BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #350223 przez iwonaNAVI
Gosia moze poprobuj zostawiac ja czasami z ta kolezanka bo naprawde moze potem plakac
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #350228 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Gosia moze poprobuj zostawiac ja czasami z ta kolezanka bo naprawde moze potem plakac

Kasia mieszka w Krakowie, a ona placze nawet jak ja Damian bierze na rece, nie wiem co jej sie porobilo? :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #350236 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Kasia mieszka w Krakowie, a ona placze nawet jak ja Damian bierze na rece, nie wiem co jej sie porobilo? :dry:

Hmmm no to ciezko... ja wlasnie sie tego balam i dlatego nieraz mala zostaje z tata moja mama albo T i nie ma problemy na szczescie
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350248 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Hmmm no to ciezko... ja wlasnie sie tego balam i dlatego nieraz mala zostaje z tata moja mama albo T i nie ma problemy na szczescie

Ale Jagoda, czesto zostaje z Damianem i moja mama,
Teraz od tygodnia, cos jej sie poprzestawialo :(

zobacz co znalazlam

Twój malec ma już 8 miesięcy. Okres ten często nazywany jest „kryzysem 8 miesiąca życia”. i trwa przez 3-4 miesiące. W pierwszej kolejności charakteryzuje się brakiem stałości emocjonalnej. Z pogodnego brzdąca Twoja pociecha staje się marudną: potrafi w jednej chwili z uśmiechu przejść do płaczu, zdarza się, że grymasi przy jedzeniu, nie chce spać o wyznaczonych porach, jest rozdrażnione i podenerwowane bez powodów. Jednak przede wszystkim dziecko w tym wieku bardzo ciężko przeżywa rozstanie z mamą i odnosi się wrogo do nieznajomych mu osób, a także odczuwa lęk przed wszelkim nowościami.
Twój malec ma już 8 miesięcy. Okres ten często nazywany jest „kryzysem 8 miesiąca życia”. i trwa przez 3-4 miesiące. W pierwszej kolejności charakteryzuje się brakiem stałości emocjonalnej. Z pogodnego brzdąca Twoja pociecha staje się marudną: potrafi w jednej chwili z uśmiechu przejść do płaczu, zdarza się, że grymasi przy jedzeniu, nie chce spać o wyznaczonych porach, jest rozdrażnione i podenerwowane bez powodów. Jednak przede wszystkim dziecko w tym wieku bardzo ciężko przeżywa rozstanie z mamą i odnosi się wrogo do nieznajomych mu osób, a także odczuwa lęk przed wszelkim nowościami.
12 lata 8 miesiąc temu #350249 przez Pyśkaaaa
ależ tu pustki dziś...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350253 przez fanka
Gosia to sporo oznak tego kryzysu u Dawida bym znalazła.
Iwona ja mu właśnie tę kaszkę ze śliwką kupiłam.
Dawid się strasznie rzuca w łóżeczku przez sen, nie wiem o co chodzi???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #350255 przez Mała
Gosia nie strasz tym kryzysem 8 miesięczniaka :ohmy: No nieciekawie może być na weselu, trzymam kciuki żeby Jogo się ogarnęła.

Monia a jakie problemy z chrzcinami?

Ola śpi, a Kamil dalej gada. Ola go wybiła ze snu i teraz się tłucze.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350260 przez gosia2324
Fanka jacy Wy eleganccy :) :kiss:

Mala, no niestety :(
Ciezko jest... nie pamiętam żeby Kuba az tak cyrkowal ?
12 lata 8 miesiąc temu #350262 przez kasia79
Też juz położyłam małą a Kacper spi od 19, znowu jakaś infekcja go dopadła muszę z nim iść do lekarza bo od trzech dni prawie nic nie je :(
12 lata 8 miesiąc temu #350265 przez Mała
Kasia kuruj synka.

Gosia ja też nie pamiętam, żeby Kamil coś takiego przechodził, ale on w ogóle zupełnie inny, spokojniejszy był niż Ola.

Dawidek :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #350266 przez Pyśkaaaa
Gosia aż zaczynam sie bać...
12 lata 8 miesiąc temu #350267 przez kasia79
Fanka ślicznie!!!
12 lata 8 miesiąc temu #350269 przez fanka
Dziewczyny nie straszcie, że drugie dziecko "gorsze" od pierwszego bo Dawid czasem nieźle świruje więc strach myśleć jak będzie z drugim!!!
12 lata 8 miesiąc temu #350270 przez Pyśkaaaa
Kasia kuruj Kacperka :*

Fanka ach ach...
12 lata 8 miesiąc temu #350271 przez Mała
Fanka u mnie Ola bije Kamila na głowę, niestety :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama