- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142333 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska mj lekarz powiedzial, ze Ci co nie pozwalaja do glukozy wcisnac cytryny to terrorysci sa wiec zmien laboratorium telefon fajny sama kiedys mialam nokie, ale ostatniozakochalam sie w samsungach
Beti boskie sa te zdjecia
Sylwia witamy
Mala to Kamil ma zupelnie inaczej niz ja z tymi krowami hihi jak bylam w jego wieku to sie ich panicznie balam hehe
Dziewczynki co z Myszka??bo cos jej nie widac....
Beti boskie sa te zdjecia
Sylwia witamy
Mala to Kamil ma zupelnie inaczej niz ja z tymi krowami hihi jak bylam w jego wieku to sie ich panicznie balam hehe
Dziewczynki co z Myszka??bo cos jej nie widac....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142367 przez Agusia83
Beti sliczne fotki...super pomysl miala Twoja sista... a propos...mam pytanko, czytalam Cie na sierpniowkach...jestes z okolic Poznania, ze Twoj maz czesto jezdzi do Konina? Ja mam tak rodzinke w Koninie, znaczy sie
Sylwia, witaj w naszych skromnych progach i sie rozgosc
Oj, ja sobie nie wyobrazam wypic glukozy bez cytryny..brrrr
Hmm, Myszka chyba tez miala lezec i odpoczywac, moze cos jej sie stalo z netem?????
Hmm, Myszka chyba tez miala lezec i odpoczywac, moze cos jej sie stalo z netem?????
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142417 przez Pyśkaaaa
widzicie z tymi labolatoriami każde inne... moj doktor mówił żebym se też wcisnęła tę cytryne...
wróciłam od fryzjera i od razu nastrój lepszy wogóle to pierwszy raz w zyciu ścinał mnie koleś i tak przy mnie skakał aż miło hehe
dziewczyny i Basia sie chyba dawno nie odzywała...
Mysza Basia meldujcie sie
wróciłam od fryzjera i od razu nastrój lepszy wogóle to pierwszy raz w zyciu ścinał mnie koleś i tak przy mnie skakał aż miło hehe
dziewczyny i Basia sie chyba dawno nie odzywała...
Mysza Basia meldujcie sie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142440 przez basia89
i w końcu mogę do was napisać, ja mam teraz ostre wkuwanie do tych 9 egzaminow masakra jakaś
a do tego mały ostatnio daje mi w kość heh, strasznie boli mnie tak w dole tam gdzie miednica jest a boli jak chodzę, jak z łóżka wstaje albo jak się zasiedze na krześle, i sama nie wiem co to, może wy wiecie co to może być jutro rano idę do lekarza to się spytam no i jeszcze zgaga mi doskwiera, ale ten mój kochany wczoraj kupił mi mleczko na zgagę i nawet pomaga no i jak by nie patrzeć to dołączyłam do leżących dziewczyn, bo przez ten ból nigdzie wychodzić nie mogę i szczerze mam już dosyć na szczęście mały zdrowy, więc się pocieszam że to dla niego
trzymajcie kciuki za moje egzaminy, co by mi na wrzesień nic nie zostało.
a do tego mały ostatnio daje mi w kość heh, strasznie boli mnie tak w dole tam gdzie miednica jest a boli jak chodzę, jak z łóżka wstaje albo jak się zasiedze na krześle, i sama nie wiem co to, może wy wiecie co to może być jutro rano idę do lekarza to się spytam no i jeszcze zgaga mi doskwiera, ale ten mój kochany wczoraj kupił mi mleczko na zgagę i nawet pomaga no i jak by nie patrzeć to dołączyłam do leżących dziewczyn, bo przez ten ból nigdzie wychodzić nie mogę i szczerze mam już dosyć na szczęście mały zdrowy, więc się pocieszam że to dla niego
trzymajcie kciuki za moje egzaminy, co by mi na wrzesień nic nie zostało.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142463 przez gosia2324
Witam.
Mialam lezec caly dzien, ale musialam isc z mezem na zakupy,potem zrobic obiad i ledwo zyje, brzuch mnie troche zaczal bolec... juz nie podnosze sie do wieczora !
Odkad jestem uziemiona w domu strasznie dłuzy mi sie ta ciaza ...
Tydzien trwa cale wieki !!!
Beti super zdjecia siostrzenicy
Jurto ide do lekarza na 17.00.
Juz sie nie moge doczekac
Odezwe sie wieczorem Milego popoludnia ...
Mialam lezec caly dzien, ale musialam isc z mezem na zakupy,potem zrobic obiad i ledwo zyje, brzuch mnie troche zaczal bolec... juz nie podnosze sie do wieczora !
Odkad jestem uziemiona w domu strasznie dłuzy mi sie ta ciaza ...
Tydzien trwa cale wieki !!!
Beti super zdjecia siostrzenicy
Jurto ide do lekarza na 17.00.
Juz sie nie moge doczekac
Odezwe sie wieczorem Milego popoludnia ...
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142480 przez kasia79
basia trzymamy kciuki, piekne takie sesje dziecięce.
Chamstwo się szerzy, ja też byłam ostatnio w H&M i była mega kolejka, ja miałam jedną rzecz za 19,99, podeszłam do kasy i poprosiłam panią czy by mnie nie skasowała miałam zgodna gotówkę, też jestem sprzedawcą w podobnym sklepie i normalnie sama zawsze obsługiwałam ciężarne poza kolejką, a ta do mnie ze muszę zapytać o zgodę wszystkich którzy stoją, ja popatrzałam na tłum a tam cisza, wręcz głowy poodwracali, podziękowałam położyłam czapkę na ladę i wyszłam zła jak osa.
Witamy Sylwię
Chamstwo się szerzy, ja też byłam ostatnio w H&M i była mega kolejka, ja miałam jedną rzecz za 19,99, podeszłam do kasy i poprosiłam panią czy by mnie nie skasowała miałam zgodna gotówkę, też jestem sprzedawcą w podobnym sklepie i normalnie sama zawsze obsługiwałam ciężarne poza kolejką, a ta do mnie ze muszę zapytać o zgodę wszystkich którzy stoją, ja popatrzałam na tłum a tam cisza, wręcz głowy poodwracali, podziękowałam położyłam czapkę na ladę i wyszłam zła jak osa.
Witamy Sylwię
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142481 przez pati-m
sylwia - witamy w gronie wrześnióweczek
beti - fotki prześliczne słodziak z tego Twojego siostrzeńca
co do glukozy, to ja też piłam z cytryną, a i tak było diabelsko słodkie
basia - kciukasy trzymać oczywiście będziemy
A ja właśnie wróciłam z przedszkola, bo potrzebowałam od księgowej żeby mi papier jeden wypełniła. Ale oczywiście w jej przypadku to cud ją zastać Nic nie załatwiłam
Po drodze zakupki, obiadek skończył się gotować i przysiadłam na chwilę, żeby Was poczytać
Ale na dziś to mi się maraton zapowiada, bo jedno pranie wstawione, przede mną drugie + prasowanie (o matko! jak ja nie znoszę prasowania )
A poza tym muszę jeszcze biszkopt upiec, żeby mi ostygł bo robię ciacho na jutro na ten babski wypad i mini-pizzerinki z ciasta francuskiego. Uff... Jak się ze wszystkim wyrobię, to sobie fundnę mega porcję lodów
beti - fotki prześliczne słodziak z tego Twojego siostrzeńca
co do glukozy, to ja też piłam z cytryną, a i tak było diabelsko słodkie
basia - kciukasy trzymać oczywiście będziemy
A ja właśnie wróciłam z przedszkola, bo potrzebowałam od księgowej żeby mi papier jeden wypełniła. Ale oczywiście w jej przypadku to cud ją zastać Nic nie załatwiłam
Po drodze zakupki, obiadek skończył się gotować i przysiadłam na chwilę, żeby Was poczytać
Ale na dziś to mi się maraton zapowiada, bo jedno pranie wstawione, przede mną drugie + prasowanie (o matko! jak ja nie znoszę prasowania )
A poza tym muszę jeszcze biszkopt upiec, żeby mi ostygł bo robię ciacho na jutro na ten babski wypad i mini-pizzerinki z ciasta francuskiego. Uff... Jak się ze wszystkim wyrobię, to sobie fundnę mega porcję lodów
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142493 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Basiu prawdopodobnie masz to samo co ja, wiec lacze sie z Toba w bolu
kciuki oczywiscie beda trzymane
Pati bo z ksiegowymi to juz tak jest.
Bylam w sklepie po jedzenie dla gryzoni, i droga ktora normalnie zajmuje mi 5 minut dzisiaj zajela mi 20...
kciuki oczywiscie beda trzymane
Pati bo z ksiegowymi to juz tak jest.
Bylam w sklepie po jedzenie dla gryzoni, i droga ktora normalnie zajmuje mi 5 minut dzisiaj zajela mi 20...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142499 przez ewelinaa
Pyśka - ja ma wadę wzroku -6,5, -7,5.
Okulista przepadał mnie wczoraj dokładnie, powiedział, że przy tak dużych wadach siatkówka jest bardzo cienka, a poród jest ogromnym wysiłkiem dla organizmu i nigdy tak naprawdę nie wiadomo ile potrwa, także stwierdził, że cesarka jest bezpieczniejsza. W zaświadczeniu mam wpisane, że są zwyrodnienia i zmiany na siatkówce.
Okulista przepadał mnie wczoraj dokładnie, powiedział, że przy tak dużych wadach siatkówka jest bardzo cienka, a poród jest ogromnym wysiłkiem dla organizmu i nigdy tak naprawdę nie wiadomo ile potrwa, także stwierdził, że cesarka jest bezpieczniejsza. W zaświadczeniu mam wpisane, że są zwyrodnienia i zmiany na siatkówce.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #142504 przez beti
Agusia83 napisał:
Oj, nieeee....odpowiadałam na posta którejś z dziewczyn i mi cytat tak wskoczył, że faktycznie wyglądało to tak jakbym to ja pisała....ja z Wawy jestem, małż z Bydgoszczy )
Beti sliczne fotki...super pomysl miala Twoja sista... a propos...mam pytanko, czytalam Cie na sierpniowkach...jestes z okolic Poznania, ze Twoj maz czesto jezdzi do Konina? Ja mam tak rodzinke w Koninie, znaczy sie
Oj, nieeee....odpowiadałam na posta którejś z dziewczyn i mi cytat tak wskoczył, że faktycznie wyglądało to tak jakbym to ja pisała....ja z Wawy jestem, małż z Bydgoszczy )
Moderatorzy: ilona