BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362843 przez kasia79
Boże 900 zł, to ile trzeba zarabiać, żeby opłacało się pracować??? a co z pieluchami i jedzonkiem?
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #362845 przez monika1984lodz
Kasia pewnie ze 3 tys. bo inaczej to bez sensu.
Dlatego ja z Emi zostaje do momentu ż pójdzie do przedszkola.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 7 miesiąc temu #362855 przez bewipo
kasia79 napisał:

Boże 900 zł, to ile trzeba zarabiać, żeby opłacało się pracować??? a co z pieluchami i jedzonkiem?

Jedzonko w cenie, pieluchy trzeba dać jedną dużą paczke na miesiąc
12 lata 7 miesiąc temu #362860 przez Marta M
Pysia ciesze sie ze trafiliscie na fajnego lekarza :)

Magda jak dla mnie HIT :ohmy:

Maja probuje jak Jogo, ale az tak jej nie wychodzi podnoszenie pupy ;) Jogo brawo :)

Nadia spoznione zyczonka :kiss: :kiss:

Maja tez gryzie niekapka

Maju ja mam jeszcze z liceum zdjecia nie wywolane, od 9 lat mam wszystko na komputerze i do wywolania mam jakies 15tys zdjec :cheer: :cheer:

My tez dawno 4+ i tez od jakiegos czasu czaje sie juz na 5..Maja jak Nati wazyla przy szczepieniu 1,5 miesiaca temu 8300, teraz bedzie grubo ponad 9 albo i wiecej :silly: :silly:

Maja budzi sie rano z pustym pampersem i sika na nocnik :)

Fifi słodziuchny :kiss: :kiss:

Maja ma spodenki na 5 lat :) Nie wiem czy 5latek sie do nich zmiesci a na metce 5 years ;)

Beti Wy sie budujecie czy ja cos przegapilam :unsure: :unsure:

Nadia spryciula a mama reżyser pierwsza klasa :woohoo: :woohoo:

Jula wow :side:

Nati gratulacje :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacperka Kasiu tez rzadko pokazujesz, ale tort miał meeega :) Ami w namiocie boska :)

Maja wlasnie odsypia a ja sie nawet wyspalam od tej 3 do 8 :) Ale do tej 3ej bylo koszmarnie
12 lata 7 miesiąc temu #362910 przez maja1982
bevpio - to sporo ale jak jakies fajne miejsce to wszędzie trzeba tyle zapłacić!!

martus - ja karolka dzisiaj na wadze posadziłąm i waży 9700 :)

ależ jest paskudnie na zewnątrz spać mi sie chce szkoda ze LOlkowi nie ;)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362929 przez mgielka22
No to Natka poszalala zeby Lilka tak sie ruszyla z miejsca to bylo by co a nei steka jeczy i w ogole ze sie ruszyc nei moze!!! Od woch tyg raban 4 zeby wyszly sluchajcie tylko musza urosnac MASAKRA!!!

Dzieciaczki slodziaczki tort WOW :lol:

Ja ide do lekarza dzisiaj mam strasznei powiekszone wezly chlonne czuje pod palcami takie gule do tego boli mnei dziaslo w mscu gdzie 8 wychodzi no jakis dramat :dry: i kregoslup ciag dalszy...

Bewi a ja myslalam ze opieka to te 2 dni w roku az co mamy do wykorzystania... a to lekarz ci bez problemu wypisze???
Strasznie drogi zlobek dlatego wole nianie...mimo ze zlozylam na wszelki wielki papiery...

Marta to Ty bidna sie nameczylas...
12 lata 7 miesiąc temu #362937 przez kasia79
a Amusia spała od 10.15 do 12.50 szok, to przez tą pogodę.

wam też error wyskakuje?
12 lata 7 miesiąc temu #362939 przez bewipo
Te 2 dni w roku to inna opieka.
U nas taka kwota za żłobek to normalka, a opiekunka na 6 godz dziennie to koszt 1300-1600 zł. Żłobek państwowy u nas kosztuje 400zł, ale miejsc brak i lista 60 osób oczekujących...
12 lata 7 miesiąc temu #362963 przez ewelinaa
Kasia - fajny ten namiot, ja wczoraj dla Kinga zamówiłam, a dla chrześniaka na Dzień Dziecka z autami :)

Kinga nosi pampersy 3.
Ja też chcę ją wysłać do żłobka prywatnego, jak skończy rok to zacznę szukać pracy, a mała do żłobka. Chyba, że zimą znajdę to M. będzie z nią w domu ;)

Mgiełka :kiss: :kiss:

A my jutro na szczepienie, druga dawka pneumokoków to się dowiem, ile nasza królewna waży.

Słowiczku - spełniam Twoją prośbę :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #362964 przez mgielka22
ALe Kingusia sliczna :) NO ja mieszkam w malej miejscowosci wiec troche lepiej ze zlobkami ale mam po znajomosci to tez co innego... ale raczej zostaniemy przy niani bo jak ja mam dyzury jakie mam wiec niania nam sie bardziej oplaca niz zlobek...
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362995 przez Marta M
Na pierwszym zdjeciu Kinga mnie rozbraja :) Jej minka: bezcenna :)

A u nas od kilku dni zaczelo sie zwiedzanie domu i otwieranie wszystkich szuflad:

Ogolnie filmik dlugi i nudny, ale na koncowce cos powiedziala do cioc :)
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #362997 przez maja1982
Kingusia - rewelacja :) jak pokazałam Damianowi co wrześniowe dziewczynki wyprawiają to aż zdębiał :)

bewpio - no to żłobek prywatny wam sie opłaca tak i tak bardziej niz niania!!

majunia - jesteś powalająca :) ale chyba bardziej niż szuflada interesują cie twoje stopki :) buziak od cioci :kiss:

marta a wy jedziecie do CHańczy też w piątek??bo ty coś pisałaś wcześniej ze jeszcze nie jesteście pewni?bo my sie coraz bardziej przekonujemy zeby jechać w piątek!no chyba ze starsze stażem forumowiczki chcą pobyć same w piątek :)

Lolek zasnął - ale musiał sie położyc koło niego tak sie męczył :( ja nie czaje o co chodzi!
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363009 przez mgielka22

z tatusiem na barana :D

Moj nowy basenik

przy fontannie

nareszcie slonko mnie nei razi :D

Co by nie bylo ze nei sluchamy Slowiczka :P zreszta dawno Lili nie pokazywalam :D
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363010 przez Marta M

12 lata 7 miesiąc temu #363016 przez mgielka22
Marta pewnei musza u Ciebie panele lsnic po takim froterowaniu :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży