BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #140714 przez slowiczek
A ja jestem niewyspana, bo mam popieprzonych sąsiadów którzy lubią rano wiercić i stukać młotkiem, i to nie jest tak, że oni mają jakiś remont, dużo do roboty i dlatego tak wcześnie zaczynają tylko tak od 7.30 naparzają z pół godziny a potem jest spokój....tyle, że ze spania już wtedy nici :/
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #140737 przez beti
Cześć dziewczynki, a ja mam dalszy ciąg SWG (syndromu wicia gniazda) i powywalałam wszystko z szuflad w kuchni i pucuję i szoruję i układam itd... usiadłam teraz, żeby sekundę odpocząć...
Czyżbym tylko ja miała ten cholerny Syndrom??? ;/
13 lata 6 miesiąc temu #140738 przez bewipo
Hehe, mnie tak nie nosi, bo nie mogę i tak za dużo robić ;) Ale chętnie bym się wzięła za porządki :)
13 lata 6 miesiąc temu #140740 przez Marta M
Ile Wy tu naskrobalyscie przez wczorajszy dzien, wow..

Musze sie pochwalic: my z mezem sfinalizowalismy wreszcie umowe i jestesmy wlascicielami domku :) Jeszcze jakies wypisy z hipoteki, podpisanie umowy o wode, prad i gaz...i wiecie, wczoraj od razu tam pojechalismy i juz sasiedzi nas zaprosili na male posiady, podobala mi sie ich kuchnia, dali namiary na chlopaka, ktory im robil i wyobrazcie sobie ze po telefonie do nas przyjechal, zaprojektowal, narysowal i tak nam sie spodobala, ze juz mamy zamowione mebelki, beda na koniec lipca :) Gosc jest niesamowity, wchodzi i widzi, rysuje na kartce komputerowo, w 3D, na wszystko zna odpowiedz, nie no...genialny...i material na szafy wnekowe nam skombinuje ;)

Przeczytalam Was, ale wybaczcie, ze nie skomentuje wpisow, zdjec, bo nie chce nikogo pominac, w kazdym badz razie wszystkie zdjecia mi sie podobaly :)

Gratuluje kolejnych tygodni, zdanych egzaminow, wszystkim zycze coby szyjki sie nie skracaly, coby podbrzusze nie bolalo, coby egzaminy byly zdane, coby wesela i sluby byly niezapomniane a i zeby wczasy byly udane ;)
13 lata 6 miesiąc temu #140757 przez monika1984lodz
MAla nadal uparci mnie kopie, tym razem w szyjke, az czasami podskakuje na kanapie...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140760 przez gosia2324
Marta SERDECZNIE Gratuluje własnego Gniazdka :)
Życze szybkiego remontu.

Dziewczyny bawcie sie dobrze na weselach :)

A u mnie dzis jest tak duszno, ze nie ma czym oddychac. Masakra jakas :(
A wczoraj mialam takiego nerwa, ze bez kija nie podchodz !!! :ohmy:
Od 14 czekam na przelew Meza wyplaty i dalej nie ma i na weekend zostawili nas bez kasy !!!!
Szlak mie trafia,pieniadze beda pewnie dopiero w poniedziale, a to ostatni dzie na zaplacenie rachunkow, nie cierpie niczego zostawiac na ostatnia chile :ohmy:
13 lata 6 miesiąc temu #140765 przez Marta M
Kurcze, wlasnie odebralam wyniki krwi, hematokryt spadl do 33,3 (norma od 37) a hemoglobina 11,2 (norma od 12)...powiedzcie prosze jakie zelazo przyjmujecie?? Znaczy nazwe tabletek...bo wiem, ze kilka z Was tez mialo oslabione te wyniki...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #140767 przez slowiczek
super Marta, że wreszcie dobrnęliście do końca ze wszystkimi formalnościami :) i niestety wyniki na tym etapie ciąży to raczej lecą w dół...ja ostatnio miałam hemoglobinę 12.5, a przed ciążą ponad 15...aż strach iść na kolejne badania :P

gosia - to niedobrze, beznadziejne uczucie czekać na pieniądze :/ ja w ogóle się uśmiałam ostatnio bo patrzę jakiś przelew mi przyszedł na 35 zł..UWAGA z pracy premia uznaniowa (wynosi do 400 zł), haha mogli sobie darować, przecież wiadomo, że jak jestem na zwolnieniu to liczę się z tym, że premii nie ma, no bo nie mogą mnie rozliczyć z wyników pracy :P ale widać nie zapominają o mnie i rzucili drobniakami :P
13 lata 6 miesiąc temu #140776 przez Pyśkaaaa
hej babeczki :)
u nas też niesamowita duchota :) wogole fajnie jest u rodziców mozna najeśc się tyle pyszności mniam...:D
MartaM co do żelaza to ja biorę sorbifer 2x1 tabl
Slowiczku oni dali tej premii pewnie 50 zl ale wiesz podatek :P

a my jutro wracamy do wro... i znów 8 godzin w aucie z mała przerwą w stolycy a słyszałam że ma byc ok 30 stopni.. ja nie wiem jak ja to przetrwam :(

aha i miłej zabawy na weselach:)
13 lata 6 miesiąc temu #140784 przez bewipo
Marta gratulacje domku i oby szybko poszło z wykończeniami :) Ja tez sorbifer 2x1 + tardyferon 1x1 (o ile pamiętam wziąć) ;)

gosia wiem co czujesz, bo ja co miesiąc dostaje szału jak czekam na kaskę z zusu...

Pyśka wytrwałosci w podróży :)
13 lata 6 miesiąc temu #140786 przez Marta M
Dziekuje dziewczyny i juz dzwonie do meza coby mi sorbifer zakupil :)

Pyska no 8 godzin w samochodzie, jeszcze w taki upal musi byc meczace..jeszcze jak klimy nie ma..robcie duzo odpoczynkow po drodze ;)
13 lata 6 miesiąc temu #140788 przez Marta M
Jeszcze mam pytanko: jaki materac do lozeczka jest najlepszy?? Sa jakies kokosowe, piankowe, gryczane i jeszcze ich kombinacje...nie mam pojecia jaki zakupic..
13 lata 6 miesiąc temu #140878 przez Paletka
MARTA-Gratuluje Domku!!!

ja sie wczoraj posexilam z M> i czuje sie super

dzis bylam u tesciow i mnie wkurw....Tesciowa...mila kobitka ale do czasu....Twerdzi ze imie dla Synka sie jej nie podoba;(
3 Zauważ, choć paski z kodem i Buźki nie są wyświetlane, można korzystać z BBCode i ikon emocji

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #140880 przez slowiczek
Paletka - olej :D akurat jej nie musi się podobać :D
13 lata 6 miesiąc temu #140889 przez beti
Marta, gratuluję domku :-)
mi znajome polecają lateksowo-kokosowy lub kokos-pianka-kokos...

Paletka a ja bym jej odpowiedziała, że swoją szansę na nazwanie dziecka już miała a teraz to Twój wybór ;P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia