BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #349723 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349729 przez Marta M

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #349730 przez Pyśkaaaa

12 lata 8 miesiąc temu #349768 przez Marta M

12 lata 8 miesiąc temu #349774 przez slowiczek
WITAM :)

noc ok, Natalcia spała od 19:30 do 8, co prawda było z 5 pobudek ale takich malutkich :)

Pysia :kiss:

a ja nie kupuję Natalce zabawek, po pierwsze co chwilę dostaje coś od kogoś a po drugie to i tak najbardziej interesują ją rzeczy codziennego użytku, jakiś kartonik, pojemnik na kanapki, woreczek foliowy, piloty itd :P
12 lata 8 miesiąc temu #349777 przez iwonaNAVI
Witam sie ;) u nas odkad nie ma smoka pobudka o 7 na mleczko i nie ma juz spanka...tak sie udalo oszukac no ale trudno :)

Angie prawda z tym smokiem...powodzenia :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349779 przez iwonaNAVI

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349788 przez angie1713
Iwonka zrobiłam pierwsze podejście i poszła spać bez smoka ale pewnie wieczorem będzie najgorzej :) :dry:

Ja już posprzątałam ,ugotowałam fasolkę po bretońsku a teraz się relaksuję pijąc kawkę :)

Słowiczku ja też nie kupuję zabawek najwięcej dostała od moich rodziców ja kupiłam może ze dwie i nasza Nadia często się interesuje takimi rzeczami jak piszesz wystarczy dać jej np ulotkę reklamową jakąś torebkę albo butelkę i tym się najlepiej zajmie a o pilota to by się zabiła tak walczy o niego ale jej nie dajemy :lol:

Oliwka pożeracz wafelkowy super hihi :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #349793 przez iwonaNAVI
angie1713 napisał:

Iwonka zrobiłam pierwsze podejście i poszła spać bez smoka ale pewnie wieczorem będzie najgorzej :) :dry:

Ja już posprzątałam ,ugotowałam fasolkę po bretońsku a teraz się relaksuję pijąc kawkę :)

Słowiczku ja też nie kupuję zabawek najwięcej dostała od moich rodziców ja kupiłam może ze dwie i nasza Nadia często się interesuje takimi rzeczami jak piszesz wystarczy dać jej np ulotkę reklamową jakąś torebkę albo butelkę i tym się najlepiej zajmie a o pilota to by się zabiła tak walczy o niego ale jej nie dajemy :lol:

Trzymam kciuki u nas pierwszego dnia 2:2 bylo ...niestety jak mi wpadla w histerie to musialam jej dac bo biedna nie rozumie dlaczeg tetaz nie ma smoka

ale ja zrobilam tak ze zasypia mi przy herbatce, soczku, albo mleczku wtedy sie wyciszy i potem porzytula sie do swojego kota albo pieluchy i spi :)
12 lata 8 miesiąc temu #349795 przez Marta M
Dokładnie co do zabawek, Maja jeszcze oprócz o pilota walczy o telefon komórkowy ;)

Oliwka z wafelkiem mi sie najbardziej podoba :)
12 lata 8 miesiąc temu #349797 przez angie1713
Nadia też ma takiego specjalnego misia śpiocha do spania tylko z nim zasypia jak się przytula więc jestem dobrej myśli że szybko nam pójdzie :)

Fajnie się musieli bawić w aucie jak na ciebie czekali hihi :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #349806 przez iwonaNAVI
No oboje byli w wysmienitym humorku ;P takie wariacje odprawiali ze czapka na pol zalozona :P

ja tez raczej zabawek nie kupuje...a co walki o pilota i telefon to moja az sapie jak je widzi :P ale tez raczej nie daje :P ma swoje 2 zabawkowe ale to nigdy nie to samo :P
12 lata 8 miesiąc temu #349838 przez Marta M
Iwonka widze ze juz macie fotelik, nie nosidelko. A jaki?? Jestes z niego zadowolona?? Polecilabys kupno takiego??
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349847 przez fanka
witam w kolejnym tygodniu. U nas standardowo 1 pobudka w nocy i od 5 nie śpimy !!!Dawid teraz zasypia a ja siedzę przy kompie, mam prasowania stertę ale nie ucieknie :-) obiad się już w piekarniku robi .

Oliwcia śliczna jesteś i na dużą dziewczynkę wyglądasz, tak "na oko" dałabym Ci więcej niż 7 miesięcy!!!
12 lata 8 miesiąc temu #349849 przez slowiczek

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia