BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #136391 przez katy25
ewelina piekne ubranka!
Ja właśnie zaraz wyruszam od rodziców do domu to może zahacze o smyk aczkolwiek musze sie powstrzymac od kupowania bo ubranek mam troche a wczoraj kupiłam na allegro kołyskę CONECO simplycity - używaną z Warszawy za 180zł. Jade po nią za tydzień:) W Świat dziecka sa one po 400 zł - oszaleli... potem tez ją sprzedam na allegro:)

a ile % te wyprzedaże w smyku??? Pieluszki flanelowe po ile kupowałaś???

Ja sie zbieram dziewczynki, bede jeszcze w poniedziałek u rodziców to może jakoś sie odezwę - jakby co to żyję ale nie mam netu w domu:):)

Buziaczki dla wszystkich!
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #136395 przez ewelinaa
Katy - pieluszki niestety nie były przecenione :( ale i tak chciałam je kupić, wpadły mi w oko i po prostu musiałam je mieć :) -a le są super baardzo duże, 2 flanelowe i 3 tetrowe.
A przeceny duże - pajacyki. np. ten biały, cieplejszy z 45zł na 30, a ten zielony kosztował 20 :) Jeszcze tylko poluje na 2 rzeczy aż przecenią w Smyku i dość ubranek - te, które teraz kupiłam są już na 68.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #136404 przez pati-m
Hej dziewczynki :)
Jejku! Dwa dni mnie nie było, a tu 7 stronek do czytania :)

Widzę, że zakupy ubrankowe trwają :) Ciuszki śliczne :)

Ja właśnie wróciłam z tych urodzinek psiapsióły. Było oczywiście super, ale humor popsuła mi parę razy zgaga :( Zauważyłam, że ostatnio duuuużo bardziej się nasiliła i nie ma już dnia, żeby się nie pojawiła.
Poza tym jakoś tak miałam przez chwilę doła, bo wszystkie koleżanki zgrabniutkie, szczuplutkie, a ja się taki kolcek przy nich czułam ;) Oczywiście "nakopały" mi do dupska i mam zakaz takiego myślenia. Jak mi się uda, to wstawię fotkę, co wymyśliły, żeby mnie pocieszyć :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #136429 przez gosia2324
Ewelina super zakupy :)

Pati Kacper pewnie zachwycony pomysłowoscia cioć :)

Mój zakup :) sukieneczka z bucikami i opaska z H&M
13 lata 8 miesiąc temu #136435 przez mYSZA
ale czytania! dziewczyny!

ubranka superowe, ale stanik... zaje... isty! aż mi się też zachciało coś takiego superowego kupić;)

a brzusio pati- przesliczny;)

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #136448 przez magdamagda1988
Gosia przeeeurocza bedzie Twoja mala w tym zestawie :)

Ja ez jeszcze nie mam rozstepow uzywam vichy i w sumie jestem zadowolona.. ale podobno w trzecim trymestrze dopierro koniec ciazy sie pojawiaja takze wszytsko przedemna :p no ale oby nie...

Pepek juz zaczyna wychodzic do wierzchu i smiesznie to wyglada bo nigdy takiego nie mialam ;)

Ja sie zabieram za robienie zaproszen na slub :) wole zrobic sama przyjamniej beda oryginalne bo moje ;)

Na zgage dla dziewczyn ktorym dokucza lekarz przepisal mi ometrazole pomoglo... ale nie obylo sie bez skukow ubocznych mam biegunke po nich....
13 lata 8 miesiąc temu #136467 przez beti
Gosia, jakie cuuuuudne!!!!! Aaaaaaaa.....ja chcę córunię!!!!!!!!! To znaczy za drugim razem, bo teraz Filipka też baaardzo chcę ;)
13 lata 8 miesiąc temu #136477 przez slowiczek
ale mam słaby nastrój, siedzę i płaczę :(
13 lata 8 miesiąc temu #136497 przez Marta M
Niestety Was nie nadrobie bo mam strasznie intensywny weekend...w poniedzialek obiecuje wszystko przeczytac i wysle do Was wiadomosci...uzbieralo sie w sumie poki co 12 numerow tel..;)

Zdazylam zauwazyc nowa wrzesnioweczke, witam Cie sonia ;)
13 lata 8 miesiąc temu #136521 przez beti
Słowiczek, a co się dzieje????
13 lata 8 miesiąc temu #136528 przez slowiczek
nic szczególnego - w sumie to już mi nawet przeszło :P
czasami ze sobą nie mogę wytrzymać, jakoś tak mi się smutno zrobiło, popłakałam sobie i mi ulżyło......
13 lata 8 miesiąc temu #136533 przez beti
No to dobrze....cholerne burze hormonów...ja też dziś burzę zaliczyłam ;P
Na przyszłość polecam ciepłą kąpiel, optymistyczną muzykę i dobrą wesołą książkę do wanny :-))) mi zawsze pomaga :-))
13 lata 8 miesiąc temu #136546 przez slowiczek
ja to w ogóle jestem bardzo wrażliwą osóbką, czasem nawet nadwrażliwą, "lubię" sobie pobeczeć a teraz to już w ogóle się rozklejam w 2 sekundy...poza tym teraz jestem przytłoczona tą nauką, tęskni mi się za tym moim Podróżniczkiem więc o emocjonalny dołek naprawdę łatwo...
a teraz dla odmiany zachciało mi się płakać ale bardziej ze szczęścia, tak sobie siedzę i czuję jak Natalka buszuje i myślę, że to jest takie niesamowite, taki prawdziwy cud :)

a do tego Twojego zestawu na pocieszenie dodałabym Beti jeszcze duuuużo czekolady, albo lody :D
13 lata 8 miesiąc temu #136555 przez beti
Ooooooo, albo truskawki, albo czereśnie a najlepiej wszystko na raz :-)))
Nie martw się ja też z tych co to łzy mają na wierzchu :-))
Ale już chyba niedługo Twój podróżnik wraca???
13 lata 8 miesiąc temu #136559 przez slowiczek
6 dni minęło, jeszcze 9....mam nadzieję, że przyszły tydzień zleci jeszcze szybciej niż obecny :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia