- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #364959 przez Pyśkaaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
może i ja se usmaże naleśniczki? mama mi dała truskaweczki i Jagówki mnaaaam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
może i ja se usmaże naleśniczki? mama mi dała truskaweczki i Jagówki mnaaaam
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364963 przez Mała
Madzia zauważyła. Kurcze tylko Pati ma naszą tabelkę i jak się nie odzywa to łatwo przegapić święto naszych wrześniaczków.
Pyśkaaa
Pyśkaaa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez Mała.
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #364972 przez maja1982
Witam
Dopiero teraz ale dzien nam tak zleciał!!ZAPOMNIAŁAM NA ŚMIERĆ o wizycie u alergologa wstaliśmy o 8 a wizyta na 9 więc wiecie jaki cudowny i romantyczny był nasz poranek
NAdusia - od cioci i KArolka
Julcia -pięknie
Fanka - alez zestaw ciuszków - fajnie ze siostra mysli o was (a robienie zakupów w Angli czy Irlandii to czysta przyjemność i tak jak mowisz trzeba naszym chłopakom na zawstydzenie pokazać nasze wrześniowe dziewczynki!!
Natalka - gratuluje 2 kroczków I jak Lolek ma stanąć w konkury do Ciebie??jak ty już sama pomykasz
bewpio - super ze bedziesz z Anitka no i z nami i gratulację nocnikowch osiągnięć!!
magda - milusie słowo "mama" :)jeszcze lepsze będzie "mamusia"
małą - mojej kumpeli córka ma notorycznie katar przy każdym ząbku!!i tez trwa bardzo długo!
kasia - fajnie ze m ło spędziłaś dzionek i cieszę sie z AMelcią wszystko dobrze
beti -
pyśka - jedzenie na chandrę jest najlepsze
my bylismy dzisiaj do kotroli u alergologa, a więc KArolek ma skórkę alergiczną ale nie ejst to jakaś straszna alergia (bo jadł jogurty, je bebiko zwykłe, jadl kaszki mleczno ryżowe, jadł jajecznicę ) i pani doktor stwierdziła ze ni ma sensu stosować jakiś rygorystycznych diet jedynie co to mam mu ograniczyć ilość mlecznych posiłków dziennie!tak wiec od jutra modyfikacja diety!
apropo karmienia piersią - ja też ciągle słyszę -DALEJ KARMISZ?? przeciez 8 miesięcy to wcale nie jest az długo!a najlepsze jest to ze mowią to matki którym sie nie chciało walczyć o pokarm (wiem bo znam ich historie) dla mnie karmienie piersią jest DUUUŻŻŻOOO wygodniejsze aczkolwiek odkąd dostaje mm nie czuję sie juz taka uwiązana w domu!!U nas tez juz chyba koniec karmienia bo Lolek jadł o 5 rano cycka i do tej pory jeszcze nie, na spanie dostał mm wiec cycek dopiero znowu rano!szkoda mi bedzie napewno ale to normalna kolej rzeczy!
Dopiero teraz ale dzien nam tak zleciał!!ZAPOMNIAŁAM NA ŚMIERĆ o wizycie u alergologa wstaliśmy o 8 a wizyta na 9 więc wiecie jaki cudowny i romantyczny był nasz poranek
NAdusia - od cioci i KArolka
Julcia -pięknie
Fanka - alez zestaw ciuszków - fajnie ze siostra mysli o was (a robienie zakupów w Angli czy Irlandii to czysta przyjemność i tak jak mowisz trzeba naszym chłopakom na zawstydzenie pokazać nasze wrześniowe dziewczynki!!
Natalka - gratuluje 2 kroczków I jak Lolek ma stanąć w konkury do Ciebie??jak ty już sama pomykasz
bewpio - super ze bedziesz z Anitka no i z nami i gratulację nocnikowch osiągnięć!!
magda - milusie słowo "mama" :)jeszcze lepsze będzie "mamusia"
małą - mojej kumpeli córka ma notorycznie katar przy każdym ząbku!!i tez trwa bardzo długo!
kasia - fajnie ze m ło spędziłaś dzionek i cieszę sie z AMelcią wszystko dobrze
beti -
pyśka - jedzenie na chandrę jest najlepsze
my bylismy dzisiaj do kotroli u alergologa, a więc KArolek ma skórkę alergiczną ale nie ejst to jakaś straszna alergia (bo jadł jogurty, je bebiko zwykłe, jadl kaszki mleczno ryżowe, jadł jajecznicę ) i pani doktor stwierdziła ze ni ma sensu stosować jakiś rygorystycznych diet jedynie co to mam mu ograniczyć ilość mlecznych posiłków dziennie!tak wiec od jutra modyfikacja diety!
apropo karmienia piersią - ja też ciągle słyszę -DALEJ KARMISZ?? przeciez 8 miesięcy to wcale nie jest az długo!a najlepsze jest to ze mowią to matki którym sie nie chciało walczyć o pokarm (wiem bo znam ich historie) dla mnie karmienie piersią jest DUUUŻŻŻOOO wygodniejsze aczkolwiek odkąd dostaje mm nie czuję sie juz taka uwiązana w domu!!U nas tez juz chyba koniec karmienia bo Lolek jadł o 5 rano cycka i do tej pory jeszcze nie, na spanie dostał mm wiec cycek dopiero znowu rano!szkoda mi bedzie napewno ale to normalna kolej rzeczy!
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #364988 przez angie1713
Witam wieczornie wróciłyśmy z Nadia od rodziców wykąpałam ją ona ma oczy jak zapałki i co z tego jak zasnąć nie może .Powiem wam że to siadanie to przerąbane trochę co ją położe to ta za chwilkę siedzi i jak ona ma iść spać A ja jeszcze sama bo M na imprezie wydziałowej
Fanka ciuszki piękne i jaka ilość Ja też mam dwie siostry w Anglii i czekkam bo też mają Nadii dać paczkę tylko to będzie w czerwcu bo jej teściowa tam jedzie i jak będzie wracać to przywiezie :)Tylko ciekawe co
Oliwka ślicznotko chyba Ci włoski wyjaśniały albo mi się wydaje
Biedny Sami zdrówka i oby alergia szybko minęła
Magda zdrówka i gratuluję słowa mama
Słowiczku oglądałam ten film jest super
Bewipo to fajnie odpoczniesz sobie :)Gratki dla Antki
Mała jak tam Ola?
Maja to super że Lolek ma delikatną tą alergię
Jeśli chodzi o karmienie to myślę że gdyby nie ta alergia to bym jeszcze karmiła ale ja juz sie żle czułam .Mam koleżankę która karmi syna on ma 2 lata dla mnie to juz przesada
Nadia zasnęła aby was nie skłamać pisałam tego posta godzinę oczywiście przez moją marudę
Dziękujemy za życzonka
Fanka ciuszki piękne i jaka ilość Ja też mam dwie siostry w Anglii i czekkam bo też mają Nadii dać paczkę tylko to będzie w czerwcu bo jej teściowa tam jedzie i jak będzie wracać to przywiezie :)Tylko ciekawe co
Oliwka ślicznotko chyba Ci włoski wyjaśniały albo mi się wydaje
Biedny Sami zdrówka i oby alergia szybko minęła
Magda zdrówka i gratuluję słowa mama
Słowiczku oglądałam ten film jest super
Bewipo to fajnie odpoczniesz sobie :)Gratki dla Antki
Mała jak tam Ola?
Maja to super że Lolek ma delikatną tą alergię
Jeśli chodzi o karmienie to myślę że gdyby nie ta alergia to bym jeszcze karmiła ale ja juz sie żle czułam .Mam koleżankę która karmi syna on ma 2 lata dla mnie to juz przesada
Nadia zasnęła aby was nie skłamać pisałam tego posta godzinę oczywiście przez moją marudę
Dziękujemy za życzonka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 7 miesiąc temu przez angie1713.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365010 przez magda79
u nas tez dzisiaj ciężkie zasypianie....mam przeczucie że łapnał ode mnie katar a miałam na jutro zaplanowany cały dzień prac w ogrodzie...nosz ku....tak to jest w tygodniu w pracy to po południami tyle innej roboty, ze ogród zostawiłam na sobotę, a że mam zasiane:
pietruszke, marchewkę, buraczki, cebula posadzona, seler, por, ogórki, cukinie, kapuste, sałate i chciałm tam wskoczyć...no i pomidorki wysadzić tez miałam juto a Domi miał byc ze mną bo Darek na jutro zaplanował robienie wylewki na tarasie z przodu...więc miał byc pracowity dzień a tu chyba nici...........
pietruszke, marchewkę, buraczki, cebula posadzona, seler, por, ogórki, cukinie, kapuste, sałate i chciałm tam wskoczyć...no i pomidorki wysadzić tez miałam juto a Domi miał byc ze mną bo Darek na jutro zaplanował robienie wylewki na tarasie z przodu...więc miał byc pracowity dzień a tu chyba nici...........
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #365047 przez magda79
Mała napisał:
ja raczej wiem, że musze to zrobic bo fajnie później z kuchni przez taras wskoczyć po pietruche czy marchewe...no i dla dzieciaków wiem, że to zdrowe...ale nigdy nie myślałam w kategoriach lubienia....
Moja mama miała zawsze taki ogródek, lubiłam tam dłubać, szczególnie jak chciałam być sama ze swoimi myślami
Maja super, że Karolkowa alergia nie taka straszna
ja raczej wiem, że musze to zrobic bo fajnie później z kuchni przez taras wskoczyć po pietruche czy marchewe...no i dla dzieciaków wiem, że to zdrowe...ale nigdy nie myślałam w kategoriach lubienia....
Moderatorzy: ilona