dzień to już nawet szkoda gadać. Wyje dzisiaj non stop,na spacerze ani leżeć,ani siedzieć wyje, w domu ani się bawić, ani spać. Teraz w końcu padła na rękach,nie znoszę tego, ale już musiałam bo nie mogła zasnąć i dławiła się swoimi łzami, katarem. No masakra, mam nadzieję,że jej się po spaniu poprawi
Angie wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia
Wojtuś sto lat
Karolku i Kacperku zdrówka.
Fanka kuruj się.
Pyśkaaa myślisz, że to od pokarmu z tą piersią.Moja szwagierka pije szałwię, bo mały pogardził cyckowym jedzeniem i zasuszyła pokarm.
W stanach to w ogóle mają pomysły na imprezę, każdy powód dobry.
Słowiczku a widziałaś to małżeństwo ginekologów, którzy napisali ten artykuł co wstawiłaś o aborcji. A tak w ogóle świetny ten artykuł był.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350639 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
JA juz kiedyś pisalam o mojej metodzie, obciąć dziada
witam
npoc standardowa spalismy dzis do 8.30
Słowiczku to niezły spioch z tego maluszka
a mnie dzis jakoś dziwnie piersi bolą tzn jedna... nie karmie od niedz rana twarde nie sa ale jedna troszke boli...
dziewczyny jak odzywczajacie od tego smoka? ja to bym chciała tak od ok roku zacząć ale chetnir poslucham waszych rad to moze już zacznę
JA juz kiedyś pisalam o mojej metodzie, obciąć dziada
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350649 przez gosia2324
Edytka na suwaczku masz 7 zamiast 8 miesięcy
Wow juz 3 zęby ma Wojtuś ?
Maja, my tez robiliśmy badanie moczu, wszystko było ok, sprawdź czy maly nie ma powiększonych węzłów karkowych( sa dosc wyczuwalne pod palcem)
przy 3 dniówce tez gorączka byla od 38-39ciu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wow juz 3 zęby ma Wojtuś ?
Maja, my tez robiliśmy badanie moczu, wszystko było ok, sprawdź czy maly nie ma powiększonych węzłów karkowych( sa dosc wyczuwalne pod palcem)
przy 3 dniówce tez gorączka byla od 38-39ciu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350717 przez slowiczek
spacer zaliczony, zakupy zrobione, obiad ugotowany, pranie trzecie już się dziś pierze więc czas na przerwę
Mała...widziałam też tych lekarzy, podoba mi się ich podejście a Oleńka Twoja biedna mam nadzieję, że wstanie z uśmiechem na buzi
no i mam nadzieję, że Nati będzie jutro w dobrym humorze bo chcę iść z nią do kina na "Nietykalnych"...od wielu osób słyszałam, że rewelacyjny film także chciałabym zobaczyć
Mała...widziałam też tych lekarzy, podoba mi się ich podejście a Oleńka Twoja biedna mam nadzieję, że wstanie z uśmiechem na buzi
no i mam nadzieję, że Nati będzie jutro w dobrym humorze bo chcę iść z nią do kina na "Nietykalnych"...od wielu osób słyszałam, że rewelacyjny film także chciałabym zobaczyć
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350781 przez Pyśkaaaa
aaaa.... głowa mi pęka chyba oszaleje
u nas pogoda kiepska ale na spaerze byłiśmy
no właśnie myśle że to od zaprzestania karmienia czuję jakąś grudkę... i nie wiem czy potraktowac laktatorem ja czy co?
Kasia zdrowka dla Kacperka
Olunia :*
u nas pogoda kiepska ale na spaerze byłiśmy
no właśnie myśle że to od zaprzestania karmienia czuję jakąś grudkę... i nie wiem czy potraktowac laktatorem ja czy co?
Kasia zdrowka dla Kacperka
Olunia :*
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350861 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
JAk by ktos nie wiedzial to po slubie cywilnym nadal sie zyje w konkubinacie!!!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350872 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia nie wiem jak , ale wlasnie tak
dziekujemy :*
dziekujemy :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350873 przez angie1713
My po spacerku byłyśmy ponad 2 godziny ,obiad ugotowany i teraz czas na odpoczynek
Pyśka ja też tak raz miałam ale ja nie używałam laktatora tylko wymasowałam pierś pod prysznicem i ręcznie troszkę odciągnęłam
Ja tu czytam że u waszych maluchów po 3 zęby a ja mam nadal szczerbolka małego hihi
Nadia dziś jadła pierwszy raz łososia mam nadzieję że będzie dobrze i nie będzie uczulenia ale dałam jej tylko kilka łyżeczek
Monia piękne z was dziewczyny a Emi ma fajną czapę
Pyśka ja też tak raz miałam ale ja nie używałam laktatora tylko wymasowałam pierś pod prysznicem i ręcznie troszkę odciągnęłam
Ja tu czytam że u waszych maluchów po 3 zęby a ja mam nadal szczerbolka małego hihi
Nadia dziś jadła pierwszy raz łososia mam nadzieję że będzie dobrze i nie będzie uczulenia ale dałam jej tylko kilka łyżeczek
Monia piękne z was dziewczyny a Emi ma fajną czapę
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350887 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati do mnie pisala rozlozylo ja na maksa, ma ponad 40 stopni goraczki po 20 ma do niej przyjsc ekarz ....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350910 przez katy25
czesc dziewczynki
ja dzis doskonale rozumiem te z Was, których maluchy marudza i marudzą...
moj Sami od 4 do 6 nie spał, DRAPAŁ SIE... o 7 wstałam zapisać go do lekarza ale okazało sie, że nasz Pan doktor dzis nie pracuje. Idziemy jutro...
Ja do 12 byłam jak dętka - wszystko przez niewyspanie
potem wstawiłam pranie, odkurzałam, myłam chomika a teraz obiadokolacja i padam na pysk
Sami w dzień sie przespał i wstał w dużo lepszym humorze
wyobraźcie sobie, że z godzine siedział w koszu na pranie, na ubraniach u Ines w pokoju i nie wołał mnie!! bawili sie że ho ho podglądałam ich z aparatem
ugotowałam dzis zupe dla Samika na conajmniej 4 dni
i deserek chyba na tydzien nie wiem po co tyle tego??
słuchajcie a dajecie makaron? bo ja dawałam juz ryz do zupki a dzis dla odmiany makaron
pyszna wyszła! Sami zjadł i o dziwo nie wyrzygał bo on z reguły zawsze mi rzyga po zupach he he potem go dokarmiam ale wydaje mi sie ze po prostu on za duzo nie moze dzis mu dałam umiarkowanie - lepiej mniej a zeby trzymał w brzuchu.
I dopiero teraz wisi mi na cycu a zupe jadl z 3h temu...
Monia jaka czadowa czapka:)
Pati kuruj sie kochana!!
ide bo mnie piekarnik wzywa
ja dzis doskonale rozumiem te z Was, których maluchy marudza i marudzą...
moj Sami od 4 do 6 nie spał, DRAPAŁ SIE... o 7 wstałam zapisać go do lekarza ale okazało sie, że nasz Pan doktor dzis nie pracuje. Idziemy jutro...
Ja do 12 byłam jak dętka - wszystko przez niewyspanie
potem wstawiłam pranie, odkurzałam, myłam chomika a teraz obiadokolacja i padam na pysk
Sami w dzień sie przespał i wstał w dużo lepszym humorze
wyobraźcie sobie, że z godzine siedział w koszu na pranie, na ubraniach u Ines w pokoju i nie wołał mnie!! bawili sie że ho ho podglądałam ich z aparatem
ugotowałam dzis zupe dla Samika na conajmniej 4 dni
i deserek chyba na tydzien nie wiem po co tyle tego??
słuchajcie a dajecie makaron? bo ja dawałam juz ryz do zupki a dzis dla odmiany makaron
pyszna wyszła! Sami zjadł i o dziwo nie wyrzygał bo on z reguły zawsze mi rzyga po zupach he he potem go dokarmiam ale wydaje mi sie ze po prostu on za duzo nie moze dzis mu dałam umiarkowanie - lepiej mniej a zeby trzymał w brzuchu.
I dopiero teraz wisi mi na cycu a zupe jadl z 3h temu...
Monia jaka czadowa czapka:)
Pati kuruj sie kochana!!
ide bo mnie piekarnik wzywa
Moderatorzy: ilona