BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #139415 przez Pyśkaaaa
a my będziemy mieli taki wózek www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1288 i powiem wam że mi zależy na duzych pompowanych kołach nie muszą być skretne chodz też słyszałam że są lepsze..

Basia brzuchalek fajny :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #139418 przez pati-m
Basia - super brzuchalek :)
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139421 przez Agusia83
Pyskaa, fajny wozek...a zobacz na ten...mnie sie bardzo podoba...w ogole wydaje mi sie, ze podobny do Twojego, a jednak tanszy...
allegro.pl/bebetto-aro-expander-2011woze...tow-i1630689376.html
Widzialam go na zywo, wlasnie z takimi szprychami w kolach i z koszem metalowym pod wozkiem...bardzo fajnie sie nim jezdzi...
13 lata 8 miesiąc temu #139423 przez Pyśkaaaa
Agusia tylko że ja tez wózek dostanę :silly: ale ten Twój tez b. fajny i rzeczywiście podobny :)
13 lata 8 miesiąc temu #139426 przez Agusia83
aaaa, rozumiem :laugh: to naprawde masz super....tez taki chce :silly: :blush: :blush:
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #139430 przez Mała
Agusia to ty taka mało pomysłowa jesteś :)

bewipo u Ciebie to faktycznie muszą być jakieś inne parametry, bo przy szyjce 1,5 cm od początku ciąży miałabyś założony szew lub krążek. Niemniej jednak skróciła Ci się ta franca, więc już nie fajnie się robi. Na kanapę kobieto, dołącz do mnie, Myszy i Gosi.

A z szyjką tak jak Gosia pisze, najpierw się skraca, potem mięknie i rozwiera. Ja mam skróconą i zmiękczoną, zobaczymy jak teraz będzie na koniec czerwca. No i najlepiej do 37 tc wytrzymać.

Mój Kamil trochę lepiej, już zaczął coś nie coś jeść, ale gorączka dalej 39.
13 lata 8 miesiąc temu #139432 przez basia89
hmm a ja jeszcze nie myślałam nad konkretnym wózkiem :) ale wiem że musi mieć gondole osobna, kółka skrętne (te są naprawdę najlepsze, wiem co mówię bo się opiekowałam przez 9miesięcy dzieckiem, i on miał taki wózek ze skrętnymi kołami, no i się super jeździło, zwłaszcza u mnie na wsi, więc na wieś takie kółka polecam :) ) no i musi być w kolorystyce brązu, bo u mnie to na innych szybko bród widać a na tym kolorze to nie :)

a co do mojego brzusia to pępek jest w środku, ale czasami jak mały się dużo kręci to mi go zaczyna wybijać :) w normalnym życiu taki brzuchal jest bardzo nie praktyczny :) nawet schylić się już mam problem :silly: :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #139433 przez basia89
a i imię dla synka ma wymyślić ten mój :) ciekawa jestem co on wymyśli :) hihi :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #139435 przez Agusia83
Mala, niestety masz racje :silly: ..ale usprawiedliwiam sie tym, ze w ciazy to albo faldki w mozgu mi niektore zanikly, albo sie wyprostowaly, no i rozumek juz nie ten sam :silly:
13 lata 8 miesiąc temu #139439 przez Mała
Oj Agusia coś w tym jest :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #139440 przez monika1984lodz
Martusia swietne zdjecie postepow :) noi ten dzidziolek hihi :)

Basia Twoj brzus rowniez piekny i wcale nie jest wielki , jest w sam raz dla synka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #139459 przez beti
Marta, ja bym chyba mimo wszystko postawiła na tego gtx...ale to moje zdanie...ja ze skrętnych kół nigdy bym nie zrezygnowała...ja niezmiennie Jedo Fyn 4ds polecam a z troszkę tańszego ale bardzo podobnego to Mikado Boston...no i przy naszym terminie stawiałabym na jak największą gondolę, żeby jak najdłużej dziecka do spacerówy nie przesadzać...w gondoli jednak cieplej...
13 lata 8 miesiąc temu #139461 przez bewipo
Basia brzuszek masz super, a nie wielki. Wielki to mamy wszystkie jak by nie patrzeć ;)

Dołaczam do leżących w takim razie. Męża odpowiednio nastraszyłam ;) więc nawet nie marudził, jak mu do rzeźnika kazałam iść :D
13 lata 8 miesiąc temu #139465 przez beti
Kurcze, a mi nic nie mierzą, lekarka tylko ostatnio powiedziała, że szyjka zamknięta i że ok... dziewczyny oszczędzajcie się, jeszcze tylko kilka tygodni...
13 lata 8 miesiąc temu #139470 przez beti
Aaaaaaa i zapomniałam Wam się pochwalić :-DDD

Od dziś mam 3 na przodzie, czyli 30 tc czas zacząć!!! :-)))))
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia