BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #139247 przez Marta M
Jak fajnie, ze dzielimy sie tutaj zdjeciami, nie dosc ze fajnie z Wami pisac to fajnie Was ogladac ;) Wszystkie brzuszki superasne :)

Haha, Mysza, ale sie usmialam z tego Twojego meza, wyobrazilam sobie jak trzyma kota na kolanach, i przewraca mu zdjeciami przed oczami i tlumaczy, ze to na zdjeciu to wlasnie "Ty jak byles maly" haha :lol:

Widzisz Basiu, jak dobrze isc podgladnac maluszka, gratuluje synka no i zycze nastepnej corci ;)

Boshe, jak mozna wozic dziecko w rozku?? Co za nieodpowiedzialna matka!! A pasy tez zapinam, ja mam nisko brzuszek, wiec czesto trzymam ten dolny pas, troszke naciagniety, ale nie wyobrazam sobie jezdzic niezapieta...

A mnie Maja dwa dni temu tak wystawila nozke, ze az sie przestraszylam...wlozcie sobie pod kocyk zapalke pionowo, tak wlasnie wygladal moj brzuch..
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #139249 przez monika1984lodz
no to musze przyznac, ze Majeczka silna jest :)

co do tego wozenia dziecka w rozku to dla mnie masakra.U mnie w szpitalu jesli nie masz fotelika to Cie nie wypuszcza z dzieckiem ze szpitala.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #139257 przez Marta M
Wczoraj chodzilismy za wozkiem..spodobal nam sie Espiro GTX, powiedzcie czy miala juz ktoras z Was jakis kontakt z tym wozkiem, jak sie sprawdza i co o nim myslicie?? Czytalam opinie, wiekszosc ok, ale sa tez niepochlebne..
13 lata 8 miesiąc temu #139266 przez monika1984lodz
Martusia wozek wyglada super ale mnie przerazaja te male koleczka na przodzie, wyobraz sobie snieg i te koleczka... no ale to juz zalezy od Was
:)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139271 przez Marta M
Monika wydaje mi sie ze wlasnie nie ma malych, jak patrzy sie z przodu takie sie wydaja, ale z boku:

i na zywo nie wydawaly mi sie male...chociaz nie znam sie, bo nigdy wozka nie kupowalam...ani nie prowadzilam...kurcze...moze masz jednak racje...

A Ty masz jakis model, ktory polecasz??
Załączniki:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139275 przez monika1984lodz
tu masz aukcje z tym wozkiem jak cos :)
allegro.pl/wozek-espiro-gtx-3w1-okazja-i1648997420.html

Wiesz to zalezy od Ciebie ja go na zywo nie widzialam wiec tez nie moge za wiele powiedziec.

my sie zastanawiamy nad takim
allegro.pl/polski-wozek-od-producenta-me...a-f-i1655334903.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #139277 przez beti
Cześć dziewczynki, ja jakaś dzisiaj nie w humorze :-(((

Co do wózeczka też baaaardzo mi się podobał, szczególnie fioletowy, tylko dwie rzeczy mnie zastanawiały, czy spacerówka na pewno rozkłada się do poziomu (zerknij sobie na ten filmik www.tosia.pl/sklep/product/p/1390/espiro,gtx.html ) no i waga 16-17 kg...nie będziesz musiała go nosić??
13 lata 8 miesiąc temu #139279 przez slowiczek
to nie są małe kółka, w x landerze i w murze maxi cosi są identyczne :) głęboka wersja bardzo ładna, szczególnie ta śliwkowa :)
13 lata 8 miesiąc temu #139281 przez Pyśkaaaa
hej :)
no w sumie z tymi pasami macie rację...
a co do przewożenie dzieci bez fotelików to jakaś maskara!!! powinno byc jak pisała monia że nie powinni ze szpitala wypuszczac bez fotelika!!!

Fanka fajny brzuchalek :)

ja nic o tym wózku nie wiem...więc nie pomogę

dziewuszki ja dziś do rodziców jadę jak pisałam i nie obiecuję że sie odezwę przez weekend nie widziałam się z nimi od początku maja...
13 lata 8 miesiąc temu #139286 przez beti
Dziewczynki, tu macie coś o bólach kręgosłupa: www.poradnikmamy.pl/Ciaza-i-porod/Zdrowi...-w-czasie-ciazy.html
13 lata 8 miesiąc temu #139296 przez Marta M
Monika fajna ta olimpia f :) Nie widzialam takiego w zadnym sklepie, a zanim sie na cos zdecyduje musze dotknac...heh

A ten filmik mi sie nie chce zaladowac :( A nosic nie bede musiala, teraz mieszkamy na parterze a za miesiac planujemy isc na swoje, do swojego domku, takze noszenie po schodach nie wchodzi w gre..
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139312 przez monika1984lodz
Zazdroszcze mieszkaia na parterze :) mnie czekaja maratony na czwarte pietro wiec dla mnie liczy sie tez waga wozeczka.

a co do tego wozeczka to ja go juz macalam hihi w komisie u mnie na osiedlu i wlasnie dlatego zaczelam go szukac w sieci.Wazy 12 kg wiec nie ma tragedi, jest bardzo poreczny, dobrze sie prowadzi i po zlozeniu nie zajmuje duzo miejsca, do tego ma duze pompowane kola.Ostatnio widzialam nawet kobitke z takim wozeczkiem i ja zaczepilam.Jej cora ma 2 latka i caly czas uzywaja tego wozka :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #139320 przez bewipo
Cześć dziewczyny. Ja byłam rano u lekarza. Szyjka mi się skrociła i mam się bardziej oszczedzać. Nie wiem czy to w cm czy jakieś magiczne skróty ale zawsze miałam 1,5, a teraz mam 1. Plackiem leżeć niby nie muszę, ale się zestrachałam, żeby za szybko nie urodzić. Sama lekarka powiedziała, że jeszcze 10 tyg musi wytrzymać... Chyba jednak będę sobie leżeć.
Beti dzięki za info o targach :)
Pati jestem w szoku, jak można być tak nieświadomym, żeby dziecka w fotelik nie dać. Ja oglądałam raz taki filmik edukacyjny, gdzie mamusia wiozła dziecko na rękach, gwałtowne hamowanie i dalej lepiej nie będę pisać... W filmiku co prawda lalka była, ale i tak przerażające.
fanka brzuszek super.
Agusia mnie od 3 dni kręgosłup boli przy staniu. Teraz już mamy coraz ciężej i kręgosłup też większe obciążenie.
13 lata 8 miesiąc temu #139325 przez monika1984lodz
Bewipo to uwazaj na Was, odpoczywaj duuuuuzo trzymam kciuki.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139328 przez Marta M
To moj postep w rosnieciu ;)

A to czym zajmowalam sie wczoraj rankiem:

Bewipo to chyba lepiej lez..choc to raczej nie sa cm, moze cale?? Gdyby cm to nie wiem czy lekarka by nie kazala plackiem lezec...W kazdym badz razie relaksuj sie i odpoczywaj ;)
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka