- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363276 przez magda79
Sami
a my wróciłyśmy z Majką z basenu....miała pierwszą lekcję nauki pływania i jest zachwycona i panem instruktorem - nparawdę fajny gość - ma podejście do dzieci - i tym co się działo....
więc jak uda się ja dołączyć do grupy to dwa razy w tygodniu dochodzi nam basen....raz w tygodniu granie, proponuje wydłuzyć dobę na 30stu godzin
idę płukac gardło wodą ze solą bo mnie boli i nie chce przejść......żeby tylko Domi się nie zaraził buuuuuuu
aha Domi spi od 18.45
a my wróciłyśmy z Majką z basenu....miała pierwszą lekcję nauki pływania i jest zachwycona i panem instruktorem - nparawdę fajny gość - ma podejście do dzieci - i tym co się działo....
więc jak uda się ja dołączyć do grupy to dwa razy w tygodniu dochodzi nam basen....raz w tygodniu granie, proponuje wydłuzyć dobę na 30stu godzin
idę płukac gardło wodą ze solą bo mnie boli i nie chce przejść......żeby tylko Domi się nie zaraził buuuuuuu
aha Domi spi od 18.45
Temat został zablokowany.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363286 przez maja1982
witam sie wieczornie
pati to musisz koniecznie fotkę Kacperkowi zrobić i nam pokazać - bo się za nim stęskniłyśmy!!
magda - fajnie ze MAjka jest takim aktywnym dzieckiem i ważne ze chce, bo czasami dzieciaki nie mają ochoty a rodzice mimo wszystko ciągają!
i życzymy zdrówka
pyska - ładnego masz blondaska
mgiełka - zdrówka !!
ja etz lepiej zorganizowana jestem jak sama zostaje
właśnie wciągnęliśmy lody - mniam mniam, tylko nie wiem jak to potraktować ?? chyba był to jednak podwieczorek kolacja jeszcze będzie
martus i magda wy pisałyście ostatnio ze juz mniej karmicie - no u mnie też tylko 2 karmienia na dobę, zobaczymy jak to bedzie ale chyba pomału kończymy
pati to musisz koniecznie fotkę Kacperkowi zrobić i nam pokazać - bo się za nim stęskniłyśmy!!
magda - fajnie ze MAjka jest takim aktywnym dzieckiem i ważne ze chce, bo czasami dzieciaki nie mają ochoty a rodzice mimo wszystko ciągają!
i życzymy zdrówka
pyska - ładnego masz blondaska
mgiełka - zdrówka !!
ja etz lepiej zorganizowana jestem jak sama zostaje
właśnie wciągnęliśmy lody - mniam mniam, tylko nie wiem jak to potraktować ?? chyba był to jednak podwieczorek kolacja jeszcze będzie
martus i magda wy pisałyście ostatnio ze juz mniej karmicie - no u mnie też tylko 2 karmienia na dobę, zobaczymy jak to bedzie ale chyba pomału kończymy
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363298 przez magda79
tak tak Maju ja karmię po południu dwa razy...czasem raz, no i w nocy przeważnie dwa razy..ale sa wyjątki, że jeden lub więcej niż dwa tak jak tej nocy było....nie wiem o co kaman...co się z tego wykluje ale normalnie troszke pocycał i spał, a jak Darek wrócił z pracy o 4.30 to popatrzył na niego banan na buzi coś tam po swojemu zamruczał, wtulił się w poduchę i spał....słodkie to było
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363300 przez magda79
trochę mi szkoda, że sie kończy bo Majke karmiłam 11 pełnych miesięcy a teraz myślę, że w 9 tym się skończy...no chyba że sie mylę....
z tym, że wracałam do pracy jak Majka miała 4,5 miesiaca a Domiego pełnych 7 karmiłam na zawołanie - tak się pocieszam trochę
pożyjemy - zobaczymy...
z tym, że wracałam do pracy jak Majka miała 4,5 miesiaca a Domiego pełnych 7 karmiłam na zawołanie - tak się pocieszam trochę
pożyjemy - zobaczymy...
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363301 przez maja1982
mała - nie no chce karmić i puki będzie jadł to sie pokarm będzie tworzył także myślę ze jeszcze troszkę nam sie uda!!
a odnośnie lodów - to taki sorbet owocowy - już jadłam wcześniej i nic mu nie było!!powiem ci ze ten moj synuś to jakiś dziwny przypadek z tymi uczuleniami!!a poza tym karmieni bedzie dopiero około 5 rano, bo w nocy dostanie mm i herbatkę jak sie uda go oszukać
magda - Dominiś to towarzyski chłopak chciał tate przywitać w sumie to nasze dzieciaki już nie powinny w nocy jeść!
a odnośnie lodów - to taki sorbet owocowy - już jadłam wcześniej i nic mu nie było!!powiem ci ze ten moj synuś to jakiś dziwny przypadek z tymi uczuleniami!!a poza tym karmieni bedzie dopiero około 5 rano, bo w nocy dostanie mm i herbatkę jak sie uda go oszukać
magda - Dominiś to towarzyski chłopak chciał tate przywitać w sumie to nasze dzieciaki już nie powinny w nocy jeść!
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363304 przez Pyśkaaaa
Magda kochane to musiało byc
Babeczki tylko sie nie pobijcie o mego synusia :* ale to fakt ma narzeczoną i teściową hahaha :*
a co do karmienia piersia to wam sie przyznam że ja strasznie jeszcze rozpaczam że juz nie karmię, i gdyby nie ta jego alergia robiłabym to przynajmniej do roku...
Babeczki tylko sie nie pobijcie o mego synusia :* ale to fakt ma narzeczoną i teściową hahaha :*
a co do karmienia piersia to wam sie przyznam że ja strasznie jeszcze rozpaczam że juz nie karmię, i gdyby nie ta jego alergia robiłabym to przynajmniej do roku...
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363308 przez maja1982
mała - no KArolek też z tym ze teraz dostaje mm przed spaniem i w nocy raz i cycek rano !!chciałabym zeby sie oduczył tego jedzenia w nocy - to już o nie nie chodzi bo już sie przyzwyczaiłam ale o niego - to niezdrowe tak w nocy jeść -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363314 przez Pyśkaaaa
na szczęście moje dziecko przesypia noce chodz czasami budzi sie o 5 na jedzonko
a tak moje dziecko śpi
a tak moje dziecko śpi
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #363326 przez maja1982
mała - no u mnie tez nie ma znaczenia czy cycek czy mm i tak sie budzi an jedzenia więc cycka "zostawiam" sobie na wczesne rano - nie muszę sie z łóżka gramolić a mm daje wieczorem i w nocy
Franus - świetna poza, pokazałam D i śmialiśmy sie z e naszemu Lolusiowi by się nóżki między szczebelki nie zmieściły
wrzesniaczek drepczący - a nasze chłopaki sie pytam??
Franus - świetna poza, pokazałam D i śmialiśmy sie z e naszemu Lolusiowi by się nóżki między szczebelki nie zmieściły
wrzesniaczek drepczący - a nasze chłopaki sie pytam??
Moderatorzy: ilona