- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141490 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Witam w poniedzialek
Ja nadal mam problem z chodzeniem przez ten bol kosci lonowej, wiec jestem skazana na laskawosc mojego M i mamy co do jedzonka...Ciezko mi nawet do kibelka isc
Ja nadal mam problem z chodzeniem przez ten bol kosci lonowej, wiec jestem skazana na laskawosc mojego M i mamy co do jedzonka...Ciezko mi nawet do kibelka isc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141517 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MAm nadzieje, ze przejdzie ale to juz trzeci dzien takiego bolu, dzwonilam do gina i powiedzial, ze na to niestety rady nie ma,, kazal lezec a jak bol sie nasili to przyjechac do niego.Ale w sumie co mi po tym, ze do niego pojade skoro rady na to nie ma jak sam powiedzial?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141546 przez Agusia83
Beti, nie jestem lekarzem, ale poczytalam teraz o tych bakteriach...ta druga Prevotella bivia w duzych ilosciach powoduje zapalenie pochwy...jak duzo tych bakterii sie namnozy..natomiast ta pierwsza Streptococcus agalactiae chyba troszke groziejsza, ale tez jest na nia lekartwo, jakies antybiotyki...trzeba je wszystkie wytepic przed porodem, by nie zagrazaly dzidzi...ale wiadomo, ze mamy troche czasu do godziny "0" a tym samym mnostwo na wyleczenie tego dziadostwa...tak wiec glowka do gory, przy leczeniu bedziesz musiala dostac chyba dobra flore bakteryjna, no i mozesz tez pic duzo jogurtu naturalnego...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141551 przez pati-m
witam dziewczynki w poniedziałkowe popołudnie
U mnie też wieje, leje i nosa z domu nie mam zamiaru wystawiać póki co
Mnie to nastrój ślubów chyba nie opuści jeszcze przez 2 tygodnie, bo w kolejne dwie soboty też śmigam do kościoła do znajomych na śluby Po drodze mam jeszcze a'la góralski kociołek w babskim gronie, a w lipcu moje psiapsióły organizują mi sesję ciążową, bo koleżanka jest kosmetologiem i wizażystką z wykształcenia i już mi marudzi, że skoro tak pięknie brzuchal już widać, to trzeba go uwiecznić na pamiątkę Nawet jakieś wizje mnie w prześcieradle już wymyśliła, hihihi... Także strach się bać
Miłego dzionka kochane! I szybko wracajcie z tych zakupów w tą okropną pogodę
U mnie też wieje, leje i nosa z domu nie mam zamiaru wystawiać póki co
Mnie to nastrój ślubów chyba nie opuści jeszcze przez 2 tygodnie, bo w kolejne dwie soboty też śmigam do kościoła do znajomych na śluby Po drodze mam jeszcze a'la góralski kociołek w babskim gronie, a w lipcu moje psiapsióły organizują mi sesję ciążową, bo koleżanka jest kosmetologiem i wizażystką z wykształcenia i już mi marudzi, że skoro tak pięknie brzuchal już widać, to trzeba go uwiecznić na pamiątkę Nawet jakieś wizje mnie w prześcieradle już wymyśliła, hihihi... Także strach się bać
Miłego dzionka kochane! I szybko wracajcie z tych zakupów w tą okropną pogodę
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #141568 przez ewelinaa
Witajcie dziewczynki po weekendowej przerwie
Ja od piątku odpoczywałam nad jeziorkiem - cisza, spokój, słoneczko... Sielanka.. Nic nie trzeba robić, nigdzie chodzić, tylko leżeć i odpoczywać i cieszyć się chwilami we dwoje
Wróciliśmy wczoraj wieczorkiem.
U mnie tez dziś deszczowo i pochmurnie, na szczęście udało mi się wyjść do sklepu między opadami deszczu Ale i tak czeka mnie dziś dłuższa wyprawa - na 14 mam okulistę, a na 16 szkołę rodzenia.
I w końcu mają dziś przyjść mebelki dla malucha, już się nie mogę doczekać
Fajnie, że wybawiłyście się na weselach. My dostaliśmy ostatnio zaproszenie na wesele 20 sierpnia, ale to już chyba sobie odpuścimy.
Fajne są te forki ciążowe, któraś z Was przesyłała link (bardzo przepraszam, ale nie pamietam kto ) - też zastanawiam się nad taką sesją - świetna pamiątka na całe życie.
I śliczne macie ubranka dla maluchów, uwielbiam oglądać te cuda
Ja od piątku odpoczywałam nad jeziorkiem - cisza, spokój, słoneczko... Sielanka.. Nic nie trzeba robić, nigdzie chodzić, tylko leżeć i odpoczywać i cieszyć się chwilami we dwoje
Wróciliśmy wczoraj wieczorkiem.
U mnie tez dziś deszczowo i pochmurnie, na szczęście udało mi się wyjść do sklepu między opadami deszczu Ale i tak czeka mnie dziś dłuższa wyprawa - na 14 mam okulistę, a na 16 szkołę rodzenia.
I w końcu mają dziś przyjść mebelki dla malucha, już się nie mogę doczekać
Fajnie, że wybawiłyście się na weselach. My dostaliśmy ostatnio zaproszenie na wesele 20 sierpnia, ale to już chyba sobie odpuścimy.
Fajne są te forki ciążowe, któraś z Was przesyłała link (bardzo przepraszam, ale nie pamietam kto ) - też zastanawiam się nad taką sesją - świetna pamiątka na całe życie.
I śliczne macie ubranka dla maluchów, uwielbiam oglądać te cuda
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141589 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny.
No i u mnie deszczowo i pochmurnie. Jeszcze od rana miałam jakąś jazdę z żołądkiem. Mała mi się umiejscowiła do góry brzucha i po śniadanku umierałam z bólu.
Sesje ciążowe są super, ale koszt mnie przerasta. Może uda mi się męża namówić, żeby jakieś fotki porobił. Jakaś pamiątka zawsze by była.
ewelina ciuszki bardzo ladne
No i u mnie deszczowo i pochmurnie. Jeszcze od rana miałam jakąś jazdę z żołądkiem. Mała mi się umiejscowiła do góry brzucha i po śniadanku umierałam z bólu.
Sesje ciążowe są super, ale koszt mnie przerasta. Może uda mi się męża namówić, żeby jakieś fotki porobił. Jakaś pamiątka zawsze by była.
ewelina ciuszki bardzo ladne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez bewipo.
Moderatorzy: ilona