BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358080 przez monika1984lodz
dzien dobry

Nati i Lolo sto lat dzieciaczki :kiss: :kiss: :kiss:

Kciuki zaciskam :)

Emi wlasnie je ze mna kanapke z szynka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358087 przez maja1982
Dz.dobry!!

u nas noc fajna jedzonko o 24 i potem o 5 :) ale już Lolek był wyspany :)bawił sie u nas w łóżku a my drzemaliśmy :)

Dziękujemy za życzenia :)

Natalusia - buziaki od cioci i Karolka :kiss:

mgiełka - napewno m coś znajdzie, dacie radę!!

mała - lolek tez ma jakieś krostki na czółku :dry:

monia - wypuczy :) - tzn wyściska, wycałuje :) hmm to chyba widocznie jakieś nasze góralskie słowo ;) i jak Emisi smakowała bułeczka ??

gosia - no Jagódka to niezła pannica :)jak juz cycka w nocy nie potrzebuje ;)

kasia - i co planujesz??wracasz do pracy??

słowiczek - pieczarki powiadasz tak na ciebie działają :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

fanka - takie g....ne przygody są bezcenne :)

agusia - pamiętałyśmy o tobie :)a w pracy faktycznie kicha :(

megi - ciekawe co to za plamki??kciuki trzymamy :)

My wczoraj spędziliśmy bardzo miły wieczór - wróciliśmy około 24, fajnie było tak sobie razem pobyć - jak za dawnych lat :) ale oczywiście nie obyło sie bez zerkania na tel czy przypadkiem babcia nie dzwoniła w sprawie KArolka :blush: postanowiliśmy ze zrobimy sobie jeden (puki co) wieczór w tyg taki dla nas (na kino, knajpkę itp) i babcia sie zgodziła :)

LOlek spinka - ale tez jest straszna jojczybuła (jak to agusia) określiła rączki a mnie ręce i kręgosłup od tych chyba już 10kg odpada!!
12 lata 7 miesiąc temu #358100 przez maja1982
no to pospał :dry: papa zmykamy do ogródka :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358124 przez Marta M
Wpadłam żeby złożyc zyczonka Natalce i Karolkowi, buziaczki kochani :kiss: :kiss:

i powiedziec ze 6ty dzien nie mam @ :(:( Na jutro znow kupiłam sobie test...eh...

I dalej nie mam czasu, dzis jedziemy na kontrole do poradni rehabilitacyjnej..

Aaaa...i minute temu znalazlam drugiego ząbka :) druga dolna jedynka :)
12 lata 7 miesiąc temu #358139 przez monika1984lodz
Dziec spi.
Ja mam migrene.
Za oknem kosza trawnik przykaszarka....

MArtus to trzymam kciuki z atyle kresek ile bys chciala zobaczyc :)

Maja ja tez chce ogrod :ohmy: :ohmy:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #358148 przez angie1713
Nadia śpi :)
M na siłowni a ja muszę czekać na gości bo zakładają u nas dzisiaj domofony w bloku i nie mogę wyjść na spacer :dry:
Dletego ja też chce ogród :silly:
Jogo ale z ciebie dobra dziewczynka dałaś się mamie wyspać :)
Monia współczuję tego hałasu :dry:

W biedronce będą body 3 szt kr za 19.90 tylko nie wiem kiedy widziałam u nas plakat fajne są :)
Solenizanci a gdzie wasze zdjęcia ??? :silly:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358153 przez Marta M
Troche nadgoniłam :)

Zdjecia wszystkie piekne, majówki widać udane :)

Maja spoznione zyczenia urodzinowe..magda ależ wspomniania,m imo ze 6 lat minelo napewno pamietasz jakby to bylo wczoraj :)

Co do karmienia to karmie dwa razy piersia, raz mm..ale mam coraz mniej pokarmu :(

tez nie wiem co to warzecha :D

Dawidek ma poczatki zapalenia? Caluski dla chorego :kiss: :kiss: i zdrowka :kiss: ( w sumie pewnie juz zdrowy ale ja do tylu)

Agus jak tego Twojego D złapię to mu chyba włosy z pewnych miejsc powyrywam to oduczy sie takiego traktowania swojej kobiety!

Temat flaków, heh :(

Pyska tez sie boje burzy :):)
Monia spoznione zyczonka imieninowe :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358158 przez megi2501
Właśnie zdjęcia solenizantów prosimy :)

Moniu oby szybko przeszło :kiss:

Daj Martuś znać, jak wizyta kontrolna

Słowiczku to już wiem, co jutro zrobię na kolacje :P

A my 2-gi dzień bez ciepłej wody. Jakaś awaria. Mamy węzeł ciepły od 2-ch tygodni i już dwa razy nie było ciepłej wody...super się zaczyna

Zarejestrowana jestem jutro z Julką do lekarza, a jak będę rano w szpitalu na badaniach to podpytam tej lekarz bo babeczka ogólnie się zna na maluszkach
Byłam w przychodni u dermatolog i usłyszałam, że terminy bardzo odległe i dr odsyła dzieci do szpitala na dyżur :angry: Nawet małej nie obejrzała :ohmy:

Piję kawkę i jem lody :S
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358165 przez Marta M
Kasiu jedna kreska nawet 5 dni po spodziewanym terminie @? B) Upst, jutro bedzie 7, ja w tym miesiacu chce jeszcze jedna...

Kurcze kupilam ten test na jutro ale nie kosztowal duzo wiec jak tylko mi sie cos zachce ide do lazienki...ale sie boje..

JEDNA :lol: :lol: :lol:
12 lata 7 miesiąc temu #358183 przez megi2501
Martuś to GRATULUJĘ jednej, skoro taka była Twoja wola :) Twój M chciał jeszcze jednej kreseczki :unsure:
12 lata 7 miesiąc temu #358197 przez katy25
hey dziewczynki

sto lat dla solenizantow!!
Marta M nie ciesz sie tak z jednej, ja robiłam test 3 razy zanim zobaczyłam 2 i to jeszcze niewyraźne były... moj m. nic tam nie widział :dry:

My nadal w szpitalu, ale jest nadzieja ze jutro nas wypuszcza a jak nie jutro to w pt na pewno. Skóra dochodzi do siebie, dzis pobrali mu krew na badania i mocz. A wczoraj miał USG przez ciemiaczko i wyszło prawidłowo.
Co do tych kolejek do dermatologow to w Wawie tez jest tragedia. Tutaj gdzie my jestesmy czeka sie 6 miesiecy na lozko, a w poradni wolne terminy sa na polowe 2013 roku i szpital chce zlikwidowac ta poradnie bo podobno sie nie oplaca... Dlatego fajnie, że nam sie udało chociaz ten lekarz przyznał ze FUKSEM :blink:

tak czy siak mam nadzieje ze jutro wyjdziemy!

ja dzis kupilam taki zestaw body
allegro.pl/body-george-od-6-9miesiecy-30...c-2-i2318029324.html

jakosciowo sa dobre a cena bardzo dobra :lol:
ja wlasnie probuje uspac malego bo chce sie ruszyc z tego klaustrofobicznego pokoju... musze zejsc na dol po jakis paierek bo jutro mam wyznaczona wizyte w UP a przeciez nie dojade... i chca potwierdzenia ze faktycznie siedze w szpitalu a nie na Hawajach he he POLSKIE URZEDY...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358236 przez gosia2324
Katy, to dobrze ze z Samim lepiej!!!!
A konkretnie wyszlo mu na co uczulenie????

Monia i co załatwiłaś cos z chrzcinami? uda sie na maja?

Ja przespalam sie 1,5 godz i chodze ja snieta ryba :dry: :S

Natalka,Karolek gdzie Wasze buzki ???????

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #358247 przez katy25
GOsia wyniki to dopiero za tydzien bo to nie tak od razu jak mi lekarz tłumaczył to oni powtarzaja z krwi te testy. Po niedzieli bede tu musiała wrócić po wyniki i mam jakas konsultacje neurologiczna:)

ja sie nudze dzisiaj na maxa chociaz czas mi szybciej plynie niz wczoraj teraz sluchamy z samiczkiem arabskiej muzyki:)))
12 lata 7 miesiąc temu #358249 przez gosia2324
Katy a kiedy jedziecie do Maroko?

WIdzialyscie te statystyki????
www.zapytajpolozna.pl/statistics.html

Monia króluje :woohoo:
12 lata 7 miesiąc temu #358256 przez katy25
Gosia to rzeczywiscie T zaszalała - 25 zł... ja tez nie bede komentowac bo nie lubie dziadostwa:)

Co do dnia dziecka to moja córka zazyczyła sobie prezent za 150 zł i nie zamierzam jej tego kupowac bo jak dla mnie nie jest to warte nawet 100zł konik pony CELESTIA... skonczy sie na lalce barbie ktora chciala przedtem i obiecalam jej posciel a dla Samika chce rowerek kupic.

My mamy jednych dziadkow i dla Ines chce rolki aby jej kupili a samikowi to nie wiem w sumie on wszytsko ma... teraz kupowałam mu pianinko z Fishera - bardzo fajne polecam! dorwałam tez to uczydełko fishera na allegro ale jeszcze go nie obczaiłam bo przyszło jak bylismy w szpitalu. Oczywiście moj m. skwitował że po co mu TYLE zabawek i że ON TYLE NIE MIAł - juz nie chciałam byc złośliwa ze u nich dzieci nie maja zabawek... ale taka jest prawda nie widzialam tam aby dzieci bawily sie np. lalka??

allegro.pl/pianinko-fisher-price-slonecz...awk-i2289162591.html

i to
allegro.pl/krzeselko-uczydelko-fisher-price-i2279169691.html
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży