- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140406 przez slowiczek
SKOŃCZYŁAM SESJĘ juhuuuuuuuuuuu !
mnie na szczęście ból brzuszka przeszedł, znaczy tak trochę w podbrzuszu ale przede wszystkim w pachwinach bolało, wzięłam nospę i jeszcze przed wyjściem na egzamin było ok
a teraz sobie z Natalką odpoczniemy, bo ostatni miesiąc był bardzo pracowity...
co do kopania po pęcherzu to mi kiedyś koleżanka mówiła, że jak była w ciąży i jej dziecię siedziało na pęcherzu to kładła się na plecach i podnosiła biodra, w sensie nogi zgięte w kolanach i pupa do góry i w większości wypadków pomagało, ale ja nie wiem nie próbowałam ja mówię do brzucha wtedy "Natalia, co Ty robisz !?" haha
mnie na szczęście ból brzuszka przeszedł, znaczy tak trochę w podbrzuszu ale przede wszystkim w pachwinach bolało, wzięłam nospę i jeszcze przed wyjściem na egzamin było ok
a teraz sobie z Natalką odpoczniemy, bo ostatni miesiąc był bardzo pracowity...
co do kopania po pęcherzu to mi kiedyś koleżanka mówiła, że jak była w ciąży i jej dziecię siedziało na pęcherzu to kładła się na plecach i podnosiła biodra, w sensie nogi zgięte w kolanach i pupa do góry i w większości wypadków pomagało, ale ja nie wiem nie próbowałam ja mówię do brzucha wtedy "Natalia, co Ty robisz !?" haha
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140437 przez beti
Pyśka, dziękuję, to tuniczka w sumie nieciążowa ale odcinana pod biustem więc idealnie się nadaje )
Fanka, fajny ten wózeczek, na jaki kolor się zdecydowaliście no i czy ma gwarancję?
Słowiczek, gratuluję egzaminu, a na skurcze jak no-spa nie pomaga to jeszcze kąpiel w wannie jest dobra (też rada ze szkoły rodzenia), a tak apropos - na przełomie czerwca i września w naszym szpitalu mają otworzyć nowy oddział poporodowy, więc już w ogóle będzie luksusowo )
Gosia, ja głaszczę brzuszek i łaskoczę w te cześci, które mi wypycha i maluszek się przesuwa
Fanka, fajny ten wózeczek, na jaki kolor się zdecydowaliście no i czy ma gwarancję?
Słowiczek, gratuluję egzaminu, a na skurcze jak no-spa nie pomaga to jeszcze kąpiel w wannie jest dobra (też rada ze szkoły rodzenia), a tak apropos - na przełomie czerwca i września w naszym szpitalu mają otworzyć nowy oddział poporodowy, więc już w ogóle będzie luksusowo )
Gosia, ja głaszczę brzuszek i łaskoczę w te cześci, które mi wypycha i maluszek się przesuwa
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez beti.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140438 przez fanka
Słowiczku, ogromneee gratulacje. A nie ukrywam ,że zazdroszczę , bo moja sesja rozwleczona jak flaki z olejem i ostatni egzamin dopiero 2- go lipca, a pozniej jeszcze obrona a jutro prawo cywilne
Ale Ty masz juz z głowy więc się kochana ciesz, odpoczywaj i przy okazji do sklepu po jakiś prezencik dla siebie bo Ci się należy nagroda za przepracowany czas
Ale Ty masz juz z głowy więc się kochana ciesz, odpoczywaj i przy okazji do sklepu po jakiś prezencik dla siebie bo Ci się należy nagroda za przepracowany czas
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140505 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku widze, ze kciuki sie przydaly GRATULACJE
musze wyprobowac ta metode z podnoszeniem bioder, zobaczymy moz ena Nune zadziala, bo laskotanie nie pomaga.Widac juz , ze bedzie uparta dziewuszka, od samego rana sie na ten pecherz uparla hehe
do jutra dziewuszki:) :*
musze wyprobowac ta metode z podnoszeniem bioder, zobaczymy moz ena Nune zadziala, bo laskotanie nie pomaga.Widac juz , ze bedzie uparta dziewuszka, od samego rana sie na ten pecherz uparla hehe
do jutra dziewuszki:) :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140622 przez basia89
hej dziewczyny
jakoś dzisiaj spać nie mogłam i już na nogach mały od rana buszuje ale w końcu w nocy dzisiaj był grzeczny i dał się mamusi wyspać
no i wczoraj z tym moim wymyśliliśmy imię Mateusz i wczoraj tatuś małemu od babci kolejne ubranka przywiózł no i muszę wam później jak będę mieć czas wkleić zdjęcie kombinezonku na jesień jaki mały dostał
idę się za porządki wziąć
a i slowiczku gratulacje zakończenia sesji, przedemną jeszcze daleka droga
miłego dnia
jakoś dzisiaj spać nie mogłam i już na nogach mały od rana buszuje ale w końcu w nocy dzisiaj był grzeczny i dał się mamusi wyspać
no i wczoraj z tym moim wymyśliliśmy imię Mateusz i wczoraj tatuś małemu od babci kolejne ubranka przywiózł no i muszę wam później jak będę mieć czas wkleić zdjęcie kombinezonku na jesień jaki mały dostał
idę się za porządki wziąć
a i slowiczku gratulacje zakończenia sesji, przedemną jeszcze daleka droga
miłego dnia
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140650 przez fanka
Cześć Dziewczynki. Jak tam u Was po nocy? u mnie jakaś masakra, spałam może 3 godz w nocy, ciągle drętwiały mi ręce, bolał brzuch i do tego dostałam biegunki.Koszmarna noc, ale już się w miarę sytuacja unormowała, o 5 już nie sapałam ale koło 8 się położyłam i udało się przespać godzinkę. Teraz zmykam na egzamin, a później do rodzinki w odwiedziny. Miłego dnia , a dla naszych dzisiejszych imprezowiczek- weselniczek- udanej zabawy!!! papa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140668 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Ja noc miałam spokojną, mały dał mi się wyspać. Teraz właśnie szaleje tak, że aż cały brzuch się trzęsie Zaraz śmigam pod prysznic bo po południu wybieram się na ten ślub i trzeba ładnie wyglądać Podobno kobieta w ciąży szczęście przynosi parze młodej, więc tym bardziej idę
slowiczek - gratuluję ukończenia sesji dzielna dziewczyna
Miłego dnia brzuchalki!
Ja noc miałam spokojną, mały dał mi się wyspać. Teraz właśnie szaleje tak, że aż cały brzuch się trzęsie Zaraz śmigam pod prysznic bo po południu wybieram się na ten ślub i trzeba ładnie wyglądać Podobno kobieta w ciąży szczęście przynosi parze młodej, więc tym bardziej idę
slowiczek - gratuluję ukończenia sesji dzielna dziewczyna
Miłego dnia brzuchalki!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #140687 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam Dziewuszki
Widze,ze szykowanko na weseliska pelna para
Po wczorajszych koniakach od Nuny dzisiaj boli mnie spojenie lonowe, ciezko mi sie z lozka wstaje... bede musiala lekarzowi o tym powiedziec jak nie przejdzie, boje sie zeby mi sie to spojenie nierozlazlo...
Z milych rzeczy idziemy dzisiaj do znajomych co maja 11miesieczna coreczke zywe srebro, niedawno zaczela im chodzic :)Pewnie chlopaki znowu dadza w palnik a ja z Kama bedziemy gadulic o dzieciach hihi
lece do kuchni buziaki :*
Widze,ze szykowanko na weseliska pelna para
Po wczorajszych koniakach od Nuny dzisiaj boli mnie spojenie lonowe, ciezko mi sie z lozka wstaje... bede musiala lekarzowi o tym powiedziec jak nie przejdzie, boje sie zeby mi sie to spojenie nierozlazlo...
Z milych rzeczy idziemy dzisiaj do znajomych co maja 11miesieczna coreczke zywe srebro, niedawno zaczela im chodzic :)Pewnie chlopaki znowu dadza w palnik a ja z Kama bedziemy gadulic o dzieciach hihi
lece do kuchni buziaki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona