- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365604 przez magda79
aha czyli więcej wrześniowych wiercidupek....no my z przewijaka juz nie korzystamy jakis czas...bo nie ma to sensu...ściagał wszystko i od razu myk na brzuch...więc wole nie ryzykowac.....teraz zmieniamy pieluche przeważnie u nas na łóżku...
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365606 przez Pyśkaaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co przewijania to Franek ogarnoł że ma jajeczka i się za nie łapie i też się wierci
Dawidku :*
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a co przewijania to Franek ogarnoł że ma jajeczka i się za nie łapie i też się wierci
Dawidku :*
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365615 przez gosia2324
Dawidek wez ten mlotek do chanczy wystrzelasz po glowie wszystkich wujków
A ja spedzilam fajny rodzinny dzien, bylismy na festynie,Kuba sie wyszala, byla tam darmowa kolejka dla dzieci, wiecie ile okrążeń zrobił pod rzad ???
60 !!! dopiero powiedział dosc
Jogo wyspala sie w wozku,o 20.00 dzieci padly w sekunde
Mala nie ma za co !
A ja spedzilam fajny rodzinny dzien, bylismy na festynie,Kuba sie wyszala, byla tam darmowa kolejka dla dzieci, wiecie ile okrążeń zrobił pod rzad ???
60 !!! dopiero powiedział dosc
Jogo wyspala sie w wozku,o 20.00 dzieci padly w sekunde
Mala nie ma za co !
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez gosia2324.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365617 przez fanka
Pyśkaaaa napisał:
że ja na to nie wpadłam, z samego rana jutro muszę to wprowadzić w życie!!!!
Mała ja też dziś opiekując się dwójką stwierdziłam, że jest fajnie, intensywnie ale fajnie i tak jak mówisz- Dawid był mega wpatrzony w kuzyna!!!
mój też wiercidupa, przewijak już też na strychu bo strach go było tam kłaść i też w trakcie przewijania muszę go zajmować chusteczkami, kremem lub "bam bam bam" bo dawid to miłośnik młotków- ma ich kilka i zawsze zdją egzamin
a gdzie Pati???? i Kacperek???? zaraz zapomnimy jak kacpero wygląda
slowiczek napisał:
:D:D
że ja na to nie wpadłam, z samego rana jutro muszę to wprowadzić w życie!!!!
Mała ja też dziś opiekując się dwójką stwierdziłam, że jest fajnie, intensywnie ale fajnie i tak jak mówisz- Dawid był mega wpatrzony w kuzyna!!!
mój też wiercidupa, przewijak już też na strychu bo strach go było tam kłaść i też w trakcie przewijania muszę go zajmować chusteczkami, kremem lub "bam bam bam" bo dawid to miłośnik młotków- ma ich kilka i zawsze zdją egzamin
a gdzie Pati???? i Kacperek???? zaraz zapomnimy jak kacpero wygląda
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez fanka.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365619 przez angie1713
Witam wieczornie
Nadia śpi ale strasznie się wierci przez zaśnięciem a dziś w dzień spała mi 4 godziny nie wiem co jej się dziś stało
Nadina przy przebieraniu bardzo się wierci ostatnio cały czas siada więc daje jej chusteczki i mam chwilke spokoju
Iwonka my mamy sczeniaczka uczniaczka i Nadia bardzo go lubi i za ta cenę myślę że się opłaca
Dawidku jakie masz fajne zabawki
Nadia śpi ale strasznie się wierci przez zaśnięciem a dziś w dzień spała mi 4 godziny nie wiem co jej się dziś stało
Nadina przy przebieraniu bardzo się wierci ostatnio cały czas siada więc daje jej chusteczki i mam chwilke spokoju
Iwonka my mamy sczeniaczka uczniaczka i Nadia bardzo go lubi i za ta cenę myślę że się opłaca
Dawidku jakie masz fajne zabawki
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #365624 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dawidku bam bam bam :*
Fanka- poprosze M w kolejce do skopania dupska
Gosia bo z Kuby to twardziel
Beti- ja wierze ,że dzieci widzą duchy.Emi czasami patrzy w jakiś bliżej nie określony punkt i śmieje się i gaworzy pewnie rozmawia ze swoimi dziadkami od strony M, i z moimi dziadkami. I na pewno z rodzeństwem
Co do wiercidupek- to Emka sama rozpina pampera.
Słowiczku UFO
Pysia
Fanka- poprosze M w kolejce do skopania dupska
Gosia bo z Kuby to twardziel
Beti- ja wierze ,że dzieci widzą duchy.Emi czasami patrzy w jakiś bliżej nie określony punkt i śmieje się i gaworzy pewnie rozmawia ze swoimi dziadkami od strony M, i z moimi dziadkami. I na pewno z rodzeństwem
Co do wiercidupek- to Emka sama rozpina pampera.
Słowiczku UFO
Pysia
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365625 przez iwonaNAVI
magda79 napisał:
Hahaha dobre
no właśnie Domi też odkrył siuraka i łapie sie za niego
Hahaha dobre
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej