BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #357316 przez mgielka22
witam sie i ja

u nas od 6 pobodka myslalam ze zakatrupie...nigdy sie nie wyspie :dry:

Katy matko ty to biedna sie naprzechodzilas oby bylo tylko lepiej :kiss: 3mamy kciuki <przytul>

Fanka to jest dramat!!! ja pracuje na ciezkim oddziale chirurgii i za kwiecien dostalam 1400zl a kto mi zwroci za kregoslup, nogi i inne czesci ciala...
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357325 przez Edyta1986
Witam mamusie :)

Katy to faktycznie przezyliscie koszmar :/ Buziaki i duzo zdrowka dla Samiego.

Wszystkie dzieciaczki i ich mamusie sliczne :kiss:

U nas zebow juz 5 i mam nadzieje ze narazie troche przystopuja bo juz wytrzymac nie szlo tego jeczenia, marudzenia i placzu :/
My dzis uderzamy do laryngologa bo maly ma od piatku taki paskudny katar i bylam wczoraj u pediatry zeby go osluchala to osluchowo jest ok ale jak go za uszami zaczela dotykac to sie tak rozplakal jakby conajmniej mu je urwala i nie wiedziala czy to ucho go boli, czy od zebow, czy po prostu sie przestraszyl i dala nam skierowanie zeby to sprawdzic.
Pojde chociaz nie wydaje mi sie ze to uszy bo jest spokojny i nie ma goraczki ale lepiej sprawdzic.
co do zarobkow to ja tez dostawalam ok 1300zl na reke wiec masakra :/

wstawie kilka zdjec z majowki w Krakowie bo w koncu jakos udalo mi sie je zrzucic:)

Pozdrowionka i milego dnia :)

my wszyscy
zywe zainteresowanie jakims zwierzakiem w zoo :)
to niestety ja :P
a tu Wojtek w koncu pokazal swoje prawdziwe oblicze :P:P:)
12 lata 7 miesiąc temu #357330 przez megi2501
Katy życzę zdrówka dla Samiego :kiss: :kiss: :kiss: Najważniejsze to zdrowie dziecka reszta jakoś zawsze się ułoży :ohmy:

Wojtuś słodki diabełek :laugh:

Piję kawę i nadal śpię na stojąco B)
12 lata 7 miesiąc temu #357335 przez gosia2324
Witajcie!

Katy, doskonale Cie rozumiem :( 2 razy Kuba byl w szpitalu !!! Płakał a ja nad nim :(
Wracajcie szybko do domu i do zdrowia!!!!

Kuba dzis wziął ostatni antybiotyk, Przespał cala noc bez duszności :)
Jagódka tez lepiej sie czuje!!!!

Uf... oby juz to bylo za nami !!!!
12 lata 7 miesiąc temu #357340 przez monika1984lodz
Wojtus ale czadowy jestes :)
MAmusia tez niczego sobie :)

Megi podziel sie kawa bo mi sie skonczyla a nie mam jak dupska z domu ruszyc.

Gosia no to super :D :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #357342 przez maja1982
Dz. dobry

i to na tyle bo dzieć jojczy :dry: pobudka O 5 B)
12 lata 7 miesiąc temu #357345 przez monika1984lodz
Maja nie zazdroszcze.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #357352 przez bewipo
Witam.
Tęskniłam za wami, ale z czasem u mnie bardzo kiepsko. Teraz nadrobiłam Was w pracy, tylko ciiii ;) ;) ;)
Anitka wczoraj pierwszy dzień z babcią i było ok, więc chyba będzie dobrze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #357363 przez megi2501
Moniu zapraszam- już wstawiam wodę :) Sypana, rozpuszczalna czy zbożowa :unsure: Mleczko mam i coś do kawki też się znajdzie

Gosiu ufff.. czyli dzieci wracają do zdrówka :ohmy: Najlepsza wiadomość dzisiejszego poranka :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #357374 przez Marta M
Witajcie :)

Moje dziecko jest coraz gorsze, od radości do płaczu, to gada jak najęta i się bawi, klaszcze, to za sekunde jojczy i się rozpłacze...ja też już jestem przez to lekko rozchwiana emocjonalnie...

Ja dalej @ nie mam, juz piąty dzień, eh :( ALe Moni też się duzo spoznila takze czekam wytrwale :)
12 lata 7 miesiąc temu #357380 przez monika1984lodz
Martus lacze sie bolu.Emi ma tak samo.
co do @ to spozniala sie ponad dwa tygodnie- a teraz mnie zalewa :(

Megi sypana :)

Bewi :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357388 przez maja1982
Zasnął - pranie wstawione, zupka sie gotuje, woda na kawkę też (to już dzisiaj 3 podejście do kawy :dry:

katy - matko ale musieliście sie wystraszyć, biedny Sami :( wracajcie szybciutko do zdrowia i do domku!!a jakie macie zalecenia żywieniowe dla Samiego??

gosia - super ze dzieciaki juz lepiej sie czują!!odkąd jestem mama to potwierdzam ze chyba nie ma nic gorszego jak chore dziecko!!

marta - łącze sie z tobą w bólu ;) u mnie jojczenie i wymuszanie noszenia !!ale ja sie nie dam !troszkę można ponosić ale na rękach sie nnie da nauczyć raczkowania itp.

monia - zapraszam rownież na kawkę - w towarzystwie lepiej smakuje :)

bewpio -

ide kawke zrobić i wracam :)
12 lata 7 miesiąc temu #357389 przez bewipo
Te nasze dzieciaczki chyba mają taki etap, że najpierw śmiech, a za chwile ryk nie wiadomo o co. Moja też to ma.
W żłobku publicznym jest kolejka 60 oczekujących, a w żłobku jest w sumie 80 miejsc :ohmy: :ohmy: :ohmy:
A prywatny to u nas koszt 750 zł jeśli by była do 6 godz dziennie. Więc może od lipca, jak m skończy uczelnie i nie trzeba będzie płacić.
12 lata 7 miesiąc temu #357396 przez Marta M
Monia 2 tygodnie B) Mnie jak już mi się uregulowały jak miałam chyba 17 lat najdłużej nie miałam własnie 5 dni..jak jutro nie bedzie to nie wiem.. :huh:

Bewipo :( :(
12 lata 7 miesiąc temu #357402 przez maja1982
bewpio - :kiss:

marta - jak to nie wiem - będzie dzidzia :) swoją drogą ja jeszcze nie dostałam @ to juz 17 mscy :) aż sie boje jak przylezie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia