BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #138471 przez kasia79
Jaki piękny brzusio taki tyci, to mój taki ogromny że wszyscy myślą że za chwilę będę rodzić trochę mnie wkurza ich zdziwienie kiedy mówię ze dopiero na początku września rodzę.
Dzisiaj jadę do moich rodziców do Tarnowskich Gór, w piątek dziadkowie zabierają moje dzieci na 2 tygodnie do Egiptu a ja sobie odpocznę, bo to przez to mam te bóle pleców i brzucha, bo przy dwójce dzieci to cały dzień jest co robić.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #138472 przez Paletka
monika1984lodz napisał:

Paletka no to gratulujemy Chlopaka :) super, ze maly zdrowy :)

dziekuje Troszke jednak myslalam ze bedzie Corka...bo niby na poprzedniej wizycie bylo widac ze to ONA....a tak....aaa i tak Kocham LEONKA a na Antosie Przyjdzie i czas...

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #138487 przez monika1984lodz
Kasiu Tobie mowi, ze duzy brzuszek a mi , ze maly.. kazda z Nas inna a pozatym Ty juz masz dwie ciaze za soba wiec to normalne , ze brzuszek wiekszy

Paletka pewnie, ze i na Antosie przyjdzie czas :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138493 przez Paletka
monika1984lodz napisał:

Kasiu Tobie mowi, ze duzy brzuszek a mi , ze maly.. kazda z Nas inna a pozatym Ty juz masz dwie ciaze za soba wiec to normalne , ze brzuszek wiekszy

Paletka pewnie, ze i na Antosie przyjdzie czas :)

dokaldnie...

mnie zawsze twoj suwaczek zastanawia....NUNA to tak mowisz dla Dziecko?>? a imie jakie bedzie miec??

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 8 miesiąc temu #138501 przez Pyśkaaaa
a mi jedni mowia ze duzy drudzy ze maly a ja mysle ze akurat :P bo juz mi sie niechce tego sluchac...
Paletka gratuluje chłopaka :)
13 lata 8 miesiąc temu #138503 przez Mała
Mnie też mówią, że mały mam brzuch. Z resztą ja sama widzę, że mam mniejszy i nisko, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Przytyłam 6 kg, ale licząc od wagi sprzed ciąży dopiero 2,5 kg.

Ala miałam dziś noc. Kamil o 23:00 zaczął się trząść i był lodowaty, mierzę temperaturę, a tam 39 stopni. Kurcze zasnęłam, a raczej padłam na twarz o 1:00, a potem co kawałek pobudka, bo mały płakał, a i Olka chyba chciała być solidarna z bratem, bo szalała niesamowicie.

A tu mój brzuch z 25 tc + 3 d
13 lata 8 miesiąc temu #138510 przez Mała
Mnie też mówią, że mały mam brzuch. Z resztą ja sama widzę, że mam mniejszy i nisko, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży. Przytyłam 6 kg, ale licząc od wagi sprzed ciąży dopiero 2,5 kg.

Ala miałam dziś noc. Kamil o 23:00 zaczął się trząść i był lodowaty, mierzę temperaturę, a tam 39 stopni. Kurcze zasnęłam, a raczej padłam na twarz o 1:00, a potem co kawałek pobudka, bo mały płakał, a i Olka chyba chciała być solidarna z bratem, bo szalała niesamowicie.

A tu mój brzuch z 25 tc + 3 d
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu #138518 przez slowiczek
Gosia, Mała, Bewipo - super brzuszki super mam :)

a komentarzami odnośnie brzucha to w ogóle nie trzeba się przejmować, co osoba to inne zdanie, najważniejsze, że dzidzie zdrowe :) mnie 2 tygodnie temu zaczepiła sąsiadka na klatce zapytać czy nie chce od niej kupić łóżeczka i pyta się który miesiąc - ja mówię, że właśnie 7 zaczynam a ona "i taaaaki mały brzuch !?" ja nie uważam, żeby był mały, jest taki akurat :) znowu jak poszłam ostatnio do ksero kobitka mówi "oooo to już chyba niedługo" a ja mówię, że jeszcze trochę ponad 2 miesiące i była zdziwiona, bo że niziutko brzuszek itd....a tam, niech sobie gadają :P

wczoraj uczyłam się do 1 w nocy, głowa mnie rozbolała a na końcu brzuch, mała strasznie szalała...chyba trochę się przemęczam :< dlatego dziś spokojniej zaczęłam dzień, nie zrywałam się z łóżka, na spokojnie sniadanie i teraz dopiero zaczynam się uczyć, o 17 mam egzamin, jak dla mnie najgorszy w tej sesji :<
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138520 przez monika1984lodz
Paletka Wszyscy mowia Niunia a my mowimy Nuna (kiedys tak chcrezsniak mojego M wolal na swoja siostre mlodsza :) ) co do imienia to jeszcze nie zdecydowalismy na 100% napewno na drugie imie bedzie miala Marianna a na pierwsze albo Alicja albo Emilia :)

Mala to nieciekawa noc mialas.Mam nadzieje, ze z KAmilkiem juz dobrze, pewnie biedny jakiegos wirus zlapal.Trzymam kciuki zeby wyzdrowial, a siostrzyczka juz solidarna hihi :)
A wogole to ślicznie wygladasz :)

Pyska masz racje kazda z nas ma brzuszek odpowiedni :) taki jak powinna miec :)

Slowiczku Kciuki beda trzymane :) i odpocznij troszke, wiem co mowie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #138530 przez Mała
Kamil ma zapalenie gardła i zapalenie zatok, dostał antybiotyk. Nic nie chce jeść, jakoś go przekonuję chociaż do picia i dopiero pierwszy raz od wczoraj nie zwymiotował po lekach. Teraz odsypia.

Dzięki za komplement :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #138534 przez beti
O matko, mam znów 2 dni do nadrobienia w czytaniu ;) a ja wczoraj byłam w Kazimierzu na spacerze :-)) Było strasznie sympatycznie :-D

Macie czasem takie myśli, że Was ogarnięcie takiego malca przerośnie? 3 dni był u mnie mój niespełna 2 letni siostrzeniec i w te 3 dni tyle mi rzeczy naniszczył, że aż już mnie złość bierze i zaczynam się mocno obawiać...no i nie wiem, czy będę miała na tyle cierpliwości...;(
13 lata 8 miesiąc temu #138557 przez mYSZA
hejo dziewczyny!

gosia:
- szyjka bez zmian- wiec o tyle dobrze
- w zeszłym tygodnia Janek ważył 780 gram;)

ale dzielny jest raczej po moim mężu;P
a moj mąż włąsnie zwariował- pokazuje kotu zdjęcia jak wyglądała gdy była mała!

Paletka- kolejny chłopak- superowo;) GRATULUJĘ!

3mam kciuki za wszytskie dzisiejsze wizyty.

Mała- zdrowia dla Kamilka!

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #138563 przez Pyśkaaaa
Mała fajnie wyglądasz :) mam nadzieję że Kamil szybciutko wyzdrowieje
Slowiczku 3 mam kciuki to już ostani egzamin? czy jeszcze coś?
Beti wiesz wydaje mi się że z "obcymi" dziećmi jest inaczej a poza tym wytłumaczysz swojemu malcowi co mu wolno a co nie :) bedziesz miała cierpliwość
13 lata 8 miesiąc temu #138564 przez Pyśkaaaa
Mała fajnie wyglądasz :) mam nadzieję że Kamil szybciutko wyzdrowieje
Slowiczku 3 mam kciuki to już ostani egzamin? czy jeszcze coś?
Beti wiesz wydaje mi się że z "obcymi" dziećmi jest inaczej a poza tym wytłumaczysz swojemu malcowi co mu wolno a co nie :) bedziesz miała cierpliwość
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138570 przez slowiczek
kasia - super, że sobie odpoczniesz :P dzieciakom też tylko pozazdrościć wakacji :)

Pysia - oprócz tego dzisiejszego mam jeszcze w pt egzamin...

beti - swoje dzieci to inaczej się traktuje :) ma się więcej cierpliwości, no chyba że ktoś zupełnie jest pozbawiony instynktu :P

a to mój brzusz z dziś :) sorry za brudne spodenki :P

28 t + 6 d

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży