- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350236 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:
Hmmm no to ciezko... ja wlasnie sie tego balam i dlatego nieraz mala zostaje z tata moja mama albo T i nie ma problemy na szczescie
iwonaNAVI napisał:
Gosia moze poprobuj zostawiac ja czasami z ta kolezanka bo naprawde moze potem plakac
Kasia mieszka w Krakowie, a ona placze nawet jak ja Damian bierze na rece, nie wiem co jej sie porobilo?
Hmmm no to ciezko... ja wlasnie sie tego balam i dlatego nieraz mala zostaje z tata moja mama albo T i nie ma problemy na szczescie
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350248 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:
Ale Jagoda, czesto zostaje z Damianem i moja mama,
Teraz od tygodnia, cos jej sie poprzestawialo
zobacz co znalazlam
Twój malec ma już 8 miesięcy. Okres ten często nazywany jest „kryzysem 8 miesiąca życia”. i trwa przez 3-4 miesiące. W pierwszej kolejności charakteryzuje się brakiem stałości emocjonalnej. Z pogodnego brzdąca Twoja pociecha staje się marudną: potrafi w jednej chwili z uśmiechu przejść do płaczu, zdarza się, że grymasi przy jedzeniu, nie chce spać o wyznaczonych porach, jest rozdrażnione i podenerwowane bez powodów. Jednak przede wszystkim dziecko w tym wieku bardzo ciężko przeżywa rozstanie z mamą i odnosi się wrogo do nieznajomych mu osób, a także odczuwa lęk przed wszelkim nowościami.
Twój malec ma już 8 miesięcy. Okres ten często nazywany jest „kryzysem 8 miesiąca życia”. i trwa przez 3-4 miesiące. W pierwszej kolejności charakteryzuje się brakiem stałości emocjonalnej. Z pogodnego brzdąca Twoja pociecha staje się marudną: potrafi w jednej chwili z uśmiechu przejść do płaczu, zdarza się, że grymasi przy jedzeniu, nie chce spać o wyznaczonych porach, jest rozdrażnione i podenerwowane bez powodów. Jednak przede wszystkim dziecko w tym wieku bardzo ciężko przeżywa rozstanie z mamą i odnosi się wrogo do nieznajomych mu osób, a także odczuwa lęk przed wszelkim nowościami.
gosia2324 napisał:
iwonaNAVI napisał:
Gosia moze poprobuj zostawiac ja czasami z ta kolezanka bo naprawde moze potem plakac
Kasia mieszka w Krakowie, a ona placze nawet jak ja Damian bierze na rece, nie wiem co jej sie porobilo?
Ale Jagoda, czesto zostaje z Damianem i moja mama,
Teraz od tygodnia, cos jej sie poprzestawialo
zobacz co znalazlam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez gosia2324.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350253 przez fanka
Gosia to sporo oznak tego kryzysu u Dawida bym znalazła.
Iwona ja mu właśnie tę kaszkę ze śliwką kupiłam.
Dawid się strasznie rzuca w łóżeczku przez sen, nie wiem o co chodzi???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Iwona ja mu właśnie tę kaszkę ze śliwką kupiłam.
Dawid się strasznie rzuca w łóżeczku przez sen, nie wiem o co chodzi???
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez fanka.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej