- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146726 przez kasia79
Dziękuję wszystkim za komplementy ja już się strasznie męczę z tym moim brzuchem, właśnie wyprasowałam 3 serwetki i obrus i padam z nóg, jestem jeszcze u rodziców i mają klimatyzator to włączyłam i odpoczywam, w przeciwieństwie do Krakowa u mnie jest straszny upał, a jestem w Tarnowskich Górach 100 km od Krakowa.
Temat został zablokowany.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146729 przez beti
Agusia, bardzo ładnie wyglądasz ))
BUTELKI, dobreeeee ))
Ja kupiłam poki co zwykły i przerobiłam na karmiący...w sklepach z dziecięcymi rzeczami rozmiary kończą się na miseczce D...ale mam taki sklep ciążowy, gdzie są też większe, ale ceny też koszmar...w okolicach 80-120 zł
BUTELKI, dobreeeee ))
Ja kupiłam poki co zwykły i przerobiłam na karmiący...w sklepach z dziecięcymi rzeczami rozmiary kończą się na miseczce D...ale mam taki sklep ciążowy, gdzie są też większe, ale ceny też koszmar...w okolicach 80-120 zł
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146733 przez Pyśkaaaa
witam się
Agusia ach cudownie wyglądasz i te widoczki
Kasia śliczny brzuś
Słowiczku domyślam się jak się męczysz z alergią moj K. buerze leki a kicha i smarka!!! powodzenia w pakowaniu
chyba wyrzuce moj net przez okno...co chwile się rozłacza wrrr...
Agusia ach cudownie wyglądasz i te widoczki
Kasia śliczny brzuś
Słowiczku domyślam się jak się męczysz z alergią moj K. buerze leki a kicha i smarka!!! powodzenia w pakowaniu
chyba wyrzuce moj net przez okno...co chwile się rozłacza wrrr...
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146748 przez kasia79
na allegro znalazłam takie ale to chyba małe, bo ja mam dd
allegro.pl/zestaw-2-szt-85d-bialy-czarny...nia-i1670077565.html
allegro.pl/zestaw-2-szt-85d-bialy-czarny...nia-i1670077565.html
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #146788 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry dziewczynki
Agusia slicznie wygladasz
Przepraszaszam. ze nie pamietam ktora z Was pisala, ze cos ja zlapalo ale lacze sie w bolu.Ja mam gila do pasa, zapchane zatoki i wogole jakas taka ociezala jestem ehh...
Co do "Butelek" ja zawsze mialam spory biust, nasczescie puki co kjakos specjalnie sie nie powieszyl, zaly czas biegam w swoich normalnych stanikach, i moze dlatego mam taki problem z zakupem tych do karmienia, bo nie mam zielonego pojecia jaki rozmiar kupic eh...
Wogole moj M jest kochany, wysprztal dzisiaj cale mieszkanko od rana
Slowiczku uwazaj na siebie
Agusia slicznie wygladasz
Przepraszaszam. ze nie pamietam ktora z Was pisala, ze cos ja zlapalo ale lacze sie w bolu.Ja mam gila do pasa, zapchane zatoki i wogole jakas taka ociezala jestem ehh...
Co do "Butelek" ja zawsze mialam spory biust, nasczescie puki co kjakos specjalnie sie nie powieszyl, zaly czas biegam w swoich normalnych stanikach, i moze dlatego mam taki problem z zakupem tych do karmienia, bo nie mam zielonego pojecia jaki rozmiar kupic eh...
Wogole moj M jest kochany, wysprztal dzisiaj cale mieszkanko od rana
Slowiczku uwazaj na siebie
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146823 przez mYSZA
bardzo ładnie Agusia wyglądasz;)
a ja chcę się pochwalić wczorajszą wizytą
a wiec mamy zdjęcie Janka jak śsie palca;) no i Gina powiedziała, że jeszcze tylko troche takiego oszczędnego stylu życia a potem to już będę mogła na jogę chodzić i nawet z mężem nie musi kończyć się na pocałunkach:))))) ale to jeszcze trochę)) mówi, że sytuacja się poprawia- nawet z szyjką macicy no i moje spanie na wznak dało efekt bo polepszył mi się przepływ w lewej tętnicy odżywiającej łożysko:)
ja mam 11 kg na plusie, 97 w pasie, a mój synek waży 1200 gram;)))
a ja chcę się pochwalić wczorajszą wizytą
a wiec mamy zdjęcie Janka jak śsie palca;) no i Gina powiedziała, że jeszcze tylko troche takiego oszczędnego stylu życia a potem to już będę mogła na jogę chodzić i nawet z mężem nie musi kończyć się na pocałunkach:))))) ale to jeszcze trochę)) mówi, że sytuacja się poprawia- nawet z szyjką macicy no i moje spanie na wznak dało efekt bo polepszył mi się przepływ w lewej tętnicy odżywiającej łożysko:)
ja mam 11 kg na plusie, 97 w pasie, a mój synek waży 1200 gram;)))
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #146835 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Myszka no to super wiadomosci ciesze sie baaaardzo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146868 przez megi2501
Dziewczynki nie ma mnie pół dnia, a tu tyle do czytania
Byłam u rodziców i oczywiście koło mnie skakali. Brzuch trochę przestała boleć Mam nadzieję, że ten tydzień do badania to już wytrzymam. Dłużą mi się te 3-y tygodnie. U Was te brzuchy to rewelacja. Ja mam 5 kg na plusie, a w brzuszku tylko 89 cm Wszyscy mówią, że jak 4 miesiąc, a nie prawie 7-y.
I ja gratuluję Myszy magistra!!! No i oczywiście dobrej wizyty u lekarza.
Kasia brzusio reeewelacja!!! Komplecik taki słodki, aż i ja bym taki dla małej chciała:)
Agusia brzuch super!
Słowiczek powodzenia w przeprowadzce!
Miłego dzionka
Byłam u rodziców i oczywiście koło mnie skakali. Brzuch trochę przestała boleć Mam nadzieję, że ten tydzień do badania to już wytrzymam. Dłużą mi się te 3-y tygodnie. U Was te brzuchy to rewelacja. Ja mam 5 kg na plusie, a w brzuszku tylko 89 cm Wszyscy mówią, że jak 4 miesiąc, a nie prawie 7-y.
I ja gratuluję Myszy magistra!!! No i oczywiście dobrej wizyty u lekarza.
Kasia brzusio reeewelacja!!! Komplecik taki słodki, aż i ja bym taki dla małej chciała:)
Agusia brzuch super!
Słowiczek powodzenia w przeprowadzce!
Miłego dzionka
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #146903 przez gosia2324
WITAM W ŚRODĘ
Mysza Super wieści !!!Janek juz spory chłopczyk, na następnej wizycie juz pewnie 2 kg będzie
Idziemy łeb w łeb Ja tez ma 11 na plus i 97 w pasie
Slowiczku,uważaj na siebie, nie dźwigaj i nie schylaj sie za dużo!!!
Pochwal sie potem mieszkankiem
Mała my tez kupujemy Kubusiowi jakieś auto
On jest jeszcze maly, w sierpniu bedzie mial dopiero 2 latka, wie ze mama ma Jagódkę w brzuszku, ale nie zdaje sobie sprawy ze dzidzia bedzie z nami na zawsze i ze będzie nasza ...
Boje sie jak zareaguje jak będę ja karmiła itd ...
Mam nadzieje ze nie będzie tak źle.
A ja dziś obleciałam z odkurzaczem cale mieszkanie i WRESZCIE nie mam rusztowania przed oknem, skończyli juz ocieplanie,za to szyby są takie uwalone ze światu nie widać, w weekend mąż będzie miał zajęcie
Mysza Super wieści !!!Janek juz spory chłopczyk, na następnej wizycie juz pewnie 2 kg będzie
Idziemy łeb w łeb Ja tez ma 11 na plus i 97 w pasie
Slowiczku,uważaj na siebie, nie dźwigaj i nie schylaj sie za dużo!!!
Pochwal sie potem mieszkankiem
Mała my tez kupujemy Kubusiowi jakieś auto
On jest jeszcze maly, w sierpniu bedzie mial dopiero 2 latka, wie ze mama ma Jagódkę w brzuszku, ale nie zdaje sobie sprawy ze dzidzia bedzie z nami na zawsze i ze będzie nasza ...
Boje sie jak zareaguje jak będę ja karmiła itd ...
Mam nadzieje ze nie będzie tak źle.
A ja dziś obleciałam z odkurzaczem cale mieszkanie i WRESZCIE nie mam rusztowania przed oknem, skończyli juz ocieplanie,za to szyby są takie uwalone ze światu nie widać, w weekend mąż będzie miał zajęcie
- ExpNIVEABaby
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #146914 przez ExpNIVEABaby
Witaj Pati,
Zestaw dla Twojego nowonarodzonego Maleństwa rzeczywiście nie musi być rozbudowany i zgadzam się z tym, że nie warto kupować ogromnych ilości kosmetyków. Tak naprawdę wystarczy kupić cztery pozycje:
- Łagodne mydło pielęgnujące,
- Chusteczki Soft&Cream,
- Kojący krem przeciw odparzeniom,
- Delikatny krem pielęgnacyjny.
Wszystkie kosmetyki NIVEA Baby, o których piszę, są hipoalergiczne, więc nie musisz obawiać się, że uczulą Twoje Maleństwo. Ich bezpieczeństwo gwarantuje nie tylko sama marka, ale także Instytut Matki i Dziecka, który poleca te produkty od pierwszych dni życia dziecka.
Ze swojej strony służę radą i pomocą, więc śmiało pisz.
______
Ekspert NIVEA Baby, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki NIVEA Baby. Zapraszam do dyskusji
Zestaw dla Twojego nowonarodzonego Maleństwa rzeczywiście nie musi być rozbudowany i zgadzam się z tym, że nie warto kupować ogromnych ilości kosmetyków. Tak naprawdę wystarczy kupić cztery pozycje:
- Łagodne mydło pielęgnujące,
- Chusteczki Soft&Cream,
- Kojący krem przeciw odparzeniom,
- Delikatny krem pielęgnacyjny.
Wszystkie kosmetyki NIVEA Baby, o których piszę, są hipoalergiczne, więc nie musisz obawiać się, że uczulą Twoje Maleństwo. Ich bezpieczeństwo gwarantuje nie tylko sama marka, ale także Instytut Matki i Dziecka, który poleca te produkty od pierwszych dni życia dziecka.
Ze swojej strony służę radą i pomocą, więc śmiało pisz.
______
Ekspert NIVEA Baby, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki NIVEA Baby. Zapraszam do dyskusji
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez ExpNIVEABaby.
Moderatorzy: ilona