BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #349295 przez magda79
Mała napisał:

Ja nigdy nie widziałam, dlatego T mi przesłała zdjęcie, a raczej Kamilowi, bo on fan krów :lol:

bidulek....
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349296 przez magda79
dobra kobietki ja spadam nyny.....
miłego wieczorka i udanej niedzieli...my jutro na 12ste urodziny mojego chrześniaka...oby nie padało to i niedzielny spacerek zaliczymy :)
12 lata 8 miesiąc temu #349297 przez angie1713
Dobranoc dziewczynki M przyszedł z pracy więc mykam do jutra :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349299 przez Agusia83
Magda, ale masz piekne dzieci :laugh: I takie zgrane na zdjeciu...Mjeczka sliczna, a Dominis przystojniak....Kurcze, mialam nosa do tego mojego ziecia :lol: :lol: Chyba macie podobne noski z Emilka :silly:

Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mala, biedna krowka...

Marta, mam nadzieje, ze z mama wszystko bedzie dobrze.

Ja tez sie zastanawialam nad studiami...ale czy dalabym rade? Z nauka i kasa?
12 lata 8 miesiąc temu #349305 przez iwonaNAVI
Zmykam spac babole moje :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349307 przez Marta M
Gosiu zobaczymy od tego czy znajde prace czy nie, bo w przyszlym tygodniu mam zamiar ruszyc do szkół, jeśli znajdę pracę to chciałabym odrobić przynajmniej staż, ale podczas stażu można być w ciąży..:) A jeśli nie znajde pracy to może za pół roku :)

Magda Maja siedzi juz pewnie od jakiegos czasu..tak ladnie trzyma rownowage jak po cos siega to wystawia gruga reke w bok dla utrzymania sie :) A jak wie ze nie siegnie to nie siega :):)

A co do butów to nie wiem jak Wy zakladacie je dzieciom..mojej nie sposób, bo albo ma jakoś dziwnie wygięte ze nie zalozy albo zaraz je sciagnie..
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349309 przez Mała
Marta u nas z butami tak samo :dry:

Lecę do wyrka, do jutra babeczki
12 lata 8 miesiąc temu #349311 przez Marta M
Wszystkie się ulatniają, ulatniam się i ja :)

Dobranoc :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349331 przez pati-m
Dzień dobry :)
Witam pierwsza i od razu zachwalam Emi i kochane rodzeństo - Majeczkę i Dominiczka :)

Wczoraj późno poszli znajomi i po prysznicu padłam. Kacper był niesamowity, wariował z wujkiem, aż się śmialiśmy że nie wiadomo, który gorszy i strach ich będzie zostawić samych jak mały podrośnie bo mi mieszkanie rozniosą :P Były piski, śmiechy, podskakiwanie i inne cuda :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #349338 przez ewelinaa
Witam druga B)

Wczoraj mieliśmy gości, tak fajnie było, że wychodzili przed 24, a dziś pobudka o 6 B) padam i ozy cały czas mi się zamykają :dry:

Zjadłam śniadanie i idę zaraz ekspres na kawę włączyć.

Miłego dnia :) :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349341 przez gosia2324
trzecia :side:

Noc znow z kosmosu :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #349351 przez slowiczek
WITAM i ja :)

Natalii strasznie ciężko było zasnąć, co chwilę się przebudzała z płaczem, ale jak już usnęła to tylko raz się w nicy obudziła, ale o 6 niestety pobudka :dry:

Gosia

a ja właśnie z nudów chodzę po forum i zawędrowałam na MAJ 2012....aż się łezka w oku kręci :( , to oczekiwanie, to było coś :cheer:
12 lata 8 miesiąc temu #349366 przez mgielka22
Hej Kociaki ja po nocce udalo sie ze byl spokokj przekimalysmy 3h, wrocilam dod odmu ipospalam kolejne 2,5h i stwierdzilam ze szkoda dnia na spanie i sie okapalam :)

Dominis Emisia :kiss:

Martus czas inkubacji wirusa ospy to 3-4 dni wiec obserwuj was wszystkich...

Super te kocyki ale sie bije z myslami czy nam sie przyda :)
12 lata 8 miesiąc temu #349408 przez fanka
witam Was niedzielnie
my wczoraj format komputera musieliśmy robić przez tego trojana z forum, antywirus nie zdziałał nic, komp zaczął się sam resetować i tym podobne dziwy.
My byliśmy w kościele, młody przespał ten czas, teraz zjemy obiad

miłej niedzieli wszystkim
12 lata 8 miesiąc temu #349431 przez Marta M
Witajcie :)

Majcia grzeczna w kosciolku :) Jesli chodzi o noc znow sie budzila wiecej razy niż zwykle, ale to przez ząbki, cora wyraźniej go widać ale się jeszcze nie przebił..i lewa jedynka też już lekko sie ukazała :)

Ja zrobiłam dzis tiramisu z tego mascarpone ale nie wiem czy tknę to ciasto bo tam są surowe zółtka, jajka niby mam swojskie od sąsiadów, ale nas w domu nie było i podobno prądu nie było..i jak rozbijałam dwa zepsute a w połowie białko było seledynowe, jakby świeciło...widziałyście kiedy takie jaja?? Wszystkie wyrzuciłam ale te co w cieście z tej samej partii :(:(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia