BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #357404 przez megi2501
Cholerny kraj i pomoc ze strony Państwa dla matek z dziećmi

Ciekawe, jak będzie z poszukiwaniem pracy. Czy wszędzie będę spalona ze względu na malucha...

Monia kawka gotowa- zapraszam
Maja Ciebie również, napijmy się w trójkę i poplotkujmy
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #357413 przez maja1982
megi - :)
12 lata 7 miesiąc temu #357418 przez monika1984lodz
juz lece :)

Emka wstala - bede z doskoku :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #357427 przez mgielka22
A ja na dzis mam dosc Lilki marudzi od tygodnia :ohmy: mam je serdecznie dosc i chetnei odsprzedam :( teraz sila ja uspalam...

Co do kasy u mnie to juz w ogole jakis mexyk... Nie wiem jak prezyje nie wiem jaki bedzie nastpeny miesia M praca jest jakas chora do tej pory umowy nie dostal... paranoja...mam serdecznie dosc :(
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357434 przez Mała
Witam.
Noc milion pobudek :( Widzę,że tak jak u Was, najgorsza godzina 2. Dziewczyny ja też mogę na kawę?

Pyśkaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fanka no powaliłaś mnie na kolana tym tekstem o wielorybach spacerujących na lądzie :lol:

Dzieci śliczne, a mamusie to takie dały zdjęcia,że prawie nic nie widać. A ja Was w Chańczy nie zobaczę :(

Maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Super, że Gwareczki wracają do formy :kiss:

Katy biedni Wy, ale najważniejsze że już się Samiczkiem zajęli to już teraz będzie tylko lepiej. Ucałuj go od nas i trzymaj się kochana. A ja też nie raz wyłam nad łóżeczkiem szpitalnym,ale cóż dla dzieci dużo można wytrzymać. I zgadzam się z Tobą w 100%, największe szczęście to zdrowe dziecko, choćby nie wiem jakie było niegrzeczne

Edytka częściej pokazuj nam Wojtusia, bo on taki śliczny i rodzice też :kiss:

Bewipo no super, że Anitka się przekonała do zostawania z dziadkami.

Teraz wszytskie wrześniątka się złączyły w jojczeniu i płaczu,mam nadzieję że moja Ola już przeszła ten etap. Dużo cierpliwości życzę.

12 lata 7 miesiąc temu #357455 przez maja1982
mała - no pomoc w naszy kraju tylko dowodzi jaki jest kiepski :( przykre to strasznie !!mała wpadaj oczywiście na kawke :)

lolek juz sie wyspał - tak wiec do pozniej, pakuje go do wózka i ide na spacer

:kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #357463 przez iwonaNAVI
Witam sie :) nam sie dzis udalo pospac do 9 :) z mala pobudka o 7 na melczko :)

Pyska udanego wyjazdu glowka do gory :D

Matko Katy jakis horror...a tym szukaniem zyl tez OLiwi wbili w glowe jak miala kilka tygodni wiec znam ten bol
trzymaj sie dzielnie najwazniejsze ze w koncu wiedza co mu jest i teraz leczenie zadziala i Ty i Sami odpoczniecie od tego swinstwa...swoja droga skad sie biora takie alergie i AZS itp??

Wojtek jak ty urosles :) i tyle masz juz zabkow ? Super :) a zdjecia majowkowe super :) fajnie patrzec na cala szczesliwa rodzinke :)

Gosia brawo pokonaliscie chorobsko :) swietnie :)

Bewipo super ze Anitka z babcia zostala i nie placze a tak sie martwilas :)

U mnie wczoraj byla kumulacja jojczenia i marudzenia milion podejsc do usypiania jak NIGDY !!! za to dzis juz wrocilo do normy Niunia bawi sie zabawkami juz pol godz :) polecam wam powkladac wszystkie zabawki do jednego pudla mpja tak sie swietnie bawi wyciagnie jedna bawi sie jakis czas za chwile wyrzuci i wyciaga nowa :) i tak moze cala godzine :) a tak trzeba bylo jej podsuwac i wymieniac zabawki bo jej sie nudzilo :P

a i dzisiaj zamontowalismy chustawke bylo buju buju :) a ile radosci moze dac taki kawal plastiku :P
12 lata 7 miesiąc temu #357566 przez fanka
12 lata 7 miesiąc temu #357573 przez megi2501
Mała i dla Ciebie kawka czeka, tylko jaką preferujesz :unsure:

Iwona zdjęcia na huśtawce prosimy

Słowiczku Ciebie to już tak dawno nie widziałyśmy, ze ja zapomniałam, jak wyglądasz :P Dawaj Kobitko tu nam fotkę

Mgiełka :kiss:

Byłam na spacerze 2 godzinnym i już jestem w domku :)
Zaraz obiadek wstawiam, bo za godzinę mężulek będzie. Mam zarazy, surówkę z buraczków, więc tylko ziemniaczki ugotować i gotowe :)
12 lata 7 miesiąc temu #357589 przez maja1982
my tez po spacerku, mały włąsnie zasnął a ja jem frytki :)
12 lata 7 miesiąc temu #357599 przez monika1984lodz
Fanka chcesz zeby mnie jakis tygrys zezarl heheheh bo wiesz taka dorodna zebra ze mnie, ze pol stada sie nazre :P hehehe

Wiecie co dpuszczam narazie wychodzenie na spacery z moim dzieckiem.To sie mija z celem.Ona wyje ja juz nie mam pomyslow o co jej chodzi.Nie pomagaja juz nawet chrupki, ani picie nic nie pomaga.bede ja na balkon wystawiac w bujaczku i tyle - no nnego wyjscia nie widze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #357605 przez slowiczek
WITAM :)

dalszy ciąg marudzenia Natalki, na szczęście właśnie śpi :laugh: a jak się budzi to porywam pannę na spacer :)

Megi....oj tam oj tam... :P dziewczyny korzystające z facebooka doskonale wiedzą jak wyglądam :blink:

Katy.... :( masakra, obyście jak najszybciej wrócili do domu z Samim :kiss: !!!!!!! biedny maluszek !!!!!

Iwona...u mnie z pudłem działa tylko na trochę bo Natalka nie ma zwyczaju odkładania zabawek do pudełka tylko rozwala je po całym pokoju :laugh:

Monia....ciekawe czemu Emi takie cyrki odstawia z tymi spacerami :unsure: ehhh...

Mała...pomoc niesamowita :dry: a propos dziś czytałam jakiś artykuł w którym pojawiła się informacja, że utrzymanie dziecka w domu dziecka wynosi miesięcznie coś koło 5 tys :ohmy: dla mnie to jakaś kwota z kosmosu, w rodzinie wydaje się o wiele mniej :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #357608 przez angie1713
Witajcie dziewczynki ja od rana zabiegana z M .Najpierw poszliśmy kupić basen na działkę później po receptę na bebilon ,zakupy i do szwagra na kawkę :)
Dopiero wróciliśmy Nadia padła już w wózku a mi nogi już w d... wchodzą ;)

Pyśka

Katy to straszne co się przytrafiło Samiemu musiał bardzo cierpieć najważniejsze że trafiliście w dobre ręce i że już mu się poprawia pewnie teraz na pepti musi przejść moja Nadia od kiedy je pije nie ma żadnej krosteczki na buzi a miała ich sporo i często.Ucałuj Samiego i zyczę szybkiego powrotu do domku :kiss:
Edytka fajna z was rodzinka a Wojtuś ma super oblicze hihi :lol:
Gosiu dobrze że już dzieciaczki zdrowe :)
Martuś ja tez łacze się w bólu u nas to samo ale t chyba przez zęby ;)

U nas też masakra z Nadia wczoraj tak krzyczała wieczorem że szok nie wiem co jej było bawiła się zabawkami i co włożyła do buzi to krzyk pewnie dziąsła ją bolą.
Czy wasze dzieci się kogoś boją?Nadia boi się własnego chrzestnego pójdzie do obcej osoby na ręce a jak widzi wujka w pobliżu to jak mnie nie ma to płacz .Dziś jak u nich byliśmy to ze 3 razy płakała jak odeszłam ;)
Ale jestem padnięta ja też chyba kawkę muszę wypić :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357612 przez angie1713
Pokażę wam Nadię a siebie jak zrobię zdjęcie bo nie mam :)
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu #357614 przez monika1984lodz
Angie- ale Ci zazdroszcze takiego zbaieganego dnia :) u mnie total monotonnia- cale dnie same z Emka jestesmy.
Emi co do obcych to nie zauwazylam zeby sie bala.Za to sluchawka prysznicowa !! :huh: :ohmy:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży