- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #136391 przez katy25
ewelina piekne ubranka!
Ja właśnie zaraz wyruszam od rodziców do domu to może zahacze o smyk aczkolwiek musze sie powstrzymac od kupowania bo ubranek mam troche a wczoraj kupiłam na allegro kołyskę CONECO simplycity - używaną z Warszawy za 180zł. Jade po nią za tydzień
W Świat dziecka sa one po 400 zł - oszaleli... potem tez ją sprzedam na allegro:)
a ile % te wyprzedaże w smyku??? Pieluszki flanelowe po ile kupowałaś???
Ja sie zbieram dziewczynki, bede jeszcze w poniedziałek u rodziców to może jakoś sie odezwę - jakby co to żyję ale nie mam netu w domu:)
Buziaczki dla wszystkich!
Ja właśnie zaraz wyruszam od rodziców do domu to może zahacze o smyk aczkolwiek musze sie powstrzymac od kupowania bo ubranek mam troche a wczoraj kupiłam na allegro kołyskę CONECO simplycity - używaną z Warszawy za 180zł. Jade po nią za tydzień

a ile % te wyprzedaże w smyku??? Pieluszki flanelowe po ile kupowałaś???
Ja sie zbieram dziewczynki, bede jeszcze w poniedziałek u rodziców to może jakoś sie odezwę - jakby co to żyję ale nie mam netu w domu:)

Buziaczki dla wszystkich!
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #136395 przez ewelinaa
Katy - pieluszki niestety nie były przecenione
ale i tak chciałam je kupić, wpadły mi w oko i po prostu musiałam je mieć
-a le są super baardzo duże, 2 flanelowe i 3 tetrowe.
A przeceny duże - pajacyki. np. ten biały, cieplejszy z 45zł na 30, a ten zielony kosztował 20
Jeszcze tylko poluje na 2 rzeczy aż przecenią w Smyku i dość ubranek - te, które teraz kupiłam są już na 68.

A przeceny duże - pajacyki. np. ten biały, cieplejszy z 45zł na 30, a ten zielony kosztował 20

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #136404 przez pati-m
Hej dziewczynki 
Jejku! Dwa dni mnie nie było, a tu 7 stronek do czytania
Widzę, że zakupy ubrankowe trwają
Ciuszki śliczne 
Ja właśnie wróciłam z tych urodzinek psiapsióły. Było oczywiście super, ale humor popsuła mi parę razy zgaga
Zauważyłam, że ostatnio duuuużo bardziej się nasiliła i nie ma już dnia, żeby się nie pojawiła.
Poza tym jakoś tak miałam przez chwilę doła, bo wszystkie koleżanki zgrabniutkie, szczuplutkie, a ja się taki kolcek przy nich czułam
Oczywiście "nakopały" mi do dupska i mam zakaz takiego myślenia. Jak mi się uda, to wstawię fotkę, co wymyśliły, żeby mnie pocieszyć

Jejku! Dwa dni mnie nie było, a tu 7 stronek do czytania

Widzę, że zakupy ubrankowe trwają

Ja właśnie wróciłam z tych urodzinek psiapsióły. Było oczywiście super, ale humor popsuła mi parę razy zgaga

Poza tym jakoś tak miałam przez chwilę doła, bo wszystkie koleżanki zgrabniutkie, szczuplutkie, a ja się taki kolcek przy nich czułam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez pati-m.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #136448 przez magdamagda1988
Gosia przeeeurocza bedzie Twoja mala w tym zestawie 
Ja ez jeszcze nie mam rozstepow uzywam vichy i w sumie jestem zadowolona.. ale podobno w trzecim trymestrze dopierro koniec ciazy sie pojawiaja takze wszytsko przedemna
no ale oby nie...
Pepek juz zaczyna wychodzic do wierzchu i smiesznie to wyglada bo nigdy takiego nie mialam
Ja sie zabieram za robienie zaproszen na slub
wole zrobic sama przyjamniej beda oryginalne bo moje 
Na zgage dla dziewczyn ktorym dokucza lekarz przepisal mi ometrazole pomoglo... ale nie obylo sie bez skukow ubocznych mam biegunke po nich....

Ja ez jeszcze nie mam rozstepow uzywam vichy i w sumie jestem zadowolona.. ale podobno w trzecim trymestrze dopierro koniec ciazy sie pojawiaja takze wszytsko przedemna

Pepek juz zaczyna wychodzic do wierzchu i smiesznie to wyglada bo nigdy takiego nie mialam

Ja sie zabieram za robienie zaproszen na slub

Na zgage dla dziewczyn ktorym dokucza lekarz przepisal mi ometrazole pomoglo... ale nie obylo sie bez skukow ubocznych mam biegunke po nich....
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 8 miesiąc temu #136497 przez Marta M
Niestety Was nie nadrobie bo mam strasznie intensywny weekend...w poniedzialek obiecuje wszystko przeczytac i wysle do Was wiadomosci...uzbieralo sie w sumie poki co 12 numerow tel..
Zdazylam zauwazyc nowa wrzesnioweczke, witam Cie sonia

Zdazylam zauwazyc nowa wrzesnioweczke, witam Cie sonia

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #136546 przez slowiczek
ja to w ogóle jestem bardzo wrażliwą osóbką, czasem nawet nadwrażliwą, "lubię" sobie pobeczeć a teraz to już w ogóle się rozklejam w 2 sekundy...poza tym teraz jestem przytłoczona tą nauką, tęskni mi się za tym moim Podróżniczkiem więc o emocjonalny dołek naprawdę łatwo...
a teraz dla odmiany zachciało mi się płakać ale bardziej ze szczęścia, tak sobie siedzę i czuję jak Natalka buszuje i myślę, że to jest takie niesamowite, taki prawdziwy cud
a do tego Twojego zestawu na pocieszenie dodałabym Beti jeszcze duuuużo czekolady, albo lody
a teraz dla odmiany zachciało mi się płakać ale bardziej ze szczęścia, tak sobie siedzę i czuję jak Natalka buszuje i myślę, że to jest takie niesamowite, taki prawdziwy cud

a do tego Twojego zestawu na pocieszenie dodałabym Beti jeszcze duuuużo czekolady, albo lody

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany