BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #140406 przez slowiczek
SKOŃCZYŁAM SESJĘ :D juhuuuuuuuuuuu !

mnie na szczęście ból brzuszka przeszedł, znaczy tak trochę w podbrzuszu ale przede wszystkim w pachwinach bolało, wzięłam nospę i jeszcze przed wyjściem na egzamin było ok :)
a teraz sobie z Natalką odpoczniemy, bo ostatni miesiąc był bardzo pracowity...

co do kopania po pęcherzu to mi kiedyś koleżanka mówiła, że jak była w ciąży i jej dziecię siedziało na pęcherzu to kładła się na plecach i podnosiła biodra, w sensie nogi zgięte w kolanach i pupa do góry i w większości wypadków pomagało, ale ja nie wiem nie próbowałam :) ja mówię do brzucha wtedy "Natalia, co Ty robisz !?" haha :D
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140409 przez Agusia83
Slowiczku, ogromne gratulacje :ohmy: wiedzialam, ze sobie poradzicie :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140437 przez beti
Pyśka, dziękuję, to tuniczka w sumie nieciążowa ale odcinana pod biustem więc idealnie się nadaje :-))
Fanka, fajny ten wózeczek, na jaki kolor się zdecydowaliście no i czy ma gwarancję?
Słowiczek, gratuluję egzaminu, a na skurcze jak no-spa nie pomaga to jeszcze kąpiel w wannie jest dobra (też rada ze szkoły rodzenia), a tak apropos - na przełomie czerwca i września w naszym szpitalu mają otworzyć nowy oddział poporodowy, więc już w ogóle będzie luksusowo :-))
Gosia, ja głaszczę brzuszek i łaskoczę w te cześci, które mi wypycha i maluszek się przesuwa :-)
13 lata 6 miesiąc temu #140438 przez fanka
Słowiczku, ogromneee gratulacje. A nie ukrywam ,że zazdroszczę , bo moja sesja rozwleczona jak flaki z olejem i ostatni egzamin dopiero 2- go lipca, a pozniej jeszcze obrona :-( a jutro prawo cywilne :-(
Ale Ty masz juz z głowy więc się kochana ciesz, odpoczywaj i przy okazji do sklepu po jakiś prezencik dla siebie bo Ci się należy nagroda za przepracowany czas :-)
13 lata 6 miesiąc temu #140443 przez fanka
beti co do koloru to trwa "wojna" o kolor, wkażdym razie chcemy ciś takiego żeby myśląć przyszłościowo i może kiedyś na córeczkę był jeśli się nam za jakiś czas uda dziewczynkę "skombinować". Co do gwarancji to ma rok
13 lata 6 miesiąc temu #140455 przez beti
My też tak właśnie kolor dobieraliśmy, żeby w razie czego kiedyś dla dziewczynki mógł być :-))
13 lata 6 miesiąc temu #140460 przez slowiczek
dziękuję Wam dziewczynki :)

no, my w środę Beti zaczynamy szkołę rodzenia, a Ty jak dobrze pamiętam kończysz już ? :D
13 lata 6 miesiąc temu #140464 przez beti
W piątek kończę ale jeszcze potem w poniedziałek odrabiam zajęcia na których mnie nie było :-))
13 lata 6 miesiąc temu #140484 przez Agusia83
Kochane ide do lazienki i do spania....dobranoc :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #140505 przez monika1984lodz
Slowiczku widze, ze kciuki sie przydaly :) GRATULACJE :)
musze wyprobowac ta metode z podnoszeniem bioder, zobaczymy moz ena Nune zadziala, bo laskotanie nie pomaga.Widac juz , ze bedzie uparta dziewuszka, od samego rana sie na ten pecherz uparla hehe

do jutra dziewuszki:) :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #140622 przez basia89
hej dziewczyny :kiss:
jakoś dzisiaj spać nie mogłam i już na nogach :) mały od rana buszuje :) ale w końcu w nocy dzisiaj był grzeczny i dał się mamusi wyspać :)

no i wczoraj z tym moim wymyśliliśmy imię :) Mateusz :) i wczoraj tatuś małemu od babci kolejne ubranka przywiózł :) no i muszę wam później jak będę mieć czas wkleić zdjęcie kombinezonku na jesień jaki mały dostał :)

idę się za porządki wziąć :)

a i slowiczku gratulacje zakończenia sesji, przedemną jeszcze daleka droga :angry:

miłego dnia :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #140650 przez fanka
Cześć Dziewczynki. Jak tam u Was po nocy? u mnie jakaś masakra, spałam może 3 godz w nocy, ciągle drętwiały mi ręce, bolał brzuch i do tego dostałam biegunki.Koszmarna noc, ale już się w miarę sytuacja unormowała, o 5 już nie sapałam ale koło 8 się położyłam i udało się przespać godzinkę. Teraz zmykam na egzamin, a później do rodzinki w odwiedziny. Miłego dnia , a dla naszych dzisiejszych imprezowiczek- weselniczek- udanej zabawy!!! papa
13 lata 6 miesiąc temu #140668 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Ja noc miałam spokojną, mały dał mi się wyspać. Teraz właśnie szaleje tak, że aż cały brzuch się trzęsie :lol: Zaraz śmigam pod prysznic bo po południu wybieram się na ten ślub i trzeba ładnie wyglądać :) Podobno kobieta w ciąży szczęście przynosi parze młodej, więc tym bardziej idę :)

slowiczek - gratuluję ukończenia sesji :) dzielna dziewczyna :)

Miłego dnia brzuchalki!
13 lata 6 miesiąc temu #140687 przez monika1984lodz
Witam Dziewuszki :)
Widze,ze szykowanko na weseliska pelna para :)

Po wczorajszych koniakach od Nuny dzisiaj boli mnie spojenie lonowe, ciezko mi sie z lozka wstaje... bede musiala lekarzowi o tym powiedziec jak nie przejdzie, boje sie zeby mi sie to spojenie nierozlazlo...

Z milych rzeczy idziemy dzisiaj do znajomych co maja 11miesieczna coreczke :) zywe srebro, niedawno zaczela im chodzic :)Pewnie chlopaki znowu dadza w palnik a ja z Kama bedziemy gadulic o dzieciach hihi

lece do kuchni buziaki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #140710 przez bewipo
Czesć dziewczyny.
Słowiczku gratulacje :) Teraz zasłużony odpoczynek :)
Ja sobie dziś do 11 pospałam :) To moje dziecko to kochane, daje mamusi pospać :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia