- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138634 przez mYSZA
Pati- wyglądasz jakbyś wciągnęła brzuch;P ładnie;)
ja luteinę dopochwowo i fakt- mam infekcję. Teraz mi przepisała globulki i zamiast Luteiny mam brać duphaston. Ale ceną jest różnią tak bardzo, że potem i tak wrócę do tej okropnej luteiny;/
co do dzieci w tym wieku- normalne, że mają własne zdanie- trzeba im zapewnić ramy co wolna a co nie- a one tak je wypróbowują. Nas też to czeka;P chyba, ze będziemy miały dzieci ugrzecznione, które jak dorosną z dużą możliwością trafią albo do mnie do gabinetu, albo do jakiegoś innego psychologa. lepiej mieć dzieci żywe niż lalkowate
ja luteinę dopochwowo i fakt- mam infekcję. Teraz mi przepisała globulki i zamiast Luteiny mam brać duphaston. Ale ceną jest różnią tak bardzo, że potem i tak wrócę do tej okropnej luteiny;/
co do dzieci w tym wieku- normalne, że mają własne zdanie- trzeba im zapewnić ramy co wolna a co nie- a one tak je wypróbowują. Nas też to czeka;P chyba, ze będziemy miały dzieci ugrzecznione, które jak dorosną z dużą możliwością trafią albo do mnie do gabinetu, albo do jakiegoś innego psychologa. lepiej mieć dzieci żywe niż lalkowate
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138638 przez pati-m
Mysza - brzuchala to już od daaaawna wciągać się nie da 
A ja zgadzam się z Tobą w zupełności - lepiej mieć tzw. żywe srebro niż
cichą wystraszona myszkę. Ja ja mam w grupie przedszkolnej od 25 do 30 dzieciaczków, to z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że lepiej się pracuje z tymi rozrabiakami 
I tak szczerze to nie ma złych dzieci, są tylko takie, którym nikt nigdy nie wytłumaczył czego nie wolno i stosował wobec nich niekonsekwentne wychowanie.

A ja zgadzam się z Tobą w zupełności - lepiej mieć tzw. żywe srebro niż

I tak szczerze to nie ma złych dzieci, są tylko takie, którym nikt nigdy nie wytłumaczył czego nie wolno i stosował wobec nich niekonsekwentne wychowanie.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138646 przez bewipo
Dziewczyny wszystkie wyglądacie super 
Co do dzieci, myślę, że też trzeba umieć zająć dziecko jakąś fajną zabawą jak zaczyna za dużo broić. A zwłaszcza u kogoś. Myślę, że takie złośliwe zachowanie to też trochę z nudów. W końcu dziecko ma tyle energii, że cały czas coś musi robić, a jak nie ma innej zabawy niż psucie wszystkiego dookoła...
Ostatnio słyszałam "metodę wychowawczą", myslałam że padnę jak mamusia mówiła do takiego 4 latka: - Jak będziesz grzeczny to dostaniesz frytki z McDonalda...

Co do dzieci, myślę, że też trzeba umieć zająć dziecko jakąś fajną zabawą jak zaczyna za dużo broić. A zwłaszcza u kogoś. Myślę, że takie złośliwe zachowanie to też trochę z nudów. W końcu dziecko ma tyle energii, że cały czas coś musi robić, a jak nie ma innej zabawy niż psucie wszystkiego dookoła...
Ostatnio słyszałam "metodę wychowawczą", myslałam że padnę jak mamusia mówiła do takiego 4 latka: - Jak będziesz grzeczny to dostaniesz frytki z McDonalda...

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138648 przez pati-m
No piękna metoda na dziecko
A jak nie będzie grzeczny, to tylko hamburgera?
Ręce opadają jak się posłucha innych rodziców. Ja już nie raz oglądałam w przedszkolu sceny typu - mama lub inny dorosły skacze wokól dziecka w szatni, a ono zaczyna wrzeszczeć, a czasami nawet i bić rodzica, bo on za wolno go ubiera

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138673 przez Agusia83
Brzucholki, witam Was srodowo
Troche mi zeszlo na czytaniu postow 
Od rana mialam oczy na zapalkach...jak Wam wczoraj pisalam rano maluch byl bardzo leniwy, kopnal mnie moze 3,4 razy i tyle ale od godz 15 tak sie rozbrykal, ze ja o 2:30 jeszcze nie spalam...juz nawet nie pamietam, o ktorej zasnelam...a rano przyszla kolezanka (tez przyszla mama
) no i plotkowalysmy, plotkowalysmy, a ze ona ma juz jedno dziecko, to musialam sie wsio dopytac i tak nam zlecialy 4h...haha...
Dziewczyny, macie przepiękne brzuszki...juz nie wymieniam po nicku, bo boje sie, ze o kktorejs zapomne,...wiec wybaczcie...
Moim zdaniem nie ma co sie przejmowac wypowiedziami ludzi odnosnie wielkosci brzucha. Przeciez wiadomo, ze wszystko jest sprawa indywidualna i nie mozna roztrzasac w granicach maly czy duzy brzuch....zreszta ludzie powinni byc swiadomi, ze nie wolno nas denerwowac, a niektorzy chyba to specjalnie robia...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Slowiczka i Basi
fotki poprosimy od razu po przyjsciu do domu

co do wychowania dzieci, zgadzam sie z Mysza, ze nie wszyscy powinni miec dzieci....znam nawet kilka takich....
No i tez sie Wam pochwale brzuchem...a moj to gigancior...mierzylam sie dzis w pepku, no i jak byk bylo 112cm
Stroj lazarkowo domowy

Od rana mialam oczy na zapalkach...jak Wam wczoraj pisalam rano maluch byl bardzo leniwy, kopnal mnie moze 3,4 razy i tyle ale od godz 15 tak sie rozbrykal, ze ja o 2:30 jeszcze nie spalam...juz nawet nie pamietam, o ktorej zasnelam...a rano przyszla kolezanka (tez przyszla mama

Dziewczyny, macie przepiękne brzuszki...juz nie wymieniam po nicku, bo boje sie, ze o kktorejs zapomne,...wiec wybaczcie...
Moim zdaniem nie ma co sie przejmowac wypowiedziami ludzi odnosnie wielkosci brzucha. Przeciez wiadomo, ze wszystko jest sprawa indywidualna i nie mozna roztrzasac w granicach maly czy duzy brzuch....zreszta ludzie powinni byc swiadomi, ze nie wolno nas denerwowac, a niektorzy chyba to specjalnie robia...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Slowiczka i Basi

co do wychowania dzieci, zgadzam sie z Mysza, ze nie wszyscy powinni miec dzieci....znam nawet kilka takich....
No i tez sie Wam pochwale brzuchem...a moj to gigancior...mierzylam sie dzis w pepku, no i jak byk bylo 112cm

Stroj lazarkowo domowy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138681 przez Pyśkaaaa
ale sie urobiłam... mam jakiś napad czystości ostatnio a może to z nudów 
macie rację te metody wychowawcze...masakra
a wiecie co robi moj brat jak chce coś słodkiego? przychodzi i mówi "mamuś może byśmy zjedli coś słodkiego? ja mogę iść i kupić jak masz ochotę
"
Agusia ale okrąglusi
naprawde każdej z nas brzuch jest inny ciekawe jakie bedą tuż przed porodem

macie rację te metody wychowawcze...masakra

a wiecie co robi moj brat jak chce coś słodkiego? przychodzi i mówi "mamuś może byśmy zjedli coś słodkiego? ja mogę iść i kupić jak masz ochotę

Agusia ale okrąglusi

Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138688 przez pati-m
Agusia - brzuchalek super
Ja aż poleciałam po centymetr - u mnie bez zmian 96cm, ale właściwie nie ma się z czego cieszyć, bo mały rośnie, a ja na razie nie i już mi się drobne rozstępy przez to na bokach brzucha zaczęły pojawiać
No ale cóż, nic nie poradzę... Smaruje kremami i tyle tylko mogę zrobić

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #138698 przez Agusia83
Oczy mi sie zamykaja
a musze zrobic placki ziemniaczane....robilyscie moze z nowych ziemniakow? Bo ja wlasnie nowe kupilam, pan sprzedawca mnie przekonal...teraz czekam az sie troche pomocza i bede skrobac...ale nie wiem czy dam rade...
Mam jeszcze jedno pytanko, nie boli Was czasem nadgarstek? Mnie od kilku dni i zastanawiam sie czy to przez to, ze na rekach sie podnosze, czy moze cosik zwiazane z ciaza?
Pati a mnie teraz szybko rozrasta sie brzuch...na szczescie nie mam rozstepow, ale chyba zakupie krem mustella, ktory polecala Bewipo....Smaruje sie 2 razy dziennie zwykla oliwka w zelu...

Mam jeszcze jedno pytanko, nie boli Was czasem nadgarstek? Mnie od kilku dni i zastanawiam sie czy to przez to, ze na rekach sie podnosze, czy moze cosik zwiazane z ciaza?
Pati a mnie teraz szybko rozrasta sie brzuch...na szczescie nie mam rozstepow, ale chyba zakupie krem mustella, ktory polecala Bewipo....Smaruje sie 2 razy dziennie zwykla oliwka w zelu...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138710 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia sliczny brzuszek
a placuszki z mlodych ziemniaczkow sa przepyszne, ja osobiscie jak robie placki z mlodych to scieram je na duzych oczkach
tak zeby byly paseczki 
Ale mi ochoty narobilas hihi jutro beda placuszki

Ale mi ochoty narobilas hihi jutro beda placuszki

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #138720 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Osoiscie smaruje brzuszek dwa razy dziennie kremikiem babydream z rossmana, jednak wiem, ze jezeli rozstepy maja sie pojawic to i tak sie pojawia niestety...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA