BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 7 miesiąc temu #363275 przez megi2501
:kiss: Samiczku :kiss:

Monia Ty sobie uważaj- Franiu ma narzeczoną i teściową, która uwielbia Go :P
Temat został zablokowany.
12 lata 7 miesiąc temu #363276 przez magda79
Sami :kiss: :kiss:

a my wróciłyśmy z Majką z basenu....miała pierwszą lekcję nauki pływania i jest zachwycona i panem instruktorem - nparawdę fajny gość - ma podejście do dzieci - i tym co się działo....

więc jak uda się ja dołączyć do grupy to dwa razy w tygodniu dochodzi nam basen....raz w tygodniu granie, proponuje wydłuzyć dobę na 30stu godzin B) B)

idę płukac gardło wodą ze solą bo mnie boli i nie chce przejść......żeby tylko Domi się nie zaraził buuuuuuu

aha Domi spi od 18.45 :ohmy: :ohmy:
12 lata 7 miesiąc temu #363278 przez magda79

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #363286 przez maja1982
witam sie wieczornie :)

pati :( to musisz koniecznie fotkę Kacperkowi zrobić i nam pokazać - bo się za nim stęskniłyśmy!!

magda - fajnie ze MAjka jest takim aktywnym dzieckiem i ważne ze chce, bo czasami dzieciaki nie mają ochoty a rodzice mimo wszystko ciągają!
i życzymy zdrówka

pyska - ładnego masz blondaska :)

mgiełka - zdrówka !!

ja etz lepiej zorganizowana jestem jak sama zostaje :)

właśnie wciągnęliśmy lody - mniam mniam, tylko nie wiem jak to potraktować ?? chyba był to jednak podwieczorek ;) kolacja jeszcze będzie :)

martus i magda wy pisałyście ostatnio ze juz mniej karmicie - no u mnie też tylko 2 karmienia na dobę, zobaczymy jak to bedzie ale chyba pomału kończymy :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #363295 przez Mała
Pati to czekamy z niecierpliwością na Ciebie i fotki Kacperka.

Mgiełka zdrówka.

Maja u mnie też karmienie w nocy, a w dzień ze 2. A nie chcesz karmić tym co masz i ewentualnie dokarmiać? Maja nic Lolusiowi po lodach nie jest?
12 lata 7 miesiąc temu #363298 przez magda79
tak tak Maju ja karmię po południu dwa razy...czasem raz, no i w nocy przeważnie dwa razy..ale sa wyjątki, że jeden lub więcej niż dwa tak jak tej nocy było....nie wiem o co kaman...co się z tego wykluje ale normalnie troszke pocycał i spał, a jak Darek wrócił z pracy o 4.30 to popatrzył na niego banan na buzi coś tam po swojemu zamruczał, wtulił się w poduchę i spał....słodkie to było :)
12 lata 7 miesiąc temu #363300 przez magda79
trochę mi szkoda, że sie kończy bo Majke karmiłam 11 pełnych miesięcy a teraz myślę, że w 9 tym się skończy...no chyba że sie mylę....

z tym, że wracałam do pracy jak Majka miała 4,5 miesiaca :ohmy: a Domiego pełnych 7 karmiłam na zawołanie - tak się pocieszam trochę :)

pożyjemy - zobaczymy...
12 lata 7 miesiąc temu #363301 przez maja1982
mała - nie no chce karmić i puki będzie jadł to sie pokarm będzie tworzył także myślę ze jeszcze troszkę nam sie uda!!

a odnośnie lodów - to taki sorbet owocowy - już jadłam wcześniej i nic mu nie było!!powiem ci ze ten moj synuś to jakiś dziwny przypadek z tymi uczuleniami!!a poza tym karmieni bedzie dopiero około 5 rano, bo w nocy dostanie mm i herbatkę jak sie uda go oszukać ;)

magda - Dominiś to towarzyski chłopak chciał tate przywitać :) w sumie to nasze dzieciaki już nie powinny w nocy jeść!
12 lata 7 miesiąc temu #363302 przez Mała
No nie powinny, a Ola je 2 razy a czasem i więcej :dry:
12 lata 7 miesiąc temu #363304 przez Pyśkaaaa
Magda kochane to musiało byc :)
Babeczki tylko sie nie pobijcie o mego synusia :* ale to fakt ma narzeczoną i teściową hahaha :*

a co do karmienia piersia to wam sie przyznam że ja strasznie jeszcze rozpaczam że juz nie karmię, i gdyby nie ta jego alergia robiłabym to przynajmniej do roku...
12 lata 7 miesiąc temu #363308 przez maja1982
mała - no KArolek też z tym ze teraz dostaje mm przed spaniem i w nocy raz i cycek rano !!chciałabym zeby sie oduczył tego jedzenia w nocy - to już o nie nie chodzi bo już sie przyzwyczaiłam ale o niego - to niezdrowe tak w nocy jeść -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 7 miesiąc temu #363312 przez Mała
Maja

Ja czy dam jej na noc cyca czy mm to i tak się w nocy budzi na jedzenie :dry:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363314 przez Pyśkaaaa
na szczęście moje dziecko przesypia noce chodz czasami budzi sie o 5 na jedzonko :)

a tak moje dziecko śpi
Załączniki:
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363321 przez Mała
Super taki mały skrzacik drepczący :blush: :)

Franio akrobato :lol:

Fanka a ty masz dzisiaj imieniny?
12 lata 7 miesiąc temu #363326 przez maja1982
mała - no u mnie tez nie ma znaczenia czy cycek czy mm i tak sie budzi an jedzenia więc cycka "zostawiam" sobie na wczesne rano - nie muszę sie z łóżka gramolić :P a mm daje wieczorem i w nocy

Franus - świetna poza, pokazałam D i śmialiśmy sie z e naszemu Lolusiowi by się nóżki między szczebelki nie zmieściły :)

wrzesniaczek drepczący - a nasze chłopaki sie pytam??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia