- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350013 przez Marta M
Monia nasza sasiadka jak miała 8 miesięcy stała, teraz ma 10 i biega Jesli Emi sama tak robi tzn ze pewnie jest gotowa, co innego gdybyś Ty ja zmuszała, ale tak nie jest więc chyba nie masz się co niepokoić
Mama cały czas na ketonalu, wczoraj mówiła że już z tego bólu nie mogła wytrzymać Pierwszy półpasiec mówi bolał ale tamten ból to 5% tego...cały brzuch, plecy, na zewnątrz i w środku..jakby połączyć atak nerki z oparzeniem skóry, bólem wątroby i inne takie Sama nie przypuszczałam że półpasiec taki wstrętny..
Gosia no Ty to masz głowę do biznesów
Gorączki i katary może faktycznie oznaką zbliżających się ząbków..
Pati
Mama cały czas na ketonalu, wczoraj mówiła że już z tego bólu nie mogła wytrzymać Pierwszy półpasiec mówi bolał ale tamten ból to 5% tego...cały brzuch, plecy, na zewnątrz i w środku..jakby połączyć atak nerki z oparzeniem skóry, bólem wątroby i inne takie Sama nie przypuszczałam że półpasiec taki wstrętny..
Gosia no Ty to masz głowę do biznesów
Gorączki i katary może faktycznie oznaką zbliżających się ząbków..
Pati
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #350022 przez slowiczek
Gosia, królowa allegro
Monia, no to pewnie szybko mała będzie chodzić są różne dzieci, moja siostra chodziła jak ledwo 8 miesięcy skończyła, ja jak miałam 10, a są dzieci które chodzą gdy mają dopiero rok
u nas bardzo ładna pogoda, jak mała wstanie to wyjdziemy sobie na jakiś spacerek
Monia, no to pewnie szybko mała będzie chodzić są różne dzieci, moja siostra chodziła jak ledwo 8 miesięcy skończyła, ja jak miałam 10, a są dzieci które chodzą gdy mają dopiero rok
u nas bardzo ładna pogoda, jak mała wstanie to wyjdziemy sobie na jakiś spacerek
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu #350027 przez Agusia83
Witam Emi zasnela...a ja szybko odpalilam kompa, przeczytalam i pisze
Moja corcia w ogole nie chce jesc obiadkow po 6 miesiacu...bo juz sa z grudkami...martwie sie, ze nie chce gryzc...ale chrupki to wcina jak opetana...nie wiem o co chodzi...
Do tego tez marudna jest...zganiam na zeby
Pyskaa.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia, gratuluje ...biznes woman jestes
Monia, jesli Emisia sama staje, Ty jej nie pomagasz tzn, ze ma silny kregoslup i nozki...ale daje czadu Twoja corcia
Oliwcia...niezle harce wyczynialas z tata
Lolusiu, zdrowka zycze...niech te zabki juz wyjda i nie mecza goraczka.
Dziewczyny kupilam dzis oxycort A...mysliscie, ze moge posmarowac pisie Emi?
Moja corcia w ogole nie chce jesc obiadkow po 6 miesiacu...bo juz sa z grudkami...martwie sie, ze nie chce gryzc...ale chrupki to wcina jak opetana...nie wiem o co chodzi...
Do tego tez marudna jest...zganiam na zeby
Pyskaa.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia, gratuluje ...biznes woman jestes
Monia, jesli Emisia sama staje, Ty jej nie pomagasz tzn, ze ma silny kregoslup i nozki...ale daje czadu Twoja corcia
Oliwcia...niezle harce wyczynialas z tata
Lolusiu, zdrowka zycze...niech te zabki juz wyjda i nie mecza goraczka.
Dziewczyny kupilam dzis oxycort A...mysliscie, ze moge posmarowac pisie Emi?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350067 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia a krochmal nie pomogl nic a nic??
I nas dopadlyt problemy z chcrztem eh....
I nas dopadlyt problemy z chcrztem eh....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350082 przez iwonaNAVI
Tak Marta mamy juz prawie 3 msc bo sprzedalam tamten wozek razem z nosidelkiem
mam taki chyba najtanszy na allegro ale jestem z niego zadowolona...my duzo nie jezdzimy zazwyczaj trasy 30 min no max godz ale bardzo rzadko
o taki allegro.pl/fotelik-9-36kg-meteor-premium...cie-i2264028410.html
jezeli na dluzsze trasy to raczej odpada wtedy lepszy taki ktory mozna obnizyc znaczy pochylic jak dziecko spi zeb glowka nie spadala
Monia ja z Oliwia tez mialam okres ze jie chciala mleka pic...ograniczylam wtedy deserki i kaszki dostawala kilka dni tylko obiadek i mleko i w koncu sie przekonala...teraz jest etap ze jak idzie spac a tylko powiem mleczko to ona juz sie cieszy i wyciaga raczki
moja stoi na nozkach no chyba ze robi kic kic to ugina nogi i jakby tanczy no i sie smieje ale sama nie potrafi sie wspiac
Monia co do gloski r to ma jeszcze czas spokojnie... powinna sie pojawic ok 5 roku ale jak nie pojawi sie do 7 r to dopiero wtedy mozna mowic o wadzie wymowy...jednak logopeda napewno moze pomoc w uzyskaniu tej gloski ...i teraz pytanie czy to czasm nie bylo w przedszkolu i nie chodzilo o dodatkowe platne zajecia logopedyczne?
U mnie ulewa stulecia a ja wpiepszam ogromna milke z orzechami i toffi mniam
Gosia T zawsze przyjezdza raczej z wizytacja niz wizyta
Pati Lolek zdrowka
mam taki chyba najtanszy na allegro ale jestem z niego zadowolona...my duzo nie jezdzimy zazwyczaj trasy 30 min no max godz ale bardzo rzadko
o taki allegro.pl/fotelik-9-36kg-meteor-premium...cie-i2264028410.html
jezeli na dluzsze trasy to raczej odpada wtedy lepszy taki ktory mozna obnizyc znaczy pochylic jak dziecko spi zeb glowka nie spadala
Monia ja z Oliwia tez mialam okres ze jie chciala mleka pic...ograniczylam wtedy deserki i kaszki dostawala kilka dni tylko obiadek i mleko i w koncu sie przekonala...teraz jest etap ze jak idzie spac a tylko powiem mleczko to ona juz sie cieszy i wyciaga raczki
moja stoi na nozkach no chyba ze robi kic kic to ugina nogi i jakby tanczy no i sie smieje ale sama nie potrafi sie wspiac
Monia co do gloski r to ma jeszcze czas spokojnie... powinna sie pojawic ok 5 roku ale jak nie pojawi sie do 7 r to dopiero wtedy mozna mowic o wadzie wymowy...jednak logopeda napewno moze pomoc w uzyskaniu tej gloski ...i teraz pytanie czy to czasm nie bylo w przedszkolu i nie chodzilo o dodatkowe platne zajecia logopedyczne?
U mnie ulewa stulecia a ja wpiepszam ogromna milke z orzechami i toffi mniam
Gosia T zawsze przyjezdza raczej z wizytacja niz wizyta
Pati Lolek zdrowka
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350142 przez angie1713
Pati kiedyś pisałaś że chcesz dla Kacperka tu jest licytacja
allegro.pl/nowy-jezdzik-samochod-pchacz-...zik-i2291463448.html
allegro.pl/nowy-jezdzik-samochod-pchacz-...zik-i2291463448.html
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350151 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
No wlasnie Iwonka w przedszkolu- ale kolezanka naszczescie nie w ciemie bita- i poszukla w necie cwiczen i cwicza w domu- jako zabawa.Dziekuje za odpowiedz
dobrze, jest miec Was- tylu roznych specjalistow w roznych dziedzinach
Po pol godzinnym spaccerze wrocilysmy do domu.Emi non stop wyla
dobrze, jest miec Was- tylu roznych specjalistow w roznych dziedzinach
Po pol godzinnym spaccerze wrocilysmy do domu.Emi non stop wyla
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350156 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
chyba sam fakt siedzenia w wozku bardzo jej przeszkadzal.No coz mowi sie trudno- jak nie to nie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350177 przez kasia79
WITAM WSZYSTKIE MAMY I ICH DZIECI W NOWYM TYGODNIU
Iwonka
Monia moja Ami też staje, byle miała się czego złapać, ja już wszystkie bluzki mam rozciągnięte i łańcuszek zerwany, ale cieszę się że jest taka silna, nawet jak leży to wystarczy że podam jej palce i już stoi na sztywnych nóżkach, naewt ich nie ugnie bojąc się żebym jej nie posadziła
My dzisiaj cały dzień na podwórku, spała raz w wózku i jak pojechałyśmy na spacerek na rowerze w koszyczku mi zasnęła:)
Długo was nadrabiałam, i już muszę kończyc bo dziecko się nudzi
Iwonka
Monia moja Ami też staje, byle miała się czego złapać, ja już wszystkie bluzki mam rozciągnięte i łańcuszek zerwany, ale cieszę się że jest taka silna, nawet jak leży to wystarczy że podam jej palce i już stoi na sztywnych nóżkach, naewt ich nie ugnie bojąc się żebym jej nie posadziła
My dzisiaj cały dzień na podwórku, spała raz w wózku i jak pojechałyśmy na spacerek na rowerze w koszyczku mi zasnęła:)
Długo was nadrabiałam, i już muszę kończyc bo dziecko się nudzi
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350196 przez fanka
a ja dziś miałam lenia i nie chciało mi się spacerować w związku z czym ubrałam młodego i wyszliśmy tylko na podwórko, pogadałam z jedną sąsiadką i "pooglądałam" jej 2,5 miesięcznego Pawełka, pogadałam z drugą sąsiadka i pooglądałam jej 2 miesięczną Lidkę i tak nam mineło 1,5 godziny na polku, myślałam, że Dawid uśnie a on nie miał zamiaru, wszystko oglądał, uczestniczył w dysusjach i jak wróciliśmy do domu to już był padnięty także jeszcze chwilę udało się go przetrzymać, a później kąpiel i od pól godziny już śpi także jak zwykle wstaje koło 5- 5.30 to dziś czuję, że koło 4 możemy już dzień zacząć
Pati zdrówka kochana
Loluś nie choruj nam!!!
aaa Iwonka pisałaś kiedyś, że kupiłaś Oliwce kaszkę 8 zbóż, kupiłam ją też Dawidowi i ją wuielbia, dostaje codziennie na śniadanie, a i "kupkowe kwestie" się polepszyły
Pati zdrówka kochana
Loluś nie choruj nam!!!
aaa Iwonka pisałaś kiedyś, że kupiłaś Oliwce kaszkę 8 zbóż, kupiłam ją też Dawidowi i ją wuielbia, dostaje codziennie na śniadanie, a i "kupkowe kwestie" się polepszyły
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350217 przez gosia2324
DZIEWCZYNY JAGODA WZIELA SOBIE DO SERCA LABILNOSC EMOCJONALNA 8 MIESIECZNEGO DZIECKA
placze za minute zanosi sie ze smiechu
Przyszedl dzis do nas na chwile Tesc, chcialam zrobic mu herbatę, jak sie zorientowała ze mnie nie ma, to łzy lały jej sie jak grochy
Ciekawe jak bedzie sie zachowywala na weselu, jak zostanie z moja koleżanką ?
(czuje ze bedziemy tanczyc z nosidelkiem )
placze za minute zanosi sie ze smiechu
Przyszedl dzis do nas na chwile Tesc, chcialam zrobic mu herbatę, jak sie zorientowała ze mnie nie ma, to łzy lały jej sie jak grochy
Ciekawe jak bedzie sie zachowywala na weselu, jak zostanie z moja koleżanką ?
(czuje ze bedziemy tanczyc z nosidelkiem )
Moderatorzy: ilona