BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #142243 przez beti
Sylwia Witamy w naszych progach :-))

Oto te zdjęcia mojego siostrzeńca... nie są aż tak wymyślne jak tamte ale też fajne :-)))
Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #142249 przez Pyśkaaaa
Witamy Sylwia :)
może jakos przezyję tę glukozę wezmę książke jakąś do czytania i dam radę :P
Beti słodkie te zdjęcia :)
spadam do Fryzjera bo mnie ciemna noc zastanie :D
13 lata 6 miesiąc temu #142291 przez Mała
Pyśkaaa a mnie pani wręcz kazała przynieść glukozę i cytrynę.
Zdjęcia super.
Witamy nową mamusię.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142333 przez monika1984lodz
Pyska mj lekarz powiedzial, ze Ci co nie pozwalaja do glukozy wcisnac cytryny to terrorysci sa :P wiec zmien laboratorium :) telefon fajny :) sama kiedys mialam nokie, ale ostatniozakochalam sie w samsungach :)

Beti boskie sa te zdjecia :)

Sylwia witamy :)
Mala to Kamil ma zupelnie inaczej niz ja z tymi krowami hihi jak bylam w jego wieku to sie ich panicznie balam hehe

Dziewczynki co z Myszka??bo cos jej nie widac....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #142367 przez Agusia83
Beti sliczne fotki...super pomysl miala Twoja sista... a propos...mam pytanko, czytalam Cie na sierpniowkach...jestes z okolic Poznania, ze Twoj maz czesto jezdzi do Konina? Ja mam tak rodzinke :laugh: w Koninie, znaczy sie :silly:

Sylwia, witaj w naszych skromnych progach i sie rozgosc :laugh:

Oj, ja sobie nie wyobrazam wypic glukozy bez cytryny..brrrr

Hmm, Myszka chyba tez miala lezec i odpoczywac, moze cos jej sie stalo z netem?????
13 lata 6 miesiąc temu #142417 przez Pyśkaaaa
widzicie z tymi labolatoriami każde inne... moj doktor mówił żebym se też wcisnęła tę cytryne...
wróciłam od fryzjera i od razu nastrój lepszy :D wogóle to pierwszy raz w zyciu ścinał mnie koleś i tak przy mnie skakał aż miło hehe
dziewczyny i Basia sie chyba dawno nie odzywała... :unsure:
Mysza Basia meldujcie sie :)
13 lata 6 miesiąc temu #142420 przez slowiczek
beti - super zdjęcia :) a poza tym mam pytanie : trzeba buty na zmianę do Szkoły Rodzenia ???

Pyśka - jak wrócisz od fryzjera to foto obowiązkowo nowej fryzury :D ja idę 1 lipca :D !

no i na usg się umówiłam na 4 lipca :)
13 lata 6 miesiąc temu #142435 przez bewipo
Dzień dobry dziewczyny :)
Agusia ja tam żadnych bakterii nie mam, wyniki moczu idealne.
Beti zdjecia ciekawe :)
Mi lekarka powiedziała, że mam sobie wcisnać cytrynę do glukozy i w labie nawet nie pytałam czy mogę czy nie.
13 lata 6 miesiąc temu #142440 przez basia89
i w końcu mogę do was napisać, ja mam teraz ostre wkuwanie do tych 9 egzaminow :angry: masakra jakaś :angry:
a do tego mały ostatnio daje mi w kość heh, strasznie boli mnie tak w dole tam gdzie miednica jest a boli jak chodzę, jak z łóżka wstaje albo jak się zasiedze na krześle, i sama nie wiem co to, może wy wiecie co to może być :unsure: jutro rano idę do lekarza to się spytam :) no i jeszcze zgaga mi doskwiera, ale ten mój kochany wczoraj kupił mi mleczko na zgagę i nawet pomaga :) no i jak by nie patrzeć to dołączyłam do leżących dziewczyn, bo przez ten ból nigdzie wychodzić nie mogę :( i szczerze mam już dosyć :( na szczęście mały zdrowy, więc się pocieszam że to dla niego :)

trzymajcie kciuki za moje egzaminy, co by mi na wrzesień nic nie zostało. :silly:
13 lata 6 miesiąc temu #142463 przez gosia2324
Witam.

Mialam lezec caly dzien, ale musialam isc z mezem na zakupy,potem zrobic obiad i ledwo zyje, brzuch mnie troche zaczal bolec... juz nie podnosze sie do wieczora !
Odkad jestem uziemiona w domu strasznie dłuzy mi sie ta ciaza ...
Tydzien trwa cale wieki !!!

Beti super zdjecia siostrzenicy :)

Jurto ide do lekarza na 17.00.
Juz sie nie moge doczekac :)

Odezwe sie wieczorem :) Milego popoludnia ... :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #142480 przez kasia79
basia trzymamy kciuki, piekne takie sesje dziecięce.
Chamstwo się szerzy, ja też byłam ostatnio w H&M i była mega kolejka, ja miałam jedną rzecz za 19,99, podeszłam do kasy i poprosiłam panią czy by mnie nie skasowała miałam zgodna gotówkę, też jestem sprzedawcą w podobnym sklepie i normalnie sama zawsze obsługiwałam ciężarne poza kolejką, a ta do mnie ze muszę zapytać o zgodę wszystkich którzy stoją, ja popatrzałam na tłum a tam cisza, wręcz głowy poodwracali, podziękowałam położyłam czapkę na ladę i wyszłam zła jak osa.

Witamy Sylwię ;)
13 lata 6 miesiąc temu #142481 przez pati-m
sylwia - witamy w gronie wrześnióweczek :)

beti - fotki prześliczne :) słodziak z tego Twojego siostrzeńca :)

co do glukozy, to ja też piłam z cytryną, a i tak było diabelsko słodkie :)

basia - kciukasy trzymać oczywiście będziemy :)

A ja właśnie wróciłam z przedszkola, bo potrzebowałam od księgowej żeby mi papier jeden wypełniła. Ale oczywiście w jej przypadku to cud ją zastać :angry: Nic nie załatwiłam :angry:
Po drodze zakupki, obiadek skończył się gotować i przysiadłam na chwilę, żeby Was poczytać :)
Ale na dziś to mi się maraton zapowiada, bo jedno pranie wstawione, przede mną drugie + prasowanie (o matko! jak ja nie znoszę prasowania :) )
A poza tym muszę jeszcze biszkopt upiec, żeby mi ostygł bo robię ciacho na jutro na ten babski wypad i mini-pizzerinki z ciasta francuskiego. Uff... Jak się ze wszystkim wyrobię, to sobie fundnę mega porcję lodów :lol:
13 lata 6 miesiąc temu #142493 przez monika1984lodz
Basiu prawdopodobnie masz to samo co ja, wiec lacze sie z Toba w bolu
kciuki oczywiscie beda trzymane :)

Pati bo z ksiegowymi to juz tak jest.
Bylam w sklepie po jedzenie dla gryzoni, i droga ktora normalnie zajmuje mi 5 minut dzisiaj zajela mi 20...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #142499 przez ewelinaa
Pyśka - ja ma wadę wzroku -6,5, -7,5.
Okulista przepadał mnie wczoraj dokładnie, powiedział, że przy tak dużych wadach siatkówka jest bardzo cienka, a poród jest ogromnym wysiłkiem dla organizmu i nigdy tak naprawdę nie wiadomo ile potrwa, także stwierdził, że cesarka jest bezpieczniejsza. W zaświadczeniu mam wpisane, że są zwyrodnienia i zmiany na siatkówce.
13 lata 6 miesiąc temu #142504 przez beti
Agusia83 napisał:

Beti sliczne fotki...super pomysl miala Twoja sista... a propos...mam pytanko, czytalam Cie na sierpniowkach...jestes z okolic Poznania, ze Twoj maz czesto jezdzi do Konina? Ja mam tak rodzinke :laugh: w Koninie, znaczy sie :silly:

Sylwia, witaj w naszych skromnych progach i sie rozgosc :laugh:

Oj, ja sobie nie wyobrazam wypic glukozy bez cytryny..brrrr

Hmm, Myszka chyba tez miala lezec i odpoczywac, moze cos jej sie stalo z netem?????

Oj, nieeee....odpowiadałam na posta którejś z dziewczyn i mi cytat tak wskoczył, że faktycznie wyglądało to tak jakbym to ja pisała....ja z Wawy jestem, małż z Bydgoszczy :-))
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia