BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 8 miesiąc temu #348968 przez pati-m
Bo super są te kocyki! Moja koleżanka rodzi w lipcu i na 100% kupuję biedronkę, bo będzie miała małą Alicję :)

CHoruję na to autko dla Kacpero allegro.pl/chicco-quatro-jezdzidelko-pch...24h-i2287180687.html
Ma w domu taki zwykły malutki i piszczy z radości jak go pcham po mieszkaniu, ale trzeba go trzymać bo wciąż się przechyla na któryś bok :) A w chicco by mógł siedzieć swobodnie i nawet na spacerek mógłby w nim pojechać :)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #348982 przez angie1713
Witam :)
noc standardowa 2 pobudki i spała do 7.30 .
Ja zaraz ogarniam mieszkanko i szykuję Nadię i idziemy do moich rodziców bo M na 14 do pracy .
Ide zjeść śniadanie i na kawkę :)
Miłego dnia wszystkim :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #348993 przez mgielka22
Hej u nas tez standard, jedna pobodka musi byc M mnie dzis wkurzyl bo ma do mnei pretensje ze on ciagle wstaje juz mu nie chcialam mowic ze jak jego praca dorowna mojej a nei tylko on na kompie siedzi caly dniami wlacznie w domu to pogadamy... ja dzis ide na nocke...i potem dopiero we wtorek do pracy...ehh ale mi sie nie chce...
12 lata 8 miesiąc temu #348996 przez monika1984lodz
Ja sie witam i sle buziai :*
Milego dnia mamusie :* i dzdziusie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 8 miesiąc temu #349045 przez Mała
Witam i ja.
Pranie wstawione, ciasto się piecze, Ola śpi, a ja popijam kawę i miałam nadzieję na nadrabianie, ale niestety weekend.
12 lata 8 miesiąc temu #349050 przez iwonaNAVI
Witam sie i ja :) melduję ze u nas nauka zasypiania bez smoka rozpoczeta :)
i poki co pierwsze podejscie i sukces :)
a tak sie balam ze sie nie da :P
a wiec dzisiaj smoki laduja w szafie :)

a i mam juz 3 podrozdzialy pracy takze jeszcze 2 mi zostaly i koniec 2 rozdzialu
a to dzieki Pati ktora udostepnila mi swoja prace i dzieki temu mam jakis obraz jak to ma wygladac :kiss: dziekuje kochana :) naprawde bardzo mi pomogłaś :)

,milego weekndu kochane :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349067 przez gosia2324
My juz po spacerze i po obiedzie . czas na druga kawe :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #349087 przez Mała
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #349091 przez slowiczek
WITAM :)

noc fatalna :dry: , Natalka bardzo kiepsko i czujnie śpi, co chwilę się wybudza i płacze, na szczęście śpimy po tych nocnych akcjach obie do 9, rano byłam biegać w lesie :blink: , zaliczyłyśmy już 3 godzinny spacer, teraz daję małej mleczko a sama zaraz pędzę z koleżanką na zakupki także zajrzę do was wieczorkiem B)
12 lata 8 miesiąc temu #349132 przez iwonaNAVI
mam pytanie jakie macie zaslonki przeciwsloneczne do samochodu bo chce kupic a nie wiem jakie lepsze czy czarne zwykle czu z motywem np kubusia puchatka? ktore mniej przepuszczaja slonca?
12 lata 8 miesiąc temu #349146 przez mgielka22
a ja zaraz lece do roboty na nocke, ale mi sie nie chceeee...
12 lata 8 miesiąc temu #349151 przez pati-m
iwonka - cieszę się, że mogłam pomóc :)

Gosia - gratulacje dla koleżanki :)

mgiełka - współczuję :kiss: Ale pomyśl, że potem będziesz dłużej w domku.

Ja od rana na kursie, potem spacer z Kacpero, obiad, znowu spacer, a teraz bąbel usnął, a ja skończyłam szykować jedzonko bo za godzinę wpadają znajomi. Więc zajrzę do Was wieczorkiem jak już pójdą. A co do fotek moich "dzieł" to jutro wstawię, bo właśnie aparat ładuję :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349176 przez gosia2324
Iwonka, my mamy z Zygzakiem :) fajne sa, uwazam ze takie czarne nie zainteresuja dziecka,bedzie sie patrzylo w czarna szybę.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349188 przez Mała
Podałam dzisiaj Oli łososia i zobaczcie co ma na plecach(to takie czerwone place zaognione, a w środku krostka). Nic nowego poza tą rybą nie dostała to chyba od niej, jak myślicie?
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349189 przez angie1713
Witam my wróciłyśmy niedawno od moich rodziców wykąpałam Nadię i próbuje zasnąć :)
Mała mi się wydaję że to po rybie alergicy nie powiinni jeść ryb może Ola jest na nie uczulona :( ja kupiłam łososia ale jeszcze nie dałam bo się boje :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia