BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #357270 przez Pyśkaaaa
Fanka nie jest ale o tym już pisałam...
Beti a jaki rozmiar?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #357271 przez beti
80 :)
12 lata 7 miesiąc temu #357272 przez maja1982
fanka -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #357273 przez Pyśkaaaa
właśnie zaczaiłam... kurcze ale szkoda na Franka trzeba 74 w 80 to on sie jeszcze utopi... no nic chyba kupimy nowy bo tez taki chcemy...
12 lata 7 miesiąc temu #357274 przez beti
Pyśka, Filip ma ok 72 cm wzrostu :D
12 lata 7 miesiąc temu #357275 przez beti
sprawdź sobie wymiary z aukcji :)
12 lata 7 miesiąc temu #357276 przez Pyśkaaaa
Beti priv
12 lata 7 miesiąc temu #357277 przez fanka
lecę spać bo padam, Beti ty się miałaś szybciej położyć!!!! do łóżka ale już!!!!! ;-)
spokojnej nocy pa pa
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357280 przez maja1982
fanka napisał:

lecę spać bo padam, Beti ty się miałaś szybciej położyć!!!! do łóżka ale już!!!!! ;-)
spokojnej nocy pa pa

to samo miałam napisać :)Beti - spać :)

ja tez zmykam, dobrej nocki :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #357281 przez iwonaNAVI
Dobrej nocki :)
12 lata 7 miesiąc temu #357282 przez Pyśkaaaa
skoro wszystki poszłyście to i ja lece :*
a my jutro jeszczena pneumokoki idziemy się szczepić...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #357285 przez beti
Dobranoc laseczki, Pysia odpocznij :-*
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357299 przez megi2501
Dzień dobry,

Pyśkaa

Mój zięć jest PIĘKNY :kiss: :kiss: :kiss:

Nunka ciotka się uśmiała z Twojej radości z suszarki :laugh:

Maja, ale fajne z tą Australią. Życzę, abyście ułożyli sobie życie tam, gdzie chcecie
Loluś, jaki jest wieeeeelki :ohmy:

Słowiczku

Fanka dziękuję, że zapoczątkowałaś pokazywanie się :kiss: Wszystkie, jakie nie chętne, a i tak w Chańczy wszystkie się zobaczymy

A moje dziecko dziś od 2-3.30 zwyczajnie nie spało B) Ogólnie kiepska noc i poranek, więc idę na kawkę
12 lata 7 miesiąc temu #357301 przez katy25
czesc dziewczynki

my juz po 6 na nogach, moje dziecko wraca do normalnosci bo dzis mnie usmiechem przywitało:)) bezcenne...

My nadal w szpitalu. Wczoraj wypisali nas z zakaźnego i mielismy tyle szczescia że znalazło sie łóżko w innym, gdzie Sami bedzie miał szereg badań na alergie. W zakaźnym Pani doktor bardzo sie nim przejeła i załatwiła nam miejscówkę naczej czekałabym ponad pół roku...

Wczoraj sie zryczałam w tym szpitalu bo mam juz dosyc i chce do domu ale non stop sobie powtarzam DZIEKI BOGU MAM ZDROWE DZIECKO I ZARAZ WROCE DO DOMU DO MOJEJ INES I MOJEGO M...
dzis Samiczek nawet ładnie spał i to w szpitalnym łóżku za to wczoraj w nocy nie spał od 2 do 5. Ledwo łaże dziewczyny... wczoraj m. przywiózł mi laptopa wiec moge sie do Was odezwać:))

Teraz Wam opisze po krótce co nam dolega:)

Sami ma opryszczkowe zapalenie skóry plus ospa plus AZS czyl atopowe zaplenie skóry. Tydzien temu pamietacie jak pisałam że nie podobaja mi sie te krosty, byłam z nim w nd na pogotowiu a w pon u pediatry któy potwierdził ze to ospa. Dał antybiotyk bo miał straszne rany na nogach plus obrzęk. Ale z dnia na dzien nie było lepiej a gorzej. Wysypało go na MAKSA nie miał nawet 0,5 cm gdzie nie byłoby krosty. A te krosty nie był ospowe tylko olbrzymy z woda... jak brałam go na rece to był sztywny tak mu skóra stwardniała od tego. Ryczał, ryczał i ryczał na szczescie normalnie jadł. W czwartek od rana płakałam nad nim bo wyglądał fatalnie, doszła goraczka i denerwowałam sie zeby nie miał zakażenia bakteryjnego bo te krosty to były żywe rany... w koncu moi rodzice sie wkurzyli i zaczeli dzownic po szpitalach. Na Wolskiej w zakaźnym w Wawie kazali go od reki przywiesc... i pojechalismy. Tam ogladała go Pani profesor i jakas inna doktor i od razu przyjecie na oddział:(:(
Boze jak ja wyłam razem z moja mama, która była z nami. moj tata tez był ale on jest taki wrazliwy ze siedzial w aucie a moj m. zostal z Ines w domu.

Nie mogli mu znalesc zyly, kłóli go chyba z 8 razy po czym wyprosili mnie i wbili mu sie w zyle w glowe! Płakał że ojej... a jak mnie zobaczył to za włosy mnie ciagnal zebym go tylko przytuliła. I tak od czwartku non stop na rekach, kroplowki na rekach... dopajałam go strzykawką bo przeciez on nie jest butelkowy. A co najlepsze kazali mi go od piersi odtawic i po malu to robie... bo ta opryszczka jest na tle alergicznym.

Teraz jest znacznie lepiej:)))
wstawie Wam w wolnej chwili zdjecia jak on wygladał i jak wygląda to sie przestraszycie:(
mam nadzieje ze nie bedzie blizn... juz sie łądnie goi a to najwazniejsze.
I po raz kolejny Bog utwierdził mnie ze sukces to ZDROWE DZIECKO TAK WIEC DZIEKUJMY BOGU ZA KAZDY SZCZESLIWY DZIEN Z NASZYMI MALUCHAMI

pozdrawiamy cioteczki z Samiczkiem!!
odezwe sie bo jak narazie nic sie tu nie dzieje...
12 lata 7 miesiąc temu #357314 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

zdjeciowo pieknie :)

Franiu i Lolusiu :) :kiss:

Katy dobrze, ze w koncu trafiliscie w dobre rece.buziaki dla Was :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama