BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #349190 przez Mała
Ja też się właśnie bałam, nastał się ten słoiczek z łososiem chyba z miesiąc czym się zdecydowałam jej dać. Kurcze żeby tylko skończyło się na krostkach :(
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349191 przez angie1713
Mój też już stoi bardzo długo a kupiłam go przez pomyłkę .A dużo jej dałaś ?
Pewnie tylko się na krosteczkach skończy :dry: Będzie dobrze :)
12 lata 8 miesiąc temu #349192 przez Mała
Dałam jej 3/4 słoiczka z Hippa ziemniaki z dynią i łososiem, ale jego tam 8% tylko było.
12 lata 8 miesiąc temu #349193 przez gosia2324
Czemu sia balas?
Łosoś uczula?
Ja dawałam łososia po 5 mies.
12 lata 8 miesiąc temu #349194 przez angie1713
To ja mam inny bo ja mam marchewka z ziemniaczkami i łososiem i też jest 8 %

Ja jej dam ale za jakieś 3 dni i tylko spróbuję z kilka łyżeczek może jej nie uczuli zobaczymy :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #349195 przez gosia2324
BETI i jak chrzcinki ???????
12 lata 8 miesiąc temu #349197 przez angie1713
Gosiu dzieci z alergią muszą uważać na ryby ;) Ja jak karmiłam piersią to mi lekarz zabronił jeść ryby ale ja jadłam i jej nic nie było więc mam nadzieję że jej akurat nie uczuli :)
12 lata 8 miesiąc temu #349203 przez Marta M
Witam :)

Noc chyba ze 20 pobudek :(:( Od 3ej spała z nami bo już nie chciało mi się do łóżeczka wstawać..I teraz jestem prawie pewna że to przez zęby, bo obserwuję jej dziąsła już bardzo długo i takie kulki białe miała chyba ze dwa miesiące, a dziś wydaje mi się że po prawej stronie widzę kreseczkę. Ciężko jej zajrzeć, ale myślę że to był właśnie ząbek próbujący się już przebić :):):)

My cały dzień na zakupach i na spacerze po mieście, kupiliśmy wreszcie krzesła do kuchni bo do tej pory były ogrodowe plastiki, cieszę się jak głupia :) Ale fajnie jest się urządzać tak powoli, długo można się cieszyć...co by było jakbyśmy wszytko zdobyli jednego dnia?? ;)

Mała nie wiem skąd te krostki, może i po łososiu, obserwuj dalej..U nas dzisiaj też był łosoś po raz pierwszy. I mam nowy zapas zupek, bo ja leniwa i kupuje zamiast gotować...kupiłam jakieś nowe: koperkowe, z brokułami, kurczak z jabłkowym puree i inne :)

Iwonka my mamy z Kubusiem ale według mnie gówno dają..
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349206 przez Agusia83
hej dziewczyny....kurcze przez prace nie mam juz tyle czasu by z Wami pisac...wieczorkiem jestem juz tak padnieta, ze mysle o kapieli i lozku...czasem uda mi sie cos obejrzec w TV...
W koncu Emi dala mi sie wyspac...co prawda pobudke zrobila o 4:50...ale zjadla mleczko i pospalysmy do 7:40 :laugh: Super, ze piekna pogoda, w koncu moglysmy wyjsc na dluzszy spacer.
Do endokrynologa mamy termin na 11.06...a do alergologa juz nie ma terminow na ten rok...super, nie? Mam jednak nadzieje, ze uczulenie jej zejdzie...
Dzis zauwazylam, ze po prawej stronie widac biale zabki 2 i 3 :lol: chyba za kilka dni sie przebija..ale checa...Emi bedzie miala cala dolna szczeke a u gory zero...hahah... :silly:

Jakie tu piekne zdjecia sa wstawione...I Nadulka sliczna...i Nuneczka :lol: I Franio :woohoo: To prawda...wszytskie dzieci wrzesniowe sa cudne :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mala, ja tez mysle, ze to rybka...

Mgielka, zycze spokojnej pracy :lol:

Pati, to sie wybawilas na urodzinkach..

Strasznie Wam zazdroszcze...ciagle czytam, ze uczeszczacie na kursy...a ja non stop kibluje w domu...teraz to praca, dom, praca dom :(

I bym zapomniala...a to tylko i wylacznie moja wina...Dominiczku I Juleczko, sto lat :woohoo: Spoznione zyczonka, ale szczere
12 lata 8 miesiąc temu #349207 przez iwonaNAVI
Gosiu dziekuje za odpowiedz ...Marta hmm a masz jasne czy mocne kolorki tego Kubusia?

Emilcia szalejesz z tymi zebami :P
12 lata 8 miesiąc temu #349209 przez Marta M
Raczej jasne, zaraz poszukam, może znajde jakie mam to Ci wkleje :)
12 lata 8 miesiąc temu #349211 przez iwonaNAVI
Dziekuje :) wlasnie Kubusiowe chcialam kupic dobrze ze napisalas to bede ostroznuejsza
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349213 przez Agusia83
A ja Wam wkleje dzisiejsza Emisie :laugh:

a tutaj w pudelku :laugh:
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349214 przez Marta M
12 lata 8 miesiąc temu #349215 przez Agusia83
Chyba musze kupic ten kocyk...bo mnie kusicie :silly:
Moderatorzy: ilona