- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- martela89
-
- Gość
-
13 lata 10 miesiąc temu #139865 przez martela89
gosia2324 napisał:
Mam 3 wzory
Moj Synek uwielbia ta kolysanke
Dziewczyny zakochalam sie w tej poscieli allegro.pl/kubus-disney-posciel-3-el-90x...ena-i1656430473.html
Mam 3 wzory

Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #139878 przez mYSZA
Piękne zdjęcie Beti;)
ja tak patrzę na tą pościel- i kurczę, muszę kupic kołderkę i poduszkę do wózka jako do kosza wiklinowego. A poscieli oczywioscie do koszów nie ma wieć moja teściowa uszyje;) tylko muszę znaleźć jakiś ładny materiał... te które znalazłyście są superowe;) mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś w ten deseń w "tkaniniarni" czy jak to się tam nazywa;P
wiecie co- o tej godzinie na kompie?? spać marsz mamuśki!
ja tak patrzę na tą pościel- i kurczę, muszę kupic kołderkę i poduszkę do wózka jako do kosza wiklinowego. A poscieli oczywioscie do koszów nie ma wieć moja teściowa uszyje;) tylko muszę znaleźć jakiś ładny materiał... te które znalazłyście są superowe;) mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś w ten deseń w "tkaniniarni" czy jak to się tam nazywa;P
wiecie co- o tej godzinie na kompie?? spać marsz mamuśki!
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #139897 przez Agusia83
Gosia, ta posciel jest naprawde sliczna, ale nie na moja kieszen....wkurzajace jest to, ze wystarczy jakas postac z bajki i przez to material jest juz duzo drozszy...ale nie powiem, bo chetnie chcialabym taka posciel 
Beti, piekna z Ciebie mama..a zdjecie w fajnym plenerze...
Odkad dostalam kuksanca w zebro, tak caly czas mnie boli jak sie uloze w jednej pozycji...myslicie, ze to mozliwe by tak dlugo odczuwac taki bol?

Beti, piekna z Ciebie mama..a zdjecie w fajnym plenerze...
Odkad dostalam kuksanca w zebro, tak caly czas mnie boli jak sie uloze w jednej pozycji...myslicie, ze to mozliwe by tak dlugo odczuwac taki bol?
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139899 przez beti
Dzięki dziewczynki, a ten plener to mój domek
) Miałam taką fanaberię, żeby mi drzewo "rosło" na takiej dużej gołej ścianie
))
Agusia - Ja współpracowałam z firmami, które właśnie miały w swojej ofercie produkty z postaciami Disneya i to są masakryczne koszty koncesji autorskiej za użycie motywu, dlatego tam gdzie się pojawia disney to jest już i duży koszt...
A może brzdąc Ci tam trzyma np piętkę i wtedy to jest możliwe, że cały czas czujesz ból...
Gosia - Ja wózek już mam a łóżeczko kupuję w przyszłym tygodniu
)
Dzisiaj znów mi się śnił poród, ale się uśmiałam bo w tym moim śnie to oni wszyscy bardziej latali koło mojego męża niż koło mnie...

Agusia - Ja współpracowałam z firmami, które właśnie miały w swojej ofercie produkty z postaciami Disneya i to są masakryczne koszty koncesji autorskiej za użycie motywu, dlatego tam gdzie się pojawia disney to jest już i duży koszt...
A może brzdąc Ci tam trzyma np piętkę i wtedy to jest możliwe, że cały czas czujesz ból...
Gosia - Ja wózek już mam a łóżeczko kupuję w przyszłym tygodniu

Dzisiaj znów mi się śnił poród, ale się uśmiałam bo w tym moim śnie to oni wszyscy bardziej latali koło mojego męża niż koło mnie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez beti.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #139904 przez Agusia83
Wlasnie mialam napisac, ze ja nie mam jeszcze ani lozeczka ani wozeczka....łozeczko na pewno kupujemy w lipcu...w tym miesiacu jeszcze inne wydatki nas czekaja...m.in. jutro weselicho 
Beti, ja czuje, ze maluch non stop sie obraca, watpie by ciagle trzymal stopke, raczej tak mnie walnal, ze bol czuje do dzisiaj.....no bo z drugiej strony to skad bylby ten bol?

Beti, ja czuje, ze maluch non stop sie obraca, watpie by ciagle trzymal stopke, raczej tak mnie walnal, ze bol czuje do dzisiaj.....no bo z drugiej strony to skad bylby ten bol?
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #139905 przez slowiczek
beti - super, kolorowo
i masz świetną tuniczkę/sukienkę 
Agusia - no jak widać możliwe
gosia - nie mam ani wózka ani łóżeczka
ale łóżeczko mam zamiar kupić za 2 tygodnie, już znalazłam sobie na allegro jakie chcę i po wypłacie je zamawiam
allegro.pl/my-sweet-baby-lozeczko-rzezby...lux-i1663465163.html
o takie białe z serduszkiem
a wózek ogarniamy w lipcu..

Agusia - no jak widać możliwe

gosia - nie mam ani wózka ani łóżeczka

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139906 przez Agusia83
A mysmy wybrali takie lozeczko....kolor teak a posciel to bocki, ale zastanawiam sie czy zielone czy niebieskie... 
allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-g...4el-i1649575448.html
Zbieram sie do mamy...nie moge sie doczekac by zobaczyc te ciuszki angielskie

allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-g...4el-i1649575448.html
Zbieram sie do mamy...nie moge sie doczekac by zobaczyc te ciuszki angielskie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #139940 przez monika1984lodz 
Beti piekne zdjecie
Slowiczku ja sie zakochalam w tym ciemnym lozeczku z gwiazdkami.
My jeszcze nic nie mamy... nie wiem jakos boje sie kupowac...
Wozek jak cos planujemy w sierpniu kupic, zeby niepotrzebnie okres reklamacji nie uciekal,
lozeczka jedziemy ogladac jutro, www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70116002 to lozeczko, ktore chcialam ale okazuje sie, ze nie ma wyjmowanych szczebelkow...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Beti piekne zdjecie

Slowiczku ja sie zakochalam w tym ciemnym lozeczku z gwiazdkami.

My jeszcze nic nie mamy... nie wiem jakos boje sie kupowac...
Wozek jak cos planujemy w sierpniu kupic, zeby niepotrzebnie okres reklamacji nie uciekal,
lozeczka jedziemy ogladac jutro, www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70116002 to lozeczko, ktore chcialam ale okazuje sie, ze nie ma wyjmowanych szczebelkow...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #139995 przez pati-m
hej dziewczynki!
żeby nikogo nie pominąć napiszę - piękne fotki brzuchalków
Ja wczoraj zrobiłam sobie małą rundkę po mieście z siostrą w poszukiwaniu prezentu na jej urodzinki i tak się nachodziłam, że już wieczorem nie miałam siły na nic. Czy u Was też tak jest, że jak sobie zrobicie dłuższy spacerek, to potem strasznie bolą Was nogi? Ja wczoraj prawie cały wieczór przeleżałam z nogami na poduszkach
Ech... Prawdziwa ciężarówka się robię 
Ja łóżeczko mam, ale jeszcze nie złożone. Pościel też mam, ale muszę jeszcze kupić na zmianę, no i do wózka bo tej jeszcze nie wybierałam. Na pewno skorzystam z Waszych propozycji, bo kompleciki są śliczne
Tak pięknie się dzień zaczął, a teraz mi tu przed oknem facet kosiarą hałasuje...
Miłego dnia kochane
żeby nikogo nie pominąć napiszę - piękne fotki brzuchalków

Ja wczoraj zrobiłam sobie małą rundkę po mieście z siostrą w poszukiwaniu prezentu na jej urodzinki i tak się nachodziłam, że już wieczorem nie miałam siły na nic. Czy u Was też tak jest, że jak sobie zrobicie dłuższy spacerek, to potem strasznie bolą Was nogi? Ja wczoraj prawie cały wieczór przeleżałam z nogami na poduszkach

Ja łóżeczko mam, ale jeszcze nie złożone. Pościel też mam, ale muszę jeszcze kupić na zmianę, no i do wózka bo tej jeszcze nie wybierałam. Na pewno skorzystam z Waszych propozycji, bo kompleciki są śliczne

Tak pięknie się dzień zaczął, a teraz mi tu przed oknem facet kosiarą hałasuje...

Miłego dnia kochane

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140010 przez bewipo
fanka brzuszek super i biuścik elegancki 
ewelina ja mam już koszulki kupione. Postawiłam na trochę droższe, bo i tak je wykorzystam do takiego normalnego użytkowania.
beti super mamuśka
gosia ja mam tylko łóżeczko. Co do wózka to nie wiem kiedy kupimy, bo tu musimy liczyć na wsparcie moich rodziców.
Co do pościeli do wózka, to w sumie czy to jest potrzebne? Na zimę to chciałam coś takiego: poscieldziecieca.com.pl/category.php?id_category=88 Co myślicie??

ewelina ja mam już koszulki kupione. Postawiłam na trochę droższe, bo i tak je wykorzystam do takiego normalnego użytkowania.
beti super mamuśka

gosia ja mam tylko łóżeczko. Co do wózka to nie wiem kiedy kupimy, bo tu musimy liczyć na wsparcie moich rodziców.
Co do pościeli do wózka, to w sumie czy to jest potrzebne? Na zimę to chciałam coś takiego: poscieldziecieca.com.pl/category.php?id_category=88 Co myślicie??
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona