- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358080 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
Nati i Lolo sto lat dzieciaczki
Kciuki zaciskam
Emi wlasnie je ze mna kanapke z szynka
Nati i Lolo sto lat dzieciaczki
Kciuki zaciskam
Emi wlasnie je ze mna kanapke z szynka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358087 przez maja1982
Dz.dobry!!
u nas noc fajna jedzonko o 24 i potem o 5 ale już Lolek był wyspany :)bawił sie u nas w łóżku a my drzemaliśmy
Dziękujemy za życzenia
Natalusia - buziaki od cioci i Karolka
mgiełka - napewno m coś znajdzie, dacie radę!!
mała - lolek tez ma jakieś krostki na czółku
monia - wypuczy - tzn wyściska, wycałuje hmm to chyba widocznie jakieś nasze góralskie słowo i jak Emisi smakowała bułeczka ??
gosia - no Jagódka to niezła pannica :)jak juz cycka w nocy nie potrzebuje
kasia - i co planujesz??wracasz do pracy??
słowiczek - pieczarki powiadasz tak na ciebie działają
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fanka - takie g....ne przygody są bezcenne
agusia - pamiętałyśmy o tobie :)a w pracy faktycznie kicha
megi - ciekawe co to za plamki??kciuki trzymamy
My wczoraj spędziliśmy bardzo miły wieczór - wróciliśmy około 24, fajnie było tak sobie razem pobyć - jak za dawnych lat ale oczywiście nie obyło sie bez zerkania na tel czy przypadkiem babcia nie dzwoniła w sprawie KArolka postanowiliśmy ze zrobimy sobie jeden (puki co) wieczór w tyg taki dla nas (na kino, knajpkę itp) i babcia sie zgodziła
LOlek spinka - ale tez jest straszna jojczybuła (jak to agusia) określiła rączki a mnie ręce i kręgosłup od tych chyba już 10kg odpada!!
u nas noc fajna jedzonko o 24 i potem o 5 ale już Lolek był wyspany :)bawił sie u nas w łóżku a my drzemaliśmy
Dziękujemy za życzenia
Natalusia - buziaki od cioci i Karolka
mgiełka - napewno m coś znajdzie, dacie radę!!
mała - lolek tez ma jakieś krostki na czółku
monia - wypuczy - tzn wyściska, wycałuje hmm to chyba widocznie jakieś nasze góralskie słowo i jak Emisi smakowała bułeczka ??
gosia - no Jagódka to niezła pannica :)jak juz cycka w nocy nie potrzebuje
kasia - i co planujesz??wracasz do pracy??
słowiczek - pieczarki powiadasz tak na ciebie działają
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fanka - takie g....ne przygody są bezcenne
agusia - pamiętałyśmy o tobie :)a w pracy faktycznie kicha
megi - ciekawe co to za plamki??kciuki trzymamy
My wczoraj spędziliśmy bardzo miły wieczór - wróciliśmy około 24, fajnie było tak sobie razem pobyć - jak za dawnych lat ale oczywiście nie obyło sie bez zerkania na tel czy przypadkiem babcia nie dzwoniła w sprawie KArolka postanowiliśmy ze zrobimy sobie jeden (puki co) wieczór w tyg taki dla nas (na kino, knajpkę itp) i babcia sie zgodziła
LOlek spinka - ale tez jest straszna jojczybuła (jak to agusia) określiła rączki a mnie ręce i kręgosłup od tych chyba już 10kg odpada!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358124 przez Marta M
Wpadłam żeby złożyc zyczonka Natalce i Karolkowi, buziaczki kochani
i powiedziec ze 6ty dzien nie mam @ Na jutro znow kupiłam sobie test...eh...
I dalej nie mam czasu, dzis jedziemy na kontrole do poradni rehabilitacyjnej..
Aaaa...i minute temu znalazlam drugiego ząbka druga dolna jedynka
i powiedziec ze 6ty dzien nie mam @ Na jutro znow kupiłam sobie test...eh...
I dalej nie mam czasu, dzis jedziemy na kontrole do poradni rehabilitacyjnej..
Aaaa...i minute temu znalazlam drugiego ząbka druga dolna jedynka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Marta M.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #358139 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziec spi.
Ja mam migrene.
Za oknem kosza trawnik przykaszarka....
MArtus to trzymam kciuki z atyle kresek ile bys chciala zobaczyc
Maja ja tez chce ogrod
Ja mam migrene.
Za oknem kosza trawnik przykaszarka....
MArtus to trzymam kciuki z atyle kresek ile bys chciala zobaczyc
Maja ja tez chce ogrod
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358148 przez angie1713
Nadia śpi
M na siłowni a ja muszę czekać na gości bo zakładają u nas dzisiaj domofony w bloku i nie mogę wyjść na spacer
Dletego ja też chce ogród
Jogo ale z ciebie dobra dziewczynka dałaś się mamie wyspać
Monia współczuję tego hałasu
W biedronce będą body 3 szt kr za 19.90 tylko nie wiem kiedy widziałam u nas plakat fajne są
Solenizanci a gdzie wasze zdjęcia ???
M na siłowni a ja muszę czekać na gości bo zakładają u nas dzisiaj domofony w bloku i nie mogę wyjść na spacer
Dletego ja też chce ogród
Jogo ale z ciebie dobra dziewczynka dałaś się mamie wyspać
Monia współczuję tego hałasu
W biedronce będą body 3 szt kr za 19.90 tylko nie wiem kiedy widziałam u nas plakat fajne są
Solenizanci a gdzie wasze zdjęcia ???
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358153 przez Marta M
Troche nadgoniłam
Zdjecia wszystkie piekne, majówki widać udane
Maja spoznione zyczenia urodzinowe..magda ależ wspomniania,m imo ze 6 lat minelo napewno pamietasz jakby to bylo wczoraj
Co do karmienia to karmie dwa razy piersia, raz mm..ale mam coraz mniej pokarmu
tez nie wiem co to warzecha
Dawidek ma poczatki zapalenia? Caluski dla chorego i zdrowka ( w sumie pewnie juz zdrowy ale ja do tylu)
Agus jak tego Twojego D złapię to mu chyba włosy z pewnych miejsc powyrywam to oduczy sie takiego traktowania swojej kobiety!
Temat flaków, heh
Pyska tez sie boje burzy
Monia spoznione zyczonka imieninowe
Zdjecia wszystkie piekne, majówki widać udane
Maja spoznione zyczenia urodzinowe..magda ależ wspomniania,m imo ze 6 lat minelo napewno pamietasz jakby to bylo wczoraj
Co do karmienia to karmie dwa razy piersia, raz mm..ale mam coraz mniej pokarmu
tez nie wiem co to warzecha
Dawidek ma poczatki zapalenia? Caluski dla chorego i zdrowka ( w sumie pewnie juz zdrowy ale ja do tylu)
Agus jak tego Twojego D złapię to mu chyba włosy z pewnych miejsc powyrywam to oduczy sie takiego traktowania swojej kobiety!
Temat flaków, heh
Pyska tez sie boje burzy
Monia spoznione zyczonka imieninowe
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358158 przez megi2501
Właśnie zdjęcia solenizantów prosimy
Moniu oby szybko przeszło
Daj Martuś znać, jak wizyta kontrolna
Słowiczku to już wiem, co jutro zrobię na kolacje
A my 2-gi dzień bez ciepłej wody. Jakaś awaria. Mamy węzeł ciepły od 2-ch tygodni i już dwa razy nie było ciepłej wody...super się zaczyna
Zarejestrowana jestem jutro z Julką do lekarza, a jak będę rano w szpitalu na badaniach to podpytam tej lekarz bo babeczka ogólnie się zna na maluszkach
Byłam w przychodni u dermatolog i usłyszałam, że terminy bardzo odległe i dr odsyła dzieci do szpitala na dyżur Nawet małej nie obejrzała
Piję kawkę i jem lody
Moniu oby szybko przeszło
Daj Martuś znać, jak wizyta kontrolna
Słowiczku to już wiem, co jutro zrobię na kolacje
A my 2-gi dzień bez ciepłej wody. Jakaś awaria. Mamy węzeł ciepły od 2-ch tygodni i już dwa razy nie było ciepłej wody...super się zaczyna
Zarejestrowana jestem jutro z Julką do lekarza, a jak będę rano w szpitalu na badaniach to podpytam tej lekarz bo babeczka ogólnie się zna na maluszkach
Byłam w przychodni u dermatolog i usłyszałam, że terminy bardzo odległe i dr odsyła dzieci do szpitala na dyżur Nawet małej nie obejrzała
Piję kawkę i jem lody
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez megi2501.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358165 przez Marta M
Kasiu jedna kreska nawet 5 dni po spodziewanym terminie @? Upst, jutro bedzie 7, ja w tym miesiacu chce jeszcze jedna...
Kurcze kupilam ten test na jutro ale nie kosztowal duzo wiec jak tylko mi sie cos zachce ide do lazienki...ale sie boje..
JEDNA
Kurcze kupilam ten test na jutro ale nie kosztowal duzo wiec jak tylko mi sie cos zachce ide do lazienki...ale sie boje..
JEDNA
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358197 przez katy25
hey dziewczynki
sto lat dla solenizantow!!
Marta M nie ciesz sie tak z jednej, ja robiłam test 3 razy zanim zobaczyłam 2 i to jeszcze niewyraźne były... moj m. nic tam nie widział
My nadal w szpitalu, ale jest nadzieja ze jutro nas wypuszcza a jak nie jutro to w pt na pewno. Skóra dochodzi do siebie, dzis pobrali mu krew na badania i mocz. A wczoraj miał USG przez ciemiaczko i wyszło prawidłowo.
Co do tych kolejek do dermatologow to w Wawie tez jest tragedia. Tutaj gdzie my jestesmy czeka sie 6 miesiecy na lozko, a w poradni wolne terminy sa na polowe 2013 roku i szpital chce zlikwidowac ta poradnie bo podobno sie nie oplaca... Dlatego fajnie, że nam sie udało chociaz ten lekarz przyznał ze FUKSEM
tak czy siak mam nadzieje ze jutro wyjdziemy!
ja dzis kupilam taki zestaw body
allegro.pl/body-george-od-6-9miesiecy-30...c-2-i2318029324.html
jakosciowo sa dobre a cena bardzo dobra
ja wlasnie probuje uspac malego bo chce sie ruszyc z tego klaustrofobicznego pokoju... musze zejsc na dol po jakis paierek bo jutro mam wyznaczona wizyte w UP a przeciez nie dojade... i chca potwierdzenia ze faktycznie siedze w szpitalu a nie na Hawajach he he POLSKIE URZEDY...
sto lat dla solenizantow!!
Marta M nie ciesz sie tak z jednej, ja robiłam test 3 razy zanim zobaczyłam 2 i to jeszcze niewyraźne były... moj m. nic tam nie widział
My nadal w szpitalu, ale jest nadzieja ze jutro nas wypuszcza a jak nie jutro to w pt na pewno. Skóra dochodzi do siebie, dzis pobrali mu krew na badania i mocz. A wczoraj miał USG przez ciemiaczko i wyszło prawidłowo.
Co do tych kolejek do dermatologow to w Wawie tez jest tragedia. Tutaj gdzie my jestesmy czeka sie 6 miesiecy na lozko, a w poradni wolne terminy sa na polowe 2013 roku i szpital chce zlikwidowac ta poradnie bo podobno sie nie oplaca... Dlatego fajnie, że nam sie udało chociaz ten lekarz przyznał ze FUKSEM
tak czy siak mam nadzieje ze jutro wyjdziemy!
ja dzis kupilam taki zestaw body
allegro.pl/body-george-od-6-9miesiecy-30...c-2-i2318029324.html
jakosciowo sa dobre a cena bardzo dobra
ja wlasnie probuje uspac malego bo chce sie ruszyc z tego klaustrofobicznego pokoju... musze zejsc na dol po jakis paierek bo jutro mam wyznaczona wizyte w UP a przeciez nie dojade... i chca potwierdzenia ze faktycznie siedze w szpitalu a nie na Hawajach he he POLSKIE URZEDY...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358236 przez gosia2324
Katy, to dobrze ze z Samim lepiej!!!!
A konkretnie wyszlo mu na co uczulenie????
Monia i co załatwiłaś cos z chrzcinami? uda sie na maja?
Ja przespalam sie 1,5 godz i chodze ja snieta ryba
Natalka,Karolek gdzie Wasze buzki ???????
A konkretnie wyszlo mu na co uczulenie????
Monia i co załatwiłaś cos z chrzcinami? uda sie na maja?
Ja przespalam sie 1,5 godz i chodze ja snieta ryba
Natalka,Karolek gdzie Wasze buzki ???????
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gosia2324.
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358247 przez katy25
GOsia wyniki to dopiero za tydzien bo to nie tak od razu jak mi lekarz tłumaczył to oni powtarzaja z krwi te testy. Po niedzieli bede tu musiała wrócić po wyniki i mam jakas konsultacje neurologiczna:)
ja sie nudze dzisiaj na maxa chociaz czas mi szybciej plynie niz wczoraj teraz sluchamy z samiczkiem arabskiej muzyki:)))
ja sie nudze dzisiaj na maxa chociaz czas mi szybciej plynie niz wczoraj teraz sluchamy z samiczkiem arabskiej muzyki:)))
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358249 przez gosia2324
Katy a kiedy jedziecie do Maroko?
WIdzialyscie te statystyki????
www.zapytajpolozna.pl/statistics.html
Monia króluje
WIdzialyscie te statystyki????
www.zapytajpolozna.pl/statistics.html
Monia króluje
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358256 przez katy25
Gosia to rzeczywiscie T zaszalała - 25 zł... ja tez nie bede komentowac bo nie lubie dziadostwa:)
Co do dnia dziecka to moja córka zazyczyła sobie prezent za 150 zł i nie zamierzam jej tego kupowac bo jak dla mnie nie jest to warte nawet 100zł konik pony CELESTIA... skonczy sie na lalce barbie ktora chciala przedtem i obiecalam jej posciel a dla Samika chce rowerek kupic.
My mamy jednych dziadkow i dla Ines chce rolki aby jej kupili a samikowi to nie wiem w sumie on wszytsko ma... teraz kupowałam mu pianinko z Fishera - bardzo fajne polecam! dorwałam tez to uczydełko fishera na allegro ale jeszcze go nie obczaiłam bo przyszło jak bylismy w szpitalu. Oczywiście moj m. skwitował że po co mu TYLE zabawek i że ON TYLE NIE MIAł - juz nie chciałam byc złośliwa ze u nich dzieci nie maja zabawek... ale taka jest prawda nie widzialam tam aby dzieci bawily sie np. lalka??
allegro.pl/pianinko-fisher-price-slonecz...awk-i2289162591.html
i to
allegro.pl/krzeselko-uczydelko-fisher-price-i2279169691.html
Co do dnia dziecka to moja córka zazyczyła sobie prezent za 150 zł i nie zamierzam jej tego kupowac bo jak dla mnie nie jest to warte nawet 100zł konik pony CELESTIA... skonczy sie na lalce barbie ktora chciala przedtem i obiecalam jej posciel a dla Samika chce rowerek kupic.
My mamy jednych dziadkow i dla Ines chce rolki aby jej kupili a samikowi to nie wiem w sumie on wszytsko ma... teraz kupowałam mu pianinko z Fishera - bardzo fajne polecam! dorwałam tez to uczydełko fishera na allegro ale jeszcze go nie obczaiłam bo przyszło jak bylismy w szpitalu. Oczywiście moj m. skwitował że po co mu TYLE zabawek i że ON TYLE NIE MIAł - juz nie chciałam byc złośliwa ze u nich dzieci nie maja zabawek... ale taka jest prawda nie widzialam tam aby dzieci bawily sie np. lalka??
allegro.pl/pianinko-fisher-price-slonecz...awk-i2289162591.html
i to
allegro.pl/krzeselko-uczydelko-fisher-price-i2279169691.html
Moderatorzy: ilona