BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #357954 przez fanka
widzę,żewszędzie taka pop......a sytuacja z tą pracą, tak w polsce wygląda polityka prorodzinna!! a potem się dziwią, że ludzie dzieci nie mają albo mają po jednym!! jak wszędzie tylko kłody pod nogi są rzucane młodym rodzicom!!
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #357957 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A Ty planujesz powrót do pracy?
12 lata 7 miesiąc temu #357958 przez monika1984lodz
Pati ja zabardzo nie mam gdzie wracac.
OStatnio dalam znac klientkom , ze znowu robie pazury,ale puki co cisza.

Z jednej strony ciesze sie , bo nie mam wizji ze zostawiam Emke, ale z drugiej strony... eh

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #357959 przez pati-m
I tak źle i tak niedobrze.
Ja czasami mam takie dni, że narzekam, a czasami sama sobie powtarzam "dziewczyno przestać się nad sobą rozczulać! Ciesz się, że masz pracę, miliony matek pracują i nie ma w tym nic dziwnego więc przestań narzekać." Takie zmienne nastroje, zależy od dnia...
12 lata 7 miesiąc temu #357991 przez fanka
a co to środek dnia a tu tak cicho??;-)
Nataluszka, Loluś- buziak wielki dla Was starszaczki!!!
my urzędujemy od 6-tej :-) teraz młody się pół godzinki zdrzemnął więc ja się szybko ogarnełam z rana i zjadłam śniadanie a teraz małolat idzie na śniadanie ;-)
i na 14- stą do lekarza na kontrolę!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #357999 przez Mała
Witam.
Noc znów beznadziejna, kiedy to moje dziecię zacznie przesypiać noce. A ja jakoś źle się dzisiaj czuję.

Sto lat dla Natalki i Karolka :kiss:
Miłego dnia
12 lata 7 miesiąc temu #358000 przez megi2501
Hej,

Myślałam, że na forum wrze od postów, a tu ciiiiszaaaaa....

Natalko i Loluś STO LAT STARSZAKI :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka powodzenia na kontroli

Jutro mamy na wizytę i badania związane z regeneracją małej wątroby, więc proszę o kciuki. Pojawił się kolejny problem. Jakiś ponad tydzień temu na rączce jednej i drugiej pojawiła się mała plamka. Pod szyją też, ale mała się mocno ślini- przebieram Ją nawet 4-5 razy, więc lekarce powiedziałam, że to pewnie od śliny. Julki to nie swędzi ani nie widzę, aby Jej to dokuczało. Lekarz przepisała maść i po trzech dniach na szyi nie było śladu. A dziś za uszkiem, z tyłu główki na pleckach ma już kilka plamek :( Jakieś cholerstwo mamy :(
12 lata 7 miesiąc temu #358002 przez mgielka22
Hello :)

U nas cala noc przespana od 6:30 nie spimy!!

Lili strzela zebami w ogole az sie czlowiek trzesie :P

M szuka pracy dalej, jakas porazka z tym masakryczna...
12 lata 7 miesiąc temu #358003 przez angie1713
Witam :)
Natalka Loluś sto lat skarbeczki:)

U nas noc fajna bo Nadia zjadła o 12 i 6 a wstałyśmy po 8.20

Megi trzymam kciuki będzie dobrze ciekawe co to jest :kiss:
Miłego dnia mykam na śniadanko i kawkę :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #358024 przez slowiczek
WITAM:)

mój 8-miesięczniak zarządził pobudkę o 6 a następnie 3 godziny jęczenia i marudzenia :dry: teraz śpi mała maruda a mama ma czas na śniadanie

Karolku, 100 lat i zawsze pełnego brzuszka :kiss:

a propos, bo zrobiłam sobie bułeczki z pieczarkami, Pati pytałaś o nie :) farsz robi się szybciutko, podsmażam cebulkę, dodaję pieczarki pokrojone w kostkę, duszę, pod koniec dodaję trochę śmietany/jogurtu naturalnego - co kto woli, doprawiam pieprzem i solą
bułeczki zwykłe takie ze sklepu, wycinam dziurkę u góry, wersja romantyczna - serce :lol: trzeba wydrążyć, włożyć farsz, posypuję startym serem i do piekarnika na chwilę aż się ser rozpuści i bułeczki się zarumienią :) można polać ketchupem, fajne i szybkie na śniadanie lub kolację :) a w ogóle surowe pieczarki to dla mnie afrodyzjak nr 1 - nic na mnie tak nie działa :lol:

trzymam dziewczynki kciuki za wizyty u lekarzy :kiss:

a w ogóle wczoraj rozmroziliśmy lodówkę i jedzenie trzymam w pudle na balkonie, ciągle po coś chodzę :P no i niestety czeka mnie mycie :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #358041 przez pati-m
Ja też witam i choć na chwilkę przed pracą zaglądam :)

Przede wszystkim Natalcia i Loluś - sto lat starszaki! :kiss: :kiss:

Fanka i megi - trzymam kciuki za wizyty!

slowiczek - dzięki za przepis :) Myślałam, że sama pieczesz bułki, ale jak nie to jeszcze łatwiej to zrobić, a brzmi pysznie :)

12 lata 7 miesiąc temu #358048 przez iwonaNAVI
Hello :)

Natalka Karolek sto latek kochani :)

Fanka powodzenia na kontroli

Megi za Julke tez trzymamy

Slowiczku coz za znajomosci :P
12 lata 7 miesiąc temu #358067 przez kasia79
Beti ciężko pogodzić pracę i dzieci, do mnie wczoraj zadzwonili z firmy z zapytaniem czy nie chcę teraz wrócić do pracy bo ta co jest na moje zastępstwo złożyła wymówienie.

Fanka nie martw się ja wyglądam podobnie, a każda dieta kończy się tym że zaczynam być nie do wytrzymania złoszczę się na wszystkich :angry:

Maja kolejna SEXI mama, a Lolek u taty wygląda na starszego :)

Pyśka trochę ramiona i dekolt strzaskałaś :ohmy: piecze?

Katy Zycze zdrówka dla Samiego :kiss:

Ja mimo że miałam dwoje dzieci to nie miałam problemów ze znalezieniem pracy, wiec bedzie dobrze.

Szkoda że wszystkie nie mieszkamy blisko siebie, każda do każdej mogłaby wpaść na kawke :blink:

Emilka co z tobą :unsure: na spacerku jest fajnie, Monia może doczepiłaś jakąś nową zabawkę lub parasolkę i Emi się to nie podoba?

Właśnie słowiczku 5 tys , a oni dają 68zł rodzinnego, śmiech.

Nadia jakawielka buła, a opaska świetna.

Dobra idę głowę myć jestem na 2487 stronie :S :blush:
12 lata 7 miesiąc temu #358068 przez fanka
megi trzymam kciuki żeby plamki szybko zeszły.
Dawid właśnie przed chwilą mi się tak
, że masakra, do przebrania była cały, łąćznie ze skarpetkami, koc do prania i ja spodnie i bluza do prania!!! a teraz zmęczony padł ;-)
Słowiczku ja też uwielbiam bułki z pieczarkami tyle, że ja pieczarki ścieram na tarce na grubych oczkach , duszę, przyprawiam, do gorących dosypuję ser żółty, , bułki nacinam z boku i tak ładuję farsz, w folię aluminiową i do piekarnika!!! uwielbiam!!!
12 lata 7 miesiąc temu #358076 przez gosia2324
Witajcie MAMUSIE :)

NATALUSZKA I LOLUŚ Ciocia i Jagódka przesyłaja buziaki i ściskaja MOCNO !!!!

Megi, trzymam kciuki!

A Jogo poszla wczoraj spac ok 19.00 i wstala dzis o 7.00 :cheer: :cheer: :cheer: 12 godz bez cyckow i bez mamay :dry: Dziecko mi dorasta ;) :cheer: :unsure: :S
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia