- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349299 przez Agusia83
Magda, ale masz piekne dzieci I takie zgrane na zdjeciu...Mjeczka sliczna, a Dominis przystojniak....Kurcze, mialam nosa do tego mojego ziecia Chyba macie podobne noski z Emilka
Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala, biedna krowka...
Marta, mam nadzieje, ze z mama wszystko bedzie dobrze.
Ja tez sie zastanawialam nad studiami...ale czy dalabym rade? Z nauka i kasa?
Gosia,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mala, biedna krowka...
Marta, mam nadzieje, ze z mama wszystko bedzie dobrze.
Ja tez sie zastanawialam nad studiami...ale czy dalabym rade? Z nauka i kasa?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 8 miesiąc temu #349307 przez Marta M
Gosiu zobaczymy od tego czy znajde prace czy nie, bo w przyszlym tygodniu mam zamiar ruszyc do szkół, jeśli znajdę pracę to chciałabym odrobić przynajmniej staż, ale podczas stażu można być w ciąży.. A jeśli nie znajde pracy to może za pół roku
Magda Maja siedzi juz pewnie od jakiegos czasu..tak ladnie trzyma rownowage jak po cos siega to wystawia gruga reke w bok dla utrzymania sie A jak wie ze nie siegnie to nie siega
A co do butów to nie wiem jak Wy zakladacie je dzieciom..mojej nie sposób, bo albo ma jakoś dziwnie wygięte ze nie zalozy albo zaraz je sciagnie..
Magda Maja siedzi juz pewnie od jakiegos czasu..tak ladnie trzyma rownowage jak po cos siega to wystawia gruga reke w bok dla utrzymania sie A jak wie ze nie siegnie to nie siega
A co do butów to nie wiem jak Wy zakladacie je dzieciom..mojej nie sposób, bo albo ma jakoś dziwnie wygięte ze nie zalozy albo zaraz je sciagnie..
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349331 przez pati-m
Dzień dobry
Witam pierwsza i od razu zachwalam Emi i kochane rodzeństo - Majeczkę i Dominiczka
Wczoraj późno poszli znajomi i po prysznicu padłam. Kacper był niesamowity, wariował z wujkiem, aż się śmialiśmy że nie wiadomo, który gorszy i strach ich będzie zostawić samych jak mały podrośnie bo mi mieszkanie rozniosą Były piski, śmiechy, podskakiwanie i inne cuda
Witam pierwsza i od razu zachwalam Emi i kochane rodzeństo - Majeczkę i Dominiczka
Wczoraj późno poszli znajomi i po prysznicu padłam. Kacper był niesamowity, wariował z wujkiem, aż się śmialiśmy że nie wiadomo, który gorszy i strach ich będzie zostawić samych jak mały podrośnie bo mi mieszkanie rozniosą Były piski, śmiechy, podskakiwanie i inne cuda
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349351 przez slowiczek
WITAM i ja
Natalii strasznie ciężko było zasnąć, co chwilę się przebudzała z płaczem, ale jak już usnęła to tylko raz się w nicy obudziła, ale o 6 niestety pobudka
Gosia
a ja właśnie z nudów chodzę po forum i zawędrowałam na MAJ 2012....aż się łezka w oku kręci , to oczekiwanie, to było coś
Natalii strasznie ciężko było zasnąć, co chwilę się przebudzała z płaczem, ale jak już usnęła to tylko raz się w nicy obudziła, ale o 6 niestety pobudka
Gosia
a ja właśnie z nudów chodzę po forum i zawędrowałam na MAJ 2012....aż się łezka w oku kręci , to oczekiwanie, to było coś
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349366 przez mgielka22
Hej Kociaki ja po nocce udalo sie ze byl spokokj przekimalysmy 3h, wrocilam dod odmu ipospalam kolejne 2,5h i stwierdzilam ze szkoda dnia na spanie i sie okapalam
Dominis Emisia
Martus czas inkubacji wirusa ospy to 3-4 dni wiec obserwuj was wszystkich...
Super te kocyki ale sie bije z myslami czy nam sie przyda
Dominis Emisia
Martus czas inkubacji wirusa ospy to 3-4 dni wiec obserwuj was wszystkich...
Super te kocyki ale sie bije z myslami czy nam sie przyda
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349408 przez fanka
witam Was niedzielnie
my wczoraj format komputera musieliśmy robić przez tego trojana z forum, antywirus nie zdziałał nic, komp zaczął się sam resetować i tym podobne dziwy.
My byliśmy w kościele, młody przespał ten czas, teraz zjemy obiad
miłej niedzieli wszystkim
my wczoraj format komputera musieliśmy robić przez tego trojana z forum, antywirus nie zdziałał nic, komp zaczął się sam resetować i tym podobne dziwy.
My byliśmy w kościele, młody przespał ten czas, teraz zjemy obiad
miłej niedzieli wszystkim
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #349431 przez Marta M
Witajcie
Majcia grzeczna w kosciolku Jesli chodzi o noc znow sie budzila wiecej razy niż zwykle, ale to przez ząbki, cora wyraźniej go widać ale się jeszcze nie przebił..i lewa jedynka też już lekko sie ukazała
Ja zrobiłam dzis tiramisu z tego mascarpone ale nie wiem czy tknę to ciasto bo tam są surowe zółtka, jajka niby mam swojskie od sąsiadów, ale nas w domu nie było i podobno prądu nie było..i jak rozbijałam dwa zepsute a w połowie białko było seledynowe, jakby świeciło...widziałyście kiedy takie jaja?? Wszystkie wyrzuciłam ale te co w cieście z tej samej partii
Majcia grzeczna w kosciolku Jesli chodzi o noc znow sie budzila wiecej razy niż zwykle, ale to przez ząbki, cora wyraźniej go widać ale się jeszcze nie przebił..i lewa jedynka też już lekko sie ukazała
Ja zrobiłam dzis tiramisu z tego mascarpone ale nie wiem czy tknę to ciasto bo tam są surowe zółtka, jajka niby mam swojskie od sąsiadów, ale nas w domu nie było i podobno prądu nie było..i jak rozbijałam dwa zepsute a w połowie białko było seledynowe, jakby świeciło...widziałyście kiedy takie jaja?? Wszystkie wyrzuciłam ale te co w cieście z tej samej partii
Moderatorzy: ilona