BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #362648 przez Pyśkaaaa
Witam my dzien przywitalismy o 7.30
noc marudna Franek jakis tekający przez sen był...
Pogoda do dupy pada grzmi jest ciemno buuu... a ja muszę na pocztę do sklepu ech...
Jula :*
Bewipo nakop im w tyłki
miłego dnia :*
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362649 przez megi2501
Gosiu ja dopiero się zalogowałam :P Moje początki. Jak wyczyszczę aparat to nagram Jej aktualne poruszanie się :P Jest trochę szybsza- chodź wciąż ostrożna ;)
12 lata 7 miesiąc temu #362672 przez maja1982
Dzień dobry!

noc z 3 pobudkami cycek, herbatka i mm i oczywiście o 2 przesikany a pamper wazył chyba z kilogram!! :angry: :angry: no szlak mnie trafi z tymi pieluchami - to juz 4 noc z rzedu!!dobra juz nie marudzę :dry:

bewpio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

julcia - BRAWO!!widzę ze JUlcia tez lubi zegarek tatusia :)

u nas też wstrętna pogoda - raczej ze spaceru nici :(

ja pije kawke i jej śniadanko a maluch ucina sobie drzemkę
12 lata 7 miesiąc temu #362678 przez bewipo
Maja chyba musicie się przemęczyć. Pewnie jak nie będzie już w nocy pił to też zacznie mniej sikać.

Właśnie bym budziła, tylko nawet już nie miałam jak. Zresztą "budzik" wrzeszczał tak, że ciężko by było nie usłyszeć. Ehhh, po prostu faceci są mega wygodni. Dziś mu się zbierze opr-ka.
12 lata 7 miesiąc temu #362684 przez angie1713
Witam kolejna :)

U nas noc fajna M w nocy wstawał 1 raz jadła i 2 razy dał smoczek spała od 20 do 8 więc 12 godzin a ja wyspana :)

Jula super raczkujesz mojej Nadii jeszcze do Ciebie sporo brakuje ale fajnie że już coś próbuje :)To prawda że dziewczynki przodowniczki :)
Czekamy na kolejny filmik :)
Ja też idę na śniadanko i kawkę :)
12 lata 7 miesiąc temu #362687 przez monika1984lodz
Dzień dobry

Jula :) :kiss: :lol:

noc o dziwo całkiem niezła - tylko jedna butla :) a wstalysmy pare minut po 7 :)

Buziaki i pozdrowienia od Agusi :) jutro ma egzamin. i bardzo teskni za Emilką

Maja a dajesz mu picie przed snem??

Bewi zatłukła bym.Ja tam od razu budzę.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362688 przez maja1982
angie - to super nocka - oby takich jak najwięcej :)

przydałby sie jakiś raczkujący chłopczyk :) w chańczy dziewczynki bede raczkować po kocach a chłopaki bedą mama na kolanach siedzieć :silly:

monia - je mleko po kapieli, i w nocy 2 albo 1 raz!
12 lata 7 miesiąc temu #362702 przez ewelinaa
Witam i ja :)

U nas pobudka znowu o 4 B) :cheer: :dry: wypiła mleko i koniec spania B) bawiła się w łóżeczku do 5, M. się nią zajął do 6, była już senna, więc położyłam ją spać i wstałysmy o 8.

Raczkujące dziewczynki SUPER :lol: :kiss: Filip z zabawkami :kiss: :kiss:

U nas dziś najcieplej w całej Polsce :silly: zaraz się ogarniemy i idziemy do sklepu, po południu ma wpaść koleżanka w 7 miesiącu ciąży :laugh:
W rossmanie jest promocja na kaszki www.promobaby.pl/promocja-7949.html

Miłego dnia :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #362717 przez mgielka22
Ja tez sie witam ja wstalam niedawno u mnei M wstawal do malej raz w nocy no i rano bo rano jak ona zaczyna juz gadac to ja przenosimy do duzego pokoju na koc z zabawkami i wlaczamy jej bajke a my se dosypiamy :P...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzisiaj ide do lekarza bo mam dosc mocno powiekszone wezly chlonne :dry:

Fifik, Julcia, Nadia :kiss:

U nas pogoda mega zachmurzenie i cholera wie co z tego wyjdzie...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362721 przez slowiczek
WITAM :)

u nas noc dobra a rano Natalcia powitała mnie nową umiejętnością - zastałam ją stojącą w łóżeczku :cheer: :woohoo: w ogóle chyba przeszła w nocy jakiś mini skok bo mówiła dziś rano nowymi słowami, z sylab których wcześniej kompletnie nie używała :blink:
poza tym dziś się wyspacerowałyśmy po pokoju, Natalcia super chodzi trzymana za rączki, już nie pod paszkami B) !!! a w raczkowaniu nabrała piorunującej szybkości :) no dobra, koniec chwalenia się :P :P , mam nadzieję, że nie pomyślicie, że jestem nienormalna :S ale jestem z niej mega dumna bo w ostatnich dniach robi ogromne postępy :blush: !!!!! nagram później jakiś filmik

Juleńka, super :kiss: mamo koniecznie prosimy o aktualny filmik !!!!!!!!! :)

a w ogóle zarządzam dziś dzień zdjęć :lol: !!!!!!!!!! do wieczora widzę buzie wszystkich wrześniaczków :cheer:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362726 przez maja1982
słowiczek - chwal sie chwal - bo masz kobieto KIM :) córunia jak sie patrzy!!mówie ci karolek sie na nią czai :) :silly:

ja stwierdzam ze ja tez jestem matka wariatka zakochana po uszy w swoim dziecku - czasami jak patrze na KArolka to w swoje szczęście nie mogę uwierzyć :) wiadomo ze sa czasami gorsze dni i człowiek ma dość - ale i tak dziecko to największy skarb!!

podpisuję się pod zdjęciowym apelem słowiczka :)
12 lata 7 miesiąc temu #362727 przez gosia2324
Natka, zaraz bedziesz sama śmigać !!!!
Ciocia czeka na filmik i zdjęcie :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 7 miesiąc temu #362738 przez bewipo
Słowiczek no Natalcia rzeczywiście piorunujące postępy :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #362739 przez gosia2324
Slowiczku Wy oczywiscie jestescie z nami w domku od piatku ? :S :silly: ????
12 lata 7 miesiąc temu #362746 przez slowiczek
Gosia, jesteśmy, oczywiście :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia