- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365220 przez maja1982
cóż za zbiorowe pożegnanie
magda mam nadz. ze Domis jutro będzie zdrów jak rybka
my jutro jedziemy do kuzyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak wiec z tego względu że nie bedzie mnie przez weekend na forum - życzę jutrzejszym naszym solenizantom JUlci i Domisiowi aby zawsze wywoływali uśmiech na twarzach swoich mam
Karolek właśnie gadał przez sen
dobra ja też zmykam do m
miłego weekendu i zdrówka !!!
magda mam nadz. ze Domis jutro będzie zdrów jak rybka
my jutro jedziemy do kuzyna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
tak wiec z tego względu że nie bedzie mnie przez weekend na forum - życzę jutrzejszym naszym solenizantom JUlci i Domisiowi aby zawsze wywoływali uśmiech na twarzach swoich mam
Karolek właśnie gadał przez sen
dobra ja też zmykam do m
miłego weekendu i zdrówka !!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez maja1982.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365255 przez beti
Cześć laseczki
Franio w łóżeczku mnie rozbroił
Fotki Karolka z tatą, Franusia z tatą, Nunka z tatą, Natki z tatą, Amelci z tatą i Nadinki z tatą... rozczulające...
Dawidzio spidermanku kochany ciocia całuje w śliweczkę
Gosia, tak, my od piątku
Jogo, jak zawsze śliczności a w kąpieli istny żywioł
Loluś, ale Ty masz już dużo włosów nie to co nasz kurczak nieopierzony
A ze zdjęcia na "tronie" to prawie z fotela spadłam
Gosia a czemu usunęłaś zdjęcie???
Juleczko, zdrówka a my walczymy teraz sterimarem i nasivinem 0,02 i to polecam...
Nadinka z balonem bajecznie a nauczysz Fifika razem z Olą siadać???
No i wszystkiego naj okruszku
Nunka dobrze, że nic się nie stało
Monia, mój chrześniak też wszystko robi środkowym palcem...na razie nie przechodzi
Natiiii kroczki????
Julcia, ale Ty super raczkujesz!!!! Aż zazdroszczę...
Oliwcia
Buziaki dla wszystkich maluszków MAMUJĄCYCH
Bewipo, zazdroszczę
Katy, to co Ty teraz będziesz jadła??
Pysia
Noooo...nadrobiłam a teraz idę spać
Franio w łóżeczku mnie rozbroił
Fotki Karolka z tatą, Franusia z tatą, Nunka z tatą, Natki z tatą, Amelci z tatą i Nadinki z tatą... rozczulające...
Dawidzio spidermanku kochany ciocia całuje w śliweczkę
Gosia, tak, my od piątku
Jogo, jak zawsze śliczności a w kąpieli istny żywioł
Loluś, ale Ty masz już dużo włosów nie to co nasz kurczak nieopierzony
A ze zdjęcia na "tronie" to prawie z fotela spadłam
Gosia a czemu usunęłaś zdjęcie???
Juleczko, zdrówka a my walczymy teraz sterimarem i nasivinem 0,02 i to polecam...
Nadinka z balonem bajecznie a nauczysz Fifika razem z Olą siadać???
No i wszystkiego naj okruszku
Nunka dobrze, że nic się nie stało
Monia, mój chrześniak też wszystko robi środkowym palcem...na razie nie przechodzi
Natiiii kroczki????
Julcia, ale Ty super raczkujesz!!!! Aż zazdroszczę...
Oliwcia
Buziaki dla wszystkich maluszków MAMUJĄCYCH
Bewipo, zazdroszczę
Katy, to co Ty teraz będziesz jadła??
Pysia
Noooo...nadrobiłam a teraz idę spać
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365262 przez katy25
ja na chwilke jeszcze...
własnie beti dobre pytanie CO JA TERAZ BEDE JADŁA??
nie dosc ze jestem sucha to niedlugo znikne a tak powaznie to staram sie nie jesc nabialu - pieczywa jem niewiele ale nie da sie nie jesc tego wszystkiego... dzis nawet glupie kotlety musialam w jajku obtoczyc...
tak jak Wam pisalam karmie tylko do konca wakacji! Potem WOLNOSC DLA CYCKOW!! zreszta ja musze tak zrobic jak chce szukac pracy...
co do rehabilitacji...
Neurolog powiedziała ze Sami ma asymetrie i jakby byl cwiczony duzo wczesniej to dzis nie byloby jako takiego problemu. Odruchy ma prawidłowe tyle ze powolniejsze... kazde dziecko rozwija sie swoim tempem. Sami mial zauwazone to, ze jego lewa strona jest slabsza - prawdopodobnie nadciagnieta przy porodzie. Ale nikt z tym nic nie robil. Dzis pluje sobie w brode bo to moja wina. Powinnam byla z nim isc do neurologa duzo wczesniej...
Tak czy siak od pon. zaczynam z nim cwiczyc - zobaczymy jak to bedzie
My jutro mamy znajomych na grillu a moja Ines ma jeszcze urodziny kolezanki z przedszkola wiec od rana musze sie zabrac za robote a w nd to nic nie zamierzam robic:))
dobranoc
własnie beti dobre pytanie CO JA TERAZ BEDE JADŁA??
nie dosc ze jestem sucha to niedlugo znikne a tak powaznie to staram sie nie jesc nabialu - pieczywa jem niewiele ale nie da sie nie jesc tego wszystkiego... dzis nawet glupie kotlety musialam w jajku obtoczyc...
tak jak Wam pisalam karmie tylko do konca wakacji! Potem WOLNOSC DLA CYCKOW!! zreszta ja musze tak zrobic jak chce szukac pracy...
co do rehabilitacji...
Neurolog powiedziała ze Sami ma asymetrie i jakby byl cwiczony duzo wczesniej to dzis nie byloby jako takiego problemu. Odruchy ma prawidłowe tyle ze powolniejsze... kazde dziecko rozwija sie swoim tempem. Sami mial zauwazone to, ze jego lewa strona jest slabsza - prawdopodobnie nadciagnieta przy porodzie. Ale nikt z tym nic nie robil. Dzis pluje sobie w brode bo to moja wina. Powinnam byla z nim isc do neurologa duzo wczesniej...
Tak czy siak od pon. zaczynam z nim cwiczyc - zobaczymy jak to bedzie
My jutro mamy znajomych na grillu a moja Ines ma jeszcze urodziny kolezanki z przedszkola wiec od rana musze sie zabrac za robote a w nd to nic nie zamierzam robic:))
dobranoc
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 7 miesiąc temu #365268 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dobrnoc
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #365282 przez magda79
Dobre ranko My już nie spimy...tzn Domi i ja a reszta macurków jeszcze tak
pierwsza
Juleczko buziak dla Ciebie, zdrówka i super zabawek
tak jak przeczuwałam Domi ma katar...narazie mały ale to poczatek pewnie...dalismy sterimar, wyczyściłam i nasivin...mam nadzieje że się nie rozwinie..aha jeszcze maść majerankową..
....i nie wiem co zrobic ...czy zabrac go na podwórko bo to tylko katar w sumie...no ale dokładnie 2 miesiące temu miał oskrzela...i juz nawet nie chce mysleć o powtórce
Maja to super weekend przed Wami....zyczymy udanego wyjazdu
Katy bedzie dobrze...poćwiczycie i raz dwa Samiczkowi sie wyrówna lewa strona
a jakie ćwiczenia będziecie robić???
miłego dzionka
pierwsza
Juleczko buziak dla Ciebie, zdrówka i super zabawek
tak jak przeczuwałam Domi ma katar...narazie mały ale to poczatek pewnie...dalismy sterimar, wyczyściłam i nasivin...mam nadzieje że się nie rozwinie..aha jeszcze maść majerankową..
....i nie wiem co zrobic ...czy zabrac go na podwórko bo to tylko katar w sumie...no ale dokładnie 2 miesiące temu miał oskrzela...i juz nawet nie chce mysleć o powtórce
Maja to super weekend przed Wami....zyczymy udanego wyjazdu
Katy bedzie dobrze...poćwiczycie i raz dwa Samiczkowi sie wyrówna lewa strona
a jakie ćwiczenia będziecie robić???
miłego dzionka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez magda79.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365285 przez gosia2324
Witam
Beti usunelam zdjecie bo to z tych PRIV, ale jak bedziesz to dla Ciebie na chwile wtawie
U mnie pobudka o 5.40 i szal od rana. dzieci juz dawno po sniadaniu,ubrane, zupa sie gotuje i czekaz az o 10.00 wroci D z pracy, on przejmuje dzieci a ja mam plan pomyc okna i ogarnac mieszkanie
JULKA STO LAT SKARBECZKU
Beti usunelam zdjecie bo to z tych PRIV, ale jak bedziesz to dla Ciebie na chwile wtawie
U mnie pobudka o 5.40 i szal od rana. dzieci juz dawno po sniadaniu,ubrane, zupa sie gotuje i czekaz az o 10.00 wroci D z pracy, on przejmuje dzieci a ja mam plan pomyc okna i ogarnac mieszkanie
JULKA STO LAT SKARBECZKU
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365286 przez ewelinaa
Witam trzecia
Julia
U nas dziś spanie do 6.30 cieszę się, bo ostatnio były pobudki o 4 W noy dwa razy się nudziła - raz na mleko, raz tak sobie pojęczeć chwilę
Natalko - gratuluję kroczka
Kinga wstaje przy czym może - przy swoim krzesełku, kanapie, stole, półkach i jak wstanie przy kanapie, a ja siedzę na drugim końcu to trzymając się przejdzie do mnie kilka kroków
Dziewczyny, obejrzyjcie to koniecznie:
tvnplayer.pl/programy-online/obsesja-kar...-0,S00E00,13047.html
UWAGA!!!!!! dla widzów o mocnych nerwach
Julia
U nas dziś spanie do 6.30 cieszę się, bo ostatnio były pobudki o 4 W noy dwa razy się nudziła - raz na mleko, raz tak sobie pojęczeć chwilę
Natalko - gratuluję kroczka
Kinga wstaje przy czym może - przy swoim krzesełku, kanapie, stole, półkach i jak wstanie przy kanapie, a ja siedzę na drugim końcu to trzymając się przejdzie do mnie kilka kroków
Dziewczyny, obejrzyjcie to koniecznie:
tvnplayer.pl/programy-online/obsesja-kar...-0,S00E00,13047.html
UWAGA!!!!!! dla widzów o mocnych nerwach
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365289 przez Pyśkaaaa
Witam...noc koszmarna Franek obudził sie o 1.30 i do 3.30 nie spał i nie był głodny! mocnej kawy proszę....
Julcia Dominik buziaczki :*
Katy i dlatego ja przestałam karmić bo wyglądałam jak suchar...
Ewelina widziałam to... dla mnie to raczej fuuj
Iwonka a Ty mi powiedz....ile Oliwka spała w dzień? może mojemu też za dużo spania on śpi 4 godz!! tak mniej wiecej 2x2 może tą drzemkę o 16 trzeba przesunąć?
Julcia Dominik buziaczki :*
Katy i dlatego ja przestałam karmić bo wyglądałam jak suchar...
Ewelina widziałam to... dla mnie to raczej fuuj
Iwonka a Ty mi powiedz....ile Oliwka spała w dzień? może mojemu też za dużo spania on śpi 4 godz!! tak mniej wiecej 2x2 może tą drzemkę o 16 trzeba przesunąć?
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365296 przez slowiczek
WITAM
noc KOSZMAR...niby Natalia zasnęła o 19:30 jak zawsze ale do 22 zaliczyła 3 pobudki, niespokojnie spała, płakała przez sen, od 22 do 1 nie spała w ogóle jakoś ok 23:30 wrócił Ł, N nie widziała go przez cały dzień i zaczęła się przed nim popisywać, latała jak oszalała, pluła, chciała się bawić....jak już łaskawie zasnęła to i tak się często budziła wstałyśmy ok 6:40 chyba, teraz śpi znowu a ja czuję się jak zombie...
Juleńka i Domi 100 lat maluszki !!!!
Pyśka....4 h snu w dzień ???? strasznie dużo Natalia śpi z 1 h w dzień łącznie, czasem 1,5-2 ale bardzo rzadko...
Gosia szalona od rana
Ewelina...później zobaczę co tu wstawiłaś, teraz boję się nawet oddychać byle to małe pospało trochę a Kingula wiercipiętka, ucałuj ją od cioci
noc KOSZMAR...niby Natalia zasnęła o 19:30 jak zawsze ale do 22 zaliczyła 3 pobudki, niespokojnie spała, płakała przez sen, od 22 do 1 nie spała w ogóle jakoś ok 23:30 wrócił Ł, N nie widziała go przez cały dzień i zaczęła się przed nim popisywać, latała jak oszalała, pluła, chciała się bawić....jak już łaskawie zasnęła to i tak się często budziła wstałyśmy ok 6:40 chyba, teraz śpi znowu a ja czuję się jak zombie...
Juleńka i Domi 100 lat maluszki !!!!
Pyśka....4 h snu w dzień ???? strasznie dużo Natalia śpi z 1 h w dzień łącznie, czasem 1,5-2 ale bardzo rzadko...
Gosia szalona od rana
Ewelina...później zobaczę co tu wstawiłaś, teraz boję się nawet oddychać byle to małe pospało trochę a Kingula wiercipiętka, ucałuj ją od cioci
Moderatorzy: ilona