- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358260 przez katy25
Gosia jak patrzelismy na bilety to 28 czerwca wylot z Wawy na 2 tyg. bo to jest czarter i tylko na tyle mozna. Ze wzgledu na Samiego nie bede sie bujac rejsowkami - wsiade i wysiade. Nie opowiadalam Wam jak 2 lata temu lecielismy z Anglii i utknelismy tam na 2 dni?? odwolali nam lot a zastepczy zaproponoali za 5 dni!! To bylo zaraz po smierci mamy mojego m. i chcial jak najszybciej byc w domu. Co smieszniejsze musielismy kupic drugi bilet i nocowalismy w Anglii - udalo nam sie cos znalesc niedaleko lotnicka chociaz to bylo nielegalne bo moj m. nie mial wtedy obywatelstwa polskiego i nie wolno mu bylo opuszczac strefy lotniskowej. Ale co mialam zrobic z malym dzieckiem??
Bilety na dzien dzisiejszy kosztuja 5400 za nasz 4
kasa była ale tydzien temu postanowilismy ze najpierw ogarniemy na zewnatrz przed domem. Bo my nie mamy garazu i wlasnie nam koncza takie pomieszczenie gospodarcze. Do tego chcialam jakies meble ogrodowe i wiecie... wszystko mega kosztuje.
Szczerze?
to nie wiem jak to bedzie - ja moge nie leciec ale moj m. MUSI bo wspominalam ze tam jest wesele jednej z corek jego siostry i cala rodzina zjezdza. Miedzy innymi siostra meza z Arabii Saudyjskiej.
Tak na prawde powinnismy kupic te bilety do konca maja bo to jest szczyt sezonu i bedzie potem ciezko...
po nd ide zlozyc o paszporty dla dzieciakow bo ines miala tylko na 5 lat czyli juz sie konczy
Bilety na dzien dzisiejszy kosztuja 5400 za nasz 4
kasa była ale tydzien temu postanowilismy ze najpierw ogarniemy na zewnatrz przed domem. Bo my nie mamy garazu i wlasnie nam koncza takie pomieszczenie gospodarcze. Do tego chcialam jakies meble ogrodowe i wiecie... wszystko mega kosztuje.
Szczerze?
to nie wiem jak to bedzie - ja moge nie leciec ale moj m. MUSI bo wspominalam ze tam jest wesele jednej z corek jego siostry i cala rodzina zjezdza. Miedzy innymi siostra meza z Arabii Saudyjskiej.
Tak na prawde powinnismy kupic te bilety do konca maja bo to jest szczyt sezonu i bedzie potem ciezko...
po nd ide zlozyc o paszporty dla dzieciakow bo ines miala tylko na 5 lat czyli juz sie konczy
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #358273 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu nie zalatwilam nic z chrztem bo teraz mam problem natury urzedowej :/ moj tata robi mi problem z meldunkiem i nie moge wymienic dowodu na nowy :/ a bez dowodu na ktorym bedzie takie samo nazwisko jak Marcina nic nie zaltwimy.Kosciol znalezlismy.
KAtyto kupa kasy!!!
KAtyto kupa kasy!!!
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358291 przez magda79
hejka:)
Natalcia i Karolek
Matus ja tez trzymam kciuki za tyle kresek ile chcesz tak tak pamietam...dokładnie wszystko i te wspomnienia zawsze wywołują we mnie tęsknotę za brzuszkiem
o juz wiesz haha to gratki
Megi lody no rozpusta
i Trzymamy kciuki oby to szybko zeszło....
Katy to dobrze że u Was juz lepiej i trzymam kciuki żebyście już szybciutko wrócili do domku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia haha przodujemy
Katy fajne zabawki...my mamy z fishera garnuszek na klocuszek i Domi go uwielbia ale przydałoby mu się cos jeszcze....o kurcze troche kasy pójdzie ale może warto przy okazji wypoczniecie:)
ja też uwielbiam bułki z pieczarkami...mniammmmmmmm
Majka no to fajnie że wieczór sie udał i fajny pomysł
Natalcia i Karolek
Matus ja tez trzymam kciuki za tyle kresek ile chcesz tak tak pamietam...dokładnie wszystko i te wspomnienia zawsze wywołują we mnie tęsknotę za brzuszkiem
o juz wiesz haha to gratki
Megi lody no rozpusta
i Trzymamy kciuki oby to szybko zeszło....
Katy to dobrze że u Was juz lepiej i trzymam kciuki żebyście już szybciutko wrócili do domku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosia haha przodujemy
Katy fajne zabawki...my mamy z fishera garnuszek na klocuszek i Domi go uwielbia ale przydałoby mu się cos jeszcze....o kurcze troche kasy pójdzie ale może warto przy okazji wypoczniecie:)
ja też uwielbiam bułki z pieczarkami...mniammmmmmmm
Majka no to fajnie że wieczór sie udał i fajny pomysł
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358292 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
na smierc zapomnialam o jajku, zeby Emce dawac.
Od jutra zaczynam.
gdie ja mam glowe-masakra
Od jutra zaczynam.
gdie ja mam glowe-masakra
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358295 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi woow brawo- prosimy o filmik
Gosia
Gosia
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358298 przez katy25
nom masakra a przeciez tyle samo jak nie wiecej trzeba miec ze soba... wiec no comment
my nie mielismy juz ponad 2 lata wakacji:( najpierw dom, potem ciaza i finansowo nie dalismy rady ale teraz juz PO he he syn na świecie, dom skonczony tylko w kieszeni pusto
ale chyba nigdy nie ma tak, ze jestesmy zadowoleni a apetyt rosnie w miare jedzenia - niestety. JAk sie ma jedno to zaraz chcemy cos innego. Łatwo nam sie przyzwyczaic do dobrego... Nam tez lzej bylo jak bylismy 2 tys do przodu. I niestety ja na jesieni na bank musze szukac pracy bo nie chce zyc na styk.
Pisalyscie wczoraj o pracy - masakra. Ja ogolnie podziwiam ludzi ktorzy pracuja za 1000 zl - nikomu nie ublizajac ale ja mieszkajac w Wawie - chyba najdrozszym miescie w Polsce - wiem ze za 1000 zl to mi szkoda dziecka zostawiac samego. Żłobek tam gdzie mieszkamy 600zł, niania na bank ponad 1000, plus paliwo na dojazdy ok 400 zł na miesiac... to jest porazka.
my nie mielismy juz ponad 2 lata wakacji:( najpierw dom, potem ciaza i finansowo nie dalismy rady ale teraz juz PO he he syn na świecie, dom skonczony tylko w kieszeni pusto
ale chyba nigdy nie ma tak, ze jestesmy zadowoleni a apetyt rosnie w miare jedzenia - niestety. JAk sie ma jedno to zaraz chcemy cos innego. Łatwo nam sie przyzwyczaic do dobrego... Nam tez lzej bylo jak bylismy 2 tys do przodu. I niestety ja na jesieni na bank musze szukac pracy bo nie chce zyc na styk.
Pisalyscie wczoraj o pracy - masakra. Ja ogolnie podziwiam ludzi ktorzy pracuja za 1000 zl - nikomu nie ublizajac ale ja mieszkajac w Wawie - chyba najdrozszym miescie w Polsce - wiem ze za 1000 zl to mi szkoda dziecka zostawiac samego. Żłobek tam gdzie mieszkamy 600zł, niania na bank ponad 1000, plus paliwo na dojazdy ok 400 zł na miesiac... to jest porazka.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #358311 przez pati-m
Witam po pracy. Dziś nawet ok.
Gosia - ale z Jogo śpioszek, zazdroszczę
Monia nasza gaduła-wymiatacz
Katy - super, że Sami lepiej się czuje i to uczulenie i ospa mijają.
slowiczek - wysłałam S. po bułki i pieczarki
megi - Ty to masz zdolną córę! Mój Kacper to heeeeeeen daleko w tyle za Julką
No i nie wiem co jeszcze miałam napisać
Gosia - ale z Jogo śpioszek, zazdroszczę
Monia nasza gaduła-wymiatacz
Katy - super, że Sami lepiej się czuje i to uczulenie i ospa mijają.
slowiczek - wysłałam S. po bułki i pieczarki
megi - Ty to masz zdolną córę! Mój Kacper to heeeeeeen daleko w tyle za Julką
No i nie wiem co jeszcze miałam napisać
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa