BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #139865 przez martela89
gosia2324 napisał:

Moj Synek uwielbia ta kolysanke :)

Dziewczyny zakochalam sie w tej poscieli allegro.pl/kubus-disney-posciel-3-el-90x...ena-i1656430473.html

Mam 3 wzory :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #139872 przez beti
No więc oto mamuśka w 30tc :-)))
Załączniki:
13 lata 10 miesiąc temu #139878 przez mYSZA
Piękne zdjęcie Beti;)

ja tak patrzę na tą pościel- i kurczę, muszę kupic kołderkę i poduszkę do wózka jako do kosza wiklinowego. A poscieli oczywioscie do koszów nie ma wieć moja teściowa uszyje;) tylko muszę znaleźć jakiś ładny materiał... te które znalazłyście są superowe;) mam nadzieję, że uda mi się znaleźć coś w ten deseń w "tkaniniarni" czy jak to się tam nazywa;P

wiecie co- o tej godzinie na kompie?? spać marsz mamuśki!

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #139885 przez gosia2324
Beti zdjecie rewelacja :)

Dziewczyny, co do takich wiekszych zakupow, to wszystkie juz macie łóżeczka, czy wozki ?
13 lata 10 miesiąc temu #139897 przez Agusia83
Gosia, ta posciel jest naprawde sliczna, ale nie na moja kieszen....wkurzajace jest to, ze wystarczy jakas postac z bajki i przez to material jest juz duzo drozszy...ale nie powiem, bo chetnie chcialabym taka posciel :laugh:

Beti, piekna z Ciebie mama..a zdjecie w fajnym plenerze...

Odkad dostalam kuksanca w zebro, tak caly czas mnie boli jak sie uloze w jednej pozycji...myslicie, ze to mozliwe by tak dlugo odczuwac taki bol?
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139899 przez beti
Dzięki dziewczynki, a ten plener to mój domek :-)) Miałam taką fanaberię, żeby mi drzewo "rosło" na takiej dużej gołej ścianie :-)))

Agusia - Ja współpracowałam z firmami, które właśnie miały w swojej ofercie produkty z postaciami Disneya i to są masakryczne koszty koncesji autorskiej za użycie motywu, dlatego tam gdzie się pojawia disney to jest już i duży koszt...
A może brzdąc Ci tam trzyma np piętkę i wtedy to jest możliwe, że cały czas czujesz ból...

Gosia - Ja wózek już mam a łóżeczko kupuję w przyszłym tygodniu :-))

Dzisiaj znów mi się śnił poród, ale się uśmiałam bo w tym moim śnie to oni wszyscy bardziej latali koło mojego męża niż koło mnie...
13 lata 10 miesiąc temu #139904 przez Agusia83
Wlasnie mialam napisac, ze ja nie mam jeszcze ani lozeczka ani wozeczka....łozeczko na pewno kupujemy w lipcu...w tym miesiacu jeszcze inne wydatki nas czekaja...m.in. jutro weselicho :laugh:

Beti, ja czuje, ze maluch non stop sie obraca, watpie by ciagle trzymal stopke, raczej tak mnie walnal, ze bol czuje do dzisiaj.....no bo z drugiej strony to skad bylby ten bol?
13 lata 10 miesiąc temu #139905 przez slowiczek
beti - super, kolorowo :) i masz świetną tuniczkę/sukienkę :)

Agusia - no jak widać możliwe :P

gosia - nie mam ani wózka ani łóżeczka :) ale łóżeczko mam zamiar kupić za 2 tygodnie, już znalazłam sobie na allegro jakie chcę i po wypłacie je zamawiam :) allegro.pl/my-sweet-baby-lozeczko-rzezby...lux-i1663465163.html o takie białe z serduszkiem :) a wózek ogarniamy w lipcu..
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139906 przez Agusia83
A mysmy wybrali takie lozeczko....kolor teak a posciel to bocki, ale zastanawiam sie czy zielone czy niebieskie... :laugh:
allegro.pl/lozeczko-6-kolorow-szuflada-g...4el-i1649575448.html

Zbieram sie do mamy...nie moge sie doczekac by zobaczyc te ciuszki angielskie :silly:
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139927 przez SYLWIA
Kasiu Mam do Ciebie pytanie jak się czujesz po Ferrum lek? Poprawiły Ci się wyniki?
Ja mam brać mam słabe żelazo.

[url=http://www.su
13 lata 10 miesiąc temu #139940 przez monika1984lodz
:)

Beti piekne zdjecie :)

Slowiczku ja sie zakochalam w tym ciemnym lozeczku z gwiazdkami. :)

My jeszcze nic nie mamy... nie wiem jakos boje sie kupowac...
Wozek jak cos planujemy w sierpniu kupic, zeby niepotrzebnie okres reklamacji nie uciekal,
lozeczka jedziemy ogladac jutro, www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70116002 to lozeczko, ktore chcialam ale okazuje sie, ze nie ma wyjmowanych szczebelkow...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #139995 przez pati-m
hej dziewczynki!
żeby nikogo nie pominąć napiszę - piękne fotki brzuchalków :)
Ja wczoraj zrobiłam sobie małą rundkę po mieście z siostrą w poszukiwaniu prezentu na jej urodzinki i tak się nachodziłam, że już wieczorem nie miałam siły na nic. Czy u Was też tak jest, że jak sobie zrobicie dłuższy spacerek, to potem strasznie bolą Was nogi? Ja wczoraj prawie cały wieczór przeleżałam z nogami na poduszkach :) Ech... Prawdziwa ciężarówka się robię :silly:
Ja łóżeczko mam, ale jeszcze nie złożone. Pościel też mam, ale muszę jeszcze kupić na zmianę, no i do wózka bo tej jeszcze nie wybierałam. Na pewno skorzystam z Waszych propozycji, bo kompleciki są śliczne :)

Tak pięknie się dzień zaczął, a teraz mi tu przed oknem facet kosiarą hałasuje... :angry:

Miłego dnia kochane :kiss:
13 lata 10 miesiąc temu #139998 przez gosia2324
Beti wieczorem czekam na fotki ciuszkow :)
13 lata 10 miesiąc temu #140010 przez bewipo
fanka brzuszek super i biuścik elegancki :)
ewelina ja mam już koszulki kupione. Postawiłam na trochę droższe, bo i tak je wykorzystam do takiego normalnego użytkowania.
beti super mamuśka :)
gosia ja mam tylko łóżeczko. Co do wózka to nie wiem kiedy kupimy, bo tu musimy liczyć na wsparcie moich rodziców.
Co do pościeli do wózka, to w sumie czy to jest potrzebne? Na zimę to chciałam coś takiego: poscieldziecieca.com.pl/category.php?id_category=88 Co myślicie??
13 lata 10 miesiąc temu #140014 przez mYSZA
ja na zimę jestem za śpiworkami- osobiście mam już dwa;P

Bewipo- jak tam lezenie?

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby