- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 8 miesiąc temu #349566 przez Mała
Gosia ja już z tym katarem nie wiem sama, bo on taki, że się leje, nawet czyszczenie nosa to taka bezsensowna robota, bo za chwilę leci potok. Na jeden dzień odpuszcza i już sobie myślę wychodzimy na prostą i od nowa. Zaczął się przed Kamila operacją, bo się martwiłam, żeby on od niej nie złapał, bo by nie zrobili mu zabiegu. Kamil poszedł do szpitala 26 marca, a ten katar dostała jak byliśmy po rzeczy w domu czyli 22 marca
Jogo, Gosia ale laski
Popieram Gosię, dziewczyny na jakie staraczki, tu u nas się starajcie
Jogo, Gosia ale laski
Popieram Gosię, dziewczyny na jakie staraczki, tu u nas się starajcie
Temat został zablokowany.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349569 przez katy25
gosia2324 napisał:
Gosia spróbuj, nic nie tracisz no może oprócz kasy...
Ja byłam na II roku jak zaszłam z Ines - to był dla mnie szok
było mi bardzo cieżko pisać licencjata z małym dzieckiem, ale magisterke pisałam już z dwójką i dałam rade...
Bedzie Ci cieżko ale satysfakcji Ci nikt nie odbierze a poniekad robisz to tez dla dzieci nie tylko dla siebie. Takie jest moje zdanie... nic nie tracisz.
Ja w październiku ide na podyplomowe
Teraz czuje sie jak kura domowa, źle mi z tym ale nie mam wyjscia
mały jest za mały aby oddać go - szkoda mi go bardzo... a sprawe utrudnia fakt ze karmie go cycem i do lata chce karmic:) ale na jesieni powaznie bede szukac pracy. TAKI MAM PLAN
magda79 napisał:
Gosia i jak tam podjełaś decyzje odnośnie studiów?
nie wiem ....
Boje sie ze nie podolam z obowiazkami w domu i nauka, a bedzie FUL, potem praktyki,no i kasa ....
Gosia spróbuj, nic nie tracisz no może oprócz kasy...
Ja byłam na II roku jak zaszłam z Ines - to był dla mnie szok
było mi bardzo cieżko pisać licencjata z małym dzieckiem, ale magisterke pisałam już z dwójką i dałam rade...
Bedzie Ci cieżko ale satysfakcji Ci nikt nie odbierze a poniekad robisz to tez dla dzieci nie tylko dla siebie. Takie jest moje zdanie... nic nie tracisz.
Ja w październiku ide na podyplomowe
Teraz czuje sie jak kura domowa, źle mi z tym ale nie mam wyjscia
mały jest za mały aby oddać go - szkoda mi go bardzo... a sprawe utrudnia fakt ze karmie go cycem i do lata chce karmic:) ale na jesieni powaznie bede szukac pracy. TAKI MAM PLAN
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349571 przez ewelinaa
U nas była dziś piękna, słoneczna pogoda, więc też w domu nie siedziałyśmy
I byłam na tragach książki - raj dla mnie ale kupiłam tylko dwie książki, teraz tak mało czasu na czytanie.
Katy - też mam podobny plan odnośnie pracy - jak Kinga skończy rok to zacznę się za czymś rozglądać, a mała pójdzie do żłobka - nie chcę żeby babcie się nią zajmowały.
Idę do M. zrobił mi drinka martini mniam mniam
A jutro na szkolenie, ale postaram się do Was zajrzeć.
Miłego wieczoru
I byłam na tragach książki - raj dla mnie ale kupiłam tylko dwie książki, teraz tak mało czasu na czytanie.
Katy - też mam podobny plan odnośnie pracy - jak Kinga skończy rok to zacznę się za czymś rozglądać, a mała pójdzie do żłobka - nie chcę żeby babcie się nią zajmowały.
Idę do M. zrobił mi drinka martini mniam mniam
A jutro na szkolenie, ale postaram się do Was zajrzeć.
Miłego wieczoru
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349574 przez gosia2324
Dzieki Katy
Ja juz siedze w domu od zajscia w ciaze z Kuba, czyli od grudnia 2008,nie narzekam,
Wiedzialam ze nie oddam dziecka do zlobka
(bo sama w nim pracowalam,i niestety wiem jak to wyglaga),
Jak dziecialki podrosna to trzeba isc do pracy,nie bardzo bym chciala isc do zlobka,czy przedszkola, wolała bym szpital.
Ja juz siedze w domu od zajscia w ciaze z Kuba, czyli od grudnia 2008,nie narzekam,
Wiedzialam ze nie oddam dziecka do zlobka
(bo sama w nim pracowalam,i niestety wiem jak to wyglaga),
Jak dziecialki podrosna to trzeba isc do pracy,nie bardzo bym chciala isc do zlobka,czy przedszkola, wolała bym szpital.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349602 przez magda79
Gosia jeżeli masz taki plan/marzenie odnośnie pracy w szpitalu to rób studia..na pewno dasz radę, jesteś dobrze zorganizowana a jak dzieciaki podrosna to pójdziesz do wymarzonej pracy....ja kiedyś lubiłąm to co robiłam, papierki, analizy, sprawozdania, uzgadnianie...teraz trochę nam pozmieniali bo dołożyli dużo innej roboty, która jest priorytetem no i niestety narazie mam odruch wymiotny jeżeli chodzi o pracę i bardzooo chciałabym zeby to się zmieniło...bardzo...
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349603 przez Mała
Madzia na pewno się zmieni, przywykniesz. Teraz pewnie źle znosisz rozstanie z dzieciakami, ale będzie dobrze.
Gosia a ty wiesz, że jak jest więcej roboty to my bardziej zorganizowane, także ja też myślę, że dałabyś radę.
Gosia a ty wiesz, że jak jest więcej roboty to my bardziej zorganizowane, także ja też myślę, że dałabyś radę.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Mała.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349606 przez iwonaNAVI
Hello my dzis caly dzien u mamy...spacer chyba 3 godz nogi mi wchodza w d...
i musze sie pochwalic ze mam takie zdolne dziecko ze normalnie pekam z dumy a wiec tak po 1 ona juz czuje i ma swiadomosc kiedy robi siku...rozpinam jej pampersa czekam chwile dmucham w pisie i nic ...posadzilam na nockik moie pisiu pisiu a ona sika i sie cieszy i to nie pierwszy raz ...widav ze ma radoche ze jej siusie leca...jedyne co robi to paluchy mi tam pcha ale chyba zeby sprawdzic i poczuc ...
a druga sprawa to smok...jak pamietacie od wczoraj nauka pierwsze podejscie sukces ...kolejne musialam dac na chwilke...kolejne sukces i znowu porazka a wiec 2:2 ale za ro dzisiaj za kazdym razem zasypiala bez smoka i mam wrazenie ze jest jakby spokojniejsza teraz..wczesniej jak chciala spac plakala i chciala smoka...teraz przyula sie do pieluchy czaesem oglada otoczenie itp i lezy tak dlugo az zasnie
to tyle chwalenia
a teraz pochwale Anitke ktora taka duza sie zrobila i jaka opalona
Katy no w koncu sie odezwalas
Beti super ze wszystko sie udalo czekamy na fotki
Jago i mamusia jak zykle laseczki
Ewelina czemu nie chcesz zeby babcie sie mala zajmowaly?
Wiecie ja to gdybym nie musiala moglabym siedziec w domku i byc tzw kura domowa to cale moje zycie to moje dzieciatko,,,a jak mi sie nudzi jade do mamy,(mama nie pracuje i jest bardzo na czasie) i lazimy po sklepach i jedziemy tam gdzie nam sie podoba bez facetow juz sie nie moge doczekac lata mama na przyczepe kempingowa u babci nad jeziorkiem ach ach
ale co z tego jak pewnie za pol roku bede musdiala isc do jakejs pracy ale tak to jest te co moga siedziec w domu bo finansowa wyrobia nie chca i wola do pracy a te co by wolaly siedziec w domu ale pieniazkow brak musza isc coz zycie (
Mala jejku OLcia cos duzo choruje duzo duzo zdorwka dla was kochane
i musze sie pochwalic ze mam takie zdolne dziecko ze normalnie pekam z dumy a wiec tak po 1 ona juz czuje i ma swiadomosc kiedy robi siku...rozpinam jej pampersa czekam chwile dmucham w pisie i nic ...posadzilam na nockik moie pisiu pisiu a ona sika i sie cieszy i to nie pierwszy raz ...widav ze ma radoche ze jej siusie leca...jedyne co robi to paluchy mi tam pcha ale chyba zeby sprawdzic i poczuc ...
a druga sprawa to smok...jak pamietacie od wczoraj nauka pierwsze podejscie sukces ...kolejne musialam dac na chwilke...kolejne sukces i znowu porazka a wiec 2:2 ale za ro dzisiaj za kazdym razem zasypiala bez smoka i mam wrazenie ze jest jakby spokojniejsza teraz..wczesniej jak chciala spac plakala i chciala smoka...teraz przyula sie do pieluchy czaesem oglada otoczenie itp i lezy tak dlugo az zasnie
to tyle chwalenia
a teraz pochwale Anitke ktora taka duza sie zrobila i jaka opalona
Katy no w koncu sie odezwalas
Beti super ze wszystko sie udalo czekamy na fotki
Jago i mamusia jak zykle laseczki
Ewelina czemu nie chcesz zeby babcie sie mala zajmowaly?
Wiecie ja to gdybym nie musiala moglabym siedziec w domku i byc tzw kura domowa to cale moje zycie to moje dzieciatko,,,a jak mi sie nudzi jade do mamy,(mama nie pracuje i jest bardzo na czasie) i lazimy po sklepach i jedziemy tam gdzie nam sie podoba bez facetow juz sie nie moge doczekac lata mama na przyczepe kempingowa u babci nad jeziorkiem ach ach
ale co z tego jak pewnie za pol roku bede musdiala isc do jakejs pracy ale tak to jest te co moga siedziec w domu bo finansowa wyrobia nie chca i wola do pracy a te co by wolaly siedziec w domu ale pieniazkow brak musza isc coz zycie (
Mala jejku OLcia cos duzo choruje duzo duzo zdorwka dla was kochane
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349614 przez Mała
Iwonka ona ma tylko katar, bo osłuchowo ok. A katar to podobno nie choroba, ale umęczy cholerstwo, że hej. No i z tym ostatnim szczepieniem do tyłu jesteśmy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja
Moderatorzy: ilona